felix77 10.07.06, 15:32 Witam. Interesują mnie szczegół zdawania egzaminu w Łomży-na czym się zdaje, ewentualnie w przybliżeniu czas oczekiwania i wasze opinie na temat samego egzaminu. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: orbitkaa1 Re: Egzaminy w Łomży? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 20:59 założylam podobny wątek :) zdaje sie na Punto Odpowiedz Link Zgłoś
teba18 Re: Egzaminy w Łomży? 11.07.06, 16:55 na punto, mniej nerwowowa atmosfera niż w Warszawie. pierw wszyscy manewry a potem jazdy na mieście. miasto świetnie oznakowane. Odpowiedz Link Zgłoś
funny24 Re: Egzaminy w Łomży? 12.07.06, 21:51 czy w Łomży egzaminatorzy mają jakieś specjalne triki na oblewanie ludzi? czy coś na ten temat wiecie? Odpowiedz Link Zgłoś
de_mo_lka Re: Egzaminy w Łomży? 14.07.06, 12:39 ja też bedę zdawała w Łomży, ciekawe co z tego wyjdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Egzaminy w Łomży? IP: *.aster.pl 18.07.06, 21:43 w Łomzy nie miewaja takich trikow - nie czepiaja sie, nawet podpowiadaja czasem, BARDZO normalni sa zdawalam w Łomzy, zdalam za 2 razem (1 oblalam z wlasnej winy) jak widzialam za co oblewano to byla to ewidentna wina kursantow wazne: duzo gorek na miescie trzeba miec dobrze opanowane ruszanie pod gorke w ruchu miejskim, dowolnie z recznego lub niekoniecznie Odpowiedz Link Zgłoś