Dodaj do ulubionych

Kto chce aby linia.frontu odeszła z forum???

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.07, 16:45
Ja,piszcie
Obserwuj wątek
    • Gość: prawko Re: Kto chce aby linia.frontu odeszła z forum??? IP: *.aster.pl 23.09.07, 16:52
      Ja jestem za tym aby odeszła aniaW18 - kto za??
      • Gość: Mycha obie powinny odejsc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.07, 16:53
        AniaW---> prostaczka

Linia.Frontu--->zapatrzona w siebie idiotka
        • Gość: tom Re: obie powinny odejsc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.07, 17:59
          Gość portalu: Mycha napisał(a):

> AniaW---> prostaczka
          >
          > Linia.Frontu--->zapatrzona w siebie idiotka

Nie jestem w temacie. Podajcie jakieś konkrety czemu tak sądzicie.
          • Gość: Mycha Re: obie powinny odejsc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.07, 18:16
            AniaW
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=154&w=69451542
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=154&w=69452860
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=154&w=69156813
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=154&w=69418535
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=154&w=69262876
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=154&w=68808167
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=154&w=68874773
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=154&w=68817949
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=154&w=68654530
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=154&w=68508154
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=154&w=68278338
            Linia.Frontu
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=154&w=69178793&a=69184365
            lubi dogryzac

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=154&w=69178793&a=69203777
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=154&w=69178793&a=69365375
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=154&w=68141544&a=68202281
            moze nie widzail, ale liczba niezdanych egzaminow mowi sama za
            siebie;Phehhe

to na wstepie, jeszcze jak cos znajde to przytocze.

• Gość: tom Re: obie powinny odejsc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.07, 19:46
              Gość portalu: Mycha napisał(a):

> AniaW

A-Ha, to ta od kupowania prawka... chyba gdzieś się o tym wypowiadałem (krótko i tak mądrze, jak mądry był temat).

Dzięki za linki, trochę sobie poczyta(łe)m.
            • lilivampire Re: obie powinny odejsc 24.09.07, 00:08
              weź się puknij w pustawy łeb
    • iberia.pl Re: Kto chce aby linia.frontu odeszła z forum??? 23.09.07, 16:56
      :-DDDD, przeszkadzaja Wam?To wrzucie Je do niewidocznych i po
      sprawie.
      • aisa_7 Re: Kto chce aby linia.frontu odeszła z forum??? 23.09.07, 18:15
        co za idiotyzm...
    • Gość: Mycha cd. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.07, 18:38
      Linia.Frontu

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=154&w=68887442&a=68888148
      nie było to śmieszne.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=154&w=67266259&a=67316071
      jak ona mądra...bleee

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=154&w=67266259&a=68865200
      a ty psychiki;P

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=154&w=68274741&a=68280162
      ta jakze glupia ironia stosowana przez te Pania;P

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=154&w=68274741&a=68314232
      te jej mądrosci...panna wszystko wiedzaca;P

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=154&w=53895225
      jezzzu jaka mądra, jak sie wywyższa, wszystko panna wie najlepiej;P
      a feeee
    • Gość: lubiąca linię Re: Kto chce aby linia.frontu odeszła z forum??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.07, 20:46
      Powiem zwiężle i krótko: odpie...lcie sie od linii frontu!!!
    • agata.czest Re: Kto chce aby linia.frontu odeszła z forum??? 23.09.07, 20:56
      Nie widzę problemu. Czytać nie musisz.
      • aisa_7 Re: Kto chce aby linia.frontu odeszła z forum??? 24.09.07, 02:00
        widze,ze niektorzy mają tu powazne kompleksy,skoro tak jadą po Linii...jakos nie
        odczulam w jej wypowiedziach zlosliwosci albo czegos negatywnego hmm...
        • Gość: oooooooooooooooo Re: Kto chce aby linia.frontu odeszła z forum??? IP: *.acn.waw.pl 24.09.07, 08:05
          wypieprzyć wszystkich spamerów, razem z wyżej wymienionymi
          • Gość: Hienia do tej nad oooooo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.07, 11:40
            Ktos kto nie wie co wymyslic, pisze,ze osoba musi miec kompleksy bo
            w taki a taki sposob pisze o jakiejs osobie...buahhahhha. Glupszej
            wypowiedzili nie widzialam...hahhaaah. Kompleksy...a wiedzialas
            dziewczyno,ze kompleksy moga byc pozytywne i negatywne? Ktore wg
            Ciebie my mamy? bauahhaaha
            • Gość: obserwatorka Re: do tej nad oooooo IP: 80.54.170.* 24.09.07, 12:17
              Gość portalu: Hienia napisał(a):

> Ktos kto nie wie co wymyslic, pisze,ze osoba musi miec kompleksy bo
              > w taki a taki sposob pisze o jakiejs osobie...buahhahhha. Glupszej
              > wypowiedzili nie widzialam...hahhaaah. Kompleksy...a wiedzialas
              > dziewczyno,ze kompleksy moga byc pozytywne i negatywne? Ktore wg
              > Ciebie my mamy? bauahhaaha

A propos głupich wypowiedzi..... proponuje sobie poczytać podręcznik psychologii
              na temat kompleksów - może Ci to rozjasni trochę na temat genezy pochodzenia
              kompleksów i tego, że twierdzenie, że kompleksy mogą być pozytywne to jak
              twierdzenie, że traumatyczne przeżycia wojenne budują lepszą samoocenę
              człowieka, któych ich doświadczył:/ Kompleksy zawsze wiążą się z negatywnymi
              przeżyciami emocjonalnymi - takimi jak: strach, wstyd, niepokój (raczej trudno
              sobie wyobrazić, żeby pozytywna samoocena budziła w kimś lęk, prawda??) -
              właśnie takie emocje (do wachlarza dodałabym jeszcze zazdrość;) zapewne targają
              osobami, które z chęcia atakują personalnie inne osoby - nawet wtedy, gdy
              drugiej osoby nie znają osobiście, nie mają żadnej podstawy do oceny osoby, a
              swoje opinie bazują zaledwie na iluś tam wypowiedziach na forum. Nie wierzę, że
              taka chęć atakowania innych nie bierze się z kompleksów (tak, negatywnych) na
              punkcie własnej osoby - nie mogąc zaistnieć inaczej, zwłaszcza nie mogąc
              zaistnieć literacką formą wypowiedzi czy merytorycznością wypowiedzi - atakiem
              na inne osoby i szukaniem w ten sposób "sojuszników" - próbują zwrócić na siebie
              uwagę atakiem na innych.
              • Gość: Hienia Re: do tej nad oooooo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.07, 12:39
                Tak a propos radze rowniez poczytac podrecznik akademicki-
                psychologia, bo widze,iz niewiele wiesz na temat kompleksow, na
                temat ich pichodzenia itd. Kompleks o tersci pozytywnej moze
                pobudzic nas do dzialania, wyzwolic w nas motywacje do tego
                dzialania itd. Dziwie sie ze tego nie wiesz, nawet Jung o tm
                wspominal w swoich wykladach:).
                Atakowanie drugiej osoby absolutnie nie musi brac sie z komplekswow,
                bo jakich? Niskiej samooceny?Prosze, nie rozsmieszaj mnie. Jezeli
                dalej bedziesz myslala, ze chec uswiadomienia drugiej osobie czegos
                nad czym powinna sie w zastanowic, ze nie wszystko wie najlepiej
                itd, jest kompleksem, to ja podziekuje i nie bede polemizowac na ten
                temat.
                Oczywiscie nie znamy osobiscie lini.firntu, ale na podstawie tylu
                wypowiedzi jakich tutaj udzielila mozna stworzyc portret
                psychologiczny danej osoby (podobnie sie robi w policji). Nie
                wiedzialas o tym? Psycholog nie musi znac drugiej osoby osobiscie
                aby wysnuc pewne wnioski dotyczace danej osoby.
            • Gość: lubiąca linię Re: do tej nad oooooo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.07, 12:23
              Gość portalu: Hienia napisał(a):

> Ktos kto nie wie co wymyslic, pisze,ze osoba musi miec kompleksy
              bo
              > w taki a taki sposob pisze o jakiejs osobie...buahhahhha. Glupszej
              > wypowiedzili nie widzialam...hahhaaah. Kompleksy...a wiedzialas
              > dziewczyno,ze kompleksy moga byc pozytywne i negatywne? Ktore wg
              > Ciebie my mamy? bauahhaaha

Boże co za tuman :O:O pozytywne kompleksy :D:D chyba tylko ty je
              masz bo normalni ludzie ich nie mają bo takie nie istnieją!
              Gratuluję "muzgu" przez u zwykłe :D
              • Gość: Hienia poczytaj sobie Junga, jesli wiesz kim on jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.07, 12:40
                Gratuluje Pani "muzgu", skoro nie wiesz nic na temat pozytywnych
                kompleksow, takich ktore pobudzaja do dzialania....gratuluje, hehhee
                • Gość: b lilivampire i linia IP: 82.160.57.* 24.09.07, 14:44
                  obie siebie warte puste kretynki, maja sie za niewiadmomo kogo a w
                  rzeczywistosci obie to zapatrzone w siebie puste kretynki!wynocha z
                  tego
                  forum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
                  • Gość: Anty-Iberia Iberia--->pusta starucha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.07, 15:01
                    Ta osoba to prostaczka, pouczajaca kazdego na kazdym kroku, a pewnie
                    sama polowy z tych rzeczy nie potrafi zrobic. jest jakze glupi
                    tekst: "ćwiczyć, ćwiczyć, ćwiczyć"---> pustaczka do potęgi n-tej.
                    • Gość: przypie..cz Re: Iberia--->pusta starucha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.07, 15:13
                      Zaraz wam wszystkim przypie.. i sie skonczy kłócenie głupich
                      blondynek!!!
                      • Gość: Anty-Iberia Re: Iberia--->pusta starucha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.07, 15:55
                        Jestem brunatka, blondynko, hahhahaha
    • Gość: mg Po co ten wątek? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.07, 17:44
      Można się zalogować i wygasić nicki osób, których nie możecie znieść.
      Można zostać moderatorem (czy tam opiekunem) tego forum, wymusić logowanie się i wywalić linię i resztę.
      Obie metody są ciche i skuteczne.
      Ale to byłoby za proste, Wy założycie wątek, w którym będziecie się obrzucać błotem przez kilkadziesiąt postów. A 'cele' jakoś się nie wypowiadają, bronią je inne, same stając się celem następnego ataku.

Feministki uważają, że gdyby kobiety rządziły światem, nie byłoby wojen. Wątpię, mocno wątpię...
      • lilivampire Re: Po co ten wątek? 24.09.07, 18:04
        > Można zostać moderatorem (czy tam opiekunem) tego forum, wymusić logowanie się
        > i wywalić linię i resztę.

yyy a jak ty to sobie wyobrażasz?
        forum jest dla wszystkich, nie można nikogo wywalić, bo komuś się nie podoba jak się dana osoba wypowiada...
        • Gość: mg Re: Po co ten wątek? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.07, 19:40
          Moderator czy opiekun forum ma możliwości wycinania postów i chyba banowania użytkowników. Zasadniczo to pożyteczne narzędzia ale można je wykorzystać do niecnych celów, teoretycznie i raczej nie na dłuższą metę.
          Sama konieczność logowania się też mogłaby częściowo uzdrowić atmosferę tego forum zabierając trochę anonimowości.
          A moderator bardzo by się przydał.
          • lilivampire Re: Po co ten wątek? 24.09.07, 19:45
            wiem co robi moderator, bo sama nim jestem na jednym z forów, mnie chodziło o to "wywalenie" użytkowników takich jak linia, która nikogo nie obraża, nikomu nie ubliża, postów nie łamiących netykiety się nie usuwa, nawet jeśli komuś one nie odpowiadają
            co do logowania uważam, że nie ma to większego znaczenia
            jak ktoś będzie chciał komuś nabruździć zaloguje się owszem, ale nic to nie zmieni
            • Gość: mg Re: Po co ten wątek? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.07, 20:59
              Myślisz, że gdyby autorka wątku została to moderatorem to nie cięłaby linii, iberii czy Ciebie (też Ci się chyba dostało tu czy gdzieś obok)? Ale oczywiście to nie byłoby dobre moderowanie i długo by taka się tą władzą nie cieszyła. Ogólnie chodziło mi o inne, teoretyczne możliwości rozwiązania jej problemów niż zakładanie takich wątków.
              Logowanie raczej by pomogło, możnaby wtedy rzeczywiście stosować wygaszanie i mało komu chciałoby się bez przerwy zakładać nowe konta tylko po to, żeby komuś dokopać. Na auto-moto ten wymóg uzdrowił trochę atmosferę a kiedyś było tam gorsze bagno niż tutaj.
              • lilivampire Re: Po co ten wątek? 25.09.07, 12:14
                uwierz, że w praktyce mało kto dodaje swoich nieprzyjaciół do ignorów, niektórzy są masochistami i uwielbiają czytać wypowiedzi osób, których nie lubią, po to, aby im odpowiedzieć w "bardzo przyjemny sposób"
                dla mnie to żadna różnica, bo ja się zawsze loguję, ale można by logowanie wprowadzić, czemu nie
      • no-comments Re: Po co ten wątek? 24.09.07, 19:17
        Gość portalu: mg napisał(a):

> Feministki uważają, że gdyby kobiety rządziły światem, nie byłoby wojen.
        Wątpię, mocno wątpię...

Ehhhhh mg i ja jako naczelna feministka z przykrością serca muszę przyznać Ci
        rację....

Ta zaleta internetu jakim jest anonimowość jest jednocześnie wadą - anonimowo
        każdy czuje się mądry, silny, potrafi dokopać innemu, nie mogąc obnażyć
        merytorycznie czyjejś głupoty - zrobi to oszczerstwami nie siląc się nawet na
        odrobinę oryginalności czy próbę uzasadniania swojego zdania. Jeśli wszystkich
        ludzi oceniacie tak szybko i na podstawie tak nielicznych przesłanek..... to
        współczuje Waszym znajomym. Jeśli znajomość i umiejętność zacytowania
        odpowiedniego do pytania przepisu Prawa o Ruchu Drogowym uważacie za "mądrzenie
        się" to współczuje kierowcą na Waszych drogach. Jeśli szarpanie czyjegoś dobrego
        imienia tylko dlatego, że potrafi coś, czego Wy nie potraficie sprawia Wam tak
        dużą satysfakcję..... pozostawie bez komentarza, żal mi tylko, że ten żałosny
        wątek z żałosnymi wypowiedziami jest podbijany do góry głównie przez kobiety.....

--
        "... Zaznałem w życiu najgorszego, czyli osądu ludzi. Dla nich nie ma
        okoliczności łagodzących i nawet dobra intencja jest poczytywana za zbrodnię".
        Albert Camus
        • Gość: mg Re: Po co ten wątek? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.07, 19:44
          Może ilość takich żałosnych wątków na pierwszej stronie przekroczy wreszcie masę krytyczną i ktoś powie "Dosyć, zrobię z tym porządek jako moderator!".
          Kto z nas? Może pani, pani n-c?
          • no-comments Re: Po co ten wątek? 24.09.07, 21:18
            Gość portalu: mg napisał(a):

> Może ilość takich żałosnych wątków na pierwszej stronie przekroczy wreszcie mas
            > ę krytyczną i ktoś powie "Dosyć, zrobię z tym porządek jako moderator!".
            > Kto z nas? Może pani, pani n-c?

O mowy nie ma - będąc moderatorem musiałabym czytać wszystkie wątki, a nie ma co
            ukrywać, że czytanie niektórych z nich i wypowiedzi pokroju tych tutaj - jest
            strasznie męczące. Potem jeszcze trzeba by odpierać ataki, tych którzy poczuli
            się "urażeni" wycięciem ich niezwiązanego z tematyką forum postu i czytać
            obraźliwe komentarze na temat tego jak to się "wymądrzam", bo przywołuje
            obowiązuje przepisy nietykiety. Szczerze powiedziawszy wcale się nie dziwie, że
            nikt nie chce tego forum moderować. Ja osobiście mówię "basta" i po prostu się
            ulatniam z tego forum idąć śladem pierwszego moderatora i kilku/kilkunastu
            naprawdę wartościowych osób, które tu kiedyś wpadały, a które chyba straciły już
            do tego serce.
            • Gość: ggggggggggg Re: Po co ten wątek? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.07, 22:41
              Dziwi mnie jedna rzecz a mianowicie, że sama zainteresowana czyli
              linia frontu nic nie odpisuje w tym wątku.A była dzisiaj na forum i
              to niedawno bo odpisała w wątku "ile zarabia instruktor?",wiec ten
              wątek tez musiała widzieć.Więc co to się stało,że linia nie odparła
              ataku?
              • Gość: mg Re: Po co ten wątek? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.07, 22:59
                Pewnie nie ma ochoty taplać się w tym bagnie.
              • iberia.pl Re: Po co ten wątek? 25.09.07, 14:20
                Gość portalu: ggggggggggg napisał(a):

> Dziwi mnie jedna rzecz a mianowicie, że sama zainteresowana czyli
                > linia frontu nic nie odpisuje w tym wątku.A była dzisiaj na forum
                i to niedawno bo odpisała w wątku "ile zarabia instruktor?",wiec
                ten wątek tez musiała widzieć.Więc co to się stało,że linia nie
                odparła ataku?

jest madrzejsza od nawiedzonych trolli i z nimi nie dyskutuje :-DDD
            • Gość: mg Re: Po co ten wątek? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.07, 22:57
              Chyba masz rację...
              Niedawno było to całkiem sympatyczne forum a od jakiegoś czasu wszyscy (wszystkie) głównie przerzucają się błotem. Może to tylko taka faza, niedługo się trolom znudzi i sytuacja wróci do normy.
              Tak czy inaczej moderator bardzo by się tu przydał.
              • crayzolka No niestety 25.09.07, 13:44
                Portal gazeta.pl nie odpowiada na żadne propozycje, konieczność logowania nie raz nie dwa podsuwana jako propozycja na uzdrowienie forum (jedyna i chyba najlepsza) też nie spotkała się z aprobatą.
                Kiedyś, kiedy był tu jeszcze admin (i zanim się zmył) było całkiem w porządku, pewnie, że nie każdemu się podobało, ale wszystkim się nie dogodzi, nie mniej czytanie zwierzeń na temat kupowania prawka i inne głupoty, głównie bluzgi jest coraz bardziej bardzo męczące, sama nie zaglądałam tu dobry miesiąc, bo już wtedy wydawało mi się, że to co tu się dzieje to przegięcie, ale cóż myliłam się - teraz to dopiero odlot. Trzeba coś z tym zrobić, wątpię żeby trollkom się znudziło, najczęsciej mają ok. 15 lat i bardzo się nudzą - w tym wieku trudno czymś się znudzić - zwłaszcza graniem na nerwach, wiem coś o tym, kiedyś mialam 15 lat - choć trollem nigdy nie byłam :D
                • lilivampire wybierzcie spośród was moderatora 25.09.07, 23:57
                  i go zgłoście do aministracji, muszą w końcu zareagować, bo coraz gorzej tu jest:/
                  żeby ich upewnić, ze moderator jest konieczny na FPJ wklejcie linki z przykładowym "obrzucaniem się błotem"
                  • crayzolka Nie raz nie dwa 26.09.07, 13:19
                    były już takie próby, niestety rozeszły się po kościach.
                    Póki był pontus nie było trolli. Poza tym raczej mało chętnych do zajomwania się moderacją niestety, a szkoda.
                    • lilivampire Re: Nie raz nie dwa 26.09.07, 13:44
                      dziwne to troche... adminom powinno zalezec na utrzymywaniu "czystosci" na forach:/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka