charismaable1 30.08.06, 15:45 witam, tak jak powyżej, szukam szkoły nauki jazdy w krakowie, proszę o podanie miejsc i ewentualnie instruktorów o anielskiej cierpliwości, z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Narazka Re: szukam nauki jazdy w krakowie IP: *.icm.edu.pl 30.08.06, 15:58 Poszło na priva. Narazka Odpowiedz Link Zgłoś
magdusia63 Re: szukam nauki jazdy w krakowie 31.08.06, 12:59 na dworcowej ma angielksa cierpliwosc. Zycze powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renata Re: szukam nauki jazdy w krakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.06, 20:25 zrobilam kurs w wieliczce ale to nie byl dobry fraf, dokupilam 3 razy po 2 godz u Pana Augustyna w Krakowskiej szkole LOKOMOTYWA, zdałam 1 wrzesnia za pierwszym podejsciem, naprawde ten Pan nauczyl mnie wiecej w 6 godz niz pozostali w 30 na kursie, tylko dzieki temu Panu mam prawko nr tel 606274647 Odpowiedz Link Zgłoś
narazka Re: szukam nauki jazdy w krakowie 04.09.06, 08:57 Potwierdzam umiejętności pana Augustyna. Miałem z nim 10 godzin i również twierdzę, że więcej się nauczyłem z nim aniżeli w czasie kursu. Zdałem za pierwszym razem 21 lipca, na chwilę obecną mam już przejechanych 1200 km swoim autem. Narazka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: szukam nauki jazdy w krakowie IP: *.fdk.airbites.pl 04.09.06, 18:48 Polecam pana Mariana z AUTO-Steru na Grzegórzeckiej 17 tel 602 67 40 60 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: szukam nauki jazdy w krakowie IP: *.net.autocom.pl 05.09.06, 08:30 pan M.Matura z LUZ-u ma anielską cierpliwość mają na swojej stronie www kontakty, więc jak chcesz to zajrzyj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: szukam nauki jazdy w krakowie IP: *.net.autocom.pl 05.09.06, 08:30 BSK LUZ <- pełna nazwa, jakby co... pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patti AutoSalwator IP: *.adsl.inetia.pl 06.09.06, 21:41 a ja zawsze bede polecac szkole AutoSalwator z ul. Kosciuszki. Zaluje, ze nie robilam tam kursu, tylko dopiero trafilam do niej po dwoch niezdanych egzaminach, jezdzac wczesniej z moim instruktorem kursowym. W AutoSalwatorze jezdzi genialny instruktor p. Zbyszek Lenczowski (pozdrawiam przy okazji) - swieta cierpliwosc, wyrozumialosc, świetnie wszystko tlumaczy itd itd Wlasnie dopiero na jazdach z p. Lenczowskim dowiedzialam sie kilku rzeczy, o ktorym moj instruktor z kursu "zapomnial" mi powiedziec i mnie nauczyc. Uff, rozpisalam sie, ale to dzieki panu Lenczowskiemu zdalam w koncu egzamin, tylko i wylacznie! :) Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof133 Re: szukam nauki jazdy w krakowie 15.10.06, 19:37 Proponuje OSK "MUSTANG" wiecej info na stronce tego ośrodka: www.oskmustang.e-skarzysko.pl Odpowiedz Link Zgłoś