Gość: xx IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 19:18 Czy można na egzaminie parkować na terenie parkingu przy hipermarkecie?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: moulin Re: Parkowanie... IP: *.olesno.info.pl 24.11.06, 21:13 no pewnie, a czemuz by nie?! Czesto egzaminatorzy kaza jechac wlasnie pod hipermarket i zaparkowac w wyznaczonym miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
debollica Re: Parkowanie... 25.11.06, 17:01 modl sie zeby egzaminator nie kazal ci jechac na taki parking , bo na 100% oblejesz Odpowiedz Link Zgłoś
myszka2250 [...] 25.11.06, 22:01 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: Parkowanie... IP: *.ghnet.pl 26.11.06, 20:20 nie można, bo parkingi są własnością hipermarketów i terenem prywatnym, a należy parkować na drogach ogólnodostępnych. Tak samo nie egzaminator nie powinien zlecać parkowania na parkingu będącym własnością wspólnoty albo spółdzielni (ale słyszałam o takich przypadkach) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
magda0777 Re: Parkowanie... 26.11.06, 22:07 Ja parkowałam na terenie centrum handlowego Carrfour na Bemowie. Czy można, czy nie, nie wiem. Egzaminator sprawdził, że zauważyłam skrzyżowania równorzędne. Nie było źle, wybierał miejsca, że czołg by się zmieścił. Odpowiedz Link Zgłoś