aniaw18 19.09.07, 13:15 jesli zdam prawko jazdy to dostane jakąs kartkę z która sie zgłasza do wydziałku komunikacji czy gdzie???Wiem ze odbiera sie w wydziale komunikacji.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sowa Re: zdane prawko i co dalej? IP: *.taeu.com 19.09.07, 13:44 Zadnej kartki nie dostaniesz. Po mniej wiecej 2 tyg. idziesz do urzedu miasta i pytasz sie czy jest juz Twoje prawko do odebrania. Pytanie o to przewijalo sie juz setki razy na tym forum! Odpowiedz Link Zgłoś
aniaw18 Re: zdane prawko i co dalej? 19.09.07, 14:12 moje mamy koleżanki mąż prawo jazdy odbierał w wydziale komunikacji tam gdzie sie też zgłasza auto jak się kupi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sowa Re: zdane prawko i co dalej? IP: *.taeu.com 19.09.07, 14:20 To skoro wiesz lepiej, to idz sobie do Wydzialu Komunikacji nie zawracaj d... glupimi pytaniami. Boje sie takich osob na drogach, jak slowo daje, a ten kto Ci to prawko da... to zmiluj sie Panie nad jego dusza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika261 Re: zdane prawko i co dalej? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.07, 15:17 Skoro egzamin masz kupony za 2 tysiące to pewnie egzaminator wyda ci od ręki prawko bedziesz musiala tylko poczekać z godzinke.A jak niebedzie ci sie chcialo czekac bo bedziesz zmęczona egzaminem to może sam ci przywiezie do domu- ale pewnie bedziesz musiała mu troche dopłacić.:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
aniaw18 Re: zdane prawko i co dalej? 19.09.07, 16:15 jak moze wydac mi od reki oszalałas chyba sama musze zajechac i zlozyc o wydanie prawka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiola Re: zdane prawko i co dalej? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.07, 16:24 Nie no Aniu, Tobie wyda na pewno od reki. Spokojnie, godzinke poczekasz i juz bedziesz mogla sama smigac do domu:). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwonka Re: zdane prawko i co dalej? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.07, 18:36 To Ty jesteś śmieszna nie uważasz? Przestań w końcu pisać te bzdury bo zaraz mnie krew zaleje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hmmm Re: zdane prawko i co dalej? IP: 80.48.90.* 19.09.07, 18:38 Nic nie musisz składać . Mówisz , że masz załatwiony Egzamin i dają Ci do rączki wszystko co tylko chcesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: zdane prawko i co dalej? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.07, 18:57 za 2 tysiaki to nie musi ruszac sie z domu przyniosa jej prawko do domu.tylko ciekawe kto później na drogach będzie za nią myślał i jeździł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik Re: zdane prawko i co dalej? IP: *.mmpnet207.tnp.pl 19.09.07, 19:20 Często tu bywam,gdyż to jest forum sąsiaduje z motocyklowym więc dużo czytam i bardzo proszę aniaw18 o to by na masce swego auta walnęła swoje logo,gdyż boję się wyjechać na drogę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helab AniaW18 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.07, 19:41 Powiedz mi jak mozna byc tak głupią dziewucha? Gdzie sie takie rodza? Czy Ty myslisz, ze takim biadoleniem o kupnie prawka zrobisz furore? Sama widzisz, ludzie sie tylko z Ciebie smieja, podobnie jak ten egzaminator;) 2tys za prawko?To nawet na waciki dla zony nie straczy, idiotko <ironia> Odpowiedz Link Zgłoś
aniaw18 Re: AniaW18 19.09.07, 20:23 tak idioto 2tyś zdane juz mam musze sie tylko na nim pokazac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iska Re: AniaW18 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.07, 20:58 Ludzie przeciez to jest prowokacja!!!Komus sie nudzi i to ostro!!! Kto z glowa na karku kupujacy egzamin wychwalalby sie tym na forum????...a jesli naprawde jestes tak glupia to nie boisz sie ze Cie ktos namierzy??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hehehe Re: AniaW18-jestes pusta:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.07, 21:18 Powtarzasz sie a jednoczesnie gubisz we wslanorecznie wymyslonych bredniach.Idz do szkoly idiotko, a nie na prawo jazdy. Jestem pewna ze egzaminator 2000 wezmie i cie obleje. Niemniej jednak zycze Ci tego. Kamera wszystko widzi, wiec egzaminator bardzo szybko prace straci moze:). Watpie aby za tak niska cene jaka jest 2000zl, chcialby stracic prace... Jestes glupia, i niedojrzala, i powinnas przejsc testy psychologiczne ktore wykluczylyby cie z pewnoscia jako kierowce. Skoro wiesz,ze prawko masz w reku, to po co chcesz wiedziec co jest pod maska samochodu? Przeciez to nie jest ci potrzebne, a prawko pewnie dostaniesz od reki, buahhaahhaha. PUSTA IDIOTKO. Odpowiedz Link Zgłoś