Gość: iwo Re: WORD Częstochowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.09, 18:00 niektórzy są nawiedzeni. Odpowiedz Link Zgłoś
mutki6868 Re: WORD Częstochowa 23.08.09, 13:39 witam ja miałem egzamin 17.08.2009 miałem egzamin od 14;31 do 15;26 wynik pozytywny egzaminowała mnie pani filipiak jak by chciała to by mnie oblała przymkneła oko na to i tamto. życze każdemu takiej egzaminatorki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ia zmiana trasy?? IP: 193.138.241.* 09.09.09, 11:08 witam. czy jest jakaś radykalna zmiana trasy egzaminacyjnej przes remonty Krakowskiej, trasy...?? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S... Re: WORD Częstochowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.09, 18:23 pierwszy egzamin mialam 20,08.09 bylam tak zestresowana jak tam przyjechalam ze myslalam ze zemdleje.Po zdanych testach czekalam ponad godzine ne egzamin praktyczny,gdy zobaczylam ze na palc manewrowy podjezdza stara corsa wiedzialam ze nie zdam(nigdy wczesniej nie mialam doczynienia z tym samochodem) moj egzaminator pan Kolek wydawal sie byc bardzo sympatyczny. Po wskazania sygnalu dzwiekowego i kierunkowskazow,przystapilam do kolejnego zadania czyli rekawu,niestety oblalam na zakrecie jadac do tylu uderzylam w pacholek. drugi termin mialam szybko bo 02.09.09 egzamin zaczelam o 7;27 a skonczylam o 8;21,wynik cale szczescie pozytywny,trafila mi sie znienawidzona wczesniej stara corsa ktora tym razem przyniosla mi szczescie. Egzaminator pan Rozej, nie wydal mi si sympatyczny,ale moze poprostu mial zly dzien. Mogl mnie oblac a tego nie zrobil :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczęsliwy:) Re: WORD Częstochowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.09, 15:21 ja dziś zdalem za pierwszym razem kat. A i B.:) W Word czestochowa i powiem Wam ze egzaminator calkiem w porzadku:) I wielkiego stresu nie miałem bo wszyscy mówili że nic sie nie stanie jak nie zdam ale wiedziałem że mogę zdac bo uważam że umiem jeżdzic zgodnie z przepisami i jak bd myslal to nic zlego i glupiego nie zrobie !:) i tak sie stalo:) A życze wszystkim mało stresu bo dwa dni i dzien przed miałem mnóstwo:P ale poszło łatwo:) Powodzenia zycze;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adi Re: WORD Częstochowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.09, 21:22 Ja egzamin miałem z Panem Suligą na białej Corsie . Zdałem ogólnie Pan miły i wyrozumiały .!. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szmon Re: WORD Częstochowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.09, 17:47 nie zdałem dzisiaj. na testach poszło mi dobrze, bo popełniłem 1 błąd. na egzamin czekałem 2 godziny. łuk poszedł mi 'ślicznie i po prostu książkowo' ale niestety nie wyhamowałem w porę na kopercie i przewróciłem tyczkę stojącą na środku miejsca.. egzaminator jeśli nie udawał to bardzo żałował, no ale niestety nic mi po jego żalu :) kolejna próba 16.11 mam nadzieję, że tym razem się uda. pozdrawiam wszystkich kandydatów na prawo jazdy.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: WORD Częstochowa IP: 88.199.56.* 09.10.09, 17:10 mój 3 raz-UDANY !! 6.10.2009-stara corsa-nie jeździłam na jazdach nią,za 2 podejściem oblałam nią na łuku.Egzaminator Rożej -miły nawet,tylko jak niedosłyszałam co mówi i powtarzal to tak dziwnie....łatwa trasa mam wrażenie.Cieszę się ,że mam to za sobą.Nie denerwowałam się tak jak za 2 poprzednimi i chyba dlatego wyszło.POWODZENIA ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kszz Re: WORD Częstochowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.09, 09:23 a powiedzcie czy w częstochowie nie ma zmienionej organizacji ruchu,bo ponoć remontują drogi .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewka Re: WORD Częstochowa IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 11.10.09, 16:57 ja zdawałam u pana Puchały, był bardzo spoko, ale nie zdałam. Z własnej winy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: djmika Re: WORD Częstochowa IP: 193.138.242.* 26.10.09, 16:44 ja dzisiaj zdawałem kat.A z p.Puchałą - zdane za pierwszym w dodatku w deszczu ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łukasz2356 Re: WORD Częstochowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.09, 06:26 a miał ktoś przygodę z pisaniem odwołania. miał potem jakąś trudność w zdaniu? boję sie własnie tego . . . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pppppp Re: WORD Częstochowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.09, 18:09 a mogę zapytać u kogo zdawałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luk Re: WORD Częstochowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.09, 19:14 Adamiak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stan Re: WORD Częstochowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.11.09, 21:25 a za co cie oblał ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agulla :) Re: WORD Częstochowa IP: *.chello.pl 09.11.09, 22:55 Życzę Ci powodzenia i duuuużo szczęścia i pogody bo ja dziś zdawałam,padał deszcz,facet mi podstawił zaparowaną corsę,jak chciałam sobie wytrzeć szyby to powiedział żebym je odsunęła i zasunęła bo jak wytrę czymś to tylko szyby wymażę i co i oblałam łuk 1 raz bo 2 wcześniej na mieście.Za pierwszym razem miałam babkę,niestety wychamowała mi na warunkowej w prawo,potem miałam chłopaki,bardzo fajny,i bym zdała ale niestety pod sam koniec egzaminu zmaściłam,wymusiłam pierwszeństwo a szkoda bo już bym miała prawko.Alw bądźmy dobrej myśli,następnym razem się uda.Powodzenia!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: videel Re: WORD Częstochowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.09, 22:33 wiecie moze co tam sie w wordzie działo dzisiaj? pełno strazy pożarnej i karetek... ok. godz. 14 to było. egzaminy wstrzymali prawie na godzinę. foto: i34.tinypic.com/14tc00l.jpg (telefonowa jakość) a propos konia to dzisiaj oblałem drugi raz, tyle, ze na mieście. w ok 20 minucie jazdy :X. uważajcie na ulicę ruckemana i jej skręt w lewo (jadac od strony skrzyżowania 112) mając po prawej stronie 2 uliczki do skretu w prawo.. na tym się złapałem i nie skręcilem w pierwsza a druga gdzie tego zrobic nie wolno. dlatego stała czujność.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beee Re: WORD Częstochowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.09, 11:43 czyżby bomba? haha :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja skrzyżowanie tzw. ''112'' gdzie...?? IP: 193.138.241.* 22.11.09, 15:11 gdzie w Czewie jest to skrzyżowanie tzw. 112''?? ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim Re: skrzyżowanie tzw. ''112'' gdzie...?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.09, 20:27 najwiecej zdajacych na nim oblewa , lewoskręt.. na pierwszych jazdach powinni ci to skrzyzowanie pokazać ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: skrzyżowanie tzw. ''112'' gdzie...?? IP: 193.138.241.* 27.11.09, 14:43 a gdzie jest właśnie to miejsce?? :) hmmm... pewnie tam jeździłam.. ale tak pytam z ciekawości .. :):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beee Re: skrzyżowanie tzw. ''112'' gdzie...?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.09, 21:38 skrzyzowanie ulic faradaya a jakie trzy pozostale nie wiem nie jestem stąd.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: WORD Częstochowa IP: *.itcomp.pl 28.11.09, 11:19 Ja polecam osobiście Pana Andrzeja Wysockiego starszy sympatyczny Pan który wydaje polecenia dużo wcześniej i powtarza. Jazda z nim nie jest stresująca. Nie polecam natomiast Ryszarda Suligi gdyż przy dużym ruchu wydaje manewry wręcz nie do wykonania (bez wymuszenia pierszeństwa. Nie polecam również Artura Adamiaka który jest bardzo wymagający i bardzo przestrzega prędkości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: WORD Częstochowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.09, 19:20 co z tego ,że Ty polecasz egzaminatorów ,przecież nie kursanci sobie ich wybierają sami ,to przydział losowy i egzaminowany nie ma wpływu na to kogo dostanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szmon Re: WORD Częstochowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.09, 21:47 dokładnie -,-' polecać to można zdjęcia na nk -,-' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: WORD Częstochowa IP: *.itcomp.pl 07.12.09, 08:25 Ja tylko wyraziłem swoje zdanie na temat egzaminatorów gdyż miałem doczynienia aż z 3. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja w jakim OSK nauczą mnie dobrze jazdy po łuku????? IP: 193.138.241.* 09.12.09, 17:58 witam. jaka możecie mi polecić szkołę nauki jazdy w Częstochowie, gdzie dobrze mnie nauczą jazdy po łuku (tyłem)..?? bo jedni karzą na tzw. metodę jeździć.. mnie akurat uczono, że za 2 pachołkiem pół obrotu, potem za 3 kolejne pół i odkręcam jak widzę w lewym lusterku linię.. ale czy taką metodą wyjdzie mi to na egzaminie..? no właśnie obawiam się, że może nie wyjść.. a jak Wy wykonaliście łuk na placyuku? proszę o odpowiedź, pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ppppp Re: w jakim OSK nauczą mnie dobrze jazdy po łuku? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.09, 19:07 tym sposobem którym Cię uczą ZAWSZE Ci wyjdzie łuk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: menik Re: w jakim OSK nauczą mnie dobrze jazdy po łuku? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.09, 07:49 nie zawsze...... Czysty przypadek i szczęscie.Metoda bardzo zawodna i niepraktyczna.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: menik Re: w jakim OSK nauczą mnie dobrze jazdy po łuku? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.09, 14:17 Dzis miałem drugie podejscie.....ŻENADA CO TUTAJ WYPRAWIAJĄ.....poprzednio oblałem za linie i powolne cofanie a dzis DZIADEK RYSZARD CIESIELSKI nie bł w stanie za mna nadążyc.....WORD w CZĘŚTOCHOWIE to PARANOJA......Łatwiej i mniej kosztowniej jest kupic Sobie prawko...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PARANOJA Re: w jakim OSK nauczą mnie dobrze jazdy po łuku? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.09, 15:27 ja łuk robię na wyczucie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: w jakim OSK nauczą mnie dobrze jazdy po łuku? IP: 193.138.241.* 10.12.09, 19:19 wiem właśnie, że tak jest najlepiej... ale skoro mnie nauczona na pachołki taką metodą, to nie mam jak tego zrobić na wyczucie i dlaczego może w jakiejś szkole uczą jak ten łuk zrobić na wyczucie a nie na liczenie tych pachołków i obroty... a w jakiej szkole się uczyłeś/uczułaś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PARANOJA Re: w jakim OSK nauczą mnie dobrze jazdy po łuku? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.09, 19:56 też mnie uczyli na słupki,ale uparty człowiek zawsze robi po swojemu ;p ps uwaga na stanowisko nr 4 górny plac manewrowy .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PARANOJA Re: w jakim OSK nauczą mnie dobrze jazdy po łuku? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.09, 19:58 to jest bardzom złożony proces;D człowiek w końcu sam zacznie robić na wyczucie a zwłaszcza przy takiej ilości egzaminow:x Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: w jakim OSK nauczą mnie dobrze jazdy po łuku? IP: 193.138.241.* 10.12.09, 21:58 hehe no widzisz :p to wszędzie wychodzi na to że uczą na jakąś metodę i raz człowiekowi wyjdzie na egz. łuk a raz nie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdająca 4 raz Re: w jakim OSK nauczą mnie dobrze jazdy po łuku? IP: *.chello.pl 11.12.09, 17:09 Ja zdawałam już 3 razy,za pierwszymi 2 łuk przejechałam celująco a za 3 właśnie na 4 stanowisku oblałąm,jeszcze edzaminator ciul podstawił mi zaparowaną corsę i za drugim podejściem na łuku chciałam przetrzeć sobie szyby to kazała mi je dosunąć i zasunąć bo jak przetrę to mazy zostaną a ja żeby się nie kłucić bo by mnie oblał pewnie na mieście to tak zrobiłam no i oblałam :( ale myśle że teraz pójdzie mi ok,ja robię łuk tyłem licząc pachołki i zawsze wychodzi,no może przy nowej corsie mam małe trudności :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PARANOJA Re: w jakim OSK nauczą mnie dobrze jazdy po łuku? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.09, 18:49 njlepiej po skonczeniu łuku trzymać nogę na hamulcu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
fiona_85 Re: w jakim OSK nauczą mnie dobrze jazdy po łuku? 20.12.09, 23:12 Witam!mam prośbe - mogłabyś napisać co jest nie tak ze stanowiskiem nr.4,ja ostatnio nie zdalam na stanowisku drugim bo autko mi sie potoczylo do tylu i puknelo w pacholek i do widzenia:((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do fiony85 Re: w jakim OSK nauczą mnie dobrze jazdy po łuku? IP: 193.138.241.* 21.12.09, 08:41 tam jest chyba jakaś nierówność i dlatego trzeba uważać żeby autko się właśnie nie stoczyło... trzeba bardzooooo powolutku tam jechać i od razu ręczny sobie zaciągnąć... tak uważam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kitty Re: w jakim OSK nauczą mnie dobrze jazdy po łuku? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.09, 20:11 paranoja??? może obiektywnie napisz za co nie zdałeś/aś/ za linię to pewnie przejechałeś jak cofałeś to i Cię oblali instruktor nie uczył że przejechać nie wolno:)))) "DZIADEK RYSZARD CIESIELSKI nie bł w stanie za mna nadążyc....." to trzeba było jeszcze gazu dodać tak żeby biegł za Tobą aż śmiać się chce jak głupio się tłumaczysz!!! nie siej paniki wśród innych bo na własne życzenie nie zdajesz:)) Chwała Tym co do błędu potrafią się przyznać. I szczerą wypowiedzią pomagają innym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PARANOJA Re: w jakim OSK nauczą mnie dobrze jazdy po łuku? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.09, 21:59 przynajmniej ów egzaminator ocenia sprawiedliwie;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Menik Re: w jakim OSK nauczą mnie dobrze jazdy po łuku? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.09, 12:32 Błędy??????Jakie błędy??????Nawet nie był wstanie wykłumaczyc mi za co !!!!!!!!Żenada jaka jest podczas ezaminu....Jedną mają zasade.Uwalic zdającego.Wkoncu za oblanie maja50zł od łebka a za zdanego tylko 30..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gogo Re: w jakim OSK nauczą mnie dobrze jazdy po łuku? IP: *.adsl.inetia.pl 12.12.09, 13:21 Ale bzdury. Nie ma żadnych premii ani za wynik pozytywny, ani za negatywny. A może to ty nie byłeś w stanie zrozumieć, co robisz źle? Najłatwiej to oskarżać innych, zwłaszcza w necie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Re: w jakim OSK nauczą mnie dobrze jazdy po łuku? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.09, 14:09 O co sie tu kłócicie??Też miałem przyjemność byc egzaminowany przez pana Cieśielskiego i dobrze go nie wspominam....Mi wymyslił dojazd na raty a póżniej zgasł mi samochód.....Przyjołem to z pokorą.Błędy to błedy.A niech tam ma.Moja strata,obecnie wczoraj zdałem za 9 razem i ciesze sie ze mam wrescie upragnione prawo jazdy.Szkoda ze tylko tak kosztowne ale WORD też chce zarobic...Pozdrawiam wszystkich obecnie zdających!!!!Trzymam za WAS KCIUKI !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Re: w jakim OSK nauczą mnie dobrze jazdy po łuku? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.09, 17:33 powiem jedno pana Adamiaka to nic i nikt nie pobije... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do m. Re: w jakim OSK nauczą mnie dobrze jazdy po łuku? IP: 193.138.241.* 12.12.09, 19:07 a to niby dlaczego?? :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Re: w jakim OSK nauczą mnie dobrze jazdy po łuku? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.09, 20:44 Drogi"Gogo"jesli nie masz cos ciekawego do napisania to nie pisz tutaj bzdur....Word utrzymuje sie z pieniedzy za egzaminy wiec wątpie aby wszystko było tam uczciwe.Z mojej prawie rocznej przygody z częstochowskim Word zdarzało mi sie też oblewac za nic ,a zwłaszcza pierwsze podejscia na placu..Nie zrozum mnie zle...Nie mam żalu bo wkoncu zdałem i ciesze sie...Zawdzięczamto sobie a nie uprzejmośći egzaminatora...Stwierdzenie" Ale bzdury. Nie ma żadnych premii ani za wynik pozytywny, ani za negatywny. "może dac tylko ten kto ma osobe z rodziny pracyjąca w WORD.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Panna X. Re: w jakim OSK nauczą mnie dobrze jazdy po łuku? IP: 193.138.241.* 13.12.09, 09:31 oczywiście, że ''Gogo'' ma rację. Jasne, jasne... za nic to tam Cię nie ''obleją''. Jeśli zrobisz coś źle, to mają wtedy powód do oblania Cię, czasami mogą wybaczyć drobny błąd, ale to też różnie bywa, bo nawet takich nie wolno. więc kolego, Mariuszu zastanów się co Ty w ogóle piszesz...bo są to totalne bzdury. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gogo Re: w jakim OSK nauczą mnie dobrze jazdy po łuku? IP: *.adsl.inetia.pl 13.12.09, 11:45 Uważasz więc, że WORD jest jednostką prywatną, czerpiąca zyski tylko z własnej działalności? To może załóż sobie taką "dochodową" działalność. Zawsze wydawało mi się, że egzamin na prawo jazdy zdaje się dzięki własnym umiejętnościom, a nie uprzejmości kogoś tam. Dla mnie egzaminator wcale nie musi być uprzejmy, ważne jest aby był kompetentny i sumienny. PS. Czy chwaląc lekarza, muszę mieć od razu doktorów w rodzinie, czy posyłając dziecko na lekcje angielskiego muszę być anglistą? Ale widząc co się dzieje na drogach i słysząc o paskudnych wypadkach czasami się zastanawiam, czy ci wszyscy ludzie powinni od razu mieć prawo jazdy... Może byłoby lepiej, gdyby kiedyś troszeczkę więcej poćwiczyli. Dla własnego bezpieczeństwa i innych. I myślę, że możesz być dumny, że w końcu osiągnąłeś taki poziom, że ten "nieuprzejmy" egzaminator bez łaski cię przepuścił. To chyba lepsze dla twojego ego, niż myśl, że był po prostu uprzejmy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Panna X. Re: w jakim OSK nauczą mnie dobrze jazdy po łuku? IP: 193.138.241.* 13.12.09, 12:06 Dokładnie ... WORD to instytucja państwowa, ludzie tam pracujący normalnie dostają pensję jak inni ludzie pracujący w urzędach państwowych. Egzaminatorzy nie dostają żadnych ''premii'' w zależności czy dana osoba zdała czy nie... - To jest pewne i logiczne :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Re: w jakim OSK nauczą mnie dobrze jazdy po łuku? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.09, 15:26 Sorki Gogo ale pomyliłes pojęcia..Ja nikogo nie oskarzam o branie łapówek ani premi.....Stwierdziłem tylko ze Word utrzymuje sie z opłat za egzaminy....Ani w głowie zakładac prywatny WORD...A co sie tyczy mojegoostatniego egzaminu to nie zdałem dzięki uprzejmośći egzaminatora tylko dzieki sobie...Od początku bł opryskliwy a momentam wrecz bezczelny....Wykonałem wszystkie jego polecenia a Jego stwierdzenie po tym dał mi karteczke z wynikiem pozytywnym "ze sie nie udało"mam gdzies...Zdałem i juz////A ze dopiero za dziewiątym razem widac niedosc byłem przygotowany do egzaminu i takie mam zdanie.Co sadzisz TY to juz mnie nie obchodzi.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Panna X. Re: w jakim OSK nauczą mnie dobrze jazdy po łuku? IP: 193.138.241.* 16.12.09, 13:49 ale Wy głupoty piszecie z tym, że WORD ma jakąś kasę za Nasze zdane, bądź nie zdane egzaminy... jeśli nie umiesz jeździć dobrze i bezpiecznie poruszać się w ruchu drogowym, to nie zdajesz - proste... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lo,,,,,, Re: w jakim OSK nauczą mnie dobrze jazdy po łuku? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.09, 19:53 a tydzien po odebraniu prawka ma pierwsza stluczke.no ale potrafi jezdzic prawda?:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kitty Re: w jakim OSK nauczą mnie dobrze jazdy po łuku? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.09, 22:46 no no as z tego mariusza jak za 9 razem zdał:)))Gratulować!!! pewnie z 4razy placu nie zaliczył bo "łuk ciężko przejechać":)))albo nie bo to przecież egz. go uwalił niesłusznie no bo mariuszek umie jezdzic tylko wszyscy sie na niego uwzieli:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Panna X. Re: w jakim OSK nauczą mnie dobrze jazdy po łuku? IP: 193.138.241.* 16.12.09, 22:50 ........aleeeeeeee ważne, że zdał^^ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Re: w jakim OSK nauczą mnie dobrze jazdy po łuku? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.09, 06:25 taak,ale ludzie rodem z częstochowy mieszkający tu od dziecka zdają po 16 razy niekiedy.. i to wszystko jest wporządku. dla tego kolegi należą się ogromne brawa,za to że walczył do końca bo co niektórzy po 4-rech 5-ciu niezdanych egzaminach dają sobie spokój.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do mariusza Re: w jakim OSK nauczą mnie dobrze jazdy po łuku? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.09, 22:21 za nic Cie oblewali tez mi prawdę piszesz a skąd ma niby wiedziec egzam. przed egzaminem który raz ty zdajesz??? przecież nie mają takich inf. zapytać swoich instruktorów jak mi nie wierzycie. co do tych premii to na logike moi mili państwo ogolnie dostepne sa wysokości wynagrodzen egzam. można poszukać w necie plus premie o ktorych mowa to jak dziennie przerabiają z 10-15 osob to ile by zarabiali w ciagu całego miecha??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: za 3razem!!! Re: w jakim OSK nauczą mnie dobrze jazdy po łuku? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.09, 22:03 hahaha!!! ciekawe skąd takie stawki wziął że za zdanego tyle a za oblanie tyle. Jedna mają zasade to prawda Umiesz jezdzić przejedziesz trase według zasad ruchu drogowego nie popełniając błędu to zdasz. i co tu będziesz wypisywać za bzdury. Zenada to poziom Twojej inteligencji i sposób Twojej wypowiedzi. podważasz decyzje egzaminatora który musi mieć 100% pewności oceniając Twój egz. negatywnie bo przecież oni zdaja sobie sprawe ze cały przebieg egz jest nagrywany i my zdający MAMY PRAWO odwołać sie od wyniku egz.jeżeli w naszej ocenie nie jest on sprawiedliwy!!! i To on wtedy ma problem bo musi obronić swoja decyzje przed niezależna komisja Żeby kogoś zemścić i głupoty wypisywać to trzeba trochę orientować się w temacie. Więc radze koledze poczytać a nie tylko na nk przesiadywać:))) i takie jest moje zdanie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ppppp Re: w jakim OSK nauczą mnie dobrze jazdy po łuku? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.09, 19:57 metoda pewnie że nie praktyczna bo poza egz. nigdzie nam się nie przyda. ale nie zgadzam się że przejazd łuku w ten sposób to czysty przypadek i szczęście. a na wyczucie hmmm.... no to gratulacje kto po 30godz kursu potrafi łuk na "wyczucie" przejechać:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szym Re: w jakim OSK nauczą mnie dobrze jazdy po łuku? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.09, 17:14 czytając wasze wypowiedzi człowiek się zastanawia czy warto cokolwiek odpisywać... tak to już jest, że każdy każdemu brudy wywleka i kłótnie tylko bez końca kto ma racje. każdy ma swoją i niech tak pozostanie... też nie miałem przesadnie miłego egzaminatora, trafiłem na niego dwa razy i za drugim razem się udało... oczy i uszy szeroko otwarte - ot cała recepta na zdany egzamin. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziurekxx Re: w jakim OSK nauczą mnie dobrze jazdy po łuku? IP: *.trustnet.pl 17.12.09, 18:10 I strzeż nas Panie Boże przed Mariuszkami i innymi takimi na drodze . Mniej krzyży przy drogach będzie .ps Panna x ja bym się tak nie cieszył na twoim miejscu .............. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PARANOJA Re: w jakim OSK nauczą mnie dobrze jazdy po łuku? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.09, 18:45 w czym osoba zdajaca za dziewiatym razem jest gorsza od tego kto zda za drugim? Odpowiedz Link Zgłoś
elusia3 Re: w jakim OSK nauczą mnie dobrze jazdy po łuku? 17.12.09, 20:26 Ja dzisiaj zdałam za 9 razem i wcale nie czuję się gorsza od tych zdających za drugim razem.Powiem więcej,im dłużej się uczyłam tym jeździłam lepiej i właściwie przy ostatnich 2 egzaminach zabrakło mi szczęścia.Życzę powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Panna X. do ''dziurekxx'' IP: 193.138.241.* 18.12.09, 09:23 oj, ale ja się nie cieszę :P po prostu napisałam, że ważne że chłopak w ogóle zdał.. :) teraz miejmy nadzieję, że jeździ dobrze.. :) szerokiej drogi :D :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Re: w jakim OSK nauczą mnie dobrze jazdy po łuku? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.09, 20:11 Jesli komuś przeszkadza to że zdałem za 9 razem to przepraszam......Jednak po tak długim okresie walki z WORD zdobyłem na dodatkowych lekcjach umiejętnosci obycia sie w ruchu drogowym.....Wiem ze ci co zdali za pierwszym lub drugim razem to mistrzowie kierownicy i drogi do nich należa (krzyże zreszta tez)Bo jak można kogos oceniac po tym za którym razem zdał???????A co do cofania po łuku mnie nauczyli patrzec przez tylną zybe w przestrzen cofanego łuku a lusterkami tylko se wspomagac.....Metoda na tzw "małpke" nie zawsze działa i zależy od samochodu jaki sie dostanie.....A co do tego- to juz inny temat TABU.. Odpowiedz Link Zgłoś
elusia3 Re: w jakim OSK nauczą mnie dobrze jazdy po łuku? 17.12.09, 20:16 Jeśli mogę doradzic to OSK ZIELONY LISTEK.Ja uczyłam się,że przy pierwszym pachołku od razu robi się pełny obrót potem jak widac w lewym lusterku cała linię odkręcamy.Musi wyjśc ,powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szy Re: w jakim OSK nauczą mnie dobrze jazdy po łuku? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.09, 17:21 jeśli dyskusja wraca na temat jazdy po 'łuku' to powiem wam, że mnie uczono w taki sposób: dopiero gdy zobaczę w prawej tylnej szybie czwarty (lub trzeci) pachołek zaczynam skręcać kierownicą w prawo i gdy wychodzę już na prostą odkręcam tyle ile przekręciłem. wszystko robię na samym sprzęgiełku bez gazu, powoli i spokojnie.. metoda wygląda mało atrakcyjnie, ale w praktyce jest praktycznie niezawodna. doszkalając się u innego instruktora powiedziano mi, że kryterium jazdy pasem do tyłu i do przodu wyraźnie mówi o użyciu w wykonywaniu manewru lusterek bocznych jednak ja spoglądając w nie traciłem orientację i nie wiedziałem w którą stronę kręcić kierownicą... zresztą sam nie wiem czy naprawdę takie coś funkcjonuje. na egzaminie dałem radę. myślę, że metoda tak naprawdę nie jest ważna... ważne jest to by wykonać zadanie poprawnie i nie stwarzać nikomu zagrożenia na drodze. pozdrawiam kandydatów na prawo jazdy i wszystkich kierowców :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszko432 Re: w jakim OSK nauczą mnie dobrze jazdy po łuku? IP: 212.87.244.* 21.06.12, 01:22 Nie nauczą Cię w ADROM-ie , Pan który tam uczy niestety uczy metody pamięciowej, która może wyprowadzić w "pole", chyba,że ma się ogromne szczęście. Mój kolega zdawał 4 razy egzamin i cztery razy oblał na ŁUKU!! Właśnie dzięki temu ośrodkowi. Teoria też tam jest beznadziejna , niestety minimum 2 miesiące robisz teorię, wykłady nie są może ogromnie nudne, ale mało atrakcyjne, uczą np. o punktach karnych w Anglii i tego typu - a to jest niepotrzebne. Trudno się wypowiadać. Jazdy to kompletna porażka, dla tych co nie umieją jeździć wcześniej. Wezmą Cię do Olsztyna na 2h, gdzies poza Cz-we 4h pójdą, resztę godzin też jakoś można stracić, nauka zaczyna się tuż przed samym egzaminem - ale i tak to nic nie daje. Czasami zabierany jest Ci czas jazd. ABSOLUTNIE NIE POLECAM. Jedynie można się zrazić do Prawa Jazdy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczęśliwa Re: w jakim OSK nauczą mnie dobrze jazdy po łuku? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.13, 22:40 ja właśnie też miałam wielki problem z jazdą po łuku i w ogóle po mieście też. w ośrodku gdzie robiłam kurs uczyli mnie że mam kręcić kierownicą przy pachołku i zawsze mi to nie wychodziło. koleżanka poleciła mi ośrodek Reflex na Wolności bo ona tam chodziła i była zadowolona. więc umówiłam się z panią Anią Nowak i nie żałuję. wytłumaczyła mi jak baba babie że mam patrzeć w lusterka i ćwiczyłam z nią do skutku (podziwiam cierpliwość) i teraz ZDAŁAM! polecam bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: w jakim OSK nauczą mnie dobrze jazdy po łuku? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.13, 15:08 Ja zdałam wczoraj za kolejnym razem i jezeli mogę coś doradzić wszystkim ,którzy mają problem ze zdaniem zmieńcie instruktora jazdy.Wszystko zależy od sposobu wytłumaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
elusia3 Re: w jakim OSK nauczą mnie dobrze jazdy po łuku? 19.12.09, 19:45 Mogę polecic OSK ZIELONY LISTEK.Mnie uczono,że po ruszeniu do tyłu jeśli przed lewym lusterkiem pojawi mi się pachołek to wtedy robi się cały obrót kierownicą potem jedziesz i patrzysz w lewe lusterko aż zobaczysz całą linię ,wtedy odkręcasz.Dokładnie ci to wytłumaczą instruktorzy z ośrodka.Życzę powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do szym Re: WORD Częstochowa IP: 193.138.241.* 18.12.09, 20:43 hmmm.. ale chodzi Ci ogólnie o te pachołki, tak...? bo po prawej stronie to masz w sumie 2 te ''garażowe'' potem od razu jest kolejny więc 3 , następnie 4 i 5, w sumie jest ich 5 po stronie prawej z tego co się orientuje, więc kręcisz chyba jak widzisz ten 4 co nie..? a potem manewrujesz już kierownicą i zaczynasz odkręcać .. dobrze piszę..? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: WORD Częstochowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.09, 23:10 chyba tak ,to bedzie 4 pachołek ,też mnie uczono łuku tą metodą ,polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x do ''moni'' IP: 193.138.241.* 19.12.09, 11:06 a odkręcasz kierownicę kiedy..? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja111111111111 miał ktoś może teraz egz. ? (pogoda) IP: 193.138.241.* 19.12.09, 11:08 miał ktoś może egzamin niedawno.. tzn. chodzi mi o tą pogodę zimową :P:P czy jeździło się Wam w miarę dobrze? jak na łuku..? na wzniesieniu..?? jest jakaś różnica na tym placu ..?? Odpowiedz Link Zgłoś
elusia3 Re: miał ktoś może teraz egz. ? (pogoda) 19.12.09, 14:52 ja miałam 17 po 14.30. nie było źle placyk jest odśnieżony ,drogi też już ok.Rano jak jechałam z instruktorem było gorzej, ale później już spoko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szym Re: miał ktoś może teraz egz. ? (pogoda) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.09, 17:07 egzamin miałem 16. i było w porządku. wyjechałem w godzinie szczytu, ale udało się. plac odśnieżony tylko trochę mokry, ale w niczym to nie przeszkadza, bo przecież nie rozwija się żadnej dużej prędkości na łuku.. co do pachołków to właśnie dwa są na kopercie następnie kolejne dwa są na zakręcie - jeden za drugim tzn. trzeci a kawałeczek dalej już jest czwarty. ... ja zaczynam kręcić gdy widzę czwarty, nie puszczam kierownicy dopóty dopóki auto nie zacznie wyjeżdżać na prostą linię, kiedy już jestem blisko linii prostej to odkręcam kierownicę i później tylko pilnuję żeby już nie kombinować z kręceniem... bo czasami minimalny skręt kierownicy może nas wyprowadzić poza linię. trzymajcie się i zdawajcie ! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szym Re: miał ktoś może teraz egz. ? (pogoda) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.09, 17:10 na szczęście już nigdy nie będę robić łuku, chyba, że komuś będę pomagać w nauce jazdy :). a tego czwartego pachołka doglądam oczywiście w prawej tylnej szybie... :) trzeba wziąć pod uwagę fakt, że w corsie D zaczynamy kręcić wcześniej, bo jest dłuższa zaś micrą trzeba dojechać troszkę dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia do x IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.09, 12:14 Kierownice odkręcasz jak masz przód samochodu już masz ustawiony równolegle do lini ,2 obroty w lewo i jedziesz sobie samym środeczkiem pasa wprost do garażu.Zdałam za 4 razem ale łuk tym sposobem zawsze zdawany miałam za 1 podejściem ,bez poprawek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jun ge IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.10, 19:47 zdaje ktoś 6.01 ok 10? :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mlody Re: ge IP: *.cpe.marton.net.pl 27.01.10, 13:20 Siemanko. Dzsiaj miałem egz.oblałem, ale chyba tylko przez to ze zestresował mnie egzaminator Ryszard Ciesielski powiedzcier mi coś na jego temat jaki jest bo ja go delikatnie mowiąc nie polubiłem ...;/ nikomu nie życze tego..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz Re: ge IP: *.itcomp.pl 17.03.10, 11:32 Witam w czoraj zdalem prawko to juz moje 3 podejscie , zycze wszyskim zdajacym powodzenia na egzaminie, egzaminator nazywal sie Kazimierz Pierzak zycze zebyscie naniego trafili naprawde spoko gosciu :) Odpowiedz Link Zgłoś
marta3434 Re: ge 17.03.10, 15:09 Gość portalu: Łukasz napisał(a): > Witam w czoraj zdalem prawko to juz moje 3 podejscie , zycze wszyskim zdajacym > powodzenia na egzaminie, egzaminator nazywal sie Kazimierz Pierzak zycze > zebyscie naniego trafili naprawde spoko gosciu :) no fakt ! bardzo spoko gościu :-) tyle ,że nazywa się Pietrzak a nie Pierzak :-) ale to pewnie z tych emocji zjadłeś literkę :-) gratuluję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Laleczka do Łukasza IP: 193.138.241.* 30.03.10, 09:09 To gratulacje w takim razie! :) Powodzenia życzę wszystkim zdającym. :):):) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz Re: do laleczka IP: *.itcomp.pl 01.05.10, 17:08 dziękuje, ale tak sie nacieszylem prawkiem ze wiazadla naderwalem tydzien po zdanym egzaminie ,zdazylem zaplacic w komunikacji i tyle ponad miesiac w gipsie szczescie w nieszczesciu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Laleczka Re: do Łukasza IP: 193.138.241.* 05.05.10, 17:13 Oj, to rzeczywiście niefajna sytuacja.. :/ Ale już chyba jeździsz, co nie? :P I jak się jeździ samodzielnie, bez instruktora..? :] Na początku takie hmmm.. dziwne wrażenie, prawda? :) aleeee... kilka samodzielnych jazd i już jest super :):):):) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzika33 Re: do Łukasza IP: *.euronet.net.pl 08.05.10, 00:26 Dzisiaj tj 7.05.2010 o godz.10.00 po raz 3 zmierzyłam się z egzaminatorami Word Częstochowa i muszę przyznać że jestem najszczęśliwszym człowiekiem pod słońcem...Pan Grzegorz Puchała...super facet.....zdałam zdałam zdałam nie ważne że za 3 razem ale w końcu...wszystkim zdającym życzę takiego egzaminu...było ciężko ale przynajmniej w super atmosferze....Pozdrawiam i wszystkim życzę...pozytywny...na koniec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Laleczka WORD Częstochowa / do dzika33 IP: 193.138.241.* 08.05.10, 08:41 Gratulacje ;) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz Re: do dzika33 IP: *.itcomp.pl 12.05.10, 21:35 Gratulacje zdanego prawka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz Re: do laleczka IP: *.itcomp.pl 12.05.10, 21:40 Wrazenie nie do opisania ze nikt mi nie kaze gdzies skrecac zawracac itp. Nio ulatwia teraz dojazd do pracy i szkoly narazie niemusze sie tluc pociagami autobusami do tych miejsc teraz siasc i sie cieszyc z przyjemnosci z jady... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz Re: do laleczka IP: *.itcomp.pl 12.05.10, 21:43 Aż sie machlem, czasami zakreconym trzeba byc:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz Re: do laleczka IP: *.itcomp.pl 12.05.10, 21:30 Napoczatku dziwnie sie jezdzilo ale pochwili czulo sie ta przyjemnasc z jazdy samochodem , do pracy na marginesie narazie niemusze jezdzic autobusem moze to sie zmienic jak moja siorka zda narazie walczy czeka na egzamin pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asicka Re: WORD Częstochowa IP: *.xdsl.centertel.pl 21.12.09, 16:40 Kamila Filipiak niby kazdy na nia narzeka a ja mimo tego ze jednak oblalam chcialabym trafic na nia nastepnym razem.Naprawde spoko babka poswiecila czas zeby dokladnie wytlumaczyc mi jaki blad popelnilam i wyjasnic mi jak powinnam zrobic to poprawnie bardzo jej za to dziekuje i naprawde nie ma jej sie co bac:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewelina Re: WORD Częstochowa IP: *.onlinesc.net 03.07.10, 13:01 P. egzaminator Kamila Filipiak. Ja również nie zgodzę się z tym, że P. egzaminator Kamila Filipiak jest "zła". Wczoraj zdawałam egzamin, zdany za 2 razem u P. Filipiak, (nie zdany za 1 u P. Janusza Szymczyka). Co do Pani egzaminator Kamili Filipiak, to muszę pow., że bardzo w porządku, egzamin poprowadzony bardzo uczciwie i przede wszystkim bezstresowo. Pani od początku była miła i uśmiechnięta, dzięki czemu odkąd wsiadłam do pojazdu egzaminacyjnego, minął stres. Później mały problem na wzniesieniu, ale za drugim razem wyszło, no i miasto, na mieście wszystko w porządku, trasa nie należała do tych łatwych, ale to w końcu egzamin. Na jednym ze skrzyżowań troszkę zajechałam jednemu gościowi :p ale w ośrodku Pani Filipiak pow. że wynik jest pozytywny, ale... i tutaj wyjaśniła co tam zrobiłam nie do końca dobrze i jak powinnam to zrobić w 100% dobrze. Także P. Filipiak jest jak najbardziej w porządku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baśka Re: WORD Częstochowa IP: *.1maja.trustnet.pl 26.01.12, 23:39 Tak ja miałam egzamin wczoraj i dzięki pani Kamili oblałam. Bardzo życzliwa kobieta,która zamiast zająć się swoim egzaminem zajęła się moim,mimo że nie była moją egzaminatorką. Komentował mój wygląd, ubiór itp. W czasie mojego egzaminu była bardziej zainteresowana moją osobą niż Pan u którego miałam egzamin. Miałam otwartą szybę a Pani Kamila stwierdziła że ja i tak zaraz obleje, że stres mnie zje itd. Zresztą dziewczyna która chodziła do tej samej szkoły jazdy na kurs co ja oblała po 1 minucie gdyż pani Kamila stwierdziła że jej stan zdrowia jest zły (dziewczyna ma astmę i zanim zaszła na plac troszkę "dyszała"). Kobieta czuje satysfakcję jak ludzie się stresują a ona może się na nich troszkę wyżyć. Stosuje mobbing i tyle. Ciekawe czy Ona sama zdałaby egzamin jakby na Niej ktoś taką presję wywierał. Ciąganie ludzi do Kościelca na egzamin też jest bardzo normalne i wcale nie stresuje osoby zdającej. Macie racje niema drugiej tak normalnej i lajtowej kobiety jak Pani Kamila... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nieznany Re: WORD Częstochowa IP: *.147.249.20.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 02.09.14, 19:10 P. Kamila Filipiak to oszustka wraz z Panem Robertem wyludzaja pieniadze za zdane prawo jazdy a nastepnie ani pieniedzy nie oddaja ani nie ma prawo jazdy . Odpowiedz Link Zgłoś
uczciwy123456 Prawo jazdy 20.12.14, 22:36 Sam jesteś oszustem za prawo jazdy się płaci a nie chciałeś odebrac je z wydziału i uciec z dokumentem puknij się w głowę Pani Kamila jest uczciwym egzaminatorem i ja jestem zadowolony ze współpracy z tą osobą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata wr Re: WORD Częstochowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.11, 14:55 świetna babka, też nie zdlam egzaminu ale nie mam jej nic za złe, dobrze omówiła jakie błędy popełniłam i wgl bardzo sympatyczna i miła. Kobieta nadaje sie do takiej pracy, jej pozytywna energia pomaga pokonać stres. ciesze sie ze miałam okazje ją poznać;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: WORD Częstochowa IP: *.net.pl 30.11.11, 10:41 Chyba oszalałaś! Filipiakowa beznadziejna! Uważajcie na nią! Coś o tym wiem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ines Re: WORD Częstochowa IP: 193.138.241.* 23.12.09, 14:19 ja również zdałam^^ -dzisiaj.. w taką beznadziejną pogodę, ale ważne jest to, że zdałam :D w końcu i w takich albo i nawet gorszych warunkach przyjdzie mi później jeździć :P :) bardzo się cieszę.. :):):) pozdrawiam, życzę wszystkim ''świeżo upieczonym kierowcom'' bezpiecznej jazdy no i przy okazji Wesołych Świąt hehe :D :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ines a ile czekaliście na odbiór prawka ??? IP: 193.138.241.* 04.01.10, 17:11 a ile czekaliście na odbiór prawka ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szymo Re: a ile czekaliście na odbiór prawka ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.10, 17:34 3 tygodnie -,-' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: a ile czekaliście na odbiór prawka ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.10, 22:22 tydzień ,żeby niepotrzebnie nie biegać do starostwa sprawdzasz sobie statusy przez neta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ines Re: a ile czekaliście na odbiór prawka ??? IP: 193.138.241.* 06.01.10, 19:20 ok, dziękuję za odpowiedzi ;) ja na to wychodzi, że czekałam równiutko tydzień.. :):) pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przem Re: WORD Częstochowa IP: *.ingram.com.pl 21.01.10, 19:13 Egzamin ustalony na 25 stycznia o 10;05. Życzcie powodzenia!;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przem. Re: WORD Częstochowa IP: *.ingram.com.pl 21.01.10, 19:15 Ps. Zdaje ktoś jeszcze może 25 stycznia? ktoś kto tutaj wchodzi oczywiście. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: WORD Częstochowa IP: *.cpe.marton.net.pl 22.01.10, 18:03 Ja mam egzamin 27.o1,drugie podejście, pierwsze miałam dzisiaj, w obu przypadkach czekałam bardzo krótko, plac bezbłędnie, po wyjechaniu na miasto, przy zawracaniu na alejach popełniłam błąd, ale to była tylko i wyłacznie moja głupota:p egzaminator Pan Grzegorz Puchała, bardzo sympatyczny i życzliwy pan,spokojny, wszystko jasno i dokładnie tłumaczył, na prawdę świetny,miał też ktos z nim?? albo z innymi tez równie sympatycznymi?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;d;d Re: WORD Częstochowa IP: *.chello.pl 23.01.10, 15:41 ja miałam kilka dni temu egzamin z p. Filipiak, oblala mnie w 50 min, egzaminu, podobno wymusilam pierwszenstwo, chodz ja uwazam inaczej. Ogolnie pani bardzo niemiła od poczatku miala jakis problem , mlaska jest nieprzyjemna, złosliwa i zycze wszystkim , zeby nigdy jej nie wylosowali na egzaminie;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Laleczka Re: WORD Częstochowa IP: 193.138.241.* 24.01.10, 13:54 Miałam egzamin pod koniec grudnia. Warunki na drogach straszne, padał w dodatku jeszcze śnieg z deszczem.. :/ aleeeee... - Zdałam :) Miałam egzamin z panem Janem Nowakiem. Wydawał jasne, zrozumiałe polecenia i w czasie jazdy w ogóle ze mną nie rozmawiał, po egzaminie dopiero powiedział o wyniku - pozytywnym i dał mi parę rad dotyczących jazdy i to na tyle.. :) Ja uważam, że egzaminatorzy w naszym częstochowskim WORD-zie są bardzo sympatyczni. Jeśli ktoś nie zda, wszystko wytłumaczą i w ogóle.. Pozdrawiam wszystkich egzaminatorów oraz osoby zdające na prawo jazdy :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przem Re: WORD Częstochowa IP: *.ingram.com.pl 24.01.10, 22:17 Gratuluję Ci!;) Ja zdaje jutro, zobaczymy co z tego będzie.. Na pewno się pochwalę, niezależnie od wyniku. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Laleczka Re: WORD Częstochowa/ do Przem IP: 193.138.241.* 25.01.10, 06:37 ''Przem'' 3mam kciuki! :) -Dziękuję bardzo! :):):) Również pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przem Re: WORD Częstochowa/ do Laleczki IP: *.ingram.com.pl 25.01.10, 17:04 No i stało się. Wszedłem na korytarz, a tu grobowa cisza.. Dobrze, że zdawałem w jednym dniu ze znajomym, także mogłem się przynajmniej do kogoś odezwać;) Teoretyczny poszedł bezbłędnie, pachołki i górka na 6. W mieście popełniłem 4 drobne błędy (min. Przekroczenie prędkości obok rynku jak zjeżdża się z wiaduktu przy ograniczeniu do 20km/h, jechałem 25) Po powrocie do ośrodka zostałem od razu poinformowany o pozytywnym wyniku egzaminu. img689.imageshack.us/img689/7776/beztytuugy.jpg Mały skan;)) Egzaminowała mnie Pani Kamila Filipiak, bardzo miła, polecenia proste do zrozumienia, ogólnie nie ma co się bać płci przeciwnej !;) Przepraszam za literówki, ale od 5 jestem na nogach. Pozdrawiam i życzę szerokości oraz powodzenia na egzaminie!;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Laleczka Re: WORD Częstochowa/ do Przem IP: 193.138.241.* 25.01.10, 22:12 oo, to gratulacje! :) to teraz poczekasz jeszcze parę dni na odbiór prawka (ja osobiście czekałam dokładnie 7 dni roboczych :) ) no i widzimy się na drodze hehe^^ :P Ja byłam z koleżanką w zeszłym tygodniu w WORD-zie, jak zdawała egzamin i niestety już 2 raz oblała na łuku.. :/ i właśnie za 1 razem jak zdawała to miała właśnie z Panią Kamilą Filipiak, bo teraz to już z jakimś Panem :P (nie pamiętam nazwiska..) pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przem Re: WORD Częstochowa/ do Laleczki IP: *.ingram.com.pl 25.01.10, 22:30 Emocje odespałem więc mogę napisać trochę więcej;) Dostałem micrę, z czego byłem średnio zadowolony, ponieważ nie mogłem w tym aucie wyczuć sprzęgła..;/ Bierze pod koniec i czasem mnie rzucało do przodu i do tyłu na światłach ;P Ale Pani Egzaminator była cierpliwa i uszanowała moją ciężką nogę;> Pozdrawiam również;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rysio Re: WORD Częstochowa/ do Laleczki IP: *.strefa.com 26.01.10, 15:20 Hmm a co do odbioru prawka ;) Gdy juz jest na stronie pwpw.pl/ postępowanie to ile tak trzeba czekać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przem Re: WORD Częstochowa IP: *.ingram.com.pl 26.01.10, 17:23 Ponoć wysyłają prawo jazdy w poniedziałki i piątki;) Ale ile w tym prawdy, to nie wiem. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
sasas-a123 Re: WORD Częstochowa 26.01.10, 20:53 to chyba nie ma znaczenia czy poniedziałek czy piątek, tak przynajmniej mi się wydaje i z tego co się orientuję to ok 2 tygodni sie czeka, sporo moich znajomych już jeździ:p ja sama mam jutro egzamin,drugie podejscie, ma ktos jeszcze?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Laleczka Re: WORD Częstochowa/ do Rysia IP: 193.138.241.* 26.01.10, 20:59 ja czekałam dokładnie 7dni roboczych, od wpłacenia kaski :) i dopiero w 7 dni, na tej stronce zmienił mi się ten komunikat, że mogę odebrać prawo jazdy.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szymo Re: WORD Częstochowa/ do Rysia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.10, 20:21 system internetowy wg. mnie zawodzi, bo dopiero 2 dni po odebrania prawa jazdy pojawiła się informacja na stronie, że dokument jest do odebrania.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nika Re: WORD Częstochowa IP: *.netpark.pl 28.01.10, 15:56 Cześć, Ja dzisiaj zdawałam egzamin. Był to mój piąty raz i w końcu się udało1 Bardzo się cieszę za tydzień odbieram prawko. Zdawałam dzisiaj testy jeszcze raz bo tamte już się przedawnił, szczerze mówiąc nie byłam pozytywnie nastawiona przy takiej pogodzie, ale wszystko się udało. Pozdrowienia dla Pana egzaminatora Tabinowskiego, bardzo sympatyczny i konkretny Pan. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bob Re: WORD Częstochowa IP: 195.205.202.* 28.01.10, 17:07 zdaje ktoś 1.02.2010r ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Laleczka Re: WORD Częstochowa do niki IP: 193.138.241.* 28.01.10, 22:15 to gratulacje ''nika'' :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przem Prawo jazdy IP: *.ingram.com.pl 02.02.10, 19:41 Ja muszę czekać do poniedziałku:( Równe 2 tygodnie ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Laleczka do Przem Re: Prawo jazdy IP: 193.138.241.* 02.02.10, 21:39 Oo, to co tak długo..? :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nika Re: WORD Częstochowa do laleczki IP: *.netpark.pl 04.02.10, 15:02 dziękuję bardzo wreszcie sie udalo1 pozdrawiam zdajacych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona do laleczka IP: *.chello.pl 04.04.10, 07:47 > Ja uważam, że egzaminatorzy w naszym częstochowskim WORD-zie są bardzo > sympatyczni. Jeśli ktoś nie zda, wszystko wytłumaczą i w ogóle.. a skad mozesz wiedziec jakcy sa wszyscy egzaminatorzy?? znasz ich wszystkich, skad mozesz wiedziec jak zachowują sie do innych osob , ktore nie zdaja egzaminu, czy jestes obecna podczas wszystkich?? chyba, ze miałas do czynienia z wieksza liczba egzaminatorów , ale ładnie to ukrywasz;) powiem ci , ze twa pewnosc siebie moze cie kiedys zgubić, oczywiscie nie zycze Ci tego , ale chyba ktoś jednak powinien ci utrzeć nosa, bo poprostu nie da sie tego czytac twoich wypowiedzi, i mozesz teraz darowac sbie teksty typu "to nie czytaj", gdyz są one łatwe do przewidzenie" krolowo polskich dróg" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Laleczka Re: do ona IP: 193.138.241.* 04.04.10, 08:36 Pewnie napiszesz ponownie, że znowu mam coś do powiedzenia itd. itp. Ale istnieje coś takiego jak laptop i internet bezprzewodowy, więc zawsze w sumie komputer mam pod ręką, a ten temat mam nawet w zakładkach, więc widzę od razu nowe posty. :) No ale nieważne.. :] Takie jest moje zdanie, nie musisz się z tym zgodzić. Wiem jacy są i są to przede wszystkim ludzie na poziomie, bo tego wymaga od nich ich praca. A sympatyczni też są.. :) Z resztą.. nie będę się z Tobą sprzeczać, ja wiem swoje.. i swojego zdania się będę trzymać :) Jestem pewna siebie.. Hmmm... może i masz rację. :) Nie bój się o mnie, nie zgubi mnie moja pewność siebie.. :) Oj, ciężko mi ''utrzeć nosa'', także niestety miałabyś z tym problem.. :] I żeby nie było, że tak sobie tylko piszę na tym forum, bronię WORD-u itd. to samo mogłabym powiedzieć Tobie czy innym osobom, które nie zgadzają się z moją opinią - na żywo. Nie jestem ''królową polskich dróg'', nie uważam się za zawodowego kierowcę, ale tak jak pisałam.. uważam, że jeżdżę dobrze (żadnej stłuczki, kolizji, itd. itp.).. Na mieście też zdałam za 1 razem na egzaminie, także to chyba o czymś świadczy.. :) A takie pytanie mam do Ciebie..? Czy Ty zdałaś egzamin na prawo jazdy..? Bo właśnie mam takie wrażenie, że nie.. ponieważ zachowujesz się tak jak te osoby, które nie zdały i teraz mają straszne pretensje do WORD-u, egzaminatorów.. tylko nie do siebie, a raczej do braku umiejętności do prowadzenia samochodu.. Słuchaj.. nikt Cię tam nie ''obleje'' za to, że się krzywo spojrzysz, tylko za to, że nie nadajesz się na kierowcę i później po prostu stwarzałabyś zagrożenie na drodze. Ja osobiście nauczyłam się prowadzenia samochodu w przeciągu ok. 2 miesięcy, bo tyle trwał mój kurs. Także widać, że jednak da się nauczyć panować nad autkiem, nawet w tak krótkim czasie.. :] Dla chcącego - nic trudnego.. :] Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
marta3434 Re: do ona 06.04.10, 14:53 Gość portalu: Laleczka napisał(a): > Pewnie napiszesz ponownie, że znowu mam coś do powiedzenia itd. itp. > Ale istnieje coś takiego jak laptop i internet bezprzewodowy, więc zawsze w > sumie komputer mam pod ręką, a ten temat mam nawet w zakładkach, więc widzę od > razu nowe posty. :) No ale nieważne.. :] > Takie jest moje zdanie, nie musisz się z tym zgodzić. Wiem jacy są i są to > przede wszystkim ludzie na poziomie, bo tego wymaga od nich ich praca. A > sympatyczni też są.. :) Z resztą.. nie będę się z Tobą sprzeczać, ja wiem > swoje.. i swojego zdania się będę trzymać :) > Jestem pewna siebie.. Hmmm... może i masz rację. :) Nie bój się o mnie, nie > zgubi mnie moja pewność siebie.. :) > Oj, ciężko mi ''utrzeć nosa'', także niestety miałabyś z tym problem.. :] I żeb > y > nie było, że tak sobie tylko piszę na tym forum, bronię WORD-u itd. to samo > mogłabym powiedzieć Tobie czy innym osobom, które nie zgadzają się z moją > opinią - na żywo. > Nie jestem ''królową polskich dróg'', nie uważam się za zawodowego kierowcę, al > e > tak jak pisałam.. uważam, że jeżdżę dobrze (żadnej stłuczki, kolizji, itd. > itp.).. Na mieście też zdałam za 1 razem na egzaminie, także to chyba o czymś > świadczy.. :) > A takie pytanie mam do Ciebie..? Czy Ty zdałaś egzamin na prawo jazdy..? Bo > właśnie mam takie wrażenie, że nie.. ponieważ zachowujesz się tak jak te osoby > , > które nie zdały i teraz mają straszne pretensje do WORD-u, egzaminatorów.. tylk > o > nie do siebie, a raczej do braku umiejętności do prowadzenia samochodu.. > Słuchaj.. nikt Cię tam nie ''obleje'' za to, że się krzywo spojrzysz, tylko za > to, że nie nadajesz się na kierowcę i później po prostu stwarzałabyś zagrożenie > na drodze. > Ja osobiście nauczyłam się prowadzenia samochodu w przeciągu ok. 2 miesięcy, bo > tyle trwał mój kurs. Także widać, że jednak da się nauczyć panować nad autkiem, > nawet w tak krótkim czasie.. :] Dla chcącego - nic trudnego.. :] > Pozdrawiam. > > > z kim zdałaś egzamin? nazwisko podaj albo inicjały egazminatora :- ) i jeśli uważasz,że wszyscy są przesympatyczni to powiedz mi ilu z nich znasz ? :-) i czy wiesz w ogóle ile ich tam pracuje ? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Laleczka Re: do marta3434 IP: 193.138.241.* 06.04.10, 16:10 > > > > z kim zdałaś egzamin? nazwisko podaj albo inicjały egazminatora :- > ) i jeśli uważasz,że wszyscy są przesympatyczni to powiedz mi ilu z > nich znasz ? :-) i czy wiesz w ogóle ile ich tam pracuje ? :-) hehe a po co Ci te informacje? :) pozdrawiam. :) Odpowiedz Link Zgłoś
marta3434 Re: do marta3434 06.04.10, 19:36 Gość portalu: Laleczka napisał(a): > > > > > > z kim zdałaś egzamin? nazwisko podaj albo inicjały egazminatora :- > > ) i jeśli uważasz,że wszyscy są przesympatyczni to powiedz mi ilu z > > nich znasz ? :-) i czy wiesz w ogóle ile ich tam pracuje ? :- ) > > > hehe a po co Ci te informacje? :) > pozdrawiam. > :) bo uważam ,że dużo "ryczysz" ale tak naprawdę mało o nas wiesz :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Laleczka Re: do marta3434 IP: 193.138.241.* 06.04.10, 21:10 ...o nas? hehe a że niby kim Ty jesteś? :] ''ryczę''? .. a to ciekawe.. :D wiem czy nie wiem... hmmm... czy to ważne..? książki na ten temat nie piszesz.. :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lllllllllllll Re: do Laleczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.10, 22:18 bo ryczysz. ktoś w koncu ci prawde napisal. raz byla i udaje wszechwiedzaca... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikifor Re: do Laleczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.10, 19:08 na mój nos to laleczka jest pracownikiem WORD Częstochowa. Podejrzane te Twoje wypowiedzi za wszelką cenę chcesz przekonać że wszyscy egzaminatorzy są ok. Zastanawia mnie czy jesteś egzaminatorem/ką czy pracujesz w administracji. Albo rzeczywiście jesteś rzecznikiem WORDU Odpowiedz Link Zgłoś
marta3434 Re: do Laleczka 08.04.10, 19:52 Gość portalu: nikifor napisał(a): > na mój nos to laleczka jest pracownikiem WORD Częstochowa. > > Podejrzane te Twoje wypowiedzi za wszelką cenę chcesz przekonać że wszyscy > egzaminatorzy są ok. > > Zastanawia mnie czy jesteś egzaminatorem/ką czy pracujesz w administracji. > Albo rzeczywiście jesteś rzecznikiem WORDU > > nie pracuje ani nie jest :-) może ma tylko jakieś "dobre" źródło info heh > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hfdgfg Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.10, 20:48 lepiej powiedzcie ile kosztuje prawko ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Laleczka WORD Częstochowa IP: 193.138.241.* 08.04.10, 21:25 Hehe to mnie rozbawiliście trochę^^ :D Tak oczywiście, jestem egzaminatorką, pracownikiem administracji oraz rzecznikiem prasowym w WORD-zie^^ takie 3 w 1 :D :):):) Kurcze.. musiałam się w końcu ujawnić xD hehehe xD :D A tak poważniej.. ''Bronię'' egzaminatorów, ponieważ wiem, że nie jest na pewno tak, że oni Was ''obleją'' za nic, po prostu jeśli nie umiesz jeździć , nie masz tych predyspozycji to nie zdajesz i tyle.. i wtedy próbujesz dalej.. Czasami może się komuś gorszy dzień, choroba.. takie rzeczy też się zdarzają i niestety nie mamy na nie wpływu.. Ja np. zdawałam egzamin z gorączką i ogólnie bardzo źle się wtedy czułam.. ale sobie poradziłam pomimo tego, wszystko zależy od osoby.. tak samo jest ze stresem.. (ale o tym już pisałam wcześniej). Nie chodzi mi o to, żeby Was w jakikolwiek sposób obrazić, bo nie o to przecież chodzi, także mam nadzieję, że w końcu dobrze zrozumieliście te wszystkie moje wypowiedzi.. :) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
marta3434 Re: WORD Częstochowa 09.04.10, 08:14 Gość portalu: Laleczka napisał(a): > Hehe to mnie rozbawiliście trochę^^ :D > Tak oczywiście, jestem egzaminatorką, pracownikiem administracji oraz > rzecznikiem prasowym w WORD-zie^^ takie 3 w 1 :D :):):) Kurcze.. musiałam się w > końcu ujawnić xD hehehe xD :D > A tak poważniej.. ''Bronię'' egzaminatorów, ponieważ wiem, że nie jest na pewno > tak, że oni Was ''obleją'' za nic, po prostu jeśli nie umiesz jeździć , nie mas > z > tych predyspozycji to nie zdajesz i tyle.. i wtedy próbujesz dalej.. Czasami > może się komuś gorszy dzień, choroba.. takie rzeczy też się zdarzają i niestety > nie mamy na nie wpływu.. Ja np. zdawałam egzamin z gorączką i ogólnie bardzo źl > e > się wtedy czułam.. ale sobie poradziłam pomimo tego, wszystko zależy od osoby.. > tak samo jest ze stresem.. (ale o tym już pisałam wcześniej). > Nie chodzi mi o to, żeby Was w jakikolwiek sposób obrazić, bo nie o to przecie > ż > chodzi, także mam nadzieję, że w końcu dobrze zrozumieliście te wszystkie moje > wypowiedzi.. :) > Pozdrawiam. zrozumieliśmy :-) Amen ! Odpowiedz Link Zgłoś
marta3434 Re: do marta3434 07.04.10, 08:18 Gość portalu: Laleczka napisał(a): > ...o nas? > hehe a że niby kim Ty jesteś? :] > ''ryczę''? .. a to ciekawe.. :D > wiem czy nie wiem... hmmm... czy to ważne..? książki na ten temat nie piszesz.. > :] jestem nikim :-) , książki nie piszę :-) , nie wiesz! :-) i faktycznie to zupełnie nieważne :-) a ryczeć sobie możesz - skoro to Ci sprawia aż taką radość :-) i w sumie to fajnie, że masz dobre zdanie o egzaminatorach... :-) miło mi :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: do laleczka IP: *.chello.pl 07.04.10, 12:36 no zdziwilabym sie gdybys miesiac po odebraniu prawka miala juz stluczke, czy kolizje, super bedzie jesli nigdy w zyciu ci sie to nie przydazy, ale teraz to chyba w tej kwestii nie mozesz zbyt wiele napisac, bo jest chyba jednak troche za wczesnie na to. A wieć egzamin zdałam co prawda nie za pierwszym razem , tylko za drugim razem . wlasnie wczoraj odebrałam prawo jazdy , jestem szczesliwa, ale nie wiem czy po 30 h kursu moge uważać sie za "Kubicę", mam jednak w przeciwieństwie do Ciebie obiektywne zdanie na temat swoich umiejętności na dzień dzisiejszy, i nikt mi nie powie , ze po kursie jestem super kierowcą, tak umiem poruszać sie samochodem , mam umiejętnosci, ktore pozwolily mi zdac, ale mysle ze bedzie jeszcze wiele sytuacji, ktorych podczas kursu nie doświadczyłam.Od wielu osób słyszałam co dzieje sie na egzaminach, miałam również za pierwszym razem do czynienia z egzaminatorem, ktory napewno utwierdził mnie w swoim zdaniu.Ja osobiscie uwazam, ze oprócz umiejetnosci na egzaminie trzeba miec troche szczescia, ktorego za pierwszym razem mi zabrakło w kwiestii losowania egzaminatora:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~ja Re: do ona IP: *.net.stream.pl 07.04.10, 17:57 Gratuluję zdanego egzaminu!Ja odebrałam prawko w styczniu i moim zdaniem egzamin to pryszcz przy początkowej samodzielnej jeździe samochodem(na szczęście bezkolizyjnej),zwłaszcza w zimie.Teraz jest zdecydowanie lepiej,ale na początku miałam stresik chyba większy niż na egzaminie.Pozdrawiam i szerokiej drogi :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eeee Re: WORD Częstochowa IP: 193.138.241.* 21.05.10, 13:35 Ja miałam i potwierdzam. Super egzaminator. Odpowiedz Link Zgłoś
marta3434 Re: WORD Częstochowa 26.05.10, 14:43 Gość portalu: eeee napisał(a): > Ja miałam i potwierdzam. Super egzaminator. kto? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K.K Re: WORD Częstochowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.11, 21:18 Dziś (22.09.2011) miałam egzamin (2raz) WORD cz-wa, egzaminator: Grzegorz Puchala. Gdy go zobaczyłam, odrazu myśl ''nie zdam'' wyciagną kartki jak w teletrunieju losowałam.. pokazałam, plac bez błędnie no i miasto ! :D:D Jezdziłam 45min zrobił, ze mną wszystko, kierynek WORD juz banan na buzi, po czym zaczoł mi wytykać małe błedy, juz myśl ''kur**'' ale pozartował pozartowal nagle mowi wynik pozytywny !:D:D:D i Kasia cała happy :D Miły instruktor ale z zasadami :) powiedziałabym ze wymaga, ale zarazem daje za to nagrodę w postaci wyniku ''pozytywny'' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Swift Re: WORD Częstochowa IP: 80.51.30.* 10.10.11, 21:08 Witam wszystkich zdających w Word Częstochowa ja z dawałem egzamin jakoś miesiąc temu kat B i zdałem za drugim razem za pierwszym razem był Pan Łukasz Strykowski i nie zdałem na mieście uważajcie na tego Pana ponieważ on z gadki jest bardzo miły ale to tylko pozory tak naprawdę jest bardzo złośliwy i dość późno wydaje polecenia i czepia wszystkiego . Za drugi razem trafiłem na takiego młodego egzaminatora Pana Marcina Gacki super egzaminator miły polecenia wydaje w odpowiednio wcześnie i nie czepia pierdół. Ale tak nawiasem mówiąc jak ktoś umie jeździć to zda z palcem w nosie. Odpowiedz Link Zgłoś
zemsta_tzas Re: WORD Częstochowa 27.01.12, 04:59 Kompletne bzdury...Uważajcie na M.Gackiego !!! bo właśnie on mimo prawidłowej jazdy -,,ścina,, pod koniec egzaminu praktycznego !!! -wymyślając bzdurny,bezpodstawny-świadczący o braku doświadczenia oraz samej wiedzy co do przepisów ruchu drogowego powód.Poszkodowani:Odwołujcie się z reklamacją do swojej szkoły jazdy a jeśli to nic nie pomoże,należy skierować sprawę do sądu. Odpowiedz Link Zgłoś
pokrzywdzony0 Re: WORD Częstochowa 28.01.12, 18:12 dzis mialem egzamin z kazimierzem pietrzakiem straszny jest "krzywy kalwas" oblal mnie zaraz po 10 min Odpowiedz Link Zgłoś
pokrzywdzony0 Re: WORD Częstochowa 28.01.12, 18:15 pokrzywdzony0 napisał: > dzis mialem egzamin z kazimierzem pietrzakiem straszny jest "krzywy kalwas" obl > al mnie zaraz po 10 min jazdy po miescie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszko432 Re: WORD Częstochowa IP: 212.87.244.* 21.06.12, 01:24 Niestety, oni żerują na tym by zdobywać kasę. Ja zdawałem 4 razy i nic . nadal nie mam Prawka. a mój ośrodek: ADROM, nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzka2009 Re: WORD Częstochowa 30.01.12, 13:36 pokrzywdzony0 napisał: > dzis mialem egzamin z kazimierzem pietrzakiem straszny jest "krzywy kalwas" obl > al mnie zaraz po 10 min a czemu taka ksywa ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariuszzzzzz Re: WORD Częstochowa IP: *.pools.arcor-ip.net 30.04.12, 21:54 nie zgodze sie z Twoja opinia , mnie tez egzaminowal Pan Gacki , trase mialem latwa i pomimo paru malych bledow zdalem , a byl to moj 3 egzamin . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: WORD Częstochowa IP: *.ice-net.pl 15.09.12, 22:44 tez zdawalam u marcina gacki i polecam naprawde mily pan:) zdalam za drugim razem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 333 Re: WORD Częstochowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.11, 19:24 ja też zdawałam u Pana Grzegorza Puchały,niezłe z niego ciacho.Szkoda ,że zajęty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adept Re: WORD Częstochowa IP: *.arbelon.com.pl 02.04.14, 15:44 Od kiedy to wg.tego pana Grzegorz Puchały w czasie egzaminu szybkość bezpieczna to powyżej 45km na godz. po mieście w szczycie kiedy natężenie ruchu jest duże.Zatrzymanie samochodu czyli włączenie stop to dla niego również podstawa do niezdania.Może egzamin dla tego pana byłby warunkiem pracy w WORD.Jak wiadomo zbyt duża ilość jest egzaminatorów.Może dla WORD tacy pracownicy są potrzebni? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patka Re: WORD Częstochowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.10, 09:57 zdawałam dzisiaj egzamin po raz 3 i ... oblałam...:( wymusiłam na Mirowskiego. W ogole zamotalam sie bardzo. Egzaminowal mnie Pan Kołek. Nawet spoko gościu. Ogolnie musze szykowac duzo kaski na 4 egzamin...:( i juz mnie wkurwia to prawko bo jest za drogie moim zdaniem! ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Laleczka Re: WORD Częstochowa / do Patka IP: 193.138.241.* 22.04.10, 20:05 Oj, szkoda ''patka'', że nie zdałaś dziś tego egzaminu.. :/ ale nie załamuj się i walcz dalej, na pewno teraz już dasz sobie radę.. :):):) Uważaj właśnie na to wymuszanie pierwszeństwa innym samochodom, bo to chyba jest najpopularniejszy błąd i bardzoooo łatwo jest wymusić to pierwszeństwo..jeszcze jak do tego wszystkiego dochodzi stresik i w ogóle.. :P Racja, prawo jazdy to dość kosztowna sprawa.. ok. 1000zł kurs ,potem egzamin bądź kilka egzaminów.. no ale cóż.. - życie :D nic nie ma za darmo.. :P No i teraz musisz jeszcze donieść do WORD-u zaświadczenie o dodatkowych 5 godz., bo po 3, 6 , 9 itd.. egzaminie takie zaświadczenie musi być. Pozdrawiam i życzę Ci powodzenia na egzaminie! :):):) PS i to chyba chodziło Ci o ul. Mirowską , a nie Mirowskiego, tak? :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przem Re: WORD Częstochowa IP: *.ingram.com.pl 01.02.10, 09:08 Wszystko jest opisane w poprzednich postach. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hiro Re: WORD Częstochowa IP: *.dip.t-dialin.net 04.02.10, 11:22 Zdobycie prawo jazdy w Czestochowie graniczy z cudem ludzie musza minimum 3 razy robic poprawki(znam ludzi ze musieli 8 razy poprawiac) to powino dac do myslenia jak niemoga brac lapowek to biora od glowy za kazda poprawke i tak sa beskarni szkoda ze nikt niema odwagi poslac tam telewizji w trakcie egzaminow moze by to cos pomoglo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Laleczka do HIRO IP: 193.138.241.* 04.02.10, 12:26 Co Ty za głupoty piszesz?!?! Jakie oni dostają pieniądze za tzw. ''poprawki''?! Nie wiesz..to lepiej się nie wypowiadaj w tym temacie, bo aż mi Cię szkoda, że masz taką niewiedzę w tym temacie! To są normalni pracownicy państwowi i dostają swoją określoną pensję. Nie dostają dodatkowych pieniążków za zdany bądź niezdany egzamin n prawo jazdy. Napiszę Ci jedno..jeśli nie umiesz jeździć, nie panujesz nad samochodem - to na pewno nie zdasz! I żaden to cud zdać egzamin, ja zdałam i nie tylko ja.. i pełno moich znajomych, fakt nie wszyscy zdają za pierwszym razem, ale ważne żeby zdać, mieć te umiejętności i potem czuć się bezpiecznie na drodze. Piszę to w sumie nie tylko do Ciebie, ale również i do wszystkich innych co mają jakieś pretensje do WORD-u , egzaminatorów.. Pomyśl.. jakby tak każdy debil zdał ten egzamin to by nas już chyba nie było na tym świecie^^ No nic.. i tak Tobie i wszystkim innych życzę powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jjjjjjjjjj do Hiro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.10, 20:32 A JA SIĘ NIE ZGODZĘ w WORDZIE W CZĘSTOCHOWIE WYSOKA JEST ZDAWALNOŚĆ Baranom nawet nauczenie się tabliczki mnożenia graniczy z cudem!!! a co to znaczy ze muszą zdać minimum 3 razy??? ja zdałam za drugim:)) a poza tym to skąd egzaminator wie który raz podchodzi się do egzaminu??? nie ma reguły czy zdaje się 1,3,5,czy 8 raz jak nie kaleczy się jazdy i jeździ się z głową to zda się za pierwszym razem:) powodzenia dla wszystkich zdających Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Laleczka Re: do jjjjjjjjjj IP: 193.138.241.* 04.02.10, 21:14 Dokładnie :) Podpisuję się pod tym co napisałaś :) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paranoja Re: do jjjjjjjjjj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.10, 06:40 teraz się zacznie gratuluje ci kolezanko szczescia i tego ze zdalas za drugim razem,umiejetnosci sa te same ba osoby ktore maja ta wieksza liczbe egzaminow tak naprawde wiecej umieja bo w koncu trzeba brac te dodatkowe godziny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: WORD Częstochowa IP: 212.87.244.* 04.02.10, 17:30 pan Rezler I J. Nowak, bardzo sympatyczni i mili egzaminatorzy . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fifi Re: WORD Częstochowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.10, 02:01 Witam. Mój pierwszy egzamin byl 22.01.2010:) niedtety oblalam na łuku a egzaminował mnie p. Grzegorz Puchała nie moge nic powiedzieć na jego temat:) Drugi raz mialam egzamin 27.01.2010 egzaminował mnie p.Kazimierz Manowski... Bardzo Miły i sympatyczny Pan, pomaga jak tylko moze:) tylko moja wina... po 50 min egzaminu wymusiłam pierwszenstwo na strefie 30' nie wiem co mnie zacmiło:) Trzeci raz 8.02.2010 Egzamonował mnie P. Janusz Szymczyk zero rozmów tylko polecenia... ciężko go bylo wyczuc choc na niektore sprawy przymykał oko^^ no i oczywiscie Zdany egzamin :) Uwierzcie w siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ines Re: WORD Częstochowa / do Fifi IP: 193.138.241.* 09.02.10, 15:24 Gratuluję! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przem Re: WORD Częstochowa / do Fifi IP: *.ingram.com.pl 09.02.10, 21:14 Wyjechałem dziś pierwszy raz na drogę.. Nareszcie odebrałem plastik;) Wystraczył telefon i usłyszałem coś w stylu 'przyjeżdzaj Pan Panie Przemku bo plastik już się kurzy' Wróciłem do domu, wsiadłem do auta i wyjechałem na ulicę. Najpierw po znajomych i zrobiłem dziś w sumie 90km;) Pomogłem miłej Pani, która wpadła przednimi kołami do rowu. Pozdrowienia i do zobaczenia na drodze;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oska Re: WORD Częstochowa IP: 109.243.5.* 19.02.10, 17:47 zdawałam 16-go lutego. Niestety oblałam z mojej i tylko mojej winy...nie zauważyłam znaku i wymusiłam pierwszeństwo.Egzaminatorzy po prostu pracują jak każdy z nas, a jeśli robi się błąd,to nie jest to ich wina tylko nasza.Pewnie zdałabym,gdyby nie nadjeżdżający samochód... To tak, jak zwalanie winy na egzaminatora za oblany egzamin...Nie ma co się denerwować tylko po prostu się douczyć i mieć oczy dookoła głowy... ja byłam wściekła tylko na siebie. no może trochę na tego kierowcę, który akurat musiał tamtędy jechać ;)a tak następna wycieczka do WORD... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdesperowana:) Re: WORD Częstochowa IP: *.146.141.200.nat.umts.dynamic.eranet.pl 23.02.10, 18:34 hej:)zdawalam juz 3 razy...raz oblalam na placu a 2 razy w alejach, raz z mojej winy bo wjechalam na zly pas (egzaminatora mialam super mlody facet, nie pamietam jak sie nazywal) a drugi raz do konca nie moja wina autobus mi zajechal droge, gosciu nagle zmienil pas a egz uznal ze wymusilam pierszenstwo..tak czy siak 4 podejscie mam w marcu bardzo sie stresuje bo mam juz dosyc tych poprawek,jestem dosc nerwowa i boje sie bardzo ze znowu palne jakas glupote:)nie znam czestochowy malo jezdzilam po tym miescie i to mnie dodatkowo stresuje..mam nadzieje ze bede miec teraz troszke szczescia i wreszcie zdam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dsds Re: WORD Częstochowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.10, 18:15 desperacja? a co mają powiedzieć osoby które zdają po 12 razy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niuuń Re: WORD Częstochowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.12, 16:07 Egzaminator Grzegorz Puchała bardzo sympatyczny Pan, polecenia wydaje dwukrotnie powtarzając, egzamin na prawo jazdy wynik pozytywny ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: WORD Częstochowa IP: 80.50.168.* 25.02.10, 15:56 a ile czeka się teraz na egzamin ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Laleczka Re: WORD Częstochowa /odp IP: 193.138.241.* 25.02.10, 23:03 www.word.czest.pl/ spójrz sobie na stronkę, którą Ci podałam :) pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Laleczka Re: WORD Częstochowa IP: 193.138.241.* 07.03.10, 09:30 Byłam z koleżanką ostatnio w WORD-zie , bo zapisywała się na egzamin poprawkowy i tak jak jest na stronce WORD-u, czeka się 14 dni ;) Czasem zwolni się jakiś wcześniejszy termin, ale różnie to bywa.. :) W każdym bądź razie, więcej niż 14 dni raczej się teraz nie czeka na poprawkę, a na 1 egzamin tez chyba 14 dni się czeka :) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anusiak Re: WORD Częstochowa IP: *.west.gre.pl 07.03.10, 19:37 hej wam wszystkim zdaje ktos moze 19 marca?o 7;50? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hgh Re: WORD Częstochowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.10, 21:11 ja ale o 7:05 ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anusiak Re: WORD Częstochowa IP: *.west.gre.pl 14.03.10, 20:18 to cóz życze Ci szczęscia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marco Re: WORD Częstochowa IP: *.centertel.pl 01.04.10, 18:06 Witam wszystkich zdających serdecznie. Postanowiłem opisać tutaj swoją historię z WORD w Częstochowie. Zdawałem teraz już 7 raz i nie zdałem !!! Jakoś życie tak mi się poukładało, że robie dopiero w wieku 21 lat, ale mniejsza o to ! P.S(Jeżdżę od 1,5 roku do pracy samochodem 150 km codziennie !!! tak dla paradoksu i nie miałem ani jednej stłuczki, ale chcę zrobić ten cholerny plastik ponieważ jak ktoś we mnie wgniecie to będe miał same problemy) Sprawa wygląda tak, że już się z tego śmieje poprostu. Powiem szczerze, że jestem dość bardzo impulsywny i za każdym razem trafiam na buca, który zawsze na starcie wyprowadza z równowagi, a moja wada to że bardzo łatwo mnie sprowokować !!! Po drugim egzaminie złożyłem odwołanie i to chyba był mój największy błąd. Trafiłem na pytanie sprawdzanie stanu oleju. Odpowiedziałem że sprawdzamy za pomocą bagnetu na końcu, którego jest wskaźnik. Pan stwierdził, że to błędna odpowiedź !!! A za pierwszym razem miałem to samo pytanie i tak samo odpowiedziałem i egzaminator nic nie powiedział ( za pierwszym razem moja wina na mieście nie zatrzymałem się na strzałce, ale to z przyzwyczajenia). Moje odwołanie odziwo zostało przyjęte !!! i trzecie podejście na koszt ośrodka. Na egzamin zawsze przyjeżdzam samochodem !!! Jak ktoś chce znać cały przebieg to chętnie opisze ! Dziś Pan stwierdził, że umiem jeździć ale na jednokierunkowej tam koło ratusza nie ustawiłem się prawidłowo. Biore papiery i idę do Opola ponieważ zawsze trafiam na starych niemiłych gości. W pracy już się śmieją ze mnie mistrz kierownicy hi hi ale ludzie ja naprawdę na codzień jeżdżę samochodem !!!! Dzisiaj przenoszę się do innego WORDU ! Aha zapomniałem jak rozmawiałem w sprawie odwołania stwierdzono, że przeklinałem na egzaminatora. Jestem studentem 4 roku i osobą na tyle wychowaną, że ugodzono moje dobro osobiste !!! w tym momencie Pana egzaminatora zatkało i nie wiedział co powiedzieć ! Nie chce mi się pisać za bardzo, ale jakbym opisał całość to naprawdę nadaje się do TVNu UWAGI !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marco Re: WORD Częstochowa IP: *.centertel.pl 01.04.10, 18:29 Reasumując nie polecam nikomu składać odwołania !!! Ponieważ w niczym wam to nie pomoże, a tylko zaszkodzi jak w moim przypadku !!! Szkoda tylko kasy. Jak to jeden z egzaminatorów stwierdział. Umie Pan jeździć, ale no niestety popełnił Pan błąd( 1 godzina 10 minut jazdy oczywiście na aleje mnie wziął) Naprawdę nie polecam się odwoływać bo z nimi i tak nic nie zrobicie !!! Życzę wszystkim powodzenia ! Ja muszę iść do innego WORDU i dam relację jak mi poszło. Chodź dzisiaj jak chciałem wyciągnąć papiery Pani stwierdziała, że nie może mi wydać i mogą jedynie do innego WORDU wysłać (no tak z dopiskiem tego uwalić) Jeszcze raz pozdrawiam wszystkich mam nadzieję, że tylko ja jestem poszkodowany ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Laleczka Re: WORD Częstochowa / do Marco IP: 193.138.241.* 01.04.10, 20:00 Hahaha ale żeś bzdety napisał.. Człowieku, nikt się na Ciebie w WORD-zie nie uwziął na pewno, nie umiesz jeździć, nie umiesz się zachować na drodze i dlatego do tej pory nie masz prawka w kieszeni. Każdy może złożyć podanie o obejrzenie filmu, bądź napisać odwołanie jeśli nie zgadza się z wynikiem egzaminu. Nie ma potem z tego tytułu żadnych konsekwencji. A Twoi znajomi mają rację, że się z Ciebie śmieją.. :] - też bym się śmiała. Dosyć mamy już takich cwaniaków jak Ty za kierownicą, nie potrzebujemy takich więcej na naszych drogach. ''Powiem szczerze, że jestem dość bardzo impulsywny i za każdym razem trafiam na buca, który zawsze na starcie wyprowadza z równowagi, a moja wada to że bardzo łatwo mnie sprowokować !!!'' Na ''buca'', a to ciekawe..? A Ty jesteś idiotą, bo już 7 razy zdajesz i zdać nie możesz :] Jak Ty możesz obrażać egzaminatorów to i ja mogę Ciebie.. :) Słyszałam już o takich cwaniakach jak Ty.. rozsiądzie się w samochodzie jak BOSS jakiś i myśli, że świat - w tym wypadku na drodze zawojuje.. a tu lipa, NEGATYWNY, bo debil jeździć nie umie. :] Egzaminatorzy to ludzie na poziomie, taka ich praca, że muszą być osobami kulturalnymi. ''( za pierwszym razem moja wina na mieście nie zatrzymałem się na strzałce, ale to z przyzwyczajenia).'' ale to z przyzwyczajenia? - aha, tzn. że jednak jeździć nie umiesz, bo jak masz strzałkę, to musisz się zatrzymać. ''Aha zapomniałem jak rozmawiałem w sprawie odwołania stwierdzono, że przeklinałem na egzaminatora. '' Z tego wynika , że nie jesteś osobą na poziomie, i nie jesteś kulturalny. Bo osoba na poziomie nie ubliża nikomu i nie klnie. Także kolego, zastanów się najpierw nad swoim postępowaniem, bo jeszcze za takie zachowanie możesz mieć gorsze konsekwencje niż tylko wynik negatywny z egzaminu na prawo jazdy.. ''Jestem studentem 4 roku i osobą na tyle wychowaną, że ugodzono moje dobro osobiste !!!'' hahaha ''ugodzono Twoje dobro osobiste'' hahaha to mnie rozbawiłeś tym tekstem! :):):):) ''w tym momencie Pana egzaminatora zatkało i nie wiedział co powiedzieć !'' a co..? miał się niby zniżać do twojego poziomu? Człowieku, zastanów się nad tym co robisz i w ogóle.. Bo cienko widzę, to Twoje prawko. Również i w Opolu, czy gdzie tam przenosisz te swoje papiery.. Pozdrawiam. ps chętnie poczytam te Twoje ''przygody'' na egzaminie^^ :] :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: khjkhgk Re: WORD Częstochowa / do Marco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.10, 23:35 fakt jest inny.. połowa egzaminatorów powinna sobie odnowić testy psychologiczne.. a co do zdawania.. zdanie za pierwszym razem nie zawsze idzie w parze z umiejętnościami.. Idiotów na drogach i tak nie będzie brakować. Pozdrawiam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Laleczka Re: WORD Częstochowa / do khjkhgk IP: 193.138.241.* 02.04.10, 07:05 > fakt jest inny.. połowa egzaminatorów powinna sobie odnowić testy psychologiczne.. > Jeśli według Ciebie połowa egzaminatorów powinna sobie odnowić testy psychologiczne, jak to napisałaś/eś to w takim razie większość ludzi zdających egzamin na prawko, też powinna to zrobić ;) Mamy tutaj przykład ''Marco'' :] Śmieszy mnie tylko fakt, że zawsze najwięcej (złego) do powiedzenia na temat egzaminatorów i ogólnie WORD-u, mają osoby, które nie zdały w ogóle egzaminu na prawo jazdy, bądź zdały go za którymś tam razem... :] > a co do zdawania.. zdanie za pierwszym razem nie zawsze idzie w parze z > umiejętnościami.. Z tym mogę się po części zgodzić.. Bo jeśli jakaś osoba nie zda np.na placyku, to niekoniecznie jest złym kierowcą potem na drodze, ponieważ może akurat przestrzegać tam wszystkich przepisów i jeździć perfekcyjnie dosłownie, a łuk lub górka może jej się po prostu nie udać i pozamiatane - egzamin wtedy z wynikiem negatywnym.. lub druga ostatnia próba - zależy od błędu. Idiotów na drogach i tak nie będzie brakować. Masz rację. I tego się niestety raczej nie zmieni.. :/ Również pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: WORD Częstochowa / do khjkhgk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.10, 12:54 Zgadzam sie w 100 % z wypowiedzią Laleczki co do wypowiedzi osobnika Marco ! Jeszcze sie zastanawiam czy można być studentem 4 roku w wieku 21 lat??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Laleczka Re: WORD Częstochowa / do moni IP: 193.138.241.* 02.04.10, 14:22 Miło mi, że się zgadzasz z tym co napisałam :) Hahaha no tak racja^^ napisał, że ma 21 lat i jest na 4 roku^^ A to ciekawe.. :):):) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Areczek Re: WORD Częstochowa / do moni IP: *.centertel.pl 02.04.10, 22:25 Może koleś rzeczywiście nie umie jeździć i skończył prędzej zawodówkę, ale sam widziałem i doświadczyłem jak lasce zgasło auto pod WORDEM w częstochowie, a za godzinę skakała z radości pod WORDEM bo zdała !!! Ja zdałem za 4 razem (3 razy w Czewie) i przeniosłem się do Opola i tu zdałem za pierwszym razem !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Laleczka Re: WORD Częstochowa / do Areczka IP: 193.138.241.* 02.04.10, 22:48 Wiesz.. nawet doświadczonemu kierowcy też zgaśnie samochód.. :P Także nic w tym strasznego :) Szybko trzeba ponownie włączyć samochód i ruszyć hehe :P :):):) A to i tak Ci gratuluję, że zdałeś :):):) Nieważne gdzie, ważne jest to, że prawko już masz w kieszeni ;) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jghjghg Re: WORD Częstochowa / do laleczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.10, 15:33 bo widzisz.. ktoś kto jest tam parę czy parenaście razy widzi o wiele więcej niż osoba która jest hm powiedzmy z 3 razy.. nie ważne za którym razem ale ważne jak potem się jeździ.Mało to jest pseudomistrzów którzy pozdają za pierwszym razem,a później szaleją na ulicach bo myślą że potrafią wszystko? Auto w rowie i to w najlepszym wypadku jeszcze.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Laleczka Re: WORD Częstochowa / do jghjghg IP: 193.138.241.* 03.04.10, 16:34 No zgadza się, nie ważne za którym razem się zda, ważne, że w końcu.. :):):) i że potem nie jeździ się jak szaleniec, tylko jak normalny kierowca :) > bo widzisz.. ktoś kto jest tam parę czy parenaście razy widzi o wiele więcej ni > ż > osoba która jest hm powiedzmy z 3 razy.. hmmm.. ale że co niby widzi taka osoba, która jest tam parę razy? Pozdrawiam i przy okazji Wesołych Świąt Wam wszystkim życzę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: WORD Częstochowa / do laleczka IP: *.chello.pl 03.04.10, 20:27 czy ty jestes rzecznikiem prasowym Wordu, bo juz zaczyna mnie denerwowac to , ze za kazdym razem masz cos do powiedzenia, ogolnie wydajesz mi sie osobą co najmniej dziwna , czy ty mieszkasz na tym forum?? a z twoich wypowiedzi wynika, ze myslisz ze jestes mega zdolnym i doswiadczonym kierowca, co zapewne nie jest prawda:) jestes tak uszczypliwa, łapiesz ludzi za słówka!!, a moze wczulabys sie w sytuacje ludzi , ktorzy nie sa odporni na stres i mimo ze maja juz umiejetnosci to pralizujacy stres nie pozwala im zdac!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Laleczka Re: WORD Częstochowa / do ona IP: 193.138.241.* 03.04.10, 21:14 Hahaha no pewnie, jestem ''rzeczniczką prasową'' WORD-u xD Rozbawiłaś mnie tym tekstem :] To niech Cię to denerwuje.. mnie to w ogóle nie obchodzi co myślisz o moich wypowiedziach. :) To jest forum - każdy się może wypowiedzieć i wyrazić swoją opinię. Dziwna to chyba Ty jesteś.. :) Mam akurat teraz więcej czasu, to wchodzę na forum, a poza tym nie muszę Ci się tłumaczyć.. - od tego trzeba zacząć.. :] A czy ja napisałam coś takiego, że uważam się za doświadczoną panią kierowcę? :] -nie. Ale jednak uważam, że jeżdżę dobrze i przede wszystkim bezpiecznie. Tego uczono mnie na kursie. :) Słuchaj... nie każdy nadaje się na kierowcę, więc również do takich zaliczają się osoby mało odporne na stres, bo potem np. będą musieli gdzieś zawieźć swojego kolegę i co.. będą się też stresować? (paranoja..) Egzaminator to też człowiek. A egzaminu nie należy się bać - przecież to nic strasznego. Wiadomo trochę stresu zawsze musi być (sama też się trochę stresowałam, ale to normalne..) :) Trzeba cały egzamin traktować w miarę ''na luzie'' i jeśli ma się te umiejętności, to się ten egzamin zda. :) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: WORD Częstochowa / do Laleczka IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 03.04.10, 22:49 Zdałam za pierwszym razem i uważam że nie jestem dobrym kierowcom ! ,,... Ale jednak uważam, że jeżdżę dobrze i przede wszystkim bezpiecznie. Tego > uczono mnie na kursie. :)..." Na kursie nie nauczą Cię jazdy w niebezpiecznych warunkach. Nauczysz się jeździć dopiero po latach wprawy gdy wpadniesz w poślizg i nie będziesz wiedziała co zrobić chyba, że nauczono Cię tego na kursie w co wątpie ! Nie rób z siebie alfy i omegi. Mój chłopak zdał za już teraz nie pamiętam 3 lub 4 razem a jeździ zdecydowanie lepiej odemnie. Egzamin to tylko formalność przez którą prędzej czy później przejdzie każdy, a twoje te jak to nazywasz ma się te umiejętności uważaj żeby Cię nie zgubiły !!! Rozważnej jazdy świeżo upieczonym kierowcom :))) ponieważ taka pewność siebie jak u koleżanki nie prowadzi do niczego dobrego na polskich drogach ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: WORD Częstochowa / do Laleczka IP: *.chello.pl 04.04.10, 08:13 > Ja uważam, że egzaminatorzy w naszym częstochowskim WORD-zie są bardzo > sympatyczni. Jeśli ktoś nie zda, wszystko wytłumaczą i w ogóle.. a skad mozesz wiedziec jakcy sa wszyscy egzaminatorzy?? znasz ich wszystkich, skad mozesz wiedziec jak zachowują sie do innych osob , ktore nie zdaja egzaminu, czy jestes obecna podczas wszystkich?? chyba, ze miałas do czynienia z wieksza liczba egzaminatorów , ale ładnie to ukrywasz;) powiem ci , ze twa pewnosc siebie moze cie kiedys zgubić, oczywiscie nie zycze Ci tego , ale chyba ktoś jednak powinien ci utrzeć nosa, bo poprostu nie da sie tego czytac twoich wypowiedzi, i mozesz teraz darowac sbie teksty typu "to nie czytaj", gdyz są one łatwe do przewidzenie" krolowo polskich dróg" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Laleczka Re: WORD Częstochowa / do Kasi IP: 193.138.241.* 04.04.10, 09:03 Tak, zgadzam się z Tobą, że na kursie nie nauczysz się jeździć w niebezpiecznych warunkach. Ja np. miałam kurs jak była piękna pogoda - warunki świetne, a egzamin w deszcz / śnieg także warunki straszne. A potem musiałam jeździć w te najgorsze śniegi i ślizgawice, myślisz, że było łatwo? - Pewnie, że nie. Nie raz wpadłam w poślizg, albo się zakopałam, podczas tej zimy, ale umiałam zachować spokój i pełną koncentrację i było dobrze, zawsze dałam sobie radę :) Kasiu, nie robię z siebie alfy i omegi, jak to napisałaś, tylko po prostu wkurzają mnie ludzie, którzy zawsze obwiniają innych, tylko nie siebie..! Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
kamilaok Re: WORD Częstochowa / do Laleczki 25.11.10, 14:14 jeśli wpadłaś w poślizg to znaczy, że nie potrafisz panować nad samochodem. trzeba jeździć tak by nie wpaść w niego !!!!!!!!! nie uczyli Cie tego na kursie? polecam dodatkowe godziny zimą :) a tak na marginesie ktoś z Twoich bliskich musi być egzaminatorem, bo bardzo ich wszystkich bronisz. fakt, ten kto nie zda egzaminu, ma złe zdanie o egzaminatorze. ja zdałam za drugim podejściem. pierwszy oblałam praktycznie pod koniec (za bardzo ścięłam zakręt i przejechałam po ciągłej) ale wcale nie wkurzałam się, na Pana z jakim jechałam, wręcz odwrotnie, żałowałam, że przy tak miłym i spokojnym człowieku mogłam nie zdać. sama się dziwiłam, że jak taki Pan może być u nas w czewie, skoro większość na nich wyzywa.Drugi raz jechałam z Panią Filipiak i zero błędów. ani razu nie zgasł mi samochód. byłam sobą i jechałam tak jakbym jechała sama. trzeba opanować stres :) życzę wszystkim powodzenia!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: WORD Częstochowa / IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.10, 19:09 jeżeli jesteś nieodporny na stres to zastanawiam się czy w ogóle powinieneś prowadzić samochód. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: WORD Częstochowa / IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.10, 17:35 pociskacie 3 po 3. skoro nie możecie zdać dajcie sobie z tym spokój na jakiś czas tak jak ja .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BINA Re: WORD Częstochowa / do Marco IP: 94.254.229.* 16.04.10, 22:01 ŚWIETNY!!!! NAPRAWDĘ ŚWIETNY!!! czwarty rok studiów w wieku 21 lat.ale w końcu życie mu się tak poukładało...nie dziwne,że nerwowy...może biedak tak bardzo się denerwuje,że dowód musi pokazać,że "na starcie wypowadzają go z równowagi".Chłopie daj już sobie spokój, bo straszne jest to ,że taki ktoś może prowadzić samochód. MASAKRA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Laleczka Re: WORD Częstochowa IP: 193.138.241.* 04.04.10, 09:21 Aha i jeszcze piszecie o tym paraliżującym stresie. Hmm.. jeśli ktoś ma taki problem, to radzę się udać do lekarza - specjalisty, który coś na ten problem poradzi, bo normalną osobę żaden paraliżujący stres nie złapie. Stresik zawsze musi być, ale w umiarze :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e tam Re: WORD Częstochowa IP: *.adsl.inetia.pl 04.04.10, 15:33 Laleczko, znasz to przysłowie, kiepskiej baletnicy.... Dlatego tyle nieprzychylnych słów pod kątem WORDu. A tam przecież pracują ludzie tacy, jak w każdym innym zawodzie. Nie wierzę, że każdy egzaminator jest zły z natury i co roku przechodzi szkolenie z tego, jak ulewać biednych kandydatów na kierowców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BIN Re: WORD Częstochowa IP: 94.254.229.* 16.04.10, 22:09 W 100% się z Tobą zgadzam. ja teraz nie mówię nikomu,że idę na egzamin, bo bardziej zestresowałam się tym, że będę się musiała przyznać,że nie zdałam niż samym egzaminem...napiszę jaki efekt 27.04.mam nadzieję, że będzie dobrze.ale stres trzeba zminimalizować...;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Laleczka / do BIN Re: WORD Częstochowa IP: 193.138.241.* 17.04.10, 08:18 Powodzenia :) ps staraj się nie aż tak bardzo denerwować, rób wszystkie manewry w miarę spokojnie i wszystko najpierw przemyśl, żeby nie zawalić sobie egzaminu.. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: promyczek Re: WORD Częstochowa IP: 87.204.220.* 17.04.10, 17:25 w poniedzialek mam egzamin o 7.05. wiec życzcie mi powodzenia ;) juz teraz czuję skurcze w żołądku na sama myśl o egzaminie. wczoraj miałam ostatnie jazdy i trafiłam na ogromny korek w alejach w wyniku czego nie poćwiczyłam sobie parkowania i innych rzeczy;/ to mnie dodatkowo tak zdemotywowało;/ jak to jest z tym parkowaniem? może być tylko prostopadłe bez skośnego czy równoległego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Laleczka do promyc Re: WORD Częstochowa IP: 193.138.241.* 17.04.10, 21:03 Ja wczoraj też przejeżdżałam przez Aleje, racja korek był straszny, za drugim razem wolałam zrobić ''kółko'' niż wlec się przez Aleje :P Wiesz co... to zależy z tym parkowaniem od egzaminatora, może Ci dać 1 a może nawet wszystkie, bo masz tam parkowanie skośne wjazd przodem , wyjazd tyłem i odwrotnie, oraz parkowanie prostopadłe i tak samo... i jeszcze równoległe wjazd tyłem wyjazd przodem :) ale nie martw się parkowanie nie jest takie straszne, jeśli będziesz miała możliwość wyboru z kilku miejsc na parkingu wybierz sobie takie oddalone od samochodów, żeby Ci było po prostu łatwiej, albo obok jednego samochodu, najlepiej żeby był od Twojej strony ;) Pamiętaj, żeby na drodze nie wymusić pierwszeństwa, bo to chyba jest najczęstszy błąd wśród osób zdających egz. na prawo jazdy i staraj się być w miarę spokojna i opanowana, przewiduj różne sytuacje.. no nic.. nie pozostaje mi nic innego jak życzyć Ci powodzenia ;) pozdrawiam :):) Odpowiedz Link Zgłoś
kamilaok Re: WORD Częstochowa 25.11.10, 14:17 no tak, bo Ty pewnie na lekach żyjesz i nigdy się nie denerwujesz, ani nie stresujesz... spoko... rozumiem takie osoby i współczuje im... stoicyzm górą ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Laleczka Re: WORD Częstochowa/ do kamilaok IP: 193.138.241.* 20.12.10, 07:17 no tak, bo Ty pewnie na lekach żyjesz i nigdy się nie denerwujesz, ani nie stresujesz... spoko... rozumiem takie osoby i współczuje im... stoicyzm górą ;) Nie chodzi o to żeby się w ogóle nie denerwować, ani nie stresować, po prostu trzeba to wszystko opanować i myśleć tylko i wyłącznie i egzaminie ( żeby go zdać ;) ) a poza tym osoba , która nie potrafi opanować swoich nerwów to w ogóle prawka nie powinan mieć , bo potem widać jak się niektórzy zachowują ..... a tak na marginesie ktoś z Twoich bliskich musi być egzaminatorem, bo bardzo ich wszystkich bronisz. bronię? - nie . po prostu piszę prawdę. ;] hehe śmiać mi się chce z tego, że piszecie , że ktoś ''ode mnie'' jest egzaminatorem, ktoś pisał też napisał, że ja tam pracuję, jeszcze inna osoba , że jest rzeczniczką word-u.. ;] :):):) fakt, ten kto nie zda egzaminu, ma złe zdanie o egzaminatorze. niekonieczni..e ;) wszystko zależy od charakteru człowieka i tyle.. ;] pozdrawiam i życzę wszystkim zdanych egzaminów ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dobraelka.pl Re: WORD Częstochowa IP: *.zax.pl 26.04.10, 20:59 Witamy, Zbieramy opinie o polskich Wordach i szkołach nauki jazdy. Jeśli kursancie zdawałeś egzamin w Częstochowskim WORDzie zostaw opinię o nim w naszym serwisie. Buduj razem z nami bazę szkół godnych polecenia. www.dobraelka.pl dziękujemy i pozdrawiamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Toooy Re: WORD Częstochowa IP: 195.205.202.* 27.04.10, 02:02 Można w wieku 21 lat być na czwartym roku studiów- otóż rodzice wysłali dziecko do zerówki w wieku 5 lat- rok wcześniej a wiem, że kiedyś często tak robili. Podstawówka, gimnazjum,liceum = 13 lat. 5 lat + 13= 18. W tym wieku zaczął studia. Rocznikowo na pewno ma 22 lata ale może jest z grudnia więc ma 21 lat.I jest na...czwartym roku studiów- myślcie trochę, ludzie, błagam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka_ona Re: WORD Częstochowa IP: *.adsl.inetia.pl 18.06.10, 14:18 Zdałam dziś!!! :) Nareszcie. :) Trafiłam na bardzo miłego Pana - R.Suliga. Ogromna różnica z poprzednio podejściem - A.Adamiak - co za gbur. Patrzcie na znaki i spokojnie. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Laleczka Re: WORD Częstochowa/ do taka_ona IP: 193.138.241.* 18.06.10, 16:52 Gość portalu: taka_ona napisał(a): > Zdałam dziś!!! :) > > Nareszcie. :) > Trafiłam na bardzo miłego Pana - R.Suliga. Ogromna różnica z poprzednio > podejściem - A.Adamiak - co za gbur. > > Patrzcie na znaki i spokojnie. > Powodzenia. Gratuluję :) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
magdusiak5 Re: WORD Częstochowa/ do taka_ona 29.07.11, 22:03 hehe widzę że wszyscy kochają pana Adamiakaaaa xD też mnie egzaminował i moją koleżankę po ponad godzinie jazdy nas i obydwie na błahostkach;D ale też mam to już za sobą;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Galus Re: WORD Częstochowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.10, 23:26 Witam, mój przypadek natomiast wyglądał następująco: Zdałem za 3cim - Najpierw trafiłem na panią Adamiak. Naprawdę wszystko, ok na tyle błędów i ile mnie stres zjadł zrobiłem dała mi szanse to jak największe podziękowania - uwaliłem nie stosując się do znaku nakazu. Drugi egzamin z mężem tej pani - Arturem Adamiakiem Naprawdę z opini słyszałem, że straszny gbur i kawał chama - Dla mnie naprawde sympatyczny gość. Kazdy manewr wykonany dobrze, lecz uwaliłem ponieważ zagapiłem sie i nie ustąpiłem pierszeństwa. Trzci egzamin miałem z Panem Ryszardem Suligą - świetny egzaminator miły rzyczliwy ale jego wjazd na plac manewrowy by ustawić samochód na łuki to była czysta brawura :D (takiego szatana to nie widziałem nigdy) Szybciutko 2 karteczki do wylosowania wszystko ładnie pokazane potem na miasto - Kilka momentów krytycznych jeden przy zawracaniu - nie byłem pewny, czy gość za mną mnie wpuści więc nie zawróciłem - lecz pan Suliga pozwolił jechac dalej na Rakowie przy skręcie na Kucelin wjechałem na pas do zawracania zamiast do skrętu w lewo - równierz przepuścił potem już powrót do ośrodka :) - Świetny Egzaminator ! Powodzenia wszystkim którzy nie śpią po nocach myślać o egzaminie - to jest najgorsze co może być ten pieprzony steres. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dośka Re: WORD Częstochowa IP: 80.50.168.* 21.06.10, 12:38 a Pietrzak? jaki jest ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Laleczka Re: WORD Częstochowa IP: 193.138.241.* 21.06.10, 19:51 No jaki jest...? Jak każdy egzaminator - spoko... :] Odpowiedz Link Zgłoś
marta3434 Re: WORD Częstochowa 22.06.10, 09:34 Gość portalu: Laleczka napisał(a): > No jaki jest...? Jak każdy egzaminator - spoko... :] no napewno nie "jak każdy" :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Laleczka Re: WORD Częstochowa IP: 193.138.241.* 30.06.10, 08:36 Z mojej strony to była troszkę ironia.. :] Odpowiedz Link Zgłoś
marta3434 Re: WORD Częstochowa 30.06.10, 14:56 Gość portalu: Laleczka napisał(a): > Z mojej strony to była troszkę ironia.. :] a mogłabyś tak bez ironi ? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Laleczka Re: WORD Częstochowa/ do marta3434 IP: 193.138.241.* 30.06.10, 17:02 Jasne ;) Odpowiedz Link Zgłoś
marta3434 Re: WORD Częstochowa/ do marta3434 01.07.10, 08:37 Gość portalu: Laleczka napisał(a): > Jasne ;) no to poproszę :-) bez ironii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewelina Re: WORD Częstochowa IP: *.onlinesc.net 03.07.10, 13:10 Wczoraj zdawałam egzamin z Panią egzaminator Kamilą Filipiak. Jestem zadowolona z dwóch powodów: ZDAŁAM :P no i Pani egzaminator bardzo miła i sympatyczna. Od początku uśmiechnięta, co rozładowało mój stres zaraz na początku. Później łuk, górka, kilka zdań od P. Filipiak na temat egzaminu na mieście no i jedziemy, kilka zdań na temat pogody (był upał), troszkę śmiechu no i w miasto. Na mieście wszystko ok (nie zauważyłam żeby P. Filipiak "mlaskała", czy robiła dziwne miny, jak to stwierdzili niektórzy). Po powrocie do ośrodka P. egzaminator wyjaśniła mi jedną sytuację, w której nie do końca postąpiłam dobrze i oznajmiła, że wynik jest pozytywny. Także P. Filipiak jest w porządku. (i to nie dlatego, że wynik był pozytywny) Odpowiedz Link Zgłoś
daga1974 Re: laleczka 05.07.10, 16:02 hello , dawno mnie tu nie było :-) ale widzę, że "laleczka" świetnie sobie radzi w roli "rzeczniczki WORD-u" :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Laleczka do ''daga1974'' IP: 193.138.241.* 05.07.10, 20:41 A witam, witam :D Hahaha :D a jak... :P Pewnie, że sobie świetnie radzę w roli ''rzeczniczki WORD-u'' :):):) :P Pozdrawiam. Miłego wieczoru. :) Odpowiedz Link Zgłoś
daga1974 Re: do ''daga1974'' 06.07.10, 11:05 Gość portalu: Laleczka napisał(a): > A witam, witam :D > Hahaha :D a jak... :P Pewnie, że sobie świetnie radzę w roli ''rzeczniczki > WORD-u'' :):):) :P > Pozdrawiam. > Miłego wieczoru. > :) mogę się spokojnie udać na emeryturę :-) mam godne zastępstwo :- ) "Laleczka" widzę, że tematyka Wordowska jest Ci znana ? masz tam kogoś ? sypiasz z jakimś egzaminatorem ? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Laleczka Re: do ''daga1974'' IP: 193.138.241.* 06.07.10, 17:59 Tak, będę Twoją - mam nadzieję, godną zastępczynią hehehe :D Spokojnie możesz udać się na emeryturę :D :P Hehehe no w końcu forumowicze uznali, że jestem ''rzeczniczką WORD-u' :P :):):) ....więc muszę co nie co wiedzieć :P Reszta pytań... jest chyba zbędna, więc nie będzie odpowiedzi na nie :) Pozdrawiam. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Laleczka Re: do ''daga1974'' IP: 193.138.241.* 06.07.10, 18:03 Oo, widzę.. że ''daga1974'' i ''marta3434'' to chyba jedna i ta sama osoba... :) mam rację? :) ( - takie same zdjęcie w wizytówce... :) ) Odpowiedz Link Zgłoś
daga1974 Re: do ''daga1974'' 06.07.10, 18:18 Gość portalu: Laleczka napisał(a): > Oo, widzę.. że ''daga1974'' i ''marta3434'' to chyba jedna i ta sama osoba... : > ) > mam rację? :) > ( - takie same zdjęcie w wizytówce... :) ) i musiałaś od razu wszystkim wypeplać? :-) no to laleczka powiedz ? który egzaminator kręci Cię najbardziej ?:-) ja mam takich dwóch ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Laleczka Re: do ''daga1974'' IP: 193.138.241.* 06.07.10, 18:22 Oj, to sorry w takim razie.. :P Hmmm... Ty napisz pierwsza.. :] Odpowiedz Link Zgłoś
daga1974 Re: do ''daga1974'' 06.07.10, 18:34 Gość portalu: Laleczka napisał(a): > Oj, to sorry w takim razie.. :P > Hmmm... Ty napisz pierwsza.. :] mnie najbardziej kręci Nowak :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Laleczka Re: do ''daga1974'' IP: 193.138.241.* 06.07.10, 18:47 ale jest tam dwóch o takim nazwisku :P chyba, że i jeden i drugi Cię ''kręci'' :D :P Odpowiedz Link Zgłoś
daga1974 Re: do ''daga1974'' 06.07.10, 18:53 nie nooo bez przesady :-) na myśli miałam G.N. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Laleczka Re: do ''daga1974'' IP: 193.138.241.* 06.07.10, 20:49 daga1974 napisała: > nie nooo bez przesady :-) na myśli miałam G.N. Tak też myślałam.. :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Laleczka Re: do ''daga1974'' IP: 193.138.241.* 06.07.10, 18:53 Ale Panów o takim nazwisku jest dwóch.. ;) ....więc który..? :P Hmmmm..chyba, że obydwoje... :D :P Odpowiedz Link Zgłoś
daga1974 Re: do ''daga1974'' 06.07.10, 18:59 najlepsze jest to ,że niektórzy z nich wiernie śledzą to forum :-) niezły ubaw mają :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Laleczka Re: do ''daga1974'' IP: 193.138.241.* 06.07.10, 20:54 no może co niektórzy i śledzą to forum.. :) i niech śledzą dalej.. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
daga1974 Re: do ''daga1974'' 06.07.10, 19:06 Gość portalu: Laleczka napisał(a): > Tak, będę Twoją - mam nadzieję, godną zastępczynią hehehe :D > Spokojnie możesz udać się na emeryturę :D :P > Hehehe no w końcu forumowicze uznali, że jestem ''rzeczniczką WORD- u' :P :):):) > ....więc muszę co nie co wiedzieć :P > Reszta pytań... jest chyba zbędna, więc nie będzie odpowiedzi na nie :) > Pozdrawiam. > :) reszta pytań nie jest zbędna tylko pytanie było źle sformułowane :-) poprawiam się więc : Laleczka z którym z egzaminatorów sypiasz ? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Laleczka Re: do ''daga1974'' IP: 193.138.241.* 06.07.10, 20:56 > reszta pytań nie jest zbędna tylko pytanie było źle sformułowane :-) > poprawiam się więc : Laleczka z którym z egzaminatorów sypiasz ? :-) hmmm...a skąd w ogóle akurat takie pytanie Ci przyszło na myśl..? :] Odpowiedz Link Zgłoś
daga1974 Re: do ''daga1974'' 06.07.10, 21:26 Gość portalu: Laleczka napisał(a): > > reszta pytań nie jest zbędna tylko pytanie było źle sformułowane :-) > > poprawiam się więc : Laleczka z którym z egzaminatorów sypiasz ? :-) > > > hmmm...a skąd w ogóle akurat takie pytanie Ci przyszło na myśl..? :] z autopsji :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Laleczka Re: do ''daga1974'' IP: 193.138.241.* 06.07.10, 21:43 daga1974 napisała: > Gość portalu: Laleczka napisał(a): > > > > reszta pytań nie jest zbędna tylko pytanie było źle sformułowane > :-) > > > poprawiam się więc : Laleczka z którym z egzaminatorów sypiasz ? > :-) > > > > > > hmmm...a skąd w ogóle akurat takie pytanie Ci przyszło na myśl..? > :] > > z autopsji :-) Yhym, rozumiem.. :) ale ja niestety Ci nie udzielę odpowiedzi na to pytanie.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
daga1974 Re: do ''daga1974'' 07.07.10, 07:54 Gość portalu: Laleczka napisał(a): > daga1974 napisała: > > > Gość portalu: Laleczka napisał(a): > > > > > > reszta pytań nie jest zbędna tylko pytanie było źle sformułow > ane > > :-) > > > > poprawiam się więc : Laleczka z którym z egzaminatorów sypias Odpowiedz Link Zgłoś
daga1974 Re: do ''daga1974'' 07.07.10, 07:56 > > > Gość portalu: Laleczka napisał(a > > Yhym, rozumiem.. :) ale ja niestety Ci nie udzielę odpowiedzi na to pytanie.. : właśnie odpowiedziałaś :-) dziękuję :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Laleczka Re: do ''daga1974'' IP: 193.138.241.* 07.07.10, 08:05 Nie, ''daga1974'' nie odpowiedziałam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
daga1974 Re: do ''daga1974'' 07.07.10, 10:17 Gość portalu: Laleczka napisał(a): > Nie, ''daga1974'' nie odpowiedziałam ;) heh :-) odpowiedziałaś :-) może nie dosłownie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Laleczka Re: do ''daga1974'' IP: 193.138.241.* 07.07.10, 10:27 Nie, nie...To Ty ''daga1974'' sobie odpowiedziałaś sama.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
daga1974 Re: do ''daga1974'' 07.07.10, 11:12 Gość portalu: Laleczka napisał(a): > Nie, nie...To Ty ''daga1974'' sobie odpowiedziałaś sama.. :) no dobra , skończmy ten temat :-) i tak wiadomo co jest grane a w sumie to nawet Cię rozumiem ,że tak wprost o tym nie powiesz , bo żony egzaminatorów też to forum odwiedzają ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Laleczka Re: do ''daga1974'' IP: 193.138.241.* 07.07.10, 16:09 Oj, kochana...na pewno z żonatym bym nie była.. ;) ....więc wszystkie żony mogą być spokojne o swoich mężczyzn...hehe :] -kończymy ten temat. :) Odpowiedz Link Zgłoś
daga1974 Re: do ''daga1974'' 07.07.10, 18:46 Gość portalu: Laleczka napisał(a): > Oj, kochana...na pewno z żonatym bym nie była.. ;) > ....więc wszystkie żony mogą być spokojne o swoich mężczyzn...hehe :] > -kończymy ten temat. > :) no to mnie uspokoiłaś ;-) koniec tematu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: afrodyta24177 Re: WORD Częstochowa IP: *.pcz.pl 23.07.10, 11:54 Za tydzień mam egzamin, poproszę o aktualne wypowiedzi....... Odpowiedz Link Zgłoś
daga1974 Re: WORD Częstochowa 23.07.10, 13:15 Gość portalu: afrodyta24177 napisał(a): > > Za tydzień mam egzamin, poproszę o aktualne wypowiedzi....... ale co chcesz wiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc Re: WORD Częstochowa IP: *.apus-net.pl 24.07.10, 16:35 ciekawi mnie to czy żeby zostac egzaminatorem trzeba miec wykształcenie wyższe i ukończone studia wie ktoś coś może na ten temat Odpowiedz Link Zgłoś
daga1974 Re: WORD Częstochowa 24.07.10, 16:39 Gość portalu: gośc napisał(a): > ciekawi mnie to czy żeby zostac egzaminatorem trzeba miec wykształcenie wyższe > i > ukończone studia wie ktoś coś może na ten temat trzeba mieć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Laleczka Re: WORD Częstochowa IP: 193.138.241.* 24.07.10, 22:19 Gość portalu: gośc napisał(a): > ciekawi mnie to czy żeby zostac egzaminatorem trzeba miec wykształcenie wyższe > i > ukończone studia wie ktoś coś może na ten temat Trzeba mieć wykształcenie wyższe.. :) również trzeba zdać egzamin państwowy na egzaminatora.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc Re: WORD Częstochowa IP: *.apus-net.pl 26.07.10, 21:16 ale tak swoją drogą to wątpię w to czy akurat obecni egzaminatorzy w wieku od 50 w górę mają wyższe wykształcenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Laleczka Re: WORD Częstochowa IP: 193.138.241.* 27.07.10, 06:36 Gość portalu: gośc napisał(a): > ale tak swoją drogą to wątpię w to czy akurat obecni egzaminatorzy w wieku od 5 > 0 > w górę mają wyższe wykształcenia Jasne, że mają...a dlaczego mieliby nie mieć? Odpowiedz Link Zgłoś
daga1974 Re: WORD Częstochowa 27.07.10, 18:08 Gość portalu: gośc napisał(a): > ale tak swoją drogą to wątpię w to czy akurat obecni egzaminatorzy w wieku od 5 > 0 > w górę mają wyższe wykształcenia to tu pracują tacy w ogóle ? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Laleczka Re: WORD Częstochowa IP: 193.138.241.* 29.07.10, 19:01 daga1974 napisała: > Gość portalu: gośc napisał(a): > > > ale tak swoją drogą to wątpię w to czy akurat obecni egzaminatorzy > w wieku od 5 > > 0 > > w górę mają wyższe wykształcenia > > to tu pracują tacy w ogóle ? :-) .........pewnie, i po 50 pracują tacy, ale wykształcenie wyższe mają na pewno... :D - jak wszyscy egzaminatorzy w WORD-zie :) Odpowiedz Link Zgłoś
daga1974 Re: WORD Częstochowa 29.07.10, 21:23 no jakoś nie miałam "przyjemności" :-) z tymi powyżej 50... ale to chyba dobrze :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Laleczka Re: WORD Częstochowa IP: 193.138.241.* 29.07.10, 22:11 daga1974 napisała: > no jakoś nie miałam "przyjemności" :-) z tymi powyżej 50... ale to > chyba dobrze :-) No nie wiadomo czy dobrze... :P Odpowiedz Link Zgłoś
daga1974 Re: WORD Częstochowa 30.07.10, 12:23 Gość portalu: Laleczka napisał(a): > daga1974 napisała: > > > no jakoś nie miałam "przyjemności" :-) z tymi powyżej 50... ale to > > chyba dobrze :-) > > No nie wiadomo czy dobrze... :P oj bardzo dobrze :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Laleczka Re: WORD Częstochowa IP: 193.138.241.* 30.07.10, 23:59 daga1974 napisała: > Gość portalu: Laleczka napisał(a): > > > daga1974 napisała: > > > > > no jakoś nie miałam "przyjemności" :-) z tymi powyżej 50... ale to > > > chyba dobrze :-) > > > > No nie wiadomo czy dobrze... :P > > oj bardzo dobrze :-) No to dobrze :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: WORD Częstochowa IP: *.chello.pl 31.07.10, 15:55 obie jestescie psychiczne, mozecie nie zasmiecac forum jakimis bzdetami proste dziołchy!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Laleczka Re: WORD Częstochowa do ''...'' IP: 193.138.241.* 31.07.10, 18:33 Sam/-a jesteś psychiczny/-a... Nie obrażaj kogoś, kogo nie znasz to po pierwsze, a po drugie forum jest od tego, że każdy może tutaj wyrazić swoją opinię na dany temat i pisać to co chce... Mimo to...pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
daga1974 Re: WORD Częstochowa do ''...'' 31.07.10, 22:44 Gość portalu: Laleczka napisał(a): > Sam/-a jesteś psychiczny/-a... Nie obrażaj kogoś, kogo nie znasz to po pierwsze > , > a po drugie forum jest od tego, że każdy może tutaj wyrazić swoją opinię na dan > y > temat i pisać to co chce... > Mimo to...pozdrawiam. daj spokój laleczka :-) najlepiej olewać takie sfrustrowane osobniki :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Laleczka Re: WORD Częstochowa do ''daga1974'' IP: 193.138.241.* 01.08.10, 08:54 > > daj spokój laleczka :-) najlepiej olewać takie sfrustrowane osobniki > :-) w sumie, może i masz rację... :) pozdrawiam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mila Re: WORD Częstochowa do ''...'' IP: *.chello.pl 03.08.10, 11:08 hej ja mam egzamin 9 sierpnia. Kurs skonczylam poltora roku temu wtedy jednak czekalam na egzamin miesiac pozniej zaszlam w ciaze i musialam zaprzestać jazde ze wzgledu ze byla zagrozona. Teraz czekam na egzamin tylko tydzień. Możecie napisać czy wciąz tak bardzo oblewają. I jakimi trasami najczesciej każą jeździć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Laleczka Re: WORD Częstochowa do ''mila'' IP: 193.138.241.* 03.08.10, 17:45 Możecie > napisać czy wciąz tak bardzo oblewają. Wiesz..oblać egzaminator to Cię nie obleje ze nic..Jak robisz błędy-to nie zdajesz i tyle...Najlepiej sobie jeszcze kup chociaż ze 2,3godzinki jazd dzień przed samym egzaminem.. - taka moja dobra rada ;) - będzie Ci po prostu potem łatwiej na egzaminie :) I jakimi trasami najczesciej każą jeździ > ć? A to już różnie.....bardzo różnie :] Ale zawsze zawodzie, czasem raków - Aleja Pokoju, okolice Galerii, czasem też centrum, koło Tesco, no więc sama widzisz, że nie ma jakiś określonych tras, musisz wiedzieć jak się jeździ po całej Częstochowie no i w sumie nie tylko... ;) - ale na egzaminie akurat sama Częstochowa. :) Powodzenia! :) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s. Re: WORD Częstochowa IP: *.xdsl.centertel.pl 05.08.10, 12:38 czy ktoś się orientuje jakimi motocyklami zdaje się egzamin na kat. A? tzn, czy jest to tylko Honda CB 250 czy jakieś inne? Bardzo proszę o szybką odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Laleczka Re: WORD Częstochowa do ''s.'' IP: 193.138.241.* 05.08.10, 16:57 Gość portalu: s. napisał(a): > czy ktoś się orientuje jakimi motocyklami zdaje się egzamin na kat. A? tzn, czy > jest to tylko Honda CB 250 czy jakieś inne? Bardzo proszę o szybką odpowiedź a nie przypadkiem Yamaha TW 125? chyba nie Honda.... :) ale pewna nie jestem.. pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P Re: WORD Częstochowa IP: *.netcominternet.pl 08.08.10, 23:54 Witam Mam oto takie pytanie ile czeka się ( teraz ) na prawo jazdy. Może ktoś niedawno zdawał i mniej więcej wie ile trzeba czekać ? Lecz nei chodzi mi ile n. pani powie w UM, że trzeba czekać tyle i tyle, bo to wiadomo zawsze im się nie sprawdza. Pozdraiwam P. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gogo Re: WORD Częstochowa IP: *.adsl.inetia.pl 09.08.10, 09:19 Jest taka strona: www.word.czest.pl i tam znajdziesz aktualne terminy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P Re: WORD Częstochowa IP: *.netcominternet.pl 09.08.10, 16:09 Umiesz czytać ? Na PRAWO JAZDY ( plastik) a nie egzamin ! Egzamin to już dawno mam za sobą :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Laleczka Re: WORD Częstochowa / do P IP: 193.138.241.* 09.08.10, 16:20 Na prawko będziesz czekać max. z tydzień ;) dłużej na pewno nie.. :):) Pozdrawiam i gratuluję zdanego egzaminu... :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P Re: WORD Częstochowa / do P IP: *.netcominternet.pl 09.08.10, 20:54 dziękuje za odpowiedz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Laleczka Re: WORD Częstochowa / do P IP: 193.138.241.* 10.08.10, 07:23 Gość portalu: P napisał(a): > dziękuje za odpowiedz :) Nie ma za co ;) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
daga1974 Re: WORD Częstochowa / do P 11.08.10, 21:46 no i co tam Laleczka w tym częstochowskim wordzie słychać ? jakieś nowości ? sensacje? zmiany ? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: WORD Częstochowa / do P IP: 80.50.168.* 13.08.10, 13:24 a ja się zakochałam w jednym z naszych egzaminatorów... Odpowiedz Link Zgłoś
daga1974 Re: WORD Częstochowa / do P 13.08.10, 14:59 Gość portalu: kasia napisał(a): > a ja się zakochałam w jednym z naszych egzaminatorów... no i co ? ma to jakiś ciąg dalszy ? czy tylko to kolejne forumowe wzdychanie niedopchniętej kursantki ? Odpowiedz Link Zgłoś
popsanka Re: WORD Częstochowa / do P 24.09.10, 15:59 Witam, właśnie dziś miałam egz i oblałam :P Zrobiłam dośc poważny błąd,no trudno. Egzaminatora miałam fajnego,miły Pan - Suliga. Teraz mam drugi termin 15.10,ktoś też tak ma?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a. Re: WORD Częstochowa / do Popsanki IP: 195.205.171.* 10.10.10, 13:19 Ja jestem już po moim drugim egzaminie i wynik niestety negatywny, kolejny mam dopiero pod koniec października. Pierwszym razem oblałam na mieście, drugim na placu. Jeśli mogę Ci coś poradzić to nie stresuj się i bądź pewna tego co robisz, bo u mnie drugim razem stres miał przewagę i wyszło tak jak wyszło :/ a no i napisz czy zdałaś. 3mam kciuki :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: WORD Częstochowa / do Popsanki IP: *.apus-net.pl 10.10.10, 22:33 daga i laleczka skad macie taka wiedze Odpowiedz Link Zgłoś
daga1974 Re: WORD Częstochowa / do Popsanki 11.10.10, 13:05 Gość portalu: aaa napisał(a): > daga i laleczka skad macie taka wiedze noo domyśl się :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Laleczka Re: WORD Częstochowa / do aaa IP: 193.138.241.* 12.10.10, 10:13 Oj, dawno mnie tutaj nie było =] i widzę, że w sumie mało się tutaj ''działo'' =P ''daga i laleczka skad macie taka wiedze '' Hehehe =] Że niby jaką ''taką wiedzę'' mamy? =] Pozdrawiam =] i życzę powodzenia na egzaminach! =) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ha Re: WORD Częstochowa / do Popsanki IP: *.masterkom.pl 09.06.11, 17:54 To ile wy razy musiałyście zdawać zeby wiedzieć jak każdy egzaminator się nazywaa?? A i te wasze teksty że sypiacie z egzaminatorami to jak dzieci w gimnazjum. wybaczcie ale ja zdawałam już 7 razy i jakoś z tego problemu nie robie a za każdym razem się ma stresa.Więc nie wmawiajcie nam że i wy też nie miałyście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczęśliwa.... egzamin 21.10.2010 IP: *.prenet.pl 21.10.10, 11:06 Jestem właśnie po egzaminie. Godz. 7:05 - teoretyczny, oczywiście zaliczony bezbłędnie. Ok. 8:00 wywołano mnie na plac: egzaminator wszystko bardzo dokładnie objaśnił, prezentacja ok, łuk ok, wzniesienie ok. I w miasto.... z nerwów kilka razy zgasła mi na Micra (przy ruszaniu), no i w ostatniej chwili zahamowałam przed światłami, niestety tak, że mało ich widziałam, w tym strzałki warunkowej na al. pokoju - trasa (wjazd przez tory tramwajowe). Po ok. 30 min byłam pewna, że zaraz się pożegnamy bo nogi chodziły mi we wszystkie strony. Wjazd do WORD. I słowa: Niestety, musi się Pani pożegnać z WORD'em. Moja skruszona mina, powiedziałam: "rozumiem..." A egzaminator: musi się Pani pożegnać bo wynik jest pozytywny:) Trzeba przyznać, że przez całą godzinną trasę trzymał się sztywno, powiedziałabym nawet, że było aż duszno od jego obecności;) Ale też "żart" na końcu pokazał, że i egzaminator ma ludzką twarz;) Trzymam kciuki za wszystkich zdających!!! Ja jutro biegnę do UM.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anyj Re: egzamin 21.10.2010 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.10, 18:04 Witaj ja mam ju góry dzięki za odpowiedz?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aj Re: egzamin 21.10.2010 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.10, 18:05 Witaj ja mam egzamin jutro ale miło słyszec o czyms takim. Mam pytanie ile razy zdawałaś?? I jak szły ci jazdy?? Ja okropnie juz się dziś stresuje przed jutrem!!! Gratuluje zdania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczęśliwa Re: egzamin 21.10.2010 IP: *.prenet.pl 27.10.10, 14:46 Jeśli mnie pytasz, to było to moje pierwsze i , na szczęście jedyne podejście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radarosszki Re: egzamin 21.10.2010 IP: 193.138.242.* 04.11.10, 12:27 ja zdałem ostatnio u pana A.Arendta. było to moje I podejście do jazdy, egzaminator naprawde w porządku chociaz na początku sprawiał wrazenie takiego co wyłapie najdrobniejszy błąd i sie przyczepi do niego.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzida Re: egzamin 21.10.2010 IP: *.cpe.marton.net.pl 20.01.11, 22:40 Witojcie. Ja zdałem dopiero za 5 razem, ale zdałem to sie liczy. Pierwszy raz oblałem na placu co jest moja najwieksza porazka bo plac mam w paluszku opoanowany ale stres i egzaminator wredny mnie zdenerwował. 2 raz wmowił mi ze wymusiłem...;/ 3 raz miałem 39 i 7 goraczki przejechałem na czerwonym 4 raz wpierdylił mi sie na pasy jakis pajac.,.;/ no i 5 raz zdałem. Plac gorny stanowisko nr 1 oczywiscie stresik, ale pykłem bez problemu plac. Bardzo Fajny Egzaminator (Grzegorz Tofil ) młody spoko gosc. Jezdzilem kolo katedry na rakowie bylem na tym rondzie takim z kostki po strefach trocher i no cala reszta poszła gładko.Zdawałem ta stara corsa:P No ale teraz mam juz prawko i nie bede jezdzil jak mi każą tylko jak bede chciał .:) Pozdrowienia dla wszystkich zrezygnowanych troche wiary w siebie!! Ja zdawałem Prawko rok czasu takze jest wyczekane..:)!! Pozdro.!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: potrzebawykupujazd instruktor kontakt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.11, 22:58 Nie jestem z Cze-wy dlatego szkoda mi czasu z moim instruktorem na dojazd do samego miejsca docelowego jazd by tylko godzinkę pojeźdźić, dlatego też myślę by wykupić sobie jazdy ze 2 godz. po samej Czewie u jakiegos miejscowego instruktora i objechac trasy egzaminacyjne w czasie nie dalekim od egzaminu, który czeka mnie 2 lutego. Może ma ktoś z was kontakt do jakiegoś dobrego instruktora.. proszę o odpowiedź a w razie czego kontakt gg 7512969. Z góry dzięki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: też kierowca Re: egzamin 21.10.2010 IP: *.net.stream.pl 26.01.11, 01:04 Gratuluję zdobycia wyczekanych uprawnień! A tak na marginesie, nie jeździj tak całkiem "jak będziesz chciał",postaraj się chociaż trochę respektować przepisy ruchu drogowego ;p. A tak na poważnie-powodzenia na polskich drogach i bezkolizyjnej jazdy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piast Re: egzamin 21.10.2010 IP: *.internetia.net.pl 19.02.11, 19:46 egzaminator Białkowski to jawny złodziej za to co on zrobił kiedyś na egzaminie powinien być wywalony z roboty! Odpowiedz Link Zgłoś