Gość: katrine IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 15:45 mam jutro egzamin niech mi ktos powie jak sie zmienia koło... bo ja nie mam zielonego pojecia... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
duchess85 Re: help me 05.11.06, 15:49 na egzaminie ta wiedza nie jest wymagana. Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
miguel.mig Re: help me 14.11.06, 08:26 duchess85 napisała: > na egzaminie ta wiedza nie jest wymagana. Ale za to wymagana jest w zyciu i powinni tego uczyć na nauce jazdy (zwłaszcza tych co w życiu nie mieli z takim przypadkiem do czynienia)bo jak by nie było taka umiejętność okazuje się być przydatna. Miałem przypadek że o 2 w nocy zostałem zwalony z wyra bo trzeba było wymienić koło pewnej niewiaście. Zgadnijcie co mówiłem po drodze;)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikt mowiles IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 09:19 Kocham niewiasty za kółkiem ! pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: mowiles IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 09:30 niewiasty to w koncu slabsza plec, ale za to ta pieknieksza ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MESI Re: help me IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 17:07 MIGUEL,pewnie mówiłeś, że nic w tej Polsce bez ciebie nie można zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
miguel.mig Re: help me 15.11.06, 20:36 Gość portalu: MESI napisał(a): > MIGUEL,pewnie mówiłeś, że nic w tej Polsce bez ciebie nie można zrobić. Nie, kląłem jak szewc,bo zostałem wyrwany z błogiego snu. Katrine tak trzymać.Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
kumpel85 Re: help me 14.11.06, 09:59 najpier poluzowujesz śruby, podnosisz lewarkiem, odkręcasz calkowicie koło, zmieniasz na nowe, przykręcasz śruby, opuszczasz lewarek i dokręcasz śruby na maxa (ile sił w nogach :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katrine Re: help me IP: *.chello.pl 14.11.06, 20:28 moge sie pochwalic wreszcie udalo mi sie zmienic koła :) jest wszystko pieknie i jestem z siebie dumna :) Odpowiedz Link Zgłoś
kumpel85 Re: help me 15.11.06, 16:55 :) świetnie. mam nadzieję, że nie zapomniałaś ze szczęścia dokręcić porzadnie kół? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katrine Re: help me IP: *.chello.pl 15.11.06, 18:10 nie no wszystko pieknie dokrecilam :) oczywiscie pozniej moj kolega poprawil bo stwierdził ze za lekko :p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: help me IP: *.acn.waw.pl 15.11.06, 21:31 to miałaś egzamin ze zmiany koła czy egzamin na prawo jazdy? :) Odpowiedz Link Zgłoś