ewa334 09.11.07, 14:06 Hej czy egzamin teoretyczny na prawo jazdy obejmuje tylko testy ze zbioru testówtzn ok 500 pytań czy sa jakieś niuanse. Pozdrawiam Ewa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bujaka_jamajka Re: egzamin teoretyczny 09.11.07, 14:25 Póki co tylko te, ogólnodostępne 500 pytań:) Odpowiedz Link Zgłoś
linia.frontu Re: egzamin teoretyczny 09.11.07, 15:07 bujaka_jamajka napisała: > Póki co tylko te, ogólnodostępne 500 pytań:) Jak się już czepiać, to 487:))). Najbardziej beznadziejne w tych pytaniach jest to, że jest kilka wersji tego samego pytania, nie chodzi mi o "krzyżówki", tylko o to, że kilka pytań zawiera jedno zdjęcie - identyczną sytuację, a różne są odpowiedzi: np. zmieniona kolejność odpowiedzi, lub ich treść nieznacznie zmodyfikowana, np. pojazd może-pojazd nie może. Jak widzę piąty raz ten sam obrazek, to zaczyna mnie strzelać:D Wcale się nie dziwię, że kursantom nie chce się robić testów, sama wolę poczytać kodeks:). Wyżaliłam się, idę męczyć:D A, ewentualni entuzjaści: jeszcze nie zapisałam się na żadną teorię, męczę rekreacyjnie:D Odpowiedz Link Zgłoś