Dodaj do ulubionych

chamstwo i tyle!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.07, 15:54
No przyznajcie sami! W momencie kiedy pomyliły mi sie kierunki instruktor
odniosł sie do mojego biustu! Wyobrazcie sobie że złapał mnie za prawą piers
i zapytał "a to jest pani lewa czy prawa?". Zatrzymałam się i dałam mu za to
po pysku bo nie wytrzymałam. O wszsytkim juz powiadomiłam ośrodek szkolenia.
Obserwuj wątek
    • Gość: toy Re: chamstwo i tyle! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.07, 16:45
      A wracając do pytania instruktora, to wiedziałaś czy to lewa, czy prawa?
      • Gość: domino Re: chamstwo i tyle! IP: *.nott.cable.ntl.com 18.02.07, 18:13
        yhyhyhyyh :)))
    • Gość: zachwycony Re: chamstwo i tyle! IP: *.aster.pl 18.02.07, 18:25
      Musze przyznać że bardzo ciekawe metody pedagogicznie stosuje pan instruktor:))
      Teraz jak bedziesz skręcać, to wpierw łap sie za pierś a potem kierunek.
      • Gość: pierś Re: chamstwo i tyle! IP: *.acn.waw.pl 18.02.07, 18:31
        bu hahahaha
        • Gość: baran Re: chamstwo i tyle! IP: 217.98.103.* 18.02.07, 18:35
          to są jaja i dobrze zrobilas !!! kurde ale ja bym takiemu natrzaskała
          • Gość: zachwycony Re: chamstwo i tyle! IP: *.aster.pl 18.02.07, 18:56
            Hmmm, a skąd wiesz, że nie było jej dobrze. Może tylko tak pisze bo dziewczynie
            po prostu mało :~))
            • Gość: ;) Re: chamstwo i tyle! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.07, 20:07
              Takim instruktorom to dobrze...:)
              • Gość: Majcher Re: chamstwo i tyle! IP: *.aster.pl 18.02.07, 20:24
                Czekam na dalsze doniesienia w Fakcie.
                • Gość: magda Re: chamstwo i tyle! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.07, 20:38
                  znałam taką zakonnice co kurs robiła i miała podobne przezycia co Ty.
                  Beznadziejna sprawa.
                  • Gość: podsprzeglowy [...] IP: *.chello.pl 18.02.07, 22:13
                    Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
                    • Gość: uchachany... chłe, chłe, chłe... IP: *.chello.pl 19.02.07, 17:45
                      Popłakałem się ze śmiechu..heheh...hihihhi...
                      Pomijając chamstwo instruktora, komentarze do tej wypowiedzi i podpisy gości
                      np. "zachwycony" i "pierś" są powalające...
    • Gość: Instruktor Re: chamstwo i tyle! IP: *.devs.futuro.pl 19.02.07, 19:22
      Podaj wymiar (czy było za co łapać?) i jedź do Anglii robić prawo jazdy.
    • Gość: b u f e t Re: chamstwo i tyle! IP: *.aster.pl 19.02.07, 20:29
      Dzisiaj sobie jadę samochodem (35 km, koreczek), przede mną na sąsiednim (po
      mojej prawej) pasie jakaś damula. Nagle wrzuca prawy kierunek - ja już noga na
      gaz, a ona na myk przede mnie. Mało jej w tyłek nie wjechałem. W związku z
      powyższym apeluję do instruktorów, jeżeli metoda chwytania sutka(ów) dział,
      chwytajcie kursantki tak często jak tylko będą mylić kierunki. Miłych doznań
      życzę.
      • Gość: mylny Re: chamstwo i tyle! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.07, 21:17
        Ale co ty piszesz!To wcale nie jest domeną kobiet,jest mnostwo facetów mylących
        kierunki itd.
        • Gość: s ---> [...] IP: *.aster.pl 19.02.07, 21:21
          Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
          • Gość: Tadeusz Re: chamstwo i tyle! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.07, 21:40
            Kiedy ja myliłem kierunki to instruktor zakładał mi gumki recepturki.
        • Gość: b u f e t Re: chamstwo i tyle! IP: *.aster.pl 19.02.07, 21:55
          Zapewne zmienisz zdanie jak jakaś rozgarnięta - inaczej niunia, wyjedzie Ci
          znienacka. Tę domenę zostawmy paniom, i raz jeszcze powtórzę, by instruktorzy
          chwytali panie za piersi, a jeżeli zajdzie potrzeba, to niech posiłkują się
          innymi newralgicznymi punktami. Do s(k)utku, aż lewa będzie lewą, a prawa
          prawą :D
          • Gość: płaczka Re: chamstwo i tyle! IP: *.acn.waw.pl 19.02.07, 21:59
            popłakałam się jak to czytałam :):):)
      • Gość: MĄDRALA Re: chamstwo i tyle! IP: *.aster.pl 19.02.07, 23:11
        . . . wszystkie newralgiczne ? Czy również tę jakże mistyczną kepkę :-)?
        • Gość: .. Re: chamstwo i tyle! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.07, 11:11
          w dzisiejszych czasach nikt nie hoduje
          • Gość: pokrzywdzona Re: chamstwo i tyle! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.07, 16:36
            Tego chama już wywalili na zbity pysk i niestety musi szukać innej pracy.Teraz
            to może się pocieszać macaniem swojej żony albo panienek w burdelu.
            • Gość: qqqqqqq33333333 Re: chamstwo i tyle! IP: *.acn.waw.pl 20.02.07, 20:51
              tak ci tylko powiedzieli :)żeby cię spławić. Dzisiaj pracował
              • Gość: pokrzywdzona Re: chamstwo i tyle! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.07, 21:04
                hehehe...zabawne
            • Gość: b u f e t Re: chamstwo i tyle! IP: *.aster.pl 20.02.07, 21:59
              Co on będzie macał to już inna sprawa i to ,jako tako, w znaczny sposób nie
              wpłynie na bezpieczeństwo na drodze ani nie zredukuje ilości oferm nie
              dostrzegających różnicy pomiędzy prawą a lewą stroną. Wątpię, by rzeczywiście
              wywalili gościa z powodu złapania za cycka jakiejś tam bzdziungwy, ale
              pocieszaj się, skoro jest Ci z tym dobrze :D. Pamiętaj o kierunku, ba jak
              podpadniesz komuś z tymi kierunkami, to już tak przyjemnie nie będzie.
              Pozdrawiam czułym chwytem sterczącego sutka.
              • Gość: bufet Re: chamstwo i tyle! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.07, 22:25
                hej bufet co tak jedziesz po dziewczynie przeciez kazdemu może się zdarzyc na
                poczatku kursu mylić kierunki.Stresior robi swoje :) pozdrawiam
                • Gość: b u f e t Re: chamstwo i tyle! IP: *.aster.pl 20.02.07, 22:34
                  Wychodzę z założenia, że prawdziwa cnota krytyki sie nie boi, a i ja po Niej
                  nie jadę :D; bez świństw i bezeceństw proszę. Błędy każdy robić może, ale....
                  A propos, działasz tu jako pełnomocnik bzdziungwy czy społecznie w obrońcę sie
                  zabawiasz;)
                  Zejdź z mojego nick'a.. , nieładnie cudzej własności bez zezwolenia używać !
                  • Gość: did maroz Re: chamstwo i tyle! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 14:12
                    sorry z tym nikiem to się pomyliłem a co do obrońcy "tej bdziun coś tam..." to
                    nim nie jestem ale obiektywnie oceniam pewne sytuacje.
                    • Gość: b u f e t Re: chamstwo i tyle! IP: *.aster.pl 21.02.07, 19:49
                      Nie ma problemu, jeżeli tylko będziesz potrzebował nick'a, wal śmiało i
                      korzystaj. Przykro, ale Twoja opinia jest tylko subiektywna, być może nigdy nie
                      spotkałeś się na drodze z takimi bzdiungwowymi sytuacjami - w co jednak wątpię.
                      Kiedyś byłem równie wyrozumiały, jak gdyby Twój obiektywizm, ale tendencja u
                      mnie spadkowa. Ja lubię ostrą jazdę, a tu nie ma przeproś i na wpadki są
                      niemile widziane.
    • Gość: hihihihi Re: chamstwo i tyle! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 17:24
      wątek nadaje się na forum humorum :)))
    • Gość: upadła madonna... Re: chamstwo i tyle! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 17:36
      Laska was pompuje z tym łapaniem za cyca a wy tak się nakręcacie...
      • Gość: odwołujący się Re: chamstwo i tyle! IP: *.aster.pl 21.02.07, 18:37
        no jasne że wkręca bo poszłaby na komisariat zamiast tutaj takie rzeczy pisać :)
        dostałby jeszcze pałą po grzbiecie instruktor .
      • Gość: b u f e t Re: chamstwo i tyle! IP: *.aster.pl 21.02.07, 19:51
        Pompować, to niuni cycki sobie może silikonem.
        • Gość: kapeć Re: chamstwo i tyle! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.07, 12:16
          uch...jaki ty ostry jesteś aż drżę przed tobą jak osika na wietrze :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka