Gość: kruk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.06, 17:08 U kogo zdawaliscie w Sieradzu? Jacy tam są egzaminatorzy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Darooo Re: Egzaminatorzy Sieradz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.06, 15:12 zdawałem u Muchy i jest bardzo powalony niezycze ci tego "Pana" Odpowiedz Link Zgłoś
buena_xena Re: Egzaminatorzy Sieradz 20.10.06, 10:08 Zdawalam u Tomaszkiewicza zdaje sie i jest w porzo, albo mial dobry dzien - ja, na pewno mialam dobry dzien jak z nim jezdzilam na egzaminie bo zdalam za pierwszym razem. Slyszalam sporo milych uwag o Studencie - ponoc jest ludzki i generalnie w porzo, jedyna pani egzaminatorka (nie znam nazwiska) jest ponoc "osowata", a z idiotow ktorych najlepiej omijac szerokim lukiem (tylko jak skoro odbywa sie to droga losowa) to wlasnie Mucha i Majda - popieprzeni na maxa ponoc. Pzdr. P.S. Mozesz opisac swoje doswiadczenie z Mucha? Mialam z tym palantem egz. teoretyczny - niezly duren - nakrzyczal na jakiegos chlopaka w trakcie egzaminu, narobil dzikiego szumu z niczego, wrzeszczac, ze chlopak robi HALAS! i uniemozliwia innym tym samym skuepienie sie, podczas gdy jedynym zaklocaczem spokoju byl on sam. Modlilam sie zeby do niego nie trafic na praktyczny. Udalo sie. Moje modly zostaly wysluchne! :) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darooo Re: Egzaminatorzy Sieradz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.06, 12:45 Ja miałem egzamin teoretyczny z mucha i praktyczny i jest dokładnie jak mowisz ...on drze ryja bez powodu i jest po prostu nerwowo chory nadaje sie do leczenia a nie do edukacji innych na egzaminie praktycznym robil ze mnie imbecyla z gebom pelna radosci i z wywalonymi zebiskami mialem ochote rypnac go w ten ujarzony ryj bo niby z czego sie tak cieszy...generalnie jesli jeszcze raz mnie los z nim zlaczy to on popamieta mnie ...juz sie o to postaram. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xena Re: Egzaminatorzy Sieradz IP: *.lodz.dialog.net.pl 20.10.06, 13:02 Wspolczuje ci, ze trafiles na tego palanta. Po teoretycznym i jego wrzaskach odnioslam wrazenie, ze jest niezrownowazony psychicznie i absolutnie sie zgadzam - taka osoba nie powinna uczyc! Takich jak on nazywam:"ex-komuchy", bo sadzac po wieku i zachowaniu pozostalo im cos z poprzedniego systemu. W swietle tego co sie teraz w WORDach dzieje, pozostaja bezkarni, dobrze o tym wiedza i sadystycznie tego naduzywaja. Tomaszkiewicz tez generalnie lubi podkrzykiwac, komentowac, jest na pewno troche nerwowy, ale albo mial wtedy, gdy ja zdawalam, naprawde dobry dzien albo nie wiem co, bo udalo mi sie zdac za pierwszym razem, choc 2 drobnych bledow sie nie ustrzeglam (nerwy). Generalnie naprawde dobrze sobie radze w samochodzie, ale uwazam, ze takich jak ja jest wiecej, a tylko przez takich palantow jak Mucha nie zdaja. Zycze Ci zebys nastepnym razem dobrze trafil i zdal! Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xena Re: Egzaminatorzy Sieradz IP: *.lodz.dialog.net.pl 20.10.06, 13:07 Gdybys byl zainteresowany jazdami, moge podac szkole w Sieradzu w ktorej mialam jazdy dodatkowe (kurs robilam w Lodzi). Bylam jedna z kolejnych osob, ktore z tej szkoly zdaly za pierwszym podejsciem. Jestem im za to bardzo wdzieczna - naprawde pieniadze ktore "wyjezdzilam" z nimi nie sa straconymi. W razie czego pisz na gazetowego maila. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś