Gość: majka IP: *.chello.pl 29.05.07, 05:51 a wczesniej jeszcze jazdy...prosze trzymac kciukole:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: dg no to ide na egzamin:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.07, 07:03 ja też ide dziś ale na 15 a ty na którą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: dg no to ide na egzamin:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.07, 08:30 Majka napisz jak ci poszło11! Trzymam kciuki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czuczi Re: dg no to ide na egzamin:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.07, 11:30 Ja też czekam na wieści jak Ci poszło. Trzymam kciuki. Ja dopiero 19 lipca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majka oblałam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.07, 11:32 testy cudem zdałam (2 błedy) ale jazde oblałam jak nigdy podczas włączania silnika zapomniałam wcisnąć sprzęgła, miałam bieg i najechałam egzaminatorowi na stopę. biedaka zabrało pogotowie i chyba ją straci. mną zainteresowała się prokuratura i najprawdopodobniej takie beztalencie jaj ja otrzyma dożywotni zakaz prowadzenia wszystkich pojazdów mechanicznych. Odpowiedz Link Zgłoś
myszka2250 Re: nieładnie tak podszywac sie pod kogos!!!!!! 29.05.07, 11:40 Majka jak Ci poszło??? i Gdzie zdajesz:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majka Re: nieładnie tak podszywac sie pod kogos!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.07, 11:47 nie podszywam się poprzedni post napisałam z kawiarenki internetowej Odpowiedz Link Zgłoś
myszka2250 Re: nieładnie tak podszywac sie pod kogos!!!!!! 29.05.07, 11:53 to pytam gdzie zdawałas ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majka Re: nieładnie tak podszywac sie pod kogos!!!!!! IP: *.chello.pl 29.05.07, 14:16 hehe dobre podszywaczu nawet si eusmialam...a do powaznie zaiteresowanych zdalam bylam na 9 w DG Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czuczi Re: Gratulacje:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.07, 16:35 Ja tez Ci gratuluję. Opisz proszę swoja trasę i na jakiego egzaminatora natrafiłaś. Ile miałaś osób w grupie no i ile zdało. Chcę zobaczyć jakie są statystyki zdawalności w DG. Szerokiej drogi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majka Re: Gratulacje:) IP: *.chello.pl 29.05.07, 16:56 trase no ciezko mi bedzi epwoiedziec bo malo znam dabrowe raczje te rejony wokol centrum ktore zawsz ena kursach sie robi:) egzaminatora mialm wg mnie sympatycznego wg innych 4 osob z mojej grupy mega wrednego...5 osob w mojej grupie bylo i zdalam tylko ja a ze bylam ostania to bylam juz niezle przerazona jak uwalil wszystkich przede mna;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Gratulacje:) IP: 213.25.48.* 29.05.07, 17:56 Ja tez gratuluje. Mam egzamin jutro tez w DG i jestem zestresowana bo to moj 4 egzamin :/:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Gratulacje:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.07, 18:22 Gratulacje dla Majki. A gdzie Aniu chodziłaś na kurs? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: Gratulacje:) IP: *.3s.pl 29.05.07, 20:21 Gratulacje ja też jakiś czas temu zdawałam w Dąbrowie. Zawssze jest chyba 5 osób w grupie. Ja byłam 1 i zdałam :) A teraz pomykam już swoim autkiem Odpowiedz Link Zgłoś
miluniaaa Re: Gratulacje:) 30.05.07, 09:52 Też byłam jedna z pięciu która zdala :)( moze jakis taki system mają) Za pierwszym razem :) Miłe uczucie.Egzaminator na poczatku nam tez wydawał sie wredny, ale okazał sie w porządku.Pozdrawiam tego Pana i wszystkich którzy maja egzamin za sobą :) Tych zdajacych niedługo tez :) Odpowiedz Link Zgłoś