Dodaj do ulubionych

zlot forumowiczow;)

23.04.07, 22:05
Witam.

Forum "prawo jazdy" ma wielu zwolennikow motoryzacji. W wielu dyskusjach
mozna dowiedziec sie wielu ciekawych teorii, czasem czegos nowego, wymienic
pewne poglady, podenerwowac sie na SPAMerow. Wszystkie te elementy tworza
pewna calosc od ktorej jestesmy "uzaleznieni". Swiat wirtualny ma ta wade, ze
nie widac emocji na twarzach, gestow.

Chcialbym zaproponowac spotkanie forumowiczow 3 maja w Warszawie (szczegoly
spotkanie w pozniejszym czasie). Poznamy sie, posmiejemy oraz sprobujemy
poruszyc dyskusje w jaki sposob usprawnic dzialanie forum.

Osoby zainteresowane spotkaniem prosze o kontakt na moj adres e-mailowy:
pontus_euxinus @gazeta.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: natalia Re: zlot forumowiczow;) IP: *.aster.pl 24.04.07, 09:04
      Fajny, ciekawy pomysł, wiele osób pewnie chciałoby się nawzajem poznać.
    • smaile Re: zlot forumowiczow;) 24.04.07, 13:29
      Pomysł ciekawy i to bardzo, zwłaszcza że na forum siedzi wiele ciekawych
      osóbek, ale czy uda się zorganizować spotkanie? (Początki są zawsze trudne,
      czasem trudno się przełamać i zrobić coś pionierskiego, czasem są chęci, ale
      brak czasu lub odległość ogromna). Prywatnie jestem za zlotem.
      Pozdrawiam forumowiczów!
      • myszka2250 Re: zlot forumowiczow;) 24.04.07, 18:14
        :(((((( pomysł super
        niestety taa odległosc :((
        jestem z Gdanska;(((
        • Gość: smaile Re: zlot forumowiczow;) IP: *.biol.uni.lodz.pl 25.04.07, 09:46
          No odległość może być problemem, ja jestem z Łodzi. Ale mam ochotę pozwiedzać
          stolicę naszego Państewka.
    • patrycja.ros Re: zlot forumowiczow;) 25.04.07, 20:16
      Kurcze fajowski pomysł tylko odległość mnie powstrzymuje :((( Głogów jest trochę
      daleko(ten koło Legnicy)
      • mala_obserwatorka Re: zlot forumowiczow;) 26.04.07, 19:48
        Fajnie by było tylko obawiam się, że większość osób nie jest z W-wy i raczej nie
        stawi się na spotkanie :( Jeżeli o mnie chodzi, to bardzo chętnie, ale sama z
        adminem siedzieć nie będę. Chociaż...;)
        • linia.frontu Re: zlot forumowiczow;) 26.04.07, 20:05
          Ja posiedzę z Wami:D
        • mala_obserwatorka Re: zlot forumowiczow;) 26.04.07, 20:06
          O kurde,kurde, właśnie zajrzałam na wizytkę Pontusa i gość jest z Łodzi, czyli
          tez do Warszawy blisko nie ma. No, to ludziska, może jednak ruszycie dupsztale i
          przyjedziecie, w końcu wolny week, trochę więcej czasu, może byc fajnie:) Ja
          mogę parę osób przekimać u siebie na chacie, jestem z W-wy :)
          Pontus, Happysad są z mojej miejscowiości (nie jestem rodowitą Warszawianką),
          chodziłam z chłopakami do jednego liceum... Oj, wyczuwam podobne klimaty :)
          • smaile Re: zlot forumowiczow;) 27.04.07, 09:52
            Fajnie jest poznawać innych ludzi, zwłaszcza z podobnymi zainteresowaniami, ale
            chyba zlot nie wypali. Z tego co wiem to nie ma chętnych, nikt się konkretnie
            nie zdeklarował. A z niekórymi to i bez akcji zlot mozna się spotkać i miło
            spędzić czas.
            pozdrawiam.
            • linia.frontu Re: zlot forumowiczow;) 27.04.07, 10:12
              No to o co chodzi:). Wpadajcie! Ja z Małą Obserwatorką będziemy, znam jeszcze
              dwie forumowiczki z Wawy, więc zapytam, Pani z Częstochowy po prostu nie ma
              wyjścia;), raptem dwie godziny drogi (!!!!), ja tyle dojeżdżam na uczelnię,
              pubów Ci u nas pod dostatkiem:). Wieczorem pykam maile i się oficjalnie
              zgłaszam do Pontusa:).
              • smaile Re: zlot forumowiczow;) 27.04.07, 10:46
                Zapraszam do zgłaszania, zobaczymy, czy coś z tego wyniknie. (pivaciarze wiedza
                juz, że Pontus nie taki zły, jak wynika z forum).
    • magda0777 Re: zlot forumowiczow;) 27.04.07, 10:49
      A ja akurat w Anglii będę :-(
      • smaile Re: zlot forumowiczow;) 27.04.07, 11:16
        magda0777 napisała:
        A ja akurat w Anglii będę :-(

Szkoda, a gdybys była w Polsce, to miałabys ochotę się z forumowiczami
        spotkać?? Tak myslę, że może jak nie teraz to jakiś inny termin, ale to musi
        wynikać z chęci spotkabnia się, wtedy przy optymistycznym nastawieniu wszystko
        się może zdarzyć... ;-D
        Pozdrawiam
    • patrycja.ros Re: zlot forumowiczow;) 27.04.07, 15:05
      Od ostatniego postu odległość z głogowa do warszawy sienie zmniejszyła, za to w
      pracy dyrekcja zadanie domowe narzuciła. Będę z wami duchem :)))) Pozdrawiam
      • no-comments Re: zlot forumowiczow;) 27.04.07, 19:26
        Uuuuuffff no chciałoby się chciało spotkać i pogadać ale odległość dłuuuuuuga a
        samochodu i uprawnień do jego kierowania brak;) Wiec chyba też będę tylko duchem
        z Wami z nutką zazdrości, że się spotkacie tak na żywo i po imieniu:(
        • linia.frontu No to co z nami będzie???? 30.04.07, 23:57
          Wpada ktoś??? No_Comments, na babskie ploty o prawku, przyjeżdżam po Ciebie na
          Centralny i kwaterę masz u mnie:)
          Nooooooo, bo temat się ulotnił, a to już mało czasu. Pobijam, może ktoś się
          skusi;p
          • no-comments Re: No to co z nami będzie???? 01.05.07, 09:56
            linia.frontu napisała:

> Wpada ktoś??? No_Comments, na babskie ploty o prawku, przyjeżdżam po Ciebie na
            > Centralny i kwaterę masz u mnie:)
            > Nooooooo, bo temat się ulotnił, a to już mało czasu. Pobijam, może ktoś się
            > skusi;p
            >
            Uffff niestety:( Pomimo szczerych chęci.... ale książki leżą i patrzą z niemym
            wyrzutem sumienia za niesłuszny brak zainteresowania, czas goni, strach
            spowodowany.....a nie ważne czym.....odbiera ochotę na cokolwiek, a w portfelu
            pusto dźwięczy:-(
    • Gość: natalia Re: zlot forumowiczow;) IP: *.aster.pl 01.05.07, 19:44
      gdzie ma być to spotkanie i o której?
      • linia.frontu Pooooontuuuuuuus, Smaaaaaaaileeeeee...? 02.05.07, 08:54

• linia.frontu Bo wygląda na to.... 02.05.07, 08:57
          ...że z Natką zostajemy same na linii frontu.... Może rzeczywiście nie ma co
          ciągnąć tego na siłę, nie to nie;p. My z Natą pódziemy na browara. Natka?
          • linia.frontu Ale i tak uważam... 02.05.07, 09:06
            Że wszystko żeście popsuli, kurcze, taki rewolucyjny zwrot w "polityce"
            Pontusa, nie no, mnie po prostu z nóg zwaliło:). Nie ma przeproś, nie
            trzeciego, to jakoś w wakacje, ale wpadacie, albo my wszyscy wpadamy do Łodzi!
            Tylko w niedzielę, bo ja w sobotę pracuję:(. Szkoda, że najlepszy instruktor w
            Warszawie nie da się skusić (tak, o Tobie mówię;p).
            Natka, ja nie wiem, gdzie Ty mieszkasz, ale proponuję przy jakimś Metrze,
            Centrum pod ścianą? Piszesz się? ;p
            • Gość: natalia Re: Ale i tak uważam... IP: *.aster.pl 04.05.07, 09:06
              Trzeba spróbować jeszcze raz, pewnie dużo osób wyjechało w Polskę odpoczać.
              Mnie tez nie było a po za tym jakis gnojek pod blokiem stłukł mi lusterko w
              samochodzie i muszę to najpierw naprawić.
            • patrycja.ros wakacje to jest to !!! 04.05.07, 13:08
              Eeeeeee no jak w wakacje to ja się pisze:)))) Zrobię nalot kumplowi z Warszawy i
              będę nawiedzać wszystkich forumowiczów. Ktoś poda propozycję jakiegoś
              terminu?????Może nawet odważę się na podróż mą fieścinką hhihihihi

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka