Gość: truskawka IP: *.chello.pl 09.04.07, 15:53 Postanowiłam, idę na kurs prawa jazdy. Polećcie taki naprawdę dobry osk w Gdańsku. Dzięki za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: slonko Re: osk w Gdańsku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.07, 16:57 Hmmm... Może napisz jeszcze z jakiej dzielnicy jesteś. Ale z własnego doświadczenia polecam OSK "Artusek" (Gdańsk Główny) lub OSK "Oliwka" (Gdańsk Oliwa). Wiecej nie znam :) Namiary znajdziesz na trójmiasto.pl Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: truskawka Re: osk w Gdańsku IP: *.chello.pl 09.04.07, 18:27 mieszkam w pieknej Oliwie. Zastanawialam się nad Oliwką, przyznam, że jest dla mnie istotne usytuowanie osk. Dzięki za podpowiedź Pzdr Miłego wieczoru Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slonko Re: osk w Gdańsku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.07, 16:08 No to z czystym sumieniem moge polecić "Oliwke". Też tam kończyłam kurs i od kilku miesiecy jestem szcześliwa posiadaczką prawka. Niewatpliwa zaletą jest fakt, ze w "Oliwce" instruktorzy jeżdża codziennie od 8 do 22, więc nie ma problemów z umawianiem sie na godziny. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś