Dodaj do ulubionych

dg no to ide na egzamin:)

IP: *.chello.pl 29.05.07, 05:51
a wczesniej jeszcze jazdy...prosze trzymac kciukole:)
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: dg no to ide na egzamin:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.07, 07:03
      ja też ide dziś ale na 15 a ty na którą?
      • Gość: jojo Re: dg no to ide na egzamin:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.07, 08:30
        Majka napisz jak ci poszło11! Trzymam kciuki!!!
        • Gość: czuczi Re: dg no to ide na egzamin:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.07, 11:30
          Ja też czekam na wieści jak Ci poszło. Trzymam kciuki. Ja dopiero 19 lipca.
    • Gość: majka oblałam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.07, 11:32
      testy cudem zdałam (2 błedy) ale jazde oblałam jak nigdy
      podczas włączania silnika zapomniałam wcisnąć sprzęgła, miałam bieg i najechałam egzaminatorowi na stopę. biedaka zabrało pogotowie i chyba ją straci. mną zainteresowała się prokuratura i najprawdopodobniej takie beztalencie jaj ja otrzyma dożywotni zakaz prowadzenia wszystkich pojazdów mechanicznych.
    • myszka2250 Re: nieładnie tak podszywac sie pod kogos!!!!!! 29.05.07, 11:40
      Majka jak Ci poszło???
      i Gdzie zdajesz:)
      • Gość: majka Re: nieładnie tak podszywac sie pod kogos!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.07, 11:47
        nie podszywam się
        poprzedni post napisałam z kawiarenki internetowej
        • myszka2250 Re: nieładnie tak podszywac sie pod kogos!!!!!! 29.05.07, 11:53
          to pytam gdzie zdawałas ??
          • Gość: majka Re: nieładnie tak podszywac sie pod kogos!!!!!! IP: *.chello.pl 29.05.07, 14:16
            hehe dobre podszywaczu nawet si eusmialam...a do powaznie zaiteresowanych
            zdalam bylam na 9 w DG
            • myszka2250 Re: Gratulacje:) 29.05.07, 15:03

• Gość: czuczi Re: Gratulacje:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.07, 16:35
                Ja tez Ci gratuluję. Opisz proszę swoja trasę i na jakiego egzaminatora
                natrafiłaś. Ile miałaś osób w grupie no i ile zdało. Chcę zobaczyć jakie są
                statystyki zdawalności w DG. Szerokiej drogi.
                • Gość: majka Re: Gratulacje:) IP: *.chello.pl 29.05.07, 16:56
                  trase no ciezko mi bedzi epwoiedziec bo malo znam dabrowe raczje te rejony
                  wokol centrum ktore zawsz ena kursach sie robi:) egzaminatora mialm wg mnie
                  sympatycznego wg innych 4 osob z mojej grupy mega wrednego...5 osob w mojej
                  grupie bylo i zdalam tylko ja a ze bylam ostania to bylam juz niezle przerazona
                  jak uwalil wszystkich przede mna;/
                  • Gość: ania Re: Gratulacje:) IP: 213.25.48.* 29.05.07, 17:56
                    Ja tez gratuluje. Mam egzamin jutro tez w DG i jestem zestresowana bo to moj 4
                    egzamin :/:/
                    • Gość: aga Re: Gratulacje:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.07, 18:22
                      Gratulacje dla Majki. A gdzie Aniu chodziłaś na kurs?
                      • Gość: jojo Re: Gratulacje:) IP: *.3s.pl 29.05.07, 20:21
                        Gratulacje ja też jakiś czas temu zdawałam w Dąbrowie. Zawssze jest chyba 5
                        osób w grupie. Ja byłam 1 i zdałam :) A teraz pomykam już swoim autkiem
                  • miluniaaa Re: Gratulacje:) 30.05.07, 09:52
                    Też byłam jedna z pięciu która zdala :)( moze jakis taki system mają) Za
                    pierwszym razem :) Miłe uczucie.Egzaminator na poczatku nam tez wydawał sie
                    wredny, ale okazał sie w porządku.Pozdrawiam tego Pana i wszystkich którzy maja
                    egzamin za sobą :) Tych zdajacych niedługo tez :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka