Gość: szczęściara P. Bednarek IP: 194.107.18.* 10.12.13, 15:35 dzisiaj zdałam za pierwszym razem u Pana Bednarka. Nie uważam go za zbyt rozmownego czy przemile nastawionego do ludzi, wydaje się raczej podchodzić do tego z profesjonalizmem, ale sie nie czepia. Nie napisze, ze miły, bo skłamie. Wyciorał mnie po osiedlach i walnął gadkę umoralniającą, a jego podejście sprawiło, ze po wejściu do samochodu czułam, ze nie zdam... ale zdałam i mu dziękuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Egzaminatorzy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.14, 12:32 Zdałam za 2 razem, za pierwszym trafiłam na przemiłą panią Wiolette której nazwiska nie pamiętam, oblała mnie w ok 40 minucie, za hamowanie do zatrzymania w wyznaczonym miejscu, byłam za daleko od krawężnika, pomijając fakt, że był śnieg i niezbyt było cokolwiek widać. Ale kobitka była super, mówiła nawet kiedy jechać prosto, egzamin z nią był spokojny. Mówiła o manewrach z takim odstępem czasu, że można było do nich w pore przygotować. Mimo, że nie zdałam, byłam i tak zadowolona z egzaminu. Natomiast gdy zdawałam 2 raz, dość, że czekałam 2,5h na egzamin trafiłam na egzaminatora który na każdym kroku sobie ze mnie kpił, nawet podnosił ton, D.Kazmierczak stresował mnie swoimi tekstami tak bardzo, że mi zaczęła noga latać na sprzęgle i ledwo mogłam oddychać, nie mówiąc już o tym , że w końcu wypaliłam "ku**a mać" za którymś razem jak mnie wku...ł. Mówi późno o jakiś manewrach typu skręty itd. Plus jest taki, że ocenia rzetelnie kierowce, w sposób profesjonalny. W każdym bądź razie zdałam u niego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nowy Re: Egzaminatorzy IP: *.globitel.pl 18.02.14, 18:18 ja zdawałem 3 razy :D Stres niesamowity :D 2 razy nie wyjechałem z placu a umiałem go z zamkniętymi oczami. To tak za pierwszym razem trafiłem na pana Zbigniem L. nie polecam opryskliwy naprawdę tak mnie zestresował ze koniec. 2 raz pan Borecki SWIETNY gościu żałuję że na placu uwaliłem u niego. I w końcu Pan Bobrowski spokojny, opanowany, neutralny jak dla mnie :D Zdałem :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowy Re: Egzaminatorzy IP: *.globitel.pl 21.02.14, 16:45 Co myślicie o bobrowskim ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TAKI Re: Egzaminatorzy IP: *.globitel.pl 22.02.14, 09:42 Ta A. Bobrowska to żona R. Bobrowskiego czy zbieżność nazwisk ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mysek Re: egzaminatorzy w Sieradzu IP: *.246.159.9.rev.vline.pl 23.04.14, 15:25 To fakt nie jest latwo.Trzeba pokazac trochę swoich umiejetnosci, poradzić sobie ze stresem i mieć troszkę szczęścia. Ja zdałam wczoraj za trzecim razem u p Bobrowskiego egzaminator dobry ponieważ polecenia wydaje znacznie wcześniej jak również p Wioletta (nie zdałam z mojej niewiedzy) bardzo mila babeczka. Mialam jeszcae jednego starszego pana ,polecenia na ostatnia chwile oblałam bo miałam oblac. Mimo to pozdrawiam pana Marka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arturek1962 Re: egzaminatorzy w Sieradzu IP: *.adsl.inetia.pl 25.05.14, 12:14 moi drodzy,egzaminatorzy w sieradzu są spoko - trzeba po prostu umieć jezdzić.............. pełny szacun dla nich za to,że odsiewają plewy,którym dużo jeszcze brakuje do samodzielnego poruszana się po naszych dróżkach....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kijanka Re: egzaminatorzy w Sieradzu IP: *.centertel.pl 21.07.14, 12:05 Zdalam za pierwszym razem u Pana Bobrowskiego. Wspaniały człowiek, pozwolił się skupić na jeździe i nie dekoncentrował. Dzięki temu bezbłędnie spelnilam swoja misje :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Re: egzaminatorzy w Sieradzu IP: *.197.88.19.edial.pl 03.08.14, 14:53 P. Bednarek - okropny człowiek !!! Już podczas egzaminu wtrącal swoje głupie teksty typu : co to za praca sprzęgłem?! Gorąco polecam p. Wiolettę Ratajczak - mimo nie zdanego egzaminu u niej będę ją chwalił jak się tylko da. Życzę wszystkim powodzenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nati Re: egzaminatorzy w Sieradzu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.14, 15:56 ja za pierwszym nie zdałam u pana Jaworskiego powiem szczerze że należy do miłych osób . za drugim miałam panią Wioletę Ratajczyk strasznie miła babka i będę ją chwalić mimo że u niej nie zdałam . za trzecim trafiłam na pana Adam Muchę i powiem że strasznie się czepia wszystkiego ale jakoś u niego zdałam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: egzaminatorzy w Sieradzu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.14, 16:06 JA POWIEM TYLKO JEDNO... ......................................... SAMA SIĘ NIE PRZEDSTAWIŁAŚ A WYMIENIASZ LUDZI Z IMIENIA I NAZWISKA ................................................................................................................... OJ BRAK CI DOBRYCH MANIER................NIESTETY....................................... Odpowiedz Link Zgłoś
douglas92 Re: egzaminatorzy w Sieradzu 29.10.14, 14:30 Zdałem egzamin za 4 podejściem, miałem po prostu pecha, w końcu jednak trafiłem na swój dzień :). Pierwszy miałem z Panią Wiolą R. - bardzo sympatyczna kobieta :). Kolejny z Panem Marcinem J. - przejechałem spory kawałem, niestety Pan Marcin był bardzo nieuprzejmy - przynajmniej w moim odczuciu, co bardzo mnie zestresowało i popełniłem kilka błędów. Trzeci - pomyłka, błąd na łuku, masakra :). A egzamin zdałem u Pani Agnieszki (podwójne nazwisko), blondynka :). Przemiła, uprzejma i bardzo sympatyczna kobieta, zero stresu, dzięki temu byłem bardzo spokojny i skupiony :) Taki powinien być właśnie egzaminator! :D Aż szkoda mi było wysiadać :) życzę wam byście trafili na Panią Agnieszkę lub Panią Wiolę :) Powodzenia, naprawdę nie jest źle :) A jeśli traficie na kogoś nieuprzejmego, po prostu starajcie się skupić na jego poleceniach, a nie słuchajcie marudzenia :) Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda112h Re: egzaminatorzy w Sieradzu 12.05.21, 22:08 Ja zdawałam u Gaja on ma chyba jakieś problemy w domu bo co nie co dosłyszałam jak zdawałam łuk typ zjebany wyjechałam z nim na drogę to jakby czekał gdzie może uwalić mnie i szybko wrócić do wordu i dalej gadać i no nie zdałam po 5 min po wyjeździe na drodze z zawracaniem z biegiem wstecznym a wszystko gites auta w chuj daleko a ten że ja bym mogła na kimś coś wymusić. Jakiś kurna zjebnawet odezwać się nie można lepiej bo jeszcze ci coś dojebie lepiej go ignorować ewentualnie jakby miał uwagi a my wiemy lepiej to się klucic może to pomoże Odpowiedz Link Zgłoś