Dodaj do ulubionych

ZDALEM dzis w opolu! :]

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.06, 11:42
Witam!
No i wreszcie sie udalo zdac, bylo to moje drugie podejscie. Egzamin mialem wyznaczony na 7.50, praktycznie od razu mnie wywolali, a nie tak jak poprzednio gdy mialem ustawiony na 1.00 czekalem ponad 2h. Egzaminator byl bardzo fajny, mily, ogolnie spoko, nie tak jak poprzedni typowy gbur. Zaczelo sie dla mnie zle, bo dostalem minus za nie zapiecie pasow na gorce :D No, ale na szczescie potem juz bylo dobrze i w konsekwencji bylo wiecej plusow niz minudow i udalo sie zdac. Jestem bardzo szczesliwy, mam juz to z glowy :]
Obserwuj wątek
    • karolcia56 Re: ZDALEM dzis w opolu! :] 14.07.06, 13:43
      gratuluje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1ja zdalam za 3 razem w warszawie.mam
      juz prawko ponad 2 mies w sumie zrobilam juz ok 600km.wiem jak sie
      cieszysz.uwazaj na siebie.
      • Gość: sierotka_marysia Re: ZDALEM dzis w opolu! :] IP: *.adsl.net.t-com.hr 14.07.06, 15:09
        GRATULUJE!!! Ja tez dzis zdawalam (2 podejscie) ale nie zdalam! sama jazda byla
        o.k., ale wymyslil, ze prawie uderzylam zaparkowany samochod;(
        Instruktor nie interweniowal, a ja go nie uderzylam, to znaczy, ze jednak w
        pore zareagowalam, ale to sie podobno nie liczy.
        • Gość: maciek Re: ZDALEM dzis w opolu! :] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.06, 16:12
          Ano widzisz, tak naprawde to niemal na wszystkim moga uwalic :/ Jesli jednak czujesz, ze wszystko bylo OK mozna zlozyc odwolanie, wielu osobom to pomoglo. Powodzenia na nastepnym egzaminie,
        • gusia-1000 Re: ZDALEM dzis w opolu! :] 19.07.13, 14:06
          Trudno zdać ten egzamin państwowy w Opolu, ale też mam go za sobą.
          Życzę wszystkim wytrwałości, no i trzeba mieć też sporo kasy, bo w 2013 roku egzamin teoretyczny kosztuje 33,50 zł., a praktyczny 143,50 zł. (w Opolu pobierają prowizję 3,50 zł.).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka