maciek_stachura 02.05.06, 09:49 Mam pytanie do wszystkich którzy zdawali / będą zdawać egzamin w katowicach. Jakie znacie miejsca w których egzaminatorzy lubią "uwalić" kursanta? pozdrawiam wszystkich zdających niedługo:) no i resztę też:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edycia274 Re: Pułapki na Egzaminie W Katowicach 02.05.06, 21:03 ja zdaje 9 maja więc też pytm ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kucyk Re: Pułapki na Egzaminie W Katowicach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.06, 22:43 Zmień ośrodek na Bytom, tam cały egzamin jeździsz na przedmieściach koło M1, tylko w Radzionkowie jest trochę trudniej, i już masz zdane, a w Katowicach to tyle skrzyżowań, rond, zakrętów i w ogóle że byle gdzie mozna oblać, jak masz okazję tego wszystkiego uniknąć to zdaj w Bytomiu będzie dużo latwiej i większa szanza że zdasz, więc po co ryzykować? Odpowiedz Link Zgłoś
maciek_stachura Re: Pułapki na Egzaminie W Katowicach 03.05.06, 11:03 Słyszałem, że część osób tak radzi, ale ja jednak te 20h zrobię w Katowicach i tu mieszkam - więc 75% uliczek znam bardzo dobrze - a tam pewnie przed każdym zakrętem bym myślał co dalej :))) Odpowiedz Link Zgłoś
edycia274 Re: Pułapki na Egzaminie W Katowicach 03.05.06, 14:18 a czy prawda jest, ze na egzaminie ejzdzi sie kolo lotniska geanta i wraca do osrodka? Odpowiedz Link Zgłoś
maciek_stachura Re: Pułapki na Egzaminie W Katowicach 04.05.06, 00:07 nie wiem czy na examie, ale mój instruktor kilka razy mnie tam zabrał. Mówił mi, że egzaminy często są w części katowic: okolice Placu Sejmu Śl., plebiscytowe, Kościuszki, Jagiellonskie etc. - tj. dużo małych uliczek - sporo jedmokierunkowych etc. Odpowiedz Link Zgłoś
hmatisse Re: Pułapki na Egzaminie W Katowicach 05.05.06, 09:42 Dokładnie, większość egzaminów jest w centrum w okolicach GCK. Zdarza się, że zajadą pod UŚ, często wjazd na parking w Geancie i zawracanie tam na rondzie (na jedno z rond trzeba wjechać pod górkę i ustąpić pierwszeństwa) zdarza się, że w okolicach lotniska (przy parkingu na 3 stawach jest nakaz w prawo, którego łatwo nie zauważyć) Odpowiedz Link Zgłoś
sabko do edycia 274 07.05.06, 19:42 Hej, ja też zdaję egzamin 9 maja o 9.30. Może się spotkamy? Już się denerwuję a co dopiero we wtorek. Teraz czytam testy. POWODZNIA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Geyosuke Re: do edycia 274 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 20:38 Hehe podryw na egzamin, dobre ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: do edycia 274 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.06, 12:57 ja wczoraj oblalam 3 raz, na luku cos mnie napadlo i stanelam bo myslalam ze przejade linie, ostatnio plac przeszlam pięknie, mam dosc jestem za nerwowa, sam egzaminator pwoiedzial, ze widac jak sie denerwuje...mam dosc chyab nie zdam :(, musze w katowicach znalesc kogosc kto mi wbije do lba cierpliwosc chyba :( Odpowiedz Link Zgłoś