Dodaj do ulubionych

POWODZENIA>

15.02.06, 10:50
wszystkim zdającym w najbliższym czasie oraz sobie (he he już niedługo, bo 17 lutego). Trzymajmy kciuki :)
Obserwuj wątek
    • Gość: Dziadek Re: POWODZENIA> IP: *.czerniakowska / *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.06, 11:09
      Jeżeli 17-go, to zdasz spokojnie.
      Na mieście będziesz jeździć wolniej z uwagi na warunki atmosferyczne
      (przewidywany jest desz i śnieg. Temperatura -1 do +3 st.C)
      Przy takiej pogodzie nawet egzaminator na placu niezbyt się przygląda na linie,
      ponieważ ucieka pod daszek, albo wsiada od razu do samochodu i "wio".

ps.
      tylko sprawdź jak włączyć wycieraczki.
    • tygrysek2006 Re: POWODZENIA> 16.02.06, 11:05
      Obyś miał rację dziadku. Tylko ciekawe czy Twoje uwagi też będą miały zastosowanie w Dąbrowie Górniczej, gdzie jutro zdaję.
      Dzięki.
      Pa
      • Gość: xyz Re: POWODZENIA> IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.06, 11:20
        Tygrysek, daj znac jak poszło, ja zdaje w DG za tydzień. Napisz prosze czy
        nadal jeździ sie tylko Corsą i czego teraz wymagają przy sprawdzaniu płynów i
        świateł? Ja zdawałam pierwszy raz 1-go wtedy mówili, że te czynności przed
        jazda traktuja jeszcze ulgowo i narazie za to nie oblewaja. Jak jest teraz?
        POWODZENIA!!!
        • tygrysek2006 Re: POWODZENIA> 17.02.06, 13:19
          No niestety tym razem mi się nie udało. Ale to tylko przez własny głupi na dodatek błąd. Egzaminator był bardzo fajny. Jednak ja dałam plamę na całego. Z płynami jest ok. Wskazać poziom płynu hamulcowego, do chłodnicy, spryskiwaczy, oleju, a potem światła. No i zaczęłam łuk. Wszystko poszło gładko. I gdy już stałam w miejscu wyznaczonym po skończeniu łuku (który zresztą wyszedł całkiem ładnie), zapomniałam o wrzuceniu pierwszego biegu i zamiast wyjechać z łuku, to ja z impetem wjechałam na pachołek. No i tyle. Po jeździe. Miejmy nadzieję, że to mnie czegoś nauczy i że następnym razem pójdzie już dobrze (tym razem 20 marca - DOPIERO!!!!!!!)
          • Gość: Dziadek Re: POWODZENIA> IP: *.czerniakowska / *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.06, 13:36
            Hmmm.
            SZKODA (:

Tak dobrze się zapowiadało.
            Przypuszczam że nerwówka Cię pokonała.
            Niestety nawet fajny egzaminator nie może przymknąć oka na taki błąd,
            ponieważ egzaminatorzy też (ostatnio) są rygorystycznie podglądani którą rękę
            wyciągają :-) ```)
            • tygrysek2006 Re: POWODZENIA> 17.02.06, 14:50
              Wiem właśnie, że no niestety ale taki błąd mnie eliminuje. A podziękować mogę tylko SOBIE, bo egzaminator okazał się "CZŁOWIEKIEM". Nad wyraz spokojny, miły facet.
              • Gość: m Re: POWODZENIA> IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.06, 19:50
                pamietasz moze nazwisko tego egzaminatora?
                • tygrysek2006 Re: POWODZENIA> 18.02.06, 11:55
                  Egzaminator miał jakieś nazwisko obco brzmiące. Nie pamiętam dokładnie, coś na "R": Richter, Richard jakoś tak.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka