Dodaj do ulubionych

Imola Warszawa-Którego instruktora polecacie?

• Gość: e Re: Imola Warszawa-Którego instruktora polecacie? IP: *.chello.pl 21.10.08, 09:15
      Trudno mówić, że Imola jest beznadziejna a inna szkoła jest super.
      Przecież wszystko zalezy właśnie od instruktora.
      Ja kurs robiłam na Warszawiance, przy SGGW i było beznadziejnie.
      Instruktor Maciej P. był po prostu do d... Siedział rozwalony na
      fotelu i tylko mruczał: "w prawo... teraz w lewo... na światłach
      prosto... jak jedziesz!... w lewo". Dodam, że ani razu nie robiliśmy
      żadnego parkowania czy zawracania- dosłownie ani razu!
      Potem wzięłam godziny w IMOLI u p. Darka K. (jeździi w IMOLI na
      Pradze z Wiatracznej). Był super, młody, fajny, wyluzowany a przede
      wszystkim super uczy! Nauczył mnie pewnej jazdy, zdałam na luzie za
      2. razem (za pierwszym oblałam przez własną głupotę).
      • Gość: Lenka Re: Imola Warszawa-Którego instruktora polecacie? IP: 212.244.87.* 23.10.08, 07:56
        Bardzo proszę o namiary na dobrego instruktora, niedługo mam egzamin i
        potrzebuję jazd doszkalających (egzamin na Radarowej).
        Kontakt na e-mail: lena.krol@onet.eu
        Dziękuję.
        • Gość: M Re: Imola Warszawa-Którego instruktora polecacie? IP: 212.244.87.* 27.10.08, 12:55
          Czytam tutaj takie niestworzone historie... przecież instruktora można zmienić.
          Problem nie tkwi w szkole, tylko w ludziach. Ciężko trafić na kogoś uczciwego,
          ale tacy też są.
          Mogę polecić solidnego i naprawdę cierpliwego instruktora - ale tylko na maila,
          żeby nie było reklamy....
          kontakt ze mną: hornet77@op.pl
          • Gość: Gosia Re: Imola Warszawa-Którego instruktora polecacie? IP: *.warszawa.supermedia.pl 05.11.08, 09:52
            Witam,
            Bardzo poproszę, jeśli ktoś ma, o namiary na p.Katarzynę Lachowicz.
            Kończę niedługo kurs, potrzebuję doszkolenia a z postów tu widzę że
            zbiera Ona najwięcej pochwał ;))
            Mój mail: malgorzata_mi@op.pl
            Bardzo proszę i z góry dziękuję ;))
            • Gość: nannete Re: Zbigniew Kozak - imola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.08, 13:03
              Przepraszam nie przeszlam przez caly watek, prosze sie nie denerwowac
              ;)

Chcialam spytac czy to jest normalne? 8 godzin spedzilam z jednym
              instruktorem, samochod zgasl mi w sumie 2 razy bo zrobilam glupote.
              Wczoraj zmieniono mi instruktora, dotychczasowy odszedl z pracy, i
              sie zaczelo.
              Moze po krotce.
              - zdziwienie Pana, ze reguluje sobie lusterka - bo przeciez sa dobrze
              - wyklad na temat tego, dlaczego jeszcze nie wiem gdzie chce zadawac
              egzamin panstwowy (ktory osrodek w warszawie)
              - wyklad na temat tego, ze urzylam kierunkowskazu wlaczajac sie do
              ruchu, poniewaz zrobilam, to sama instruktor mi nie kazal
              - wydzieranie sie w samochodzie
              - szarpniecie, gdy pod wplywem wydzierania sie wogole juz nie
              wiedzialam, czego instruktor chce
              - wyklad nt tego czy ja mam pojecie jakie sa czesci w samochodzie i
              ile moja glupota go kosztuje - podczas jazdy
              - pretensje o to, ze mam nawyki - tak po 8 godzinach jazdy
              - nie zauwazanie, ze nadjezdza tramwaj

mam dalej, czy macie juz jakis obraz ostatnich dwoch godzin jazd?
              wspomne tylko, ze z poprzednim instruktorem takie sytuacje nie mialy
              miejsca

stad moje pytanie, czy to jest normalne??
              • Gość: maya Re: Zbigniew Kozak - imola IP: *.inforia.net 19.11.08, 12:09
                zmien instruktora...

Polecam Arka Michalczyka:))) jeździłam z 8 innymi osobami i nikt nie
                uczy tak jak on! Kulturalny, punktualny, cierpliwy, nigdy nie
                krzyczy i zwraca uwagę na nawyki do poprawienia. Bardzo polecam.
                • Gość: zadowolona Re: Zbigniew Kozak - imola IP: *.aster.pl 19.11.08, 12:39
                  a ja polecam Mariusza N. z Imoli, jeździ granatową yariską z żółtymi dużymi
                  naklejkami - świetnie uczy, tłumaczy dokładnie i tak, żeby zdać pomyślnie
                  egzamin i dodatkowo aby radzić sobie w życiu szczerze polecam ja własnie wczoraj
                  zdałam egzamin:)))
                  • Gość: inesse5 instruktor IP: *.eranet.pl 23.11.08, 22:23
                    eee tam mało wiecie, piszecie o instruktorach , o których wszyscy wiedzą a są i
                    tacy , o których mało kto słyszał, bo są ZA DOBRZY!!!!! Ja mam takiego i powiem,
                    ze lepszego wymarzyć sobie nie mogłam, pomijam już fakt, ze mieszkam daleko
                    (nota bene bardzo daleko) a on po mnie przyjeżdża i nie ma z tym problemu,
                    jeździmy po całej wawie bo pokazuje mi każdy zakątek a nie tylko jakieś skrajne
                    trasy jak wy to nazywacie "egzaminacyjne" głupota,bo jak zdacie egzamin na np.
                    Radarowej, to przecież na Radarowej wasza jazda się nie kończy!!!! A co będzie
                    jak któreś z was będzie chciało pojechać np. do Katowic???? Poprsicie panią
                    Kasię o pomoc????? Mój instruktor to Artur S...... fantastyczny, spokojny,
                    wyluzowany,nie wrzeszczy,nie wyzywa, pozwala słuchać muzyki (mnie to super
                    służy, bo nie czuję się spięta ani zdenerwowana), to ja decyduję o tym czego
                    muszę się nauczyć a nie on, to ja mu mówię , że dzisiaj chcę poćwiczyć np,
                    parkowanie NIKT MI NIC NIE NARZUCA i jeżdżę świetnie, bez problemów i nie mam
                    najmniejszego zamiaru zmieniać instruktora. Za tydzień mam egzamin, zaliczyliśmy
                    z Arturem każdy manewr,każde skrzyżowanie, nie było żadnych komplikacji,,
                    kłótni, kiedy zachorowałam dostosował się do mnie i dopasował godziny tak, żebym
                    po powrocie do zdrowia nie miała przerwy. Nie wiecie co tracicie, jeśli ktoś
                    chce nr. telefonu do tego instruktora to podam tylko poprzez mail. POLECAM!!!!
                    • Gość: inesse5 Re: instruktor IP: *.eranet.pl 23.11.08, 22:24
                      zapomniałam o tym mailu inesse5@o2.pl
                    • jaceplace Re: instruktor 14.09.09, 23:04
                      masz rację inesse5 . Tu jest jakaś rewia jednej instruktorki .
                      Gdybym nie jeździła w Imoli to bym pomyślała że oni mają trzech
                      instruktorów . Niedawno zdałam egzamin ( II podejście )a jeździłam
                      na Bemowie z panem Markiem P. Tak mnie przygotował że bez lęków
                      poszłam na egzamin i tylko przez własną głupotę - nie do końca
                      zatrzymałam się na stopie - musiałam podchodzić drugi raz (drugi raz
                      bez pudła).Dzięki jego bezustannym pytaniom mam większą część
                      przepisów w "małym palcu" a także nawet rondo Radosława przez które
                      przejeżdżam teraz codziennie bez lęku . Znam jeszcze kilka osób też
                      od niego z tym samym skutkiem . Wszyscy są oczarowani . Facet
                      bezstresowy i umie przekazać swoją wiedzę nawet takiej blondynce jak
                      ja która bała się wyjechać na ulicę . Jeśli miałabym kogoś polecić
                      to tylko jego , po prostu nauczył mnie jeździć . pozdrawiam
                      wszystkich
                    • as12091998 Re: instruktor 31.03.10, 15:57
                      Witam
                      Czy ktoś z Was uczył się u p. Michała G? Ciekawi mnie opinia o nim.
                      • Gość: Daysy Re: instruktor IP: *.aster.pl 09.04.11, 00:44
                        Ja jeździłam z Michałem G. :))) Już chyba nie jeździ w Imoli ale szczerze go polecam. Cierpliwy, opanowany, tłumaczy najdrobniejsze błędy :))) namiary 511963070
                • Gość: Karola Re: Zbigniew Kozak - imola IP: 62.148.94.* 08.12.08, 17:01
                  hej, mam prosbę, napiszcie GDZIE jeżdzi Pan Arek? ursynów, centrum?
                  bo jak dzwonie do Imoli to oni nic mi nie moga powiedzieć:( macie do
                  niego jakies namiary? czy on jeździ na yarisce?
                  PLISSS, pomóżcie!
    • Gość: Maja Re: Imola Warszawa-Którego instruktora polecacie? IP: *.eranet.pl 23.11.08, 22:26
      ARTUR SOBCZAK - IMOLA!!!!! nic dodać nic ująć. Więcej na mailu inesse5@o2.pl
      Pozdrawiam
      • yasmin24 Re: Imola Warszawa-Którego instruktora polecacie? 26.11.08, 18:57
        czesc, czy moglabym prosic na prv o numer telefonu ARKA MICHALCZYKA?
        z gory dziekuje
        • ir1.easy Re: Imola Warszawa-Którego instruktora polecacie? 29.11.08, 22:18
          ja jeżdżę z p. Kasia i jestem zadowolona, ale nie mam porówniania;
          czuję że parę rzeczy mogłoby być lepiej, ale tak pewnie zawsze jest.
          Potwierdzam - bardzo cierpliwa, nie załatwia prywatnych spraw, jazdy
          czasem (b. rzadko) odwołuje, ale mnie też się zdarzało; ma swój
          system nauczania; wyrabia nawyk jeżdżenia "z głową". Polecam.
          Co do kontaktów do instruktorów - zero problemu. Facet przyjmujący
          zapisy na Śniadeckich - udostępnia bez grymasów, trzeba mu jednak
          podać nazwiska. Nie wiem czy udostępnia je także klientom innych
          szkół jazdy, ale kursantom Imoli tak.
          • Gość: wiola Re: Imola Warszawa-Którego instruktora polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.09, 09:18
            ja jeździłam z Panią Kasią L... a ostatnio z Panem Darkiem L.
            Obydwoje są świetnymi instruktorami, nie jestem spięta i radzę sobie
            podczas jazdy. Jestem zadowolona :-)))
            • Gość: kursantka Re: Imola Warszawa-Którego instruktora polecacie? IP: *.chello.pl 23.09.09, 13:58
              Ja z czystym sumieniem moge polecic Darka L. z Imoli. Cierpliwy i dobrze uczy.
              Polecam!
              • Gość: Justyna Re: Imola Warszawa-Którego instruktora polecacie? IP: *.centertel.pl 12.12.10, 14:25
                Też chcę polecić Darka, jest cierpliwy, umie tłumaczyć i potrafi dobrze wyszkolić do egzaminu.
    • Gość: roman Re: Imola Warszawa-Którego instruktora polecacie? IP: *.sta.asta-net.com.pl 29.11.08, 22:53
      nie widzisz że imola wywołuje swój temat by robić sobie reklame jest
      to nie uczciwe
      • Gość: ja zdalam za 1 raz Re: Imola Warszawa-Którego instruktora polecacie? IP: *.chello.pl 22.01.09, 21:24
        reklamuje się bo to największa szkoła i ma profesjnalistów, normalne, sama
        prowadzę biznes i też się reklamuję, nie widze w tym nic dziwnego. Instruktorzy
        IMOLI poza Marianem T (psycho - erotomanem) są normalni, szczególnie pani
        kasia.L i Artur Sobczak. Namiary na Artura moge podać mailem inesse5@o2.pl -
        dzieki niemu zdałam za 1 razem na radarowej :)))))
        • belcia26 Re: Imola Warszawa-Którego instruktora polecacie? 18.08.09, 13:52
          Gość portalu: ja zdalam za 1 raz napisał(a):

> reklamuje się bo to największa szkoła i ma profesjnalistów,
          normalne, sama
          > prowadzę biznes i też się reklamuję, nie widze w tym nic dziwnego.
          Instruktorzy
          > IMOLI poza Marianem T (psycho - erotomanem) są normalni,
          szczególnie pani
          > kasia.L i Artur Sobczak. Namiary na Artura moge podać mailem
          inesse5@o2.pl -
          > dzieki niemu zdałam za 1 razem na radarowej :)))))

Moim i nie tylko moim zdaniem to taka sobie szkoła.Wiem bo robiłam
          tam kurs i bardzo często mialam tam zmienianego instruktora,a bo
          tamten odszedł,a to inny noge zlamal itd.Wsumie nie polecam tej
          szkoły.

• Gość: Zuzuś Re: Imola Warszawa-Którego instruktora polecacie? IP: *.subscribers.sferia.net 06.12.08, 17:39
      JA właśnie skończyłam kurs i teraz czekam na egzamin i bardzo
      polecam swojego instrukora Rafała K. Młody facet, przez cały kurs
      nawet nie podniósł na mnie głosu, tłumaczy wszystko rewelacyjnie i
      jest baaaardzo cierpliwy(ważne dla blondynek! :-)) a przy tym
      miły.Zero stresu więc naprawde jazdy mijają szybko i na luzie. Nie
      odwołał żadnej jazdy( nie wkurzał się jak ja musiałam odwołac) i był
      zawsze punktualny. Więc ja naprawde jestem bardzo zadowolona, z
      Imolą zresztą ogólnie też nie mialam żadnych nieprzyjemności.
      Wszystko szybko i sprawnie. Jak ktoś chce namiary do Rafała to
      piszcie na gg 857083
    • Gość: Włodek Re: Imola Warszawa-Którego instruktora polecacie? IP: *.sta.asta-net.com.pl 06.12.08, 20:27
      Zadnego to reklama
      • Gość: mike Re: Imola Warszawa-Którego instruktora polecacie? IP: 212.76.37.* 09.12.08, 20:11
        W Imoli jak pewnie w kazdej szkole znalezc mozna i dobrych i zlych instruktorow.
        Ja przerobilem 5, 1 okazal sie wyjatkowym sku...synem, 3 bylo spoko, 1 taki sobie.
        • Gość: Henio i Karol!!! Imola Warszawa-Którego instruktora polecacie? IP: *.chello.pl 17.12.08, 12:53
          Ja jaździłam z panem Heniem i Karolem. Henio jeździ w tygodniu a Karol w
          weekendy. Świetne rozwiązanie, mozna pewne rzeczeczy poznac z dwóch punktów
          widzenia. Jak nie moglam nauczyć sie z Heniem parkować to Karol coś dopowiedzial
          i zaskoczyło. Poza tym Karol jest bardzo fajnym grubaskiem, śmieszny i
          sympatyczny. Oprócz nauki jazdy po dwóch godzinach czułam się jak po niezłej
          psychoterapii :)) a prawko tez zdane
          • Gość: becia Re: Imola Warszawa-Którego instruktora polecacie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.09, 20:56
            w pełni popieram :) Karol jest świetnym instruktorem, bez stresu, na
            wesoło i oczywiście z efektem. Zdałam za I razem :)
      • belcia26 Re: Imola Warszawa-Którego instruktora polecacie? 25.07.09, 12:33
        konczyłam kurs w imoli i nie polecam tej szkoły,oni tam tylko sobie
        kase nabijają a nie ucza.jak ktos chce namiary na dobra szkołe to
        moge dac w warszawie
        • danka987 Re: Imola Warszawa-Którego instruktora polecacie? 22.08.09, 11:11
          a ja skonczylam kurs w imoli i jestem bardzi zadowolna z tej szkoly jazdy. Wyklady bardzo ciekawe. Na jazdy umawialam sie wtedy kiedy mi odpowiadalo i nie bylo z tym problemu. Jezdzilam z Sylwia i Radkiem na zmiane. Prawko zdalam za drugim razem, za pierwszym razem nie zdalam ale to z mojej winy. Nie wyszlo mi parkowanie rownolegle. Za drygim zdalam bez zadnych problemow. Pozdrawiam.
    • Gość: szczęśliwa Re: Imola Warszawa-Którego instruktora polecacie? IP: *.merinet.pl 18.12.08, 08:08
      U Kasi L.doszkalalałam się-egzamin zdany!!!nic dodać,nic ująć.super
      dziewczyna.
      • Gość: mirek Re: Imola Warszawa-Którego instruktora polecacie? IP: *.chello.pl 22.06.09, 19:40
        polecam p.Kasię L. :-)))...opanowana, cierpliwa i miła, egzamin zdałem bez problemu
        • Gość: gosia kursant Re: Imola Warszawa-Którego instruktora polecacie? IP: 212.180.147.* 23.08.10, 23:20
          Ja rowniez polecam Kasie Lachowicz i jej meza Darka , zdalam bez
          problemu, sa swietni, cierpliwi i przede wszystkim dobrze ucza.
      • Gość: mirek Re: Imola Warszawa-Którego instruktora polecacie? IP: *.chello.pl 22.06.09, 19:41
        [i]polecam p.Kasię L. :-)))...opanowana, cierpliwa i miła, egzamin zdałem bez
        problemu
    • Gość: gość Re: Imola Warszawa-Którego instruktora polecacie? IP: 80.54.82.* 12.01.09, 19:20
      Kasia Lachowicz. Jest po prostu niezastąpiona. Daje z siebie wszystko! Egzamin
      zdany za 1. razem w niesprzyjających warunkach (egzaminator z nastawieniem "CHCĘ
      CIĘ OBLAĆ").. Uczy mądrze, życiowo i nie tylko pod egzamin, dzięki czemu zawsze
      człowiek da sobie radę! Nie ma problemów ze skracanymi jazdami, czy odwoływaniem
      godzin.. Po prostu genialna! Szczerze polecam.

kontakt2me@o2.pl
      • Gość: kl Re: Imola Warszawa-Którego instruktora polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.09, 21:10
        słuchajcie mam pytanie - po skonczionym kursie z ktyórego osrodka
        należy odebrać kartę ??? i jeszcze jedna sprawa - czy zdjęcie trzeba
        mieć ze soba czy oni tam robią na miejscu ??? Bardzo proszę o
        pomoc !!!
        • Gość: M Re: Imola Warszawa-Którego instruktora polecacie? IP: *.zmid.waw.pl 13.01.09, 09:57
          Wszystkie potrzebne informacje zawarte są na stronie WORD, zdjęcie oczywiście
          trzeba przynieść ze sobą :)
          Napisz na mail: hornet77@op.pl
          • Gość: monia Re: Imola Warszawa-Którego instruktora polecacie? IP: 62.29.138.* 16.01.09, 12:37
            Wybrałam Imolę i osobiście jestem bardzo zadowolona. Oczywiście caly
            sukces tkwi w instruktorze - dobry wybór to połowa sukcesu. Ja
            osobiście polecam Macieja K. Jest najlepszym instruktorem na
            świecie! Uczy wszystkiego - nie tylko tego co jest na egzaminie.
            Przygotowuje do bycia kierowcą a nie tylko do egzaninu. Jego
            fachowość i idealne podejcie jest nieocenione.
            Jeżeli macie problem z instruktrem, nie jest taki jak sobie to
            wyobrażaliście zawsze można zmienić - ja tak zrobiłam i trafilam na
            naprawdę wielkiego człowieka, super nauczyciela i jednocześnie
            kumpla - a stres? Nawet nie wiem co to jest. Tak więc wybór należy
            do was - to wy płacicie i wy jesteście Panami swego losu.
            • Gość: agnieszka Re: Imola Warszawa-Którego instruktora polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.09, 19:46
              Monia, a mogłabyś podać namiary tego instruktora i nazwisko na priv:
              anieska32@gmail.com
              Potrzebuję dobrego instruktora, przede wszystkiego, który uczy bezstresowo
              • Gość: ja Re: Imola Warszawa-Którego instruktora polecacie? IP: *.chello.pl 22.01.09, 21:31
                Hej ja zdałam za 1 razem i jeździłam tylko z Arturem Sobczakiem , namiary na
                inesse5@o2.pl jak chcesz na luzie i bezstresowo to chyba lepiej trafić nie
                można.....pozwala na wiele i nie warczy jak silnik malucha :)))))) Więcej na
                mailu bo mnie tu zlinczują jak napisze całą prawdę heheh inesse5@o2.pl
                • Gość: . Re: Imola Warszawa-Którego instruktora polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.09, 18:41
                  Czy mógłby mi ktoś podać nr. do pani Katarzyny Lachowicz
                  na nr. gg 16237055
                  Dziękuję!
              • Gość: kursantka Re: Imola Warszawa-Którego instruktora polecacie? IP: *.spray.pl 28.01.09, 00:03
                widzę że nikt jeszcze nie wymienił tego instruktora, ale ja mogę z czystym
                sumieniem polecić Zdzisława Knapińskiego. egzamin zdałam za pierwszym razem,
                podobnie jak moi znajomi od których dostałam namiary na niego. bardzo cierpliwy
                i dobrze uczy,miła atmosfera na jazdach. co prawda powtarza wszystko do
                znudzenia i pod koniec jazd miałam już dosyć słuchania o rondach, zatrzymywaniu
                przed zieloną strzałka itd, ale na egzaminie mimo stresu pamiętałam o wszystkim.
                wszystkie jazdy odbyły się w terminie a trasy egzaminacyjne miałam oczywiście
                wyjeżdżone
                • Gość: gość Re: Imola Warszawa-Którego instruktora polecacie? IP: *.chello.pl 01.02.09, 22:21
                  Witam,
                  Szczerze polecam p. Wojciecha Kuligowskiego. Sympatyczny człowiek
                  cierpliwy ponad miarę i doskonale uczy.
                • Gość: tubik Re: Imola Warszawa-Którego instruktora polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.09, 15:29
                  czy mogłabym Cię prosić o telefon do p.Zdzisława Knapińskiego?
                  dziękuję
                  mtarasinska@wp.pl
                • Gość: Andrzej Też polecam p. Zdzisława IP: *.chello.pl 05.08.09, 08:59
                  Też polecam p. Zdzisława Knapińskiego. Egzamin na Radarowej zdałem
                  za pierwszym razem. Pan Zdzisław uczy myśleć, przewidywać na drodze
                  uczy mądrej jazdy, jest to instruktor z dużym doświadczeniem który
                  nie unika trudnych odcinków w Warszawie. Gorąco polecam :). W razie
                  zapytań piszcie
                  aihrana@o2.pl
          • Gość: majka pytanie o placyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.09, 15:22
            masm pytanie do kursantów Imoli, gdzie jest plac na Ursynowie? Chcę
            się zapisać na jazdy doszkalające i obejrzeć go wpierw, ale kiedy
            dzwonię, zarówno Pan jak i Pani nie są w stanie mi powiedzieć, gdzie
            ten plac dokładnie jest. Chcę go obejrzeć, w jakim jest stanie i czy
            jeśli będę jeździć wieczorem, będzie oświetlony. Czy ktoś szkolił
            sioę na Ursynowie i wie, gdzie mam się udać?
            • Gość: Bęsia Plac manewrowy IP: *.acn.waw.pl 27.03.09, 22:06
              Plac jest oświetlony i znajduje się tuż prz ul.Ciszewskiego,obok
              Leclerca.Z mojej wiedzy to najlepszy plac manewrowy na Ursynowie.
        • Gość: ja Re: Imola Warszawa-Którego instruktora polecacie? IP: *.chello.pl 22.01.09, 21:28
          nikt ci zdjęć na miejscu nie zrobi to nie studio foto XD, kartę odbierasz tam
          gdzie robiłeś kurs przecież to logiczne, nie pojedziesz po swoja kartę do
          Honolulu :)))) I to nie pomoc ale rada na przyszłość, foto sobie zrób sama/sam
          byle w dobrym rozmiarze i widoku (fotograf ci pomoże bo jak widać masz wielkie
          problemy z orientacją) Pozdro
          • Gość: Kontakt do Kasi Re: Imola Warszawa-Którego instruktora polecacie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.09, 14:15
            Poprosze namiary do Pani Kasi na maila ssylwia2@poczta.onet.pl
            • wiollinda Re: Imola Warszawa-Którego instruktora polecacie? 03.02.09, 18:53
              Ja robiłam kurs w Imoli w zeszłym roku a koleżanka poleciła mi
              instruktora - Konrada Wiśniewskiego. Zadałam bez problemu za
              pierwszym razem a byłam raczej "cieżkim uczniem". Instruktor jest
              młody i mozna z nim normalnie porozmawiać, o wszystko zapytać,
              cierpliwy i dobrze uczy. Ma swoją stronę : www.doszkalania.pl
              • Gość: mała Re: Imola Warszawa-Którego instruktora polecacie? IP: *.gprs.plus.pl 04.02.09, 22:23
                Cześć,ja właśnie skończyłam kurs i jestem zła na instruktorów. Wiem, że są w
                Imoli i dobrzy instruktorzy.Nie można uogólniać. Ja niestety źle trafiłam.
                Pierwszym instruktorem był Marcin BUTRYM 15 godz a zatem połowę przejeździłam
                pod supermarketem, nie wyjeżdżając prawie na miasto. Drugi był lepszy ale miałam
                wrażenie, że jeździ bo musi. Żadnego egzaminu wewnętrznego, zero zaangażowania,
                a przecież wydałam kupę kasy. Ludzie sprawcie wcześniej instruktora czy jest
                dobry i go ktoś poleca, nie róbcie takiego błędu jak ja. Mam co nadrabiać, tylko
                kto ma mi oddać za stracone lekcje. Dodali mi 4 godziny - czy to wystarczy?
                Chyba nie. Przynajmniej nie mi. Moim zdaniem powinny być jakieś wewnętrzne
                kontrole pozwalające określić skuteczność nauczania instruktorów. Dodam jeszcze,
                że namówiłam jeszcze 4 koleżanki,żadna nie jest zadowolona. Pozdrawiam
                • Gość: zuzu Re: Imola Warszawa-Którego instruktora polecacie? IP: *.merinet.pl 05.02.09, 12:31
                  żle trafiacie,ja też tak miałam,2 instruktorów-porażka,ale nie
                  wszyscy są tacy.zgłoście się do Kasi-POLECAM!
                  • Gość: kaiou Re: Imola Warszawa-Którego instruktora polecacie? IP: *.acn.waw.pl 12.02.09, 15:03
                    Ja również poproszę nr do Kasi L. lub Arka M. :) na omega46@wp.pl. Dzięęęki :)
      • Gość: konrad Re: Imola Warszawa-Którego instruktora polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.09, 23:35
        Zdecydowanie polecam Zdzisława Knapińskiego (517 553 466). Wielkie doświadczenie
        - w przeciwieństwie do wielu młodych instruktorów Imoli. Bardzo rzetelny.
        Znakomicie tłumaczy wszystkie techniczne sprawy: parkowania, manewry na placu,
        zachowanie i reakcje samochodu (zwłaszcza sprzęgła). Na drugich jazdach byłem z
        nim na placu i bezproblemowo za każdym razem zaliczałem łuk i górkę; to samo
        później z parkowaniem prostopadłym, z kopertą - przy takim podejściu
        instruktowa, człowiek jest spokojny i wie co i kiedy ma robić. Same jazdy też
        znakomicie, tłumaczy każde skrzyżowanie, zakręty, ronda - znakomicie zna miasto
        (prawdziwy warszawiak) i jeszcze lepiej zna trasy egzaminacyjne, także tłumaczy
        każde miejsce gdzie egzaminatorzy najczęściej 'uwalają' i jak można temu
        zapobiec. Polecam gorąco!!! Jazdy spokojne, wiedza wielka i pogadać sympatycznie
        można :)
        • Gość: piotr Re: Imola Warszawa-Którego instruktora polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.09, 10:56
          dołączam się w 100%, zdałem za 1 razem w Warszawie,
          świetny instruktor, bardzo sympatyczne jazdy, szkolenie nie tylko
          pod egzamin.
    • Gość: amster p. Kasia L. IP: *.dag.pl 04.02.09, 22:00
      hej

przyglądam się rozmowie i muszę przyznać, że gdy robiłem kurs i czytałem to
      forum, zwróciłem uwagę na opinię o Kasi Lachowicz. Zaryzykowałem i ...
      pozytywnie mnie to zaskoczyło! Ona jest po prostu fenomenalną osobą, i uczy
      jeździć jak nikt inny. Gdy na egzaminie spotkałem egzaminatora będącego w
      nastawieniu, że chce mnie oblać myślałem że już po mnie! Jednak.. niestety nie
      miał na czym mnie oblać, bo Kasia genialnie mnie do wszystkiego przygotowała.
      Jest super instruktorką, która uczy inteligentnej jazdy, nie tylko pod egzamin,
      co przekłada się na zdany egzamin za 1 razem! Oby więcej takich ludzi z powołaniem..

Jeżeli potrzebujecie opinii lub namiarów: kontakt2me@o2.pl
      • Gość: gość Re: p. Kasia L. IP: *.chello.pl 04.02.09, 22:29
        daj spokój Kasiu. Robisz sobie reklamę to od razu telefon podaj.
        • mdrive Re: p. Kasia L. 04.02.09, 22:33
          ... znam jednego z Imoli, który jest na prawdę dobry.
          Zenek Chomik.
      • aniamamamarty Re: p. Kasia L. 04.02.09, 22:39
        Gość portalu: amster napisał(a):

> hej
        >
        > przyglądam się rozmowie i muszę przyznać, że gdy robiłem kurs i
        czytałem to
        > forum, zwróciłem uwagę na opinię o Kasi Lachowicz. Zaryzykowałem
        i ...
        > pozytywnie mnie to zaskoczyło! Ona jest po prostu fenomenalną
        osobą, i uczy
        > jeździć jak nikt inny. Gdy na egzaminie spotkałem egzaminatora
        będącego w
        > nastawieniu, że chce mnie oblać myślałem że już po mnie! Jednak..
        niestety nie
        > miał na czym mnie oblać, bo Kasia genialnie mnie do wszystkiego
        przygotowała.
        > Jest super instruktorką, która uczy inteligentnej jazdy, nie tylko
        pod egzamin,
        > co przekłada się na zdany egzamin za 1 razem! Oby więcej takich
        ludzi z powołan
        > iem..
        >
        > Jeżeli potrzebujecie opinii lub namiarów: kontakt2me@o2.pl

hmm, a skąd wiesz, że jak nikt inny ? Byli jacyś "inni" przed nią,
        poza tym intelegenta jazda to wynik pracy mózgu kierującego
        samochodem w szczególności, a nie Instruktora z całym szacunkiem dla
        ludzi pracujacych w tym zawodzie.
      • Gość: emamajek Re: p. Kasia L. IP: *.um.warszawa.pl 29.10.12, 13:42
        Bardzo mi zależy na zdobyciu namiarów na do pani Kasi Lachowicz lub jej męża Darka.
        Z góry dziękuję.
        elizamamajek@wp.pl
        • Gość: kursant Re: p. Kasia L. IP: *.warszawa.vectranet.pl 29.10.12, 17:25
          Może skontaktuj się ze szkoła to ci podadzą
    • Gość: Kruszynka Re: Imola Warszawa-Którego instruktora polecacie? IP: *.171.127.130.static.crowley.pl 09.02.09, 11:04
      Z Imoli polecam Mariusza N. Brałam u Niego jazdy doszkalające po
      długiej przerwie od jazdy w innej szkole i zdałam za pierwszym razem
      (grudzień 2008 Odlewnicza). Bardzo cierpliwy, udziela dobrych rad i
      tłumaczy w taki sposób, że trafiło do tak opornego egzemplarza jak
      ja. Można liczyć na jego wsparcie, nawet przyjacielskie w
      przedegzaminowym stresie :)
      Tel. do Mariusza: 793 206 777
    • niepopowa Imola jest naprawdę w porządku! 13.02.09, 10:27
      Argumenty:
      - Kategoria B. Zapisałam się na kurs weekendowy na Natolinie. Prowadziła go Pani
      Jola, bardzo sympatyczna kobieta. Kompetentnie, sprawnie, przy użyciu
      prezentacji multimedialnej, ale szeroko ją komentując. W weekend zaliczyłam całą
      teorię, testy robię bezbłędnie.
      - Kurs pierwszej pomocy na Śniadeckich, prowadzony przez młodą pielęgniarkę.
      Rzeczowo, sprawnie, na temat, z dużym zaangażowaniem i naciskiem na wyrobienieu
      przyszłych kierowców poczucia odpowiedzialności.
      - jestem po pierwszej jeździe z Panem Darkiem. Instruktor jest super! Cierpliwy,
      tolerancyjny, daje mnóstwo przydatnych wskazówek i motywuje. Przedtem w życiu
      nie jeździłam samochodem, a po godzinie nauki wyjechaliśmy na miasto - i było
      całkiem nieźle.
      Ogólnie - polecam!
      • Gość: Renateczka Re: Imola jest naprawdę w porządku! IP: *.chello.pl 14.04.09, 18:51
        Ja jestem bardzo zadowolona z nauki w Imoli.Uczył mnie wspaniały Instruktor
        Paweł.S. Jeździłam również z Łukaszem. Egzamin zdałam za drugim razem gdyż
        pierwszy oblałam z własnej głupoty. Będę mile wspominać mój kurs. Na biuro też
        nie mam co narzekać wielokrotnie się im naprzykrzałam i nigdy nie odprawili mnie
        z kwitkiem. Jeśli czytają to moi instruktorzy to serdecznie pozdrawiam. Renata.
    • duszek1970 Re: Imola Warszawa-Którego instruktora polecacie? 16.04.09, 21:45
      Właśnie ukończyłam.Trafiłam mało fajnie ,a ceny mają najwyższe i
      często były problemy z umawianiem się.
      • Gość: viola Re: Imola Warszawa-Którego instruktora polecacie? IP: 195.117.99.* 22.04.09, 09:57
        czesc..
        to toeraz moja relacja: kurs robiłam w innym ośrodku niż Imola -
        dostal mi się instruktor niespecjalnie pracowity i strasznie
        nerwowy - skutkiem tego nauczyłam się jezdzieć prosto i tyle:) aby
        przystąpić do egzaminu potrzebowałam jazd doszkalających, szukałam
        sprawdzonego i polecanego instruktora i tutaj na forum znalazłam
        info o Kasi L. z Imoli; duzym wysiłkiem udalo mi się znależć kontakt
        do niej -ale się opłaciło bardzo:) zdałam egzamin za drugim
        podejściem, Kasia jest profesjonalnym instruktorem - cierpliwa,
        wszystko tłumaczy do skutku (już na pierwszej lekcji dowiedziałam
        się od niej duzo więcej, niz od mojego poprzedniego instruktora
        przez cały kurs), nauczyła mnie parkować w każdych warunkach - a na
        początku wydawalo mi się to tak skomplikowane jak loty w kosmos..
        totez jeśli ktos szuka naprawdę dobrego instruktora to polecam
        Kasię..
        ps. i nie boję się jeżdzieć sama, przez 2 tyg od odebrania dokumentu
        zrobilam 1200 km...
        viola
        • Gość: emamajek Re: Imola Warszawa-Którego instruktora polecacie? IP: *.um.warszawa.pl 29.10.12, 13:39
          Bardzo mi zależy na zdobyciu namiarów na do pani Kasi Lachowicz lub jeje męża Darka.
          Z góry dziękuję.
          elizamamajek@wp.pl
    • Gość: gosc Re: Imola Warszawa-Którego instruktora polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.09, 21:31
      Chcesz miec pewnośc że nie zdasz za pierwszym razem- zgłoś się do Krzysztofa
      Korneckiego. Ten człowiek to całkowita porażka ;| .
      • Gość: gość Re: Imola Warszawa-Którego instruktora polecacie? IP: *.chello.pl 26.06.09, 12:17
        Jeśli ktoś jest tępy to żaden instruktor nie pomoże zdać prawa jazdy. Jeździłem
        z panem Krzysztofem Korneckim i jestem bardzo zadowolony. Zdałem za pierwszym
        razem. Super facet, jako instruktor świetnie uczy i posiada wysoką kulturę
        osobistą w porównaniu z innymi instruktorami.
        Mogę śmiało polecić Krzysztofa Korneckiego. Jeśli ktoś nie zdaje powinien mieć
        pretensję do siebie i popracować nad sobą.
    • Gość: Dotka Prośba o namiary IP: *.aster.pl 27.05.09, 16:58
      Mam do Was serdeczną prośbę o podanie namiarów na polecanych instruktorów: Kasia
      Lachowicz, Krzysztof Sobótka, Artur Sobczak, Arek Michalczyk, Piotr Kupczyk na
      labor@aster.pl.
      Z góry wielkie dzięki za pomoc!
      • Gość: kursantka Re: Prośba o namiary IP: *.centertel.pl 05.06.09, 10:01
        POLECAM KRZYSZTOF SOBÓTKA 0501-249-313
    • zloty.strzal Re: Imola Warszawa-Którego instruktora polecacie? 04.06.09, 09:09
      Nie chce mi się pisać drugi raz, więc wkleję posta z innego forum.
      www.prawko.pl/forum/viewtopic.php?p=180544#180544
      Definitywnie skończyłam kurs na kat. B, więc też dopiszę się w tym wątku.

Kurs robiłam w Imoli. Teoria na ul. Śniadeckich w weekend, wersja instant.
      Wysłuchanie tych wykładów było tylko spełnieniem formalności, bo trwały 2x po
      ok. 8h, a po kilku godzinach przestaje się przyswajać informacje. Do poczytania
      w domu mega teczka z materiałami.

Co do jazd, oni są podzieleni na jakichś podwykonawców, grupy itp. Ja umawiałam
      się na jazdy u p. Edyty Stachewicz. Instruktorów miałam w sumie pięciu.
      Większość kursu wyjeździłam z Andrzejem i Robertem i do nich możecie uderzać w
      ciemno, bo jeździło się rewelacyjnie. Jakieś pojedyncze lekcje miałam z Sylwią,
      Radkiem i Jurkiem i też się jeździło spoko, tyle, że mniej, więc się nie
      rozpisuję. Radek miał na mnie jakiś marny wpływ, bo nie byłam w stanie nic
      zrobić na jazdach z nim, ale może tylko ja tak miałam.

Zdałam za drugim razem. Za pierwszym ponoć nieźle mi szło, ale zrobiłam głupotę
      roku i wróciłam z prawej strony.

Teraz zaczynam kurs na kat. A, też w Imoli. Bynajmniej nie z sentymentu do
      firmy, tylko tam mi się najbardziej opłaca:)
      • zloty.strzal Re: Imola Warszawa-Którego instruktora polecacie? 05.08.09, 11:40
        > Teraz zaczynam kurs na kat. A, też w Imoli. Bynajmniej nie z sentymentu do
        > firmy, tylko tam mi się najbardziej opłaca:)

No i jestem po kursie kat. A, nie polecam:/
        • Gość: kathi Re: Imola Warszawa-Którego instruktora polecacie? IP: *.198.166.194.arpa.as1901.net 06.08.09, 15:00
          Czy ktos ma moze kontakt do pana Piotra Kupczyka lub Arka Michalczyka badz Kasi
          Lachowicz. Jezeli tak to bardzo prosze o info na adres kathinka1@o2.pl :))
          Wielkie dzieki!
          • Gość: Maruda Re: Imola Warszawa-Którego instruktora polecacie? IP: *.dynamic.chello.pl 04.03.13, 09:50
            Pan Piotr Kupczyk nie jest już instruktorem w Imoli, a szkoda :/
    • wrednabestia Re: Imola Warszawa-Którego instruktora polecacie? 16.07.09, 15:52
      Czy ma ktos może namiar na Panią Kasie Lachowicz z Imoli ? Pls kontakt na maila cammi@go2.pl
      • Gość: Zakręcona Re: Imola Warszawa-Którego instruktora polecacie? IP: *.mofnet.gov.pl 20.07.09, 15:05
        Polecam Darka K. Bardzo cierpliwy i ciepły człowiek. Super tłumaczy.
        Bardzo dobrze mi się z Nim jeździło.
        Pozdrawiam :)
        • Gość: uczeń Re: Imola Warszawa-Którego instruktora polecacie? IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 29.07.09, 21:24
          Zdecydowanie NIE POLECAM faceta , który jeździ fioletową toyotą yaris o numerach
          WN96421. Nie wiem jak ma na imię, bo nie uznał za stosowne się przedstawić.
          Facet nadaje się może na TIRy, ale na pewno nie do tego, żeby uczyć ludzi
          jeździć. Nerwowy, chamowaty, opryskliwy, nieprzyjemny. Nie uczy, tylko
          komenderuje, nie słucha co się do niego mówi, warczy, nie odpowiada na pytania i
          widać że nienawidzi swojej pracy.
          Nigdy więcej. Brrr.
          • Gość: ania Re: Imola Warszawa-Którego instruktora polecacie? IP: *.chello.pl 01.08.09, 14:22
            Ktoś może mi coś powiedzieć o Wojciechu Jaroszewskim, wiem że jeżdzi
            po północnej części W-wy.Dzięki z góry
            • Gość: N. Re: Imola Warszawa-Którego instruktora polecacie? IP: *.chello.pl 08.08.09, 14:49
              A ja polecam Roberta Chmielewskiego (bemowo) - był moim instruktorem
              i egzamin zdałam za pierwszym podejściem ! Oprócz pozytywnej
              atmosfery na jazdach plus za to, że uczy jeździć nie tylko "pod
              egzamin", ale życiowo ;]
    • anka_z_lasu Re: Imola Warszawa-Którego instruktora polecacie? 08.08.09, 15:01
      Polecam Grażynę Józefowicz - baaardzo cierpliwa ;) i wymagająca. Za byle co nie
      pochwali, ale jak naprawdę robisz postępy, to Ci to powie :)
    • Gość: Martin Re: Imola Warszawa-Którego instruktora polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.09, 12:07
      Witam!

A czy ktos moze powiedziec cos o Panu A. Piotrowskim (Ursynow).
      Zaczalem wlasnie z nim jazdy i poki co wydaje sie naprawde sympatyczny
      i zaangazowany w to co robi. Jednak chcialbym poznac opinie osoby,
      ktora ma wieksze doswiadczenie z tym instruktorem :)

Pozdrawiam
    • Gość: Michał Re: Imola Warszawa-Którego instruktora polecacie? IP: *.acn.waw.pl 17.08.09, 16:59
      Ja polecam pana Zdzisława Knapińskiego. Świetny i łatwy kontakt, wszystko można
      było swobodnie ustalić. Do tego sympatyczna atmosfera w czasie jazd i dobrze
      uczy. Ja z IMOLĄ i z moim instruktorem nie miałem żadnych problemów, dziwią mnie
      bardzo niektóre komentarze.
      • Gość: k Re: Imola Warszawa-Którego instruktora polecacie? IP: *.chello.pl 18.08.09, 08:34
        Ja jestem wlasnie po teorii w Imoli i czekam od wczoraj na skontaktowanie sie
        instruktora ze mna juz dzwonilam do biura (naobiecywali), ale nadal nikt nie
        oddzwania. Ciekawe jak dlugo bede czekac. odrazu powinni powiedziec, ze kiedys
        sie odezwa, a nie umawiac na konkretny dzien, bo to nie jest powazne zachowanie.
        • belcia26 Re: Imola Warszawa-Którego instruktora polecacie? 18.08.09, 14:04
          to sprobuj ty sie z nimi skontaktować.
    • Gość: Mag Re: Pan Zdzisław K IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 19.08.09, 14:49
      Polecam Pana Zdzisława Knapińskiego, świetnie prowadzi naukę, jest cierpliwy i z
      poczuciem humoru. Na jazdy nie trzeba długo czekać jak tutaj przeczytałam, cały
      kurs u mnie odbył się w ciągu 2 miesięcy, byłoby z pewnością jeszcze szybciej,
      ale to ja nie byłam zbyt elastyczna czasowo.
      Serdecznie polecam Pana Zdzisława!
      • Gość: mpb Re: Pan Zdzisław K IP: *.adsl.inetia.pl 27.08.09, 08:46
        Ja również polecam Pana Zdzisława. Naprawde jasno i cierpliwie tłumaczy technike jazdy oraz daje cenne wskazówki.
      • Gość: tj Re: Pan Zdzisław K IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.09, 19:13
        Zgadzam się z wcześniejszymi opiniami. Pan Zdzisław bardzo jasno i
        cierpliwie wszystko tłumaczy, a jazdy odbywają sie w fajnej
        atmosferze. Właśnie zdałem za 1 razem, mimo że nigdy wcześniej nie
        siedziałem za kierownicą, więc to chyba najlepiej dowodzi klasy
        instruktora.
        • Gość: Piotrek Re: Pan Zdzisław K IP: *.189.78.2.e-plan.pl 23.09.09, 22:31
          Także polecam pana Zdzisława Knapińskiego. Dzisiaj zdałem na
          Radarowej za 1 pierwszym razem, a wcześniej nigdy nie miałem do
          czynienia z samochodem. Wszystko rzeczowo pan Zdzisław tłumaczy ,
          placyk i wszystkie manewry parkowania mozna od razu opanowac z jego
          radami , trasy na ktorych jezdza na egzaminach pokazane i na co
          warto zwracac uwage oraz trzeba zaznaczyć że na jazdach panuje
          bardzo miła atmosfera:) Z czystym sumieniem moge polecić tego
          instruktora.

• danka987 Re: Imola Warszawa-Którego instruktora polecacie? 22.08.09, 11:18
      Ja polecam Radka i Sylwie. Jezdzilam z nimi na zmiane. Jedno i drugie jest bardzo cierpliwe. Nie bylo problemu z umawianiem sie na dana godzine. Ale mysle ze duzo zalezy od nas jak my wpajamy sobie wiedze do glowy. Instruktorzy ucza bardzo dobrze, a my musimy tylko zrozumiec :) zycze powodzenia :)
      • Gość: karolina Re: Imola Warszawa-Którego instruktora polecacie? IP: *.chello.pl 25.08.09, 13:39
        Hej :)

jestem już totalnie zdesperowana (ukończyłam kurs w małym ośrodku i
        nie umien NIC) dlatego byłabym wdzięczna za podanie namiarów na
        Piotra Kupczyka, Kasię Lachowicz i Marcina Butryma na kaluolin@o2.pl

Z góry dzięki :)
        • megio Re: Imola Warszawa-Którego instruktora polecacie? 08.09.09, 08:36
          Również bardzo prosze o namiary do tych instruktorów megio@gazeta.pl
          • Gość: karol Re: Imola Warszawa-Którego instruktora polecacie? IP: *.acn.waw.pl 10.09.09, 11:49
            A co sądzicie o Darku, mężu Kasi L?
            • Gość: mania Re: Imola Warszawa-Którego instruktora polecacie? IP: *.merinet.pl 11.09.09, 21:10
              ja się uczę z Darkiem i z Kasią(czy oni są małżeństwem- o to nie
              pytałam).nie ma między nimi odczuwalnych różnic w prowadzeniu
              zajęć,a Darek to spokojny,cierpliwy instruktor.Jest wymagający,ale
              dobrze tłumaczy.dzięki temu naucze się jeżdzić.Pozdrawiam.
              • Gość: Aazjaa Re: Imola Warszawa-Którego instruktora polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.11, 21:13
                Jeśli Imola - to tylko Pan Dariusz Lachowicz! Cudowny instruktor, widać, że lubi to co robi! Ogromna cierpliwość, szalenie dobre wytłumaczenie wszystkiego, co na drodze się dzieje oraz tego, jak trzeba manewry wykonywać. Kompetencja, solidność, rzetelność. 200% wykorzystanego czasu! Nie ma obijania się. Uważam, że jest w stanie każdego nauczyć jeździć, jako że jego zasadą jest "nie krzyczę na kursantów, bo gdy nauczycielka matematyki na mnie krzyczała, to się jej nie nauczyłem" :D I to zdecydowanie działa :) Poczucie humoru, pozytywne nastawienie do kursanta, przekonywanie go, że nie ma rzeczy niemożliwych a samochód nie gryzie i to my nad nim panujemy. Egzamin zdany przy pierwszym podejściu. Tylko Pan Darek mnie uczył. Polecam, pozdrawiam, powodzenia!
                • Gość: Rowerzystka Re: Imola Warszawa-Którego instruktora polecacie? IP: *.dynamic.chello.pl 28.06.12, 14:52
                  Instruktorzy w szkole Imola to jakieś buractwo! Dziś o mało nie zostałam potrącona przez L-kę Imoli na ursynowie! Jechałam rowerem z DZIECKIEM w FOTELIKU na pasach na zielonym koleś nawet nie zahamował kursantowi samochodu i jeszcze zaczął mnie wyzywać i drzeć się....chamstwo, bezmyślność, głupota, nieodpowiedzialność!!!! Wstyd,że ktoś kto nie widzi pieszych, rowerzystów na pasach kiedy mają prawo tam być(na swoim zielonym świetle) może uczyć innych jeździć! Niebezpieczne sytuacje z L-kami mogą się zdarzać, bo to jest nauka ale od czego jest dodatkowy hamulec???Skandal i szok, nigdy bym nie poszła do tej szkoły na kurs i nikomu nie polecam!
                  • Gość: Instruktor Imoli Re: Imola Warszawa-Którego instruktora polecacie? IP: *.dynamic.chello.pl 28.06.12, 21:59
                    Niestety ale Pani rowerzystka mija się z prawdą. Przejeżdżając rowerem po pasach dla pieszych (ale nie po ścieżce rowerowej,bo takowej w tym miejscu nie ma) z dzieckiem stworzyła dla siebie i dla dziecka niewyobrażalne zagrożenie.Po moim zatrzymaniu się (przed pasami) i zwróceniu uwagi Pani rowerzystce ta wpadła w furię, która oczywiście wynika z nieznajomości przez nią przepisów. Niestety ale w Warszawie przejeżdżanie po pasach dla pieszych rowerami jest nagminne.Zapraszam Panią rowerzystkę na doszkolenie z przepisów.
              • Gość: lutek Re: Imola Warszawa-Którego instruktora polecacie? IP: *.dynamic.chello.pl 19.12.11, 20:19
                a ja nikogo nie polecam; zwróćcie lepiej juwage jaka taktyke stosuje ta szkoła: co kilka tygodni podwyższa ceny kursów, do połowy października było 1300 za kurs kat. b, a teraz w grudniu jest już 1500 i jeszcze wciskaja, że ciaagle obniżaja ceny kursów, gdy ktoś nie śledzi ich cennika to może w to uwierzy.........
            • Gość: hanyhany Re: Imola Warszawa-Którego instruktora polecacie? IP: *.chello.pl 13.09.09, 17:32
              uważam, że jest bardzo dobrym instruktorem :-)
              jest grzeczny i bardzo cierpliwy, dobrze mi się z nim jeździ,
              pozdrawiam
              • Gość: Kasieńka Re: Imola Warszawa-Którego instruktora polecacie? IP: *.acn.waw.pl 14.09.09, 16:05
                Ja też jeżdżę z Darkiem. Ma bardzo dobre podejście do kursanta według mnie
                oczywiście. Jest spokojny, cierpliwy, miły i wyrozumiały:):):). Polecam gorąco!!!!!
                • Gość: radek Re: Imola Warszawa-Którego instruktora polecacie? IP: *.chello.pl 14.09.09, 18:05
                  to fakt...facet jest w porządku
                • Gość: kursant malgosia Re: Imola Warszawa-Którego instruktora polecacie? IP: 212.180.147.* 23.08.10, 23:29
                  JA TEZ JEZDZILAM Z DARKIEM I JEGO ZONA KASIA 100% ZADOWOLENIA BARDZO
                  DOBRZE UCZA ZDALAM ZA DRUGIM RAZEM BEZBLEDNIE.
                  • eladyle Pan Darek Lachowicz, ZDAŁAM 07.02.11, 16:58
                    Ja również przy nim się nauczyłam jazdy i pilotował mnie do egaminu, ZDANEGO. Spokój, tłumaczenie, każda minuta jazdy wykorzystana na naukę. Nie było spóźnień ani pośpiechu (dobra organizacja). Oby kazdy tak wykonywał swoja pracę, czego i sobie życzę. Pani Kasia i On to jest to ta sama firma. Fajne było dla mnie na przykład pytanie Pani Kasi: "noo, a teraz KOMU Pani ustępuje i dlaczego?" I musiałam myśleć, potem na egzaminie w podobnym miejscu miałam krótki dylemat który rowiązałam błyskawicznie. Bez takich pytań nie miałabym szlifu i bym się wybiła z rytmu poprawnej jazdy pewnie.
                    Na podstawowych 30tu godzinach nie nauczyłam się raczej niczego, toczyłam się autem bezmyślnie raczej (wnioskuję z porównania). Za to teraz mam już prawo jeżdzić.:) Jaka radocha!
                    Pozdrawiam Państwa L. i dziekuję.
                    • mit-ilo Re: Pan Darek Lachowicz, ZDAŁAM 04.08.11, 22:25
                      hej, mogłabyś mi napisać czy ten Pan jeździ w śródmieściu ? od wtorku zaczynam jazdy,
                      i chciałabym sprobować jazd z p. Darkiem skoro tak zachwalacie :)
                      i napisz mi jak mozesz jak to zrobić mogę w imoli poprosić o konkretnego instruktora?

mitilomk@gmail.com

eladyle napisała:

> Ja również przy nim się nauczyłam jazdy i pilotował mnie do egaminu, ZDANEGO. S
                      > pokój, tłumaczenie, każda minuta jazdy wykorzystana na naukę. Nie było spóźnień
                      > ani pośpiechu (dobra organizacja). Oby kazdy tak wykonywał swoja pracę, czego
                      > i sobie życzę. Pani Kasia i On to jest to ta sama firma. Fajne było dla mnie na
                      > przykład pytanie Pani Kasi: "noo, a teraz KOMU Pani ustępuje i dlaczego?" I mu
                      > siałam myśleć, potem na egzaminie w podobnym miejscu miałam krótki dylemat któr
                      > y rowiązałam błyskawicznie. Bez takich pytań nie miałabym szlifu i bym się wybi
                      > ła z rytmu poprawnej jazdy pewnie.
                      > Na podstawowych 30tu godzinach nie nauczyłam się raczej niczego, toczyłam się a
                      > utem bezmyślnie raczej (wnioskuję z porównania). Za to teraz mam już prawo jeżd
                      > zić.:) Jaka radocha!
                      > Pozdrawiam Państwa L. i dziekuję.
    • belcia26 Re: Do Ilonki 08.09.09, 09:07
      Ja tej szkoły nie polecam
    • Gość: Artur Re: Imola Warszawa-Którego instruktora polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.09, 22:20
      Ja osobiście polecam Irka z Fioletowej Toyoty. Poleciła mi go znajoma która zdała właśnie po jazdach z tym panem za pierwszym razem. Zapewniam że Podczas jazdy doskonale wszystko wam wytłumaczy i wyjaśni tak jak mi. Atmosfera była bardzo miła i dzięki paru lekcją u niego teraz cieszę się ze zdanego egzaminu! :))) polecam z czystym sumieniem.
      • belcia26 Re: Imola Warszawa-Którego instruktora polecacie? 16.09.09, 09:57
        ale przed stresem egzaminacyjnym nas nieuchroni
        • tombar3 Re: Imola Warszawa-instruktor 16.09.09, 22:02
          Witam,został mi przydzielony instruktor KOZIELSKI czy kogoś z was
          uczył?Czego się można spodziewać??
          • Gość: Luca Re: Imola Warszawa-instruktor IP: 193.108.194.* 17.09.09, 08:21
            czy p. Zdzisław K. jest typem instr., który dużo tłumaczy i nie
            jeździ się z nim na 'niemego', który nie mówi co robi się źle, co
            dobrze, kiedy sprzęgło, kiedy nie itp...bo to przyjdzie z czasem...
            i potrafi przemówić do najbardziej 'utalentowanych'? jakim
            samochodem jeździ się z nim i jak wygląda umawianie się na te jazdy?
    • Gość: Ola Re: Imola Warszawa-Którego instruktora polecacie? IP: 188.33.206.* 24.09.09, 13:07
      Szczerze polecam Łukasza Witt. W Imoli jeździ (jak na razie) tylko w weekendy z
      pl. Konstytucji (warto więc uczynić go swoim weekendowym instruktorem; tym
      bardziej, że w Imoli swobodnie można jeździć z kilkoma instruktorami). Jest
      bardzo miłym, sympatycznym i spokojnym instruktorem. Bardzo dobrze tłumaczy
      wszelkie aspekty manewrów, technikę jazdy itp. Zwraca uwagę na wiele rzeczy,
      daje dobre wskazówki. Nie marnotrawi czasu jazdy, wykorzystując go co do minuty.
      Polecam z czystym sumieniem. (Dodam, że egzamin na prawko zdałam za pierwszym
      razem.)
    • Gość: paulina2108@onet.e Re: Imola Warszawa-Którego instruktora polecacie? IP: *.aster.pl 28.09.09, 19:15
      Polecam Kasię Lachowicz i Darka. Świetni instruktorzy, cierpliwi,a
      przede wszystkim dobrze tłumaczą:P dzięki nim egzamin zdany za
      pierwszym razem:) kontakt do nich mogę podać na maila.
      • Gość: as Re: Imola Warszawa-Którego instruktora polecacie? IP: *.chello.pl 30.09.09, 18:37
        właśnie zacząłem naukę jazdy u pana Darka. Pozdrawiam
      • Gość: kasia Re: Imola Warszawa-Którego instruktora polecacie? IP: *.acn.waw.pl 26.10.09, 16:32
        Ja uczyłam się u Darka L. Egzamin zdałam za pierwszym razem. Darek jest bardzo
        dobrym instruktorem, cierpliwy, wyrozumiały, dobrze tłumaczy, ma dobry kontakt z
        kursantem/kursantką. Polecam:) Nie będziecie żałować!!!!
        Pozdrawiam:)
      • Gość: mistrzyni łuczka Re: Imola Warszawa-Którego instruktora polecacie? IP: *.chello.pl 19.11.09, 21:41
        Chciałabym gorąco polecić Kasię
        Lachowicz.Ktoś napisał,że jest tu rewia jednej instruktorki i myślę,że ma rację
        bo Kasi takie wyróżnienie naprawdę się należy!!!Jeśli ktokolwiek ma inne zdanie
        to niech przejrzy posty i spróbuje znalezć choć jeden z negatywną opinią.
        Z Kasią jezdzi się bardzo spokojnie,to bardzo cierpliwa,otwarta i
        profesjonalnie przygotowana osoba.Trafiłam do niej po przeczytaniu tego
        forum,skusiły mnie dobre opinie i zaryzykowałam.....i wiele zyskałam.Naprawdę
        bardzo miło wspominam nasze jazdy choć nie byłam prymuską,a wręcz pewnie trudną
        uczennicą.Kasia jest dobrym pedagogiem,wie jak trafić do kursanta i potrafi
        stopniowac trudność i nasilenie zadań w zależności od zakresu umiejętności.
        Oby więcej takich instruktorów z powołaniem!Egzamin zdałam za pierwszym razem
        czego nie oczekiwałam nawet w najśmielszych marzeniach....Ale w końcu jezdziłam
        z superfachowcem!
        Pozdrowienia Kasiu dla Ciebie i dla męża :)))
        wdzięczna Anula.

• magdusiak11 Re: Imola Warszawa-Którego instruktora polecacie? 19.10.10, 12:42
          aa
      • Gość: sasson Re: Imola Warszawa-Którego instruktora polecacie? IP: *.red.bezeqint.net 05.09.10, 21:26
        Ja rowniez polecam Kasie jest super, zdalam za drugim razem.
    • Gość: agata Re: Imola Warszawa-Którego instruktora polecacie? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 01.10.09, 21:10
      ja robilam kurs w imoli i polecam a w szczegolnosci Pana Zdzisława
      Knapińskiego. Zdalam egzamin za pierwszym razem gdzie, co wazne, nie mialam
      przedtem do czynienia z samochodem, w roli kierujacego rzecz jasna. Pan
      Zdzisław-anielska cierpliwość, profesjonalne podejście, punktualność, a przy tym
      bezstresowa atmosfera Naprawde polecam! Kontakt telefoniczny pod adresem
      agatakerd@wp.pl
      • karaluch.hal Re: Imola Warszawa-Którego instruktora polecacie? 08.10.09, 22:08
        a co możecie powiedzieć o Krzysztofie Szabłowskim ? został mi
        przydzielony właśnie ten instruktor i nie wiem czego sie spodziewać .
        • Gość: Michalina Re: Imola Warszawa-Którego instruktora polecacie? IP: 193.108.194.* 09.11.09, 15:03
          czy jest ktoś na forum kto ma tel. do Arka Michalczyka i czy jeździ
          on jeszcze w Imoli?
          • Gość: Mru Mru Który dobrze uczy na automacie? IP: *.aster.pl 18.05.10, 10:02
            Czy mogłabym prosić o namiary na instruktora z Imoli, ktory dobrze
            szkoli na samochodzie z automatyczną skrzynią biegów, najlepiej
            uczący na Pradze?
            • Gość: annamaria Re: Który dobrze uczy na automacie? IP: *.chello.pl 18.08.10, 22:05
              jestem bardzo zadowolona z tej szkoły...polecam Panią Kasię i Pana Darka
              Lachowicz. Obydwoje są bardzo cierpliwi, spokojni i bardzo przyjemni. Jazda
              sprawia mi przyjemność... zero stresu! Odezwę się po egzaminie. Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka