Dodaj do ulubionych

"Ruszanie skórką"

IP: *.chello.pl 03.06.07, 15:19
Mam cały czas problem z ruszaniem. Mój instruktor jest cierpliwy, ale ostatnio
powiedział do mnie w ten sposób : "Ruszaj delikatnie tak jak jakbyś ruszała
skórką". Miałam zapytać co to znaczy, ale wolałam nie pytać, bo może to jest
oczywiste i nie chciałam wyjść na niekumatą. Ktoś wie ?
Obserwuj wątek
    • Gość: XxX Re: "Ruszanie skórką" IP: *.CNet2.Gawex.PL 03.06.07, 15:29
      wydaje mi sie ze chamowi chodziBo o ruszanie skorka :) czyli o operowanie
      kutasem ;F
      • Gość: Andzia Re: "Ruszanie skórką" IP: *.chello.pl 03.06.07, 15:33
        Boshe, naprawdę !?
        • Gość: stulejarz Re: "Ruszanie skórką" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.07, 15:38
          chodzilo abys robila to tak delikatnie jak facetowi dobrze
          • Gość: Andzia Re: "Ruszanie skórką" IP: *.chello.pl 03.06.07, 15:42
            Myślałam, ęe o jakąś moją skórkę mu chodziło. Jutro na jazdach zapytam, czy na
            pewno o to chodziło, dziękuję za podpowiedź.
            • Gość: linia.frontu Re: "Ruszanie skórką" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.07, 17:12
              Laska, nie pytaj, bo odpowie wymijająco i wyjdziesz na idiotkę:).
    • Gość: anka Re: "Ruszanie skórką" IP: 82.160.6.* 03.06.07, 17:22
      ja na Twoim miejscu szybko poszukałabym innego instruktora,
      takiego który potarafi fachowo wszystko wytłumaczyć,
      tak żeby kursant zrozumiał o co chodzi. Nie potrafi tego
      zrobić to nie powinien uczyć.
      • Gość: Andzia Re: "Ruszanie skórką" IP: *.chello.pl 03.06.07, 19:07
        Nie chcę zmieniać instruktora, bo oprócz tego, że nauczy mnie jeździć, to
        jeszcze czegoś życiowego się od niego nauczę. Tak myślę.
        • Gość: m Re: "Ruszanie skórką" IP: *.media4.pl 03.06.07, 19:31
          jedyną rzeczą "życiową" jaką Cię nauczy to ruszać skórką
          poważnie - zmień gościa
          a prędzej może przypomniej sobie tego oszołoma z częstochowy;
          • Gość: Andzia Re: "Ruszanie skórką" IP: *.chello.pl 03.06.07, 19:38
            A co z nim ? Nic nie słyszałam.
            • Gość: m Re: "Ruszanie skórką" IP: *.media4.pl 03.06.07, 21:02
              miasta.gazeta.pl/czestochowa/1,48725,4186076.html
        • lolerai Re: "Ruszanie skórką" 03.06.07, 20:25
          > jeszcze czegoś życiowego się od niego nauczę. Tak myślę.
          Poważnie tak myślisz????
    • Gość: gośc Re: "Ruszanie skórką" IP: *.aster.pl 03.06.07, 18:17
      Przecież to oczywiste dziewczyno o co mu chodziło, na jakim Ty swiecie żyjesz?
      Lepiej juz go o nic nie pytaj.
      • Gość: skórka Re: "Ruszanie skórką" IP: *.acn.waw.pl 03.06.07, 18:49
        buhahahahahahhahhahha
        • Gość: bosze Re: "Ruszanie skórką" IP: *.aster.pl 03.06.07, 19:42
          Boskie
          :D
          ^^
    • watashi79 pontus, wróć! :( 03.06.07, 20:10
      • Gość: DonSalieri Re: pontus, wróć! :( IP: *.chello.pl 03.06.07, 20:52
        O KU.. :D
        Jesteście nienormalni i mega prości. Ale post. Sobie skórką poruszaj to z
        pewnością Ci się lepiej zrobi. Zasprzęglisz się momentalnie. HAHAHA,jeden z
        bardziej kozackich motywów na tym forum. Psy już nawet stąd polazły...
        • Gość: linia.frontu Re: pontus, wróć! :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.07, 21:13
          Myślę, że ten post, to jakaś infantylna prowokacja jakiegoś przenikliwego
          *chello.pl, bo aż mi się wierzyć nie chce.
          • Gość: skórka Re: pontus, wróć! :( IP: *.acn.waw.pl 03.06.07, 21:46
            a kto mnie porusza skórką ????Plissssssssssssssssss
            • Gość: skórkowany sprawa jest IP: *.chello.pl 03.06.07, 23:36
              Oddam skórkę w delikatne kobiece dłonie i nie tylko...w dłonie:)
              • Gość: skórka Tylko nie Andzi IP: *.acn.waw.pl 04.06.07, 00:05
                tylko nie Andzi bo ona chyba nie wie jak
                • Gość: Magda Re: Tylko nie Andzi IP: *.acn.waw.pl 04.06.07, 00:12
                  oj ludziska, toż to troll jak malowany....
                • Gość: Andzia Re: Tylko nie Andzi IP: *.chello.pl 04.06.07, 17:28
                  Teraz już wiem o co chodzi, tylko wcześniej nie widziałam, że na to tak się
                  mówi. Przecież nie każdy od razu wie a on mnie zaskoczył tym porównaniem. Jutro
                  mam jazdy i zapytam czy o to właśnie chodziło.
                  • Gość: anja Re: Tylko nie Andzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.07, 12:05
                    blondi do kwadratu
                  • linia.frontu Re: Tylko nie Andzi 08.06.07, 18:10
                    Gość portalu: Andzia napisał(a):

> Jutro mam jazdy i zapytam czy o to właśnie chodziło.
                    Co powiedział? ;p
      • linia.frontu Pontus. 04.06.07, 00:11
        Wracaj.
        • Gość: odszedł przez lini Re: Pontus. IP: *.acn.waw.pl 04.06.07, 08:09
          przez ciebie odszedł więc teraz nie rozpaczaj
          • Gość: linia frontu Re: Pontus. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.07, 10:43
            Nie rozpaczam i polemizowałabym.
      • Gość: Git Re: pontus, wróć! :( - to se ne wrati IP: *.aster.pl 05.06.07, 11:34
        Toś się chłopie zbulwersował, lepiej poczytaj o światłach w Punto, Corsie czy
        innym żuczku. Jak cię razi, to zainteresuj sie tematyką "placową', tzn. jak
        trzepać łuk przez 20 h, żeby notorycznie go na egzaminie oblewać. Bawią mnie
        takie pruderyjne typki a'la Sobecka, beeeeeeeeeeeeee
    • Gość: onaaa Re: "Ruszanie skórką" IP: *.chello.pl 04.06.07, 00:41
      popłakałam się :)))))))))))))))))))
      • Gość: gość Re: "Ruszanie skórką" IP: *.aster.pl 04.06.07, 08:24
        głupia prowokacja, właśnie o to chodziło, "uderz w stół a nożyce się odezwą"
        Andzi najwyraźniej podoba się zachowanie instruktora
        • Gość: kopiejka Wszyscy instruktorzy to zboki!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.07, 11:10
          WSZYSCY FACECI TO ZBOKI!!!!A INSTRUKTORZY TO JUŻ MEGAZBOKI!!!
          • Gość: mala_obserwatorka Re: Wszyscy instruktorzy to zboki!!! IP: *.escom.net.pl 04.06.07, 20:54
            Hehehe, niezła prowokacja :) No więc ruszaj mała delikatnie tą skórką;) Znaczy
            nie szarp zbyt intensywnie, hehe :)))) Z wyczuciem, z wyczuciem...
          • Gość: kinga Re: Wszyscy instruktorzy to zboki!!! IP: *.aster.pl 05.06.07, 10:28
            Co znaczy ,że faceci są zboczeni? zboczenie to wtedy kiedy jak sama nazwa
            wskazuje odbiega się od normy, zbacza z prawidłowego toru. Myslę ,że póki
            facet interesuje sie kobietami to jak najbardziej ZBOCZONY NIE JEST.
            Zboczeniem jest również wypisywanie tych wszystkich głupot o skórkach itp. na
            forum prawa jazdy.
            • Gość: kopiejka Re: Wszyscy instruktorzy to zboki!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.07, 23:07
              Dla mnie kazdy instruktor jest zboczony poniewaz: chocby mial nawet 100 lat to
              i tak bajeruje 18 latke-to jest wlasnie zboczenie praiw jak pedofilia :)jak
              rowniez prawie wszyscy instrukotrzy wyslylaja podteksty seksualne do swoich
              kursantek-co tez jest zboczeniem gdyz czesto sami sa w zwiazkach a do tego nie
              zapytja kursantek czy one rozniez sa!Wiecej argumentow potrzeba??
              • Gość: Immanuel Kant Re: Wszyscy instruktorzy to zboki!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.07, 23:28
                Gośc portalu: kopiejka napisał(a):

> Dla mnie kazdy instruktor jest zboczony poniewaz: chocby mial nawet 100 lat
                to i tak bajeruje 18 latke-to jest wlasnie zboczenie praiw jak pedofilia :)jak
                rowniez prawie wszyscy instrukotrzy wyslylaja podteksty seksualne do swoich
                kursantek-co tez jest zboczeniem gdyz czesto sami sa w zwiazkach a do tego nie
                zapytja kursantek czy one rozniez sa!Wiecej argumentow potrzeba??

Taaa 30 razy. A co, a jeżdziłaś ze wszystkimi, że możesz się pochwalić taką
                wiedzą empiryczną??? Niestety, niestety dla Ciebie, żyjemy w epoce, w której
                rzetelne umotywowanie tezy wiąże się z sądem a'posteriori.
                Jeśli jeżdziłaś z czterema instruktorami, a słyszałaś o stu, to możesz się
                wypowiadać o stu czterech instruktorach, przy czym tylko sądy o czterech będą
                rzeczowo umotywowane. I to nie absolutnie umotywowane, bo każdy sąd jest
                subiektywny.
              • Gość: kinga Re: Wszyscy instruktorzy to zboki!!! IP: *.eranet.pl 08.06.07, 17:24
                myślę,że kopiejka jest po prostu b.młoda i niewiele wie o życiu skoro z takim
                przekonaniem nazywa wszystkich zboczeńcami a tak w ogóle to głodnemu chleb na
                myśli...
                • Gość: Immanuel Kant Re: Wszyscy instruktorzy to zboki!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.07, 18:06
                  Ja już jestem stary i nie toleruję argumentacji nie opierającej się na pewnych
                  fundamentach;p.
                  • Gość: kopiejka Re: Wszyscy instruktorzy to zboki!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.07, 18:51
                    Do kingi-a głodny głodnemu wypomina ;p Do Imanuela Kanta-moja argumentacja
                    opiera sie na bardzo solidnych argumentach jakimi są-moje walsne doswiadczenie
                    z instruktorami(jezdzilam z ponad 10-cioma jak rowzniez opinie moich znajmoych
                    chodzacych do różnych osrodków-wszystkie potwierdzaja moja opinie...
                    • Gość: Kant Re: Wszyscy instruktorzy to zboki!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.07, 19:15
                      Do Imanuela Kanta-moja argumentacja
                      opiera sie na bardzo solidnych argumentach jakimi są-moje walsne doswiadczenie
                      z instruktorami(jezdzilam z ponad 10-cioma jak rowzniez opinie moich znajmoych
                      chodzacych do różnych osrodków-wszystkie potwierdzaja moja opinie...)

Na tej podstawie można już wysnuć jakiś sąd... czy może raczej przedsąd. Możesz
                      więc rzetelnie wypowiedzieć się o ponad dziesięciu instruktorach, mniej
                      rzetelnie o wielu, nie uprawnia Cię to jednak do uogolnień.
                      • Gość: dziewica Re: Wszyscy instruktorzy to zboki!!! IP: *.acn.waw.pl 08.06.07, 19:38
                        ale wszystkie cnotki
                    • Gość: wątpiąca Re: Wszyscy instruktorzy to zboki!!! IP: 80.54.170.* 08.06.07, 19:49
                      Gość portalu: kopiejka napisał(a):

> Do kingi-a głodny głodnemu wypomina ;p Do Imanuela Kanta-moja argumentacja
                      > opiera sie na bardzo solidnych argumentach jakimi są-moje walsne doswiadczenie
                      > z instruktorami(jezdzilam z ponad 10-cioma jak rowzniez opinie moich znajmoych
                      > chodzacych do różnych osrodków-wszystkie potwierdzaja moja opinie...

Jeździłam z ośmioma - żaden ŻADEN nie przejawiał opisanych przez Ciebie zboko
                      podobnych zachowań, z doświadczenia innych znajomych - tylko jeden
                      przypadek....(wyjątek potwierdzajacy regułę:)....a więc żyjemy na różnych
                      planetach czy może koleżanka Kopiejka lubi się doszukiwac czegoś czego nie ma,
                      wysnuwając wnioski na bliżej niesprecyzowanych przesłankach wtłaczając wszystko
                      w czysto seksualne schematy (czyżby okres buntu i naporu?), a swoją drogą to juz
                      wiem, co by Freud na to powiedział:D Nie przejmuj się, z czasem to przejdzie, na
                      szczęście to nie jest choroba zaraźliwa, i daje siełątwo rozładować;D
                    • Gość: kinga Re: Wszyscy instruktorzy to zboki!!!do kopiejki IP: *.eranet.pl 09.06.07, 18:51
                      Ja rozumiem ,że można trafić na kiepskiego instruktora ALE ŻEBY AŻ
                      DZIESIĘCIU ... KOPIEJKA COŚ Z TOBĄ NIE HALO...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka