Dodaj do ulubionych

Jutro Egzamin w Katowicach

02.01.07, 12:46
Witam jutro mam egzamin w Katowicach... Jest to mój pierwszy egzamin dlatego powiedzcie czego mam sie obawiać na co zwrócić szczegulną uwage w tym ośrodku
Obserwuj wątek
    • Gość: kasia Re: Jutro Egzamin w Katowicach IP: *.chello.pl 02.01.07, 13:29
      Ja tez mam jutro egzamin, tyle że w Warszawie i nie pierwszy lecz drugie
      raz ;). Osobiście nie powiem Ci więc na jakie ulice lub skrzyżowania
      sa "trudne". Jednak uważaj na pieszych i rowerzystów którzy niewiadomo sie skąd
      nagle biorą.
      Ja oblałam własnie na rowerzyście przed którym sie nie zatrzymałam. A to z
      prostej przyczyny, nie chciałam sie zatrzymać (widziałam go) bo bałam sie że
      przy rudzaniu zgaśnie mi auto, gdyż sprzęgła są dziwne w tych autach(
      przynajmniej w Warszawie). Więc wniosek z tego prosty uważąj na innych i na
      sprzęgło w tych autach.
      Pozdrawiam i powodzenia!
    • Gość: Asia Re: Jutro Egzamin w Katowicach IP: *.mofnet.gov.pl 02.01.07, 13:43
      czesc.ja tez bede zdawać w Katowicach tyle ze za 3 tygodnie.Poniewaz zdaje
      pierwszy raz nie wiem osobiście jak tam jest. znam jedynie wersje z opowieści.
      Bywa ponoć różnie, obecnie z racji remontów dróg sa rózne trasy,zreszta nie ma
      zbyt wiele informacji od ludzi na ten temat w necie, jakos nie chca pisać
      swoich relacji. Egzaminatorzy tez są ponoć rózni no tak jak każdy człowiek jest
      inny tak oni też. Mają swoje humory i humorki. Nie wiem tak dokładnie co byś
      chciał wiedzieć, pewnie jakieś tam wiadomości od znajomych masz więc mozemy sie
      powymieniać uwagami. No i mam nadzieje że jutro znajdę na tym forum informacje
      od Ciebie o zdanym egzaminie i o swoich relacjach. pozdrawiam Asia
      • pawelczekala Re: Jutro Egzamin w Katowicach 02.01.07, 13:54
        Hej
        Jutro napisze ci relacje co i jak było... egzamin mam o 7.30 rano tak że mysle ze nie bede miał za wielkiego ruchu na drogach. Znajomi mówią własnie tak jak ty ze to zalezy od egzaminatora.Zobaczymy co sie bedzie jutro działo. A wiesz moze jak wyglada sprawa z egzaminatorem czy to egzaminator woła daną osobe czy podchodzi sie do egzaminatora i z nim sie jedzie. bo wolał bym zdawać na puncie.
        • Gość: Asia Re: Jutro Egzamin w Katowicach IP: *.mofnet.gov.pl 02.01.07, 14:59
          Niestety nie wiem dokładnie jak jest ale wydaje mi sie że egzaminator wywołuje
          osoby mając wcześniej ich dane, ostatnio koleżanka zdawała i miała corse mówiła
          ze całkiem nieźle jej sie jechało. co prawda nie zdała bo wylazł jej pieszy-
          właśnie cholernie uważaj na pieszych!!! i daj relacje jutro. Powodzenia życze i
          zdania, zdania,zdania!!!a jesteś z Katowic? pytam bo jak tak to będziesz
          pamietam ulice którymi będziesz jechał.Asia
          • pawelczekala Re: Jutro Egzamin w Katowicach 02.01.07, 18:05
            Dzisiaj gadałem z kolesiem z którym mam jazdy i egzaminatorzy sa na sali jak zdaje sie teorie i jak sie zda teorie to egzaminator bieze dana osobe i do auta.Tak jestem z katowic. jutro napisze co i jak i jakimi ulicami jeździłem i jak poszło.
            • Gość: Asia Re: Jutro Egzamin w Katowicach IP: *.chello.pl 02.01.07, 21:58
              Ok.Trzymam kciuki za twój egzamin. zycze powodzenia. czekam na relacje . pozdrawiam
              • Gość: ... Re: Jutro Egzamin w Katowicach IP: 195.116.125.* 02.01.07, 22:06
                nie wiem ile punt a ile Cors mają w WORD w katowicach ale moja znajoma
                trzykrotnie zdawala na corsie (też wolała punto) i na pocieszenie dodam, że za
                każdym razem miała na prawdę spoko egzaminatorów (dwa razy oblała z włąsnej
                winy) więc chyba nie będzie tak źle:) Powodzenia
              • pawelczekala Re: Jutro Egzamin w Katowicach 03.01.07, 20:43
                No witam.
                Egzaminu niestety nie zdałem. Zdałem bezbłednie egzamin TEORETYCZNY, bezbłednie przejechałem PLAC i opisałem CAŁY SAMOCHÓD i wtedy egzaminator wzioł mnie na miasto wyjezdzałem tam obok salonu nisana i zatrzymałem sie na USTAP PIERSZEŃSTWA i pan egzaminatos stwierdził ze mogłem sie nie zatrzymywać a i jszcze stwierdził że wymusiłem po ruszeniu w tym miejscu pierszeństwo na samochodzie który wyjechał z za zakretu. no i tak sie zakończył egzamin. już jestem zapisany na natepny egzamin mam go 2 Marca. Pozdrawiam
                • Gość: Asia Re: Jutro Egzamin w Katowicach IP: *.chello.pl 03.01.07, 21:42
                  witam.bardzo mi przykro że nie zdałes,ale niestety prawda jest smutna ze mało
                  kto zdaje za pierwszym razem, mimo wszystko myslałam ze ci sie uda, ale cóz w
                  marcu sobie poradzisz. mam tylko pytanie bo nie bardzo rozumiem jak to było,
                  przeciez tam po wyjeździe z ośrodka /nakza w prawo/ jest skrzyzowanie z
                  sygnalizacja swietlna /tak sobie koajrze chyba ze sie myle/ to nie bardzo
                  rozumiem jak mogłes wymusic chyba ze nie działała to wtedy ok bo ci z lewej i ci
                  od dołu jadący tam maja pierwszeństwo z tego co pamietam chyba ze tez sie coś
                  zmienilo bo teraz w katowicach z dnia na dzien sa zmiany. A i jeszcze czy wogóle
                  ktos zdał?? moze wiesz jakimi trasami jechali. napisz jak to sie odbywa
                  wszystko, na jakim samochodziku jechales, jaki pan egzaminator sie trafił no i
                  wogóle bo jestem bardzo ciekawa
                  • Gość: Asia Re: Jutro Egzamin w Katowicach IP: *.chello.pl 03.01.07, 21:45
                    tak sie dalej zastanawiam i chyba ze to było tak ze sie zatrzymales i jak
                    ruszałeś to ktoś jechał od strony geanta i mu wymusiles, zreszta nie bede gdybac
                    tylko po prostu napisz. jesli moge prosic to prosze o szczegóły egzaminu ,
                    stosuje zasade im więcej wiesz tym mniej sie denerwujesz. A ty miałeś stresika i
                    jak tak to jak sobie z nim radziłes/ pozdrawiam
                    • pawelczekala Re: Jutro Egzamin w Katowicach 05.01.07, 14:56
                      hej.
                      było to dokładnie tak jak myslisz ze ja wyjezdzałem tam pod ta górke a ktoś jechał od strony geanta. Jeździłem puntem tak jak chciałem. egzaminator był bardzo nie miły. stresu w sumie nie miałem dopiero sie zdenerwowałem jak powiedział że to koniec egzaminu.....nastepny mam 2 marca a ty kiedy masz egzamin ???
                      • Gość: Asia Re: Jutro Egzamin w Katowicach IP: *.chello.pl 06.01.07, 15:00
                        Hej.ja mam egzamin pod koniec stycznia stycznia tez o 7.30 najpierw testy a
                        potem reszta.czyli wynika z tego ze nawet sobie za bardzo po miescie nie
                        pojeździłes tam na tej górce trzeba uważac i lepiej sie zatrzymac a potem ruszyc
                        ręcznego bo trudno zobaczyć czy od lewej cos nie jedzie.to fajnie co sie trafiło
                        z tym punto, mnie chyba jest wszystko jedno,zreszta okaze sie juz wkrótce. mam
                        do ciebie pytanie o łuk. czy masz jakis sprawdzony swój sposób czy tez jedziesz
                        na tzw czuja? sa rózne szkoły jazdy po łuku. pozdrawiam Asia
                        • pawelczekala Re: Jutro Egzamin w Katowicach 08.01.07, 20:12
                          na łuku pacze tylko w prawa tylna szybe i trymam sie blisko słupków jak już wyjade na propsta to w tylna szybe i do tyły... łatwe
                          • Gość: gagatek665 Re: Jutro Egzamin w Katowicach IP: *.c9.msk.pl 11.01.07, 20:32
                            Hej chciałabym tylko zapytac czy można z internetu ściągnąć wniosek potrzebny
                            do składania prawo jazdy w katowicach?Jak wy to załatwiliście?pozdrawiam i
                            życzę powodzenia na nastęonym egzaminie
    • Gość: Łiuka Re: Jutro Egzamin w Katowicach IP: *.c28.msk.pl 22.01.07, 15:58
    • Gość: Łukasz Re: Jutro Egzamin w Katowicach IP: *.c28.msk.pl 22.01.07, 16:16
      Witam tez zdawałem egzamin w Katosach ale juz mam to za soba za 4 podejsciem
      sie udało. Co do tej górki koło nissana tez tamtędy wyjezdzałem przy pierwszym
      egzaminie, zaciagłem ręczny wiadomo i ruszyłem,a ruszyłem tak ze opony
      zapiszczały po upszednim spuszczeniu hamulca :D i tak zakonczyłem przygode
      wpisał mi nie umiejętnośc posługiwania sie mechanizmami sterującymi pojazd-
      nadpalenie sprzęgła hahaha zagrozenie, nie kulturalna jazda. Pozdro dla tego
      egzaminatora Jożef Wydera sie zwał :)
      • Gość: Asia Re: Jutro Egzamin w Katowicach IP: *.mofnet.gov.pl 23.01.07, 12:36
        hej. jak juz zdałeś to napisz cos wiecej pomozesz innym. opisz wrazenia trase,
        spostrzeżenia, pytania egzaminatorów, komendy itp. bardzo prosze-egzamin
        wkrótce!!pozdrawiam
    • Gość: Łukasz Re: Jutro Egzamin w Katowicach IP: *.c28.msk.pl 24.01.07, 20:14
      Na co zwrócic uwage hmm no napewno na skrzyzowania ze szczałka wiadomo
      zatrzymac sie przed linią zatrzymania ale jeszcze na samym koncu gdy ruszymy
      spojzec czy ta szczałka nie zgasła mi własnie tak sie stało czego nie
      zauwazyłem i po zawodach odrazu!!, na pieszych gdy auta stoją zaparkowane na
      chodniku a on wychodzi z pomiędzy zaparkowanych aut, nie wpychac sie na siłe
      lepiej poczekac, a jak egzaminator tupie noga w podłoge z niecierpliwosci to go
      olac!! jechac tak jak was uczyli gdy jedzieci jakąs tam uliczką i widzicie
      slepą uliczke nie wjezdzac ino jechac za drogą z pierwszenstwem chyba ze wam
      tak kaze jak skrecacie w uliczke która wam kaze odrazu patrzec na samym jej
      początku na znak czy jest jedno czy 2 kierunkowa. nie poruszajcie sie lewym
      pasem bo jak powie skręcic w prawo i będzie zajęte to kijowo trohce .
      Pamietajcie o swiatłach;]
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka