Dodaj do ulubionych

Nie zdalem Zielona gora

IP: *.ztpnet.pl 17.05.07, 18:50
Witam wszystkich.Uczylem sie i zdawalem w Zielonej Gorze.Kupilem sobie od razu
test teoretyczny i praktyczny.Teoria poszla mi OK , potem czas na jazdy.Kisiel
w gaciach Strach guruje i patrze z kim bede jechal.Porazka:Ruda.Najgorsza
egzaminatorka.Masakra.Mysle sobie juz po mnie.Luk zaliczylem pozytywnie placyk
elegancko.Mowi do mnie jedziemy na miasto.I tam sie zaczelo.Parkowanie
elegancko wszystko elegancko ale pier...ne wymuszenie.Taki glupi blad i
koniec.Mowi do mnie,,zjedz na prawy pas i sie zatrzymaj,, normalnie w tym
momencie chcialem ja zabic.Ale chyba i dobrze ze tego nie zrobilem.Od razu sie
zapisalem na nastepny termin i mam za 10 dni/
Obserwuj wątek
    • Gość: Kiciunia Re: Nie zdalem Zielona gora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.07, 18:57
      To dosc szybko :)Glowa do gory!Nastepnym razem bedzie lepiej :)
    • patrycja.ros Re: Nie zdalem Zielona gora 18.05.07, 07:05
      Witaj Tomku!!!!
      Ja zdawałam w Zielonej, czyżbyś trafił na panią egzaminator???? Jeśli jesteś z
      Zielonej to będziesz miał łatwiej znasz miasto .Jeśli nie to kup parę godzin w
      ośrodku w Zielonej i będzie do przodu. W tym ośrodku panuje pełna kultura i w
      porządku są egzaminatorzy przynajmniej w moim odczuciu. Mi się 2 razy trafiło na
      panów, jeden przesympatyczny u niego oblałam - wymuszenie i drugi taki starszy
      na placu bardzo spokojny za to na mieście straszny krzykacz z hobby na
      zawracanie- chyba zrobiłam ten manewr 7 razy podczas egzaminu - pozytywnego :))))
      Pozdrawiam :)))
      • patrycja.ros do Tomka jeszcze raz:))) 18.05.07, 07:09
        He he niedospanie sprawiło,że nie doczytałam ,że przygotowywałeś się w Zielonej-
        więc i tak jesteś do przodu!!!!
        Będę trzymała kciuki :)))
        Pozdrawiam :)))
        • Gość: odwołujący się Re: do Tomka jeszcze raz:))) IP: *.aster.pl 18.05.07, 07:31
          Sami robicie błędy a potem się nie macie na kim wyżyć i egzaminatorów szkalujecie . Chciałem ją zabić ... takie słowa są karalne :P Dobrze że tego na głos w samochodzie nie powiedziałeś , byłoby nagranie dowodowe hehe
          Weź sobie daruj te prawo jazdy bo widać że z tobą coś nie w porządku , dostaniesz plasticzek , coś tobie odbije i kogoś na drodze zabijesz !
          W czym taka najgorsza egzaminatorka ? Sam popełniłeś błąd i nie masz na kogo zwalić winy. Wykup dodatkowe jazdy i naucz się wreszcie jeździć :)
    • minia211 Re: Nie zdalem Zielona gora 18.05.07, 09:31
      Ooo..To niedobrze a który raz podchodzisz pierwszy? Ja wlasnie robie prawko w
      "Zrywie" Polecam wszystkim naprawde Instruktorzy tam emanuja taką spokojnoscią i
      naprawde umią uczyc i podchodzic do ludzi Wyjezdziłam juz az 10 godzine i miasto
      nie stwarza mi problemu nawet jak wyjechałam pierwszy raz Boje sie tylko
      skrzyzowan hehe ale to ogólnie pelen luzz.. Trzymam za ciebie kciuki bedzie ok.:)
      • Gość: m Re: Nie zdalem Zielona gora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.07, 12:14
        ja też robiłam w "Zrywie", zdałam za pierwszym razem, instruktorzy są świetni! :) teoria wyłożona tak, że naprawdę chciało się słuchać tych wszystkich przepisów!
    • Gość: xxx Re:do tomka IP: *.wro.vectranet.pl 01.06.07, 22:14
      najgorsza bo ruda?;) najgorsza bo kobieta? a może masz problem z tym, że nie
      zdałeś u kobiety?;) Wymuszenie to pewnie egzaminatorka za Ciebie zrobiła?;)
      nieustąpienie pierwszeństwa to nie jest mały błąd to poważne naruszenie
      przepisów skutkujące punktami i mandatem... więc nie obwiniaj za swoje
      niepowodzenia innych tylko naucz się stosować zasady pierwszeństwa:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka