tygrysek2006 15.02.06, 10:50 wszystkim zdającym w najbliższym czasie oraz sobie (he he już niedługo, bo 17 lutego). Trzymajmy kciuki :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Dziadek Re: POWODZENIA> IP: *.czerniakowska / *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.06, 11:09 Jeżeli 17-go, to zdasz spokojnie. Na mieście będziesz jeździć wolniej z uwagi na warunki atmosferyczne (przewidywany jest desz i śnieg. Temperatura -1 do +3 st.C) Przy takiej pogodzie nawet egzaminator na placu niezbyt się przygląda na linie, ponieważ ucieka pod daszek, albo wsiada od razu do samochodu i "wio". ps. tylko sprawdź jak włączyć wycieraczki. Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek2006 Re: POWODZENIA> 16.02.06, 11:05 Obyś miał rację dziadku. Tylko ciekawe czy Twoje uwagi też będą miały zastosowanie w Dąbrowie Górniczej, gdzie jutro zdaję. Dzięki. Pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: POWODZENIA> IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.06, 11:20 Tygrysek, daj znac jak poszło, ja zdaje w DG za tydzień. Napisz prosze czy nadal jeździ sie tylko Corsą i czego teraz wymagają przy sprawdzaniu płynów i świateł? Ja zdawałam pierwszy raz 1-go wtedy mówili, że te czynności przed jazda traktuja jeszcze ulgowo i narazie za to nie oblewaja. Jak jest teraz? POWODZENIA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek2006 Re: POWODZENIA> 17.02.06, 13:19 No niestety tym razem mi się nie udało. Ale to tylko przez własny głupi na dodatek błąd. Egzaminator był bardzo fajny. Jednak ja dałam plamę na całego. Z płynami jest ok. Wskazać poziom płynu hamulcowego, do chłodnicy, spryskiwaczy, oleju, a potem światła. No i zaczęłam łuk. Wszystko poszło gładko. I gdy już stałam w miejscu wyznaczonym po skończeniu łuku (który zresztą wyszedł całkiem ładnie), zapomniałam o wrzuceniu pierwszego biegu i zamiast wyjechać z łuku, to ja z impetem wjechałam na pachołek. No i tyle. Po jeździe. Miejmy nadzieję, że to mnie czegoś nauczy i że następnym razem pójdzie już dobrze (tym razem 20 marca - DOPIERO!!!!!!!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziadek Re: POWODZENIA> IP: *.czerniakowska / *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.06, 13:36 Hmmm. SZKODA (: Tak dobrze się zapowiadało. Przypuszczam że nerwówka Cię pokonała. Niestety nawet fajny egzaminator nie może przymknąć oka na taki błąd, ponieważ egzaminatorzy też (ostatnio) są rygorystycznie podglądani którą rękę wyciągają :-) ```) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek2006 Re: POWODZENIA> 17.02.06, 14:50 Wiem właśnie, że no niestety ale taki błąd mnie eliminuje. A podziękować mogę tylko SOBIE, bo egzaminator okazał się "CZŁOWIEKIEM". Nad wyraz spokojny, miły facet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: POWODZENIA> IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.06, 19:50 pamietasz moze nazwisko tego egzaminatora? Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek2006 Re: POWODZENIA> 18.02.06, 11:55 Egzaminator miał jakieś nazwisko obco brzmiące. Nie pamiętam dokładnie, coś na "R": Richter, Richard jakoś tak. Odpowiedz Link Zgłoś