Gość: MPP IP: *.chello.pl 20.06.07, 00:33 Chciałbym zapyać jaki jest wasz rekord prędkości na kursie i już tak normalnie. Mój: kurs 110 Wwa ul.modlińska a prywatnie autostrada 160. zaznaczam, że wiem że prędkość nie jest oznaką umiejętność itp. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
basia_11 Re: Rekordy prędkośći 20.06.07, 08:04 Gość portalu: MPP napisał(a): > Chciałbym zapyać jaki jest wasz rekord prędkości na kursie i już tak > normalnie. > Mój: kurs 110 Wwa ul.modlińska a prywatnie autostrada 160. > zaznaczam, że wiem że prędkość nie jest oznaką umiejętność itp. To w W-wie są ulice pozwalające na autostradową prędkość czy instruktor pozwalał na przekraczanie prędkości? Prędkość z całą pewnością nie świadczy o umiejętnościach. Ja na początku kursu eLką dojeżdżałam do Sz-na i na drodze ekspresowej wyciskałam z pandzi 110-120 km/h (w sumie też przekroczenie dopuszczalnej prędkości...), ale nijak się to miało to jazdy na mieście, wtedy jeszcze ruch miejski mnie paraliżował... na szczęście było minęło:-) pozdrawiam Basia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k2 Re: Rekordy prędkośći IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.07, 08:40 70kurs-miasto,poza miastem(bez prawka-150 prywatnym autem:),egzam 70-75 (50 dozwolone)w miescie podczas wyprzedzania i zdane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: optymistka Re: Rekordy prędkośći IP: *.toya.net.pl 20.06.07, 12:09 140 km/h na autostradzie, a podczas wyprzedzania pewnie trochę więcej - na kursie (jestem przed egzaminem) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s ---> Re: Rekordy prędkośći IP: *.aster.pl 20.06.07, 13:08 Zdrowo. Ja jeżdżę póki co tylko po Wawie, najwięcej 110. Na kursie zaś co najwyżej przekraczałem 80 na moście po którym jeździł Kovelainen :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MPP Warszawskie ulice IP: *.chello.pl 20.06.07, 21:56 tak w Warszawie są ulice na których można oostrooo pojechaćmodlińska (ograniczenie 60) chociaż drogówka często tam stoi ogólnie trasa torunska(70?) łazienkowska prymasa1000lecia a na egzaminie jechałem 80km/h ograniczenie do 80:) na prymasa 1000lecia wlasnie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
linia.frontu Re: Rekordy prędkośći 20.06.07, 22:47 Gość portalu: s ---> napisał(a): > Na kursie zaś co najwyżej przekraczałem 80 na moście po którym jeździł > Kovelainen :) Moje miejsce i mój rekord, zdaje się. Choć nie wiem, kto przejeżdżał pod tym mostem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robo Re: Rekordy prędkośći IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.07, 22:16 NA kursie 120 poza terenem zabudowanym i 100 w zabudowanym. :D Spieszylo mi sie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atizylak Re: Rekordy prędkośći IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.07, 13:14 Na kursie 145km/h po ekspresówce z szefem ośrodka nauki jazdy a prywatnie 160 po drodze szybkiego ruchu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annie.m1 Re: Rekordy prędkośći IP: *.warszawa.dialog.net.pl 21.06.07, 16:11 Prywatnie z prawkiem 150km/h, mąż siedział obok i jak go przewiozłam, to przez trzy dni miał zakwasy w łydkach od pseudo-hamowania:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
pontus_euxinus Re: Rekordy prędkośći 22.06.07, 01:43 ile jechalem nie powiem, ale powiem ze przekroczylem bariere 200 km/h. Szczerze mowiac, zadnej frajdy z takiej jazdy nie mialem. Skupienie ogromne, drzewa mijaja tak ze ich nie widac, nie mozna usmiechnac sie do osoby jadacej obok, muzyki nie slychac bo halas okropny i szkoda auta. Nie polecam. Na marginesie dodoam, ze byli tacy ktorzy w tym czasie mnie wyprzedzali :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gangu Re: Rekordy prędkośći IP: *.uci.agh.edu.pl 23.06.07, 10:35 na kursie 90.... prywatnie skodą fabią combi - 185 km/h :) ale ja to szaleniec jestem ;D Odpowiedz Link Zgłoś
watashi79 Re: Rekordy prędkośći 26.06.07, 12:03 Gość portalu: annie.m1 napisał(a): > Prywatnie z prawkiem 150km/h, mąż siedział obok i jak go przewiozłam, to przez > trzy dni miał zakwasy w łydkach od pseudo-hamowania:-))) mój ojciec ma takie same odruchy :D "syndrom instruktora"? :D Odpowiedz Link Zgłoś
naprawdetrzezwy Na kursie nie miałem prędkościomierza. 23.06.07, 12:57 W ramach walki z Ludową Ojczyzną był odłączony by łatwiej móc okradać ZDZ z paliwa. Ale drzewa robiły czasem tak: ziu, ziu, ziu, ziu, ziu. A po kursie, na niemieckiej autostradzie, jechałem tak szybko, że wskazówka prędkościomierza schowała się za ramieniem kierownicy, więc nie wiem ile wskazywała. Ale auta, które wyprzedzałem robiły tak: ziu, ziu, ziu, ziu, ziu. I co? Czujesz się teraz dorosły, czy jeszcze nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Na kursie nie miałem prędkościomierza. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.07, 23:14 > I co? Czujesz się teraz dorosły, czy jeszcze nie? do kogo to? co ma piernik do wiatraka? Odpowiedz Link Zgłoś
watashi79 Re: Na kursie nie miałem prędkościomierza. 26.06.07, 11:59 naprawdetrzezwy napisał: > Ale drzewa robiły czasem tak: ziu, ziu, ziu, ziu, ziu. jakbyś jechał szybko, to by robiły ziuziuziuziuziu :P na kursie jechałem 84,5 przy ograniczeniu do 80, żeby się jeszcze na mandat nie załapać ;)) zauważyłem natomiast prawidłowość, że jak prowadzi ktoś inny to prędkość wydaje się niższa niż gdy ja prowadzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: om Re: Na kursie nie miałem prędkościomierza. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.07, 09:12 naprawdetrzezwy napisał: > Ale drzewa robiły czasem tak: ziu, ziu, ziu, ziu, ziu. jakbyś jechał szybko, to by robiły ziuziuziuziuziu :P Jeżeli każde pojedyncze drzewo, podczas przejeżdżania obok niego, "robi ziu", to gdyby jechał szybko, pojedynczość drzew zanikłaby tworząc jedno "ziuuuuuuuuuuuuuuuuu". Coś, jak Om. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nanadomi Re: Rekordy prędkośći IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.07, 15:07 A później się dziwicie dlaczego są wypadki. Idioci z Was i nic więcej.Ja jeżdże dopusczalną prędkością i wszędzie dojade-mnie nie zbawi to iż jadte 5 minut dłużej ale mam pewność ,że zawsze dojade tam gdzie chce dojechać a nie na drzewko. Życzę powodzenia tym,którzy tak śmigają jak p....cy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MPP Rekordy prędkośći-tłumaczyłem IP: *.chello.pl 28.06.07, 11:35 Gość portalu: nanadomi napisał(a): > A później się dziwicie dlaczego są wypadki. > Idioci z Was i nic więcej.Ja jeżdże dopusczalną prędkością i wszędzie > dojade-mnie nie zbawi to iż jadte 5 minut dłużej ale mam pewność ,że zawsze > dojade tam gdzie chce dojechać a nie na drzewko. > Życzę powodzenia tym,którzy tak śmigają jak p....cy. Tłumaczyłem, że wiemy o tym że:szybka jazda jest mniej bezpieczna, każdy rozwijał takie prędkości na np. autostradzie a nie w mieście. Pewności, że się dojedzie nigdy się nie ma bo nie jesteś jedynym użytkownikiem drogi. Nie denerwuj się tak i nie obrażaj innych - bo jak w końcu zrobisz prawo jazdy to na forum nikt nie złoży Ci gratulacji:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nanadomi Re: Rekordy prędkośći-tłumaczyłem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.07, 14:58 Ja już mam prawko:)A co do prędkości-nikomu ie ubliżam-pisze jak jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość_z_Rumi Re: Rekordy prędkośći IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.07, 14:22 mój rekor L na Obwodnicy trujmiasta wyniusł 125/km grande punto oraz 134/km punto III 16V Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MPP do nanadomi IP: *.chello.pl 29.06.07, 00:23 Obrażasz synku mój 13letni "Życzę powodzenia tym,którzy tak śmigają jak p....cy." a ja jechałem 160 więc według Ciebie jeżdże jak p...niec i chyba nie do końca prawdą jest to, że masz już prawko bo na drodze nikt nie trzyma się znakowej poprawności - jeżdże w stolicy wiem wiem pewnie masz w stosunku do niej kompleksy ale to nie jest ppowód do obrażania kogoś-to tak na przyszłość jak zdasz to pogadamy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nanadomi Re: do nanadomi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.07, 09:38 Po pierwsze nie jestem Twoim synkiem,jestem kobietką.Po drugie: prawko zrobiłam 3 miesiące temu zdając za pierwszym razem.A po trzecie :ze stolicą nie mam do czynienia ponieważ mieszkam 500 km od niej. Mój mąż jest strażakiem od 10 lat i wypadki,które są to przede wszystkim duża prędkość spowodowana przez młodych kierowców.Wybacz kolego ale ja mam do czynienia z takimi samochodami,gdzie licznik wskazuje 160-200 po wypadku.Więc zastanów się co piszesz,bo mądry to na pewno nie jesteś w jeździe. I na przyszłość czytaj uważnie loginy SYNKU!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MPP Re: do nanadomi IP: *.chello.pl 29.06.07, 11:52 Rekordy prędkośći - Gość: MPP 20.06.07, 00:33 - patrz ostatnie zdanie prędkość =/= umiejętności Po drugie: prawko zrobiłam > 3 miesiące temu zdając za pierwszym razem.- jesteś więc doskonałym kierowcą:) Wybacz kolego ale ja mam do > czynienia z takimi samochodami,gdzie licznik wskazuje 160-200 po wypadku.- to kto w końcu jest strażakiem Ty czy Twój mąż?i kto tak ogląda te liczniki??? Przynosi je do domu?-czy to element gry wstępnej?-o raaanny... Więc zastanów się co piszesz,bo mądry to na pewno nie jesteś w jeździe.-pewnie, że tak ale kto jest mądry?! kolejna sprawa- nanadomi to nick a nie login:P i proponuje na tym zakończyć:) Odpowiedz Link Zgłoś
nanadomi Re: do nanadomi 29.06.07, 13:52 A słyszałeś o parkingu dla samochodów powypadkowych,ja mam z nimi do czynienia.To mąż jest strażakiem. A nick mam taki sam jak login-więc do przeczytania gościu MPP:) Odpowiedz Link Zgłoś