IP: 80.53.157.* 01.08.07, 20:16
za prawko place 70 i jeszcze opata ewidencyjna 1 i skarbowa tez jest , jesli
tak to ile?
Obserwuj wątek
    • Gość: Magdaalenka Re: oplaty IP: 83.15.80.* 01.08.07, 20:24
      Z tego co wiem to 10zł.Tak mi mówiono
      • Gość: skarbówka Re: oplaty IP: *.acn.waw.pl 01.08.07, 21:02
        już od poczatku roku nie ma opłat skarbowych
        • Gość: ... Re: oplaty IP: 80.54.170.* 01.08.07, 21:36
          Gość portalu: skarbówka napisał(a):

> już od poczatku roku nie ma opłat skarbowych

Nie ma znaczków skarbowych, ale opłata jest jak najbardziej, tylko że teraz się
          nazywa właśnie ewidencyjną albo jeszcze jakoś tak;) urzędy tak łatwo możiwości
          zarobku się nie pozbywają;)

Gulka - wejdź sobie na stroną internetową swojego miasta - jestem przekonana, że
          tam znajdziesz wyszczególnienie opłat, które Cię interesują, a jak nie będzie
          cennika to będzie numer telefonu - tam Ci udzielą najelepszej informacji
          • Gość: J.Lolo Gulka jeszcze masz jakis problem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.07, 21:39
            Napisz, mozna sie posmiac troche.
          • Gość: skarbówka Re: oplaty IP: *.acn.waw.pl 01.08.07, 21:45
            <<Nie ma znaczków skarbowych, ale opłata jest jak najbardziej, tylko że teraz
            się
            nazywa właśnie ewidencyjną albo jeszcze jakoś tak;) urzędy tak łatwo możiwości
            zarobku się nie pozbywają;)
            >>. przeczytaj sobie rozporządzenie o zniesienu opłat skarbowych za wydanie
            prawajazdy. Płacimy tylko 70+1 zł i ani grama więcej. Sam odbierałem to wiem:)
            Niech was urzedy w trąbę nie robią.
            Gullka masz bardzo ciekawe pytania :):):):)Pomysl logicznie zanim o coś
            zapytasz :)
            • Gość: skarbówka Re: oplaty IP: *.acn.waw.pl 01.08.07, 21:50
              www.gazetaprawna.pl/?action=showNews&dok=1919.27.299.2.11.1.0.3.htm
              www.podatki.egospodarka.pl/21171,Oplata-skarbowa-w-sprawach-komunikacyjnych,1,65,1.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka