Gość: gorrrąco IP: *.autocom.pl 15.07.07, 20:54 a na zewnątrz 35 stopni:/ ktoś ma jakiś pomysł co zrobić żeby sie nie ugotować w aucie?? i być w stanie myśleć logicznie?? dodam, że zdaję w samo południe;/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sss Re: jutro mam egzam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.07, 21:08 po pierwsze to sie nie denerwuj, wez przed egzaminem cos poczytaj, aby odgonic mysli... ubierz lekkie rzeczy i pij przed egzamine wode mineralna niegazowana, ale w malymi łykami... owodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magdaalenka Re: jutro mam egzam IP: 83.15.80.* 15.07.07, 21:25 w niektórych L egzaminacyjnych jest klimatyzacja.Jeżeli będzie to napewno ją włączy.Poza tym zawsze możesz sobie okno otworzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: jutro mam egzam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.07, 21:46 tez mam jutro egzam w samo poludnie :P Odpowiedz Link Zgłoś
eurofan74 Re: jutro mam egzam 16.07.07, 12:56 Ewentualnie pomyśl o wodzie w bidonie rowerowym - nie wymaga odkręcania, a więc puszczania kierownicy. Odpowiedz Link Zgłoś
linia.frontu Re: jutro mam egzam 15.07.07, 23:03 Gość portalu: gorrrąco napisał(a): > a na zewnątrz 35 stopni:/ ktoś ma jakiś pomysł co zrobić żeby sie nie > ugotować w aucie?? i być w stanie myśleć logicznie?? dodam, że zdaję w samo > południe;/ Przyjdzie po mnie, gdy lato... :) Lżejsze ciuchy, żadne tam jeany i kciuków trzymać nie będę, bo pecha przynosi, ale myśleć będę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gorrrąco Re: jutro mam egzam IP: *.autocom.pl 16.07.07, 13:06 no ale nie pomogło:/ oblalam na luku. dzieki za kciuki:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magdaalenka Re: jutro mam egzam IP: 83.15.80.* 16.07.07, 22:21 Nie martw się.Nastepnym razem będzie lepiej,tylko przećwicz go jeszcze raz (Nawet jak ci wychodził to nie zaszkodzi)... Odpowiedz Link Zgłoś
linia.frontu Re: jutro mam egzam 16.07.07, 23:44 Gość portalu: gorrrąco napisał(a): > no ale nie pomogło:/ oblalam na luku. dzieki za kciuki:) Nie przjmuj się - ja uwaliłam na łuku za trzecim podejściem - to dopiero pożalowania godna porażka. Moja kumpela 3 razy na łuku - ale my humaniści:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnes Re: jutro mam egzam IP: *.magma-net.pl 17.07.07, 20:02 ja wczoraj zdalam przy 38 stopniach :) nie pekaj, w autach jest klima :D Odpowiedz Link Zgłoś