Dodaj do ulubionych

Rekordy prędkośći

IP: *.chello.pl 20.06.07, 00:33
Chciałbym zapyać jaki jest wasz rekord prędkości na kursie i już tak
normalnie.
Mój: kurs 110 Wwa ul.modlińska a prywatnie autostrada 160.
zaznaczam, że wiem że prędkość nie jest oznaką umiejętność itp.
Obserwuj wątek
    • basia_11 Re: Rekordy prędkośći 20.06.07, 08:04
      Gość portalu: MPP napisał(a):

> Chciałbym zapyać jaki jest wasz rekord prędkości na kursie i już tak
      > normalnie.
      > Mój: kurs 110 Wwa ul.modlińska a prywatnie autostrada 160.
      > zaznaczam, że wiem że prędkość nie jest oznaką umiejętność itp.

To w W-wie są ulice pozwalające na autostradową prędkość czy instruktor pozwalał
      na przekraczanie prędkości?

Prędkość z całą pewnością nie świadczy o umiejętnościach. Ja na początku kursu
      eLką dojeżdżałam do Sz-na i na drodze ekspresowej wyciskałam z pandzi 110-120
      km/h (w sumie też przekroczenie dopuszczalnej prędkości...), ale nijak się to
      miało to jazdy na mieście, wtedy jeszcze ruch miejski mnie paraliżował... na
      szczęście było minęło:-)

pozdrawiam
      Basia
    • Gość: k2 Re: Rekordy prędkośći IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.07, 08:40
      70kurs-miasto,poza miastem(bez prawka-150 prywatnym autem:),egzam 70-75 (50
      dozwolone)w miescie podczas wyprzedzania i zdane.
    • Gość: optymistka Re: Rekordy prędkośći IP: *.toya.net.pl 20.06.07, 12:09
      140 km/h na autostradzie, a podczas wyprzedzania pewnie trochę więcej - na
      kursie (jestem przed egzaminem)
      • Gość: s ---> Re: Rekordy prędkośći IP: *.aster.pl 20.06.07, 13:08
        Zdrowo.
        Ja jeżdżę póki co tylko po Wawie, najwięcej 110. Na kursie zaś co najwyżej
        przekraczałem 80 na moście po którym jeździł Kovelainen :)
        • Gość: MPP Warszawskie ulice IP: *.chello.pl 20.06.07, 21:56
          tak w Warszawie są ulice na których można oostrooo pojechaćmodlińska
          (ograniczenie 60) chociaż drogówka często tam stoi ogólnie trasa torunska(70?)
          łazienkowska prymasa1000lecia a na egzaminie jechałem 80km/h ograniczenie do
          80:) na prymasa 1000lecia wlasnie
          pozdrawiam
        • linia.frontu Re: Rekordy prędkośći 20.06.07, 22:47
          Gość portalu: s ---> napisał(a):

> Na kursie zaś co najwyżej przekraczałem 80 na moście po którym jeździł
          > Kovelainen :)

Moje miejsce i mój rekord, zdaje się. Choć nie wiem, kto przejeżdżał pod tym
          mostem.
      • Gość: robo Re: Rekordy prędkośći IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.07, 22:16
        NA kursie 120 poza terenem zabudowanym i 100 w zabudowanym. :D
        Spieszylo mi sie. :)
    • Gość: atizylak Re: Rekordy prędkośći IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.07, 13:14
      Na kursie 145km/h po ekspresówce z szefem ośrodka nauki jazdy a prywatnie 160 po
      drodze szybkiego ruchu.
      • Gość: annie.m1 Re: Rekordy prędkośći IP: *.warszawa.dialog.net.pl 21.06.07, 16:11
        Prywatnie z prawkiem 150km/h, mąż siedział obok i jak go przewiozłam, to przez
        trzy dni miał zakwasy w łydkach od pseudo-hamowania:-)))
        • pontus_euxinus Re: Rekordy prędkośći 22.06.07, 01:43
          ile jechalem nie powiem, ale powiem ze przekroczylem bariere 200 km/h. Szczerze
          mowiac, zadnej frajdy z takiej jazdy nie mialem.
          Skupienie ogromne, drzewa mijaja tak ze ich nie widac, nie mozna usmiechnac sie
          do osoby jadacej obok, muzyki nie slychac bo halas okropny i szkoda auta. Nie
          polecam.

Na marginesie dodoam, ze byli tacy ktorzy w tym czasie mnie wyprzedzali :/
          • Gość: Gangu Re: Rekordy prędkośći IP: *.uci.agh.edu.pl 23.06.07, 10:35
            na kursie 90....
            prywatnie skodą fabią combi - 185 km/h :)
            ale ja to szaleniec jestem ;D

• watashi79 Re: Rekordy prędkośći 26.06.07, 12:03
          Gość portalu: annie.m1 napisał(a):

> Prywatnie z prawkiem 150km/h, mąż siedział obok i jak go przewiozłam, to przez
          > trzy dni miał zakwasy w łydkach od pseudo-hamowania:-)))

mój ojciec ma takie same odruchy :D
          "syndrom instruktora"? :D
    • naprawdetrzezwy Na kursie nie miałem prędkościomierza. 23.06.07, 12:57
      W ramach walki z Ludową Ojczyzną był odłączony by łatwiej móc okradać ZDZ z paliwa. Ale drzewa robiły czasem tak: ziu, ziu, ziu, ziu, ziu.

A po kursie, na niemieckiej autostradzie, jechałem tak szybko, że wskazówka prędkościomierza schowała się za ramieniem kierownicy, więc nie wiem ile wskazywała. Ale auta, które wyprzedzałem robiły tak: ziu, ziu, ziu, ziu, ziu.

I co? Czujesz się teraz dorosły, czy jeszcze nie?
      • Gość: ? Re: Na kursie nie miałem prędkościomierza. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.07, 23:14
        > I co? Czujesz się teraz dorosły, czy jeszcze nie?

do kogo to?
        co ma piernik do wiatraka?
      • watashi79 Re: Na kursie nie miałem prędkościomierza. 26.06.07, 11:59
        naprawdetrzezwy napisał:

> Ale drzewa robiły czasem tak: ziu, ziu, ziu, ziu, ziu.

jakbyś jechał szybko, to by robiły ziuziuziuziuziu :P

na kursie jechałem 84,5 przy ograniczeniu do 80, żeby się jeszcze na mandat nie
        załapać ;))

zauważyłem natomiast prawidłowość, że jak prowadzi ktoś inny to prędkość wydaje
        się niższa niż gdy ja prowadzę.
        • Gość: om Re: Na kursie nie miałem prędkościomierza. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.07, 09:12
          naprawdetrzezwy napisał:

> Ale drzewa robiły czasem tak: ziu, ziu, ziu, ziu, ziu.

jakbyś jechał szybko, to by robiły ziuziuziuziuziu :P

Jeżeli każde pojedyncze drzewo, podczas przejeżdżania obok niego, "robi ziu",
          to gdyby jechał szybko, pojedynczość drzew zanikłaby tworząc
          jedno "ziuuuuuuuuuuuuuuuuu". Coś, jak Om.
    • absorb Re: Rekordy prędkośći 26.06.07, 03:30
      Macie na..e.
      • Gość: nanadomi Re: Rekordy prędkośći IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.07, 15:07
        A później się dziwicie dlaczego są wypadki.
        Idioci z Was i nic więcej.Ja jeżdże dopusczalną prędkością i wszędzie
        dojade-mnie nie zbawi to iż jadte 5 minut dłużej ale mam pewność ,że zawsze
        dojade tam gdzie chce dojechać a nie na drzewko.
        Życzę powodzenia tym,którzy tak śmigają jak p....cy.
        • Gość: MPP Rekordy prędkośći-tłumaczyłem IP: *.chello.pl 28.06.07, 11:35
          Gość portalu: nanadomi napisał(a):

> A później się dziwicie dlaczego są wypadki.
          > Idioci z Was i nic więcej.Ja jeżdże dopusczalną prędkością i wszędzie
          > dojade-mnie nie zbawi to iż jadte 5 minut dłużej ale mam pewność ,że zawsze
          > dojade tam gdzie chce dojechać a nie na drzewko.
          > Życzę powodzenia tym,którzy tak śmigają jak p....cy.
          Tłumaczyłem, że wiemy o tym że:szybka jazda jest mniej bezpieczna, każdy
          rozwijał takie prędkości na np. autostradzie a nie w mieście. Pewności, że się
          dojedzie nigdy się nie ma bo nie jesteś jedynym użytkownikiem drogi. Nie
          denerwuj się tak i nie obrażaj innych - bo jak w końcu zrobisz prawo jazdy to
          na forum nikt nie złoży Ci gratulacji:)
          • Gość: nanadomi Re: Rekordy prędkośći-tłumaczyłem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.07, 14:58
            Ja już mam prawko:)A co do prędkości-nikomu ie ubliżam-pisze jak jest.
    • Gość: gość_z_Rumi Re: Rekordy prędkośći IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.07, 14:22
      mój rekor L na Obwodnicy trujmiasta wyniusł 125/km grande punto oraz 134/km
      punto III 16V
      • Gość: MPP do nanadomi IP: *.chello.pl 29.06.07, 00:23
        Obrażasz synku mój 13letni "Życzę powodzenia tym,którzy tak śmigają jak
        p....cy." a ja jechałem 160 więc według Ciebie jeżdże jak p...niec i chyba nie
        do końca prawdą jest to, że masz już prawko bo na drodze nikt nie trzyma się
        znakowej poprawności - jeżdże w stolicy wiem wiem pewnie masz w stosunku do
        niej kompleksy ale to nie jest ppowód do obrażania kogoś-to tak na przyszłość
        jak zdasz to pogadamy:)
        • Gość: nanadomi Re: do nanadomi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.07, 09:38
          Po pierwsze nie jestem Twoim synkiem,jestem kobietką.Po drugie: prawko zrobiłam
          3 miesiące temu zdając za pierwszym razem.A po trzecie :ze stolicą nie mam do
          czynienia ponieważ mieszkam 500 km od niej.
          Mój mąż jest strażakiem od 10 lat i wypadki,które są to przede wszystkim duża
          prędkość spowodowana przez młodych kierowców.Wybacz kolego ale ja mam do
          czynienia z takimi samochodami,gdzie licznik wskazuje 160-200 po wypadku.Więc
          zastanów się co piszesz,bo mądry to na pewno nie jesteś w jeździe.
          I na przyszłość czytaj uważnie loginy SYNKU!!!
          • Gość: MPP Re: do nanadomi IP: *.chello.pl 29.06.07, 11:52
            Rekordy prędkośći - Gość: MPP 20.06.07, 00:33 - patrz ostatnie zdanie prędkość
            =/= umiejętności
            Po drugie: prawko zrobiłam
            > 3 miesiące temu zdając za pierwszym razem.- jesteś więc doskonałym kierowcą:)
            Wybacz kolego ale ja mam do
            > czynienia z takimi samochodami,gdzie licznik wskazuje 160-200 po wypadku.- to
            kto w końcu jest strażakiem Ty czy Twój mąż?i kto tak ogląda te liczniki???
            Przynosi je do domu?-czy to element gry wstępnej?-o raaanny...
            Więc zastanów się co piszesz,bo mądry to na pewno nie jesteś w jeździe.-pewnie,
            że tak ale kto jest mądry?!
            kolejna sprawa- nanadomi to nick a nie login:P
            i proponuje na tym zakończyć:)
            • nanadomi Re: do nanadomi 29.06.07, 13:52
              A słyszałeś o parkingu dla samochodów powypadkowych,ja mam z nimi do
              czynienia.To mąż jest strażakiem.
              A nick mam taki sam jak login-więc do przeczytania gościu MPP:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka