IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.06, 10:24
Chciałem się zapytać czy łuk na którym szkolą ośrodki nauki jazdy, a
konkretnie jego wymiary są takie same jak łuk egzaminacyjny czy tez może łuk
na którym się szkole jest troche większy od łuku egzaminacyjnego??
Obserwuj wątek
    • coconut1984 Re: Plac 25.08.06, 11:10
      jest taki sam jak egzaminacyjny, na to są przepisy, pacholki sa tez ustawione
      identycznie jak na egzaminie, dowiedzialam sie o tym tu na forum a i moj
      instruktor to stanowczo potwierdzil
    • Gość: Dizel Re: Plac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.06, 11:47
      A czy przed robieniem na łuku można wyjść i sprawdzić pachołki, poniewarz to
      właśnie one wprowadziły mnie w płąd gdyż tak właśnie wyglądała koperta z gtórej
      cofałem: img244.imageshack.us/img244/3243/aaakt6.jpg a mój błąd polegał
      na tym iż pomyliłem pachołki kończący koperte z tym który stoi na łuku metr 0n
      tego który koćzy koperte poniewarz tyczka w tym pachołku który stał na łuku 1m
      od tego który kończy koperte i przy którym powiniennem wykonać obrót kierownicą
      była bardzo pochylona i poprostu zobaczyłem pachołek kończący koperte i za
      sekunde ujżałem drugi pachołek i to mnie rozkojażyło już zupełnie i zrobiłem
      obrót kierownicą przy drugim pachołku i to był jak najbardziej mój i tylko mój
      błąd ale jestem pewien że gdyby ten pachołek był pochylony w drugą strone to
      napewno bym się nie pomylił
    • Gość: krystyna Re: Plac IP: *.lodz.dialog.net.pl 26.08.06, 20:49
      to zależy od tego , jak wygląda plac manewrowy w autu-szkole . Powinien być
      identyczny a jeśli nie jest , to szkółka postępuje nieuczciwie.Wymiary tzw.
      rękawa regulowane są ustawą , a ta jest taka sama w całym kraju i obowiązuje we
      wszystkich ośrodkach - zarówno szkoleniowych jak i egzaminacyjnych.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka