Dodaj do ulubionych

Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław.

• Gość: zadowolona Nauka Jazdy As IP: *.adsl.inetia.pl 03.12.10, 18:40
      Na kurs poszłam z obawą, że sobie nie poradze - nigdy nie jezdzilam. Szybko zmienilam zdanie, gdy zaczęłam pierwsze godziny. Instruktorzy z ASa są bardzo cierpliwi, sympatyczni i co najważniejsze dobrze szkolą. Aż chcialoby się, aby kurs mial więcej niż 30h :) Sama przyjemność! Serdecznie polecam tę szkołę jazdy!
    • Gość: na 6+ ;) Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław.AS IP: *.adsl.inetia.pl 03.12.10, 19:02
      Witam! Jestem niesamowicie zadowolony z kursu prawa jazdy w nauce jazdy AS. Instruktorzy zabawni, mają podejście do kursantów, szkolenie bezstresowe i solidne. Poczułem, że jazda samochodem to sama przyjemność. Serdecznie polecam Pana Mirka! Oby więcej takich instruktorów.
      Paweł
      • fiolka8922 Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław.AS 08.12.10, 21:54
        Polecam szkołę nauki jazdy " Autofan". Najlepsza instruktorka to pani Kasia- pełen profesjonalizm, cierpliwość, spokój, pogoda ducha, cudowny człowiek ! Druga super instruktorka to pani Dorotka- też gorąco polecam. Chcecie nauczyć się dobrze jezdzić i nie stresować się na drodze? Uderzajcie do Autofana i szukajcie tych dziewczyn! Ja jestem od wczoraj szczęśliwą posiadaczka prawa jazdy :)
        • Gość: elmirka Nuka w MIŁEJ atmosferze IP: *.connecta.pl 20.12.10, 17:56
          A ja chciałabym polecić fajnego instruktora, który samodzielnie prowadzi szkołę jazdy. Ten Pan to Leon Ufnalski (www.ufnalski.wroclaw.pl). Trafiłam do niego z polecenia już jako kierowca. Wcześniej robiłam kurs jazdy w Motylku, gdzie wprawdzie zdałam za drugim razem, ale po wielu dodatkowych godzinach jazdy i chyba fuksem, bo po kursie nie czułam się absolutnie pewnie na drodze. U Pana Leona zrobiłam kurs doszkalający. I dopiero wtedy poczułam się kierowcą. Nauczył mnie prawidłowego wykorzystania pracy silnika, tak zwanej ekonomicznej jazdy i zachowania się w trudnych warunkach. W dodatku na jazdy mogłam umawiać się kiedy tylko chciałam, niemal z dnia na dzień. Jestem bardzo zadowolona. To bardzo cierpliwy, spokojny i miły człowiek, w przeciwieństwie do nerwowych instruktorów, których miałam wcześniej. Polecam!
    • Gość: atraM Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław. IP: *.internetia.net.pl 21.12.10, 17:01
      Witam.
      Moim zdaniem najlepsza szkoła jazdy we Wrocławiu to AUTOFAN! Dzisiaj zdałam egzamin państwowy za pierwszym razem. Serdecznie polecam Panią Kasię, z którą miałam jazdy. Jest to osoba, która umie i chce nauczyć jeździć. Cały czas wierzyła we mnie i to mnie motywowało żeby się nie poddawać i nie stresować. Jeździło mi się bardzo przyjemnie, zero krzyków i dogadywania. Na spokojnie wszystko mi wytłumaczyła i powtarzała ze mną wszystkie manewry dopóki nie opanowałam ich perfekcyjnie. Dziękuje za wszystko Pani Kasiu i do zobaczenia na drodze ;)
      • Gość: klaudia Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław. IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.12.10, 17:44
        A ja uważam , że najlepsza szkoła nauki jazdy to ,,BASIA I MAREK''!!!!! W grupie było nas 11-ście osób i 9 zdało za pierwszym razem i bez naciągania na jazdy dodatkowe.To się nazywa skuteczność!!!!!!!!!
    • Gość: D&D Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? NIE Akademia IP: *.wroclaw.hypnet.pl 21.12.10, 22:03
      W 1000005 zgadzam się z "Dama Pik" . Jestem poprostu zrujnowana (dosłownie) po nauce w AKADEMII DOBREJ JAZDY!! Instruktor Dawid Sikora po 30 h jazdy powiedzial ze musze wykupić 10h i bedzie ok.. bylam glupia i wykupiłam po tych 10h powiedział ze podpisze mi egzamin wewnętrzny na wynik pozytywny jeśli wykupie kolejne 10h :OO!!! i co mogłam zrobić jak zaczął mi wmawiać ze beznadziejnie jeżdże że na bank obleje itp. Odechciało mi się po tych jego gadkach całego tego prawa jazdy;// Zmieniłam instruktora i jeździłam w innej szkole ... Powiedział że jeżdże bardzo dobrze i nie ma na co czekać i zdałam!!! ;)) Nie ma co się sugerować jakimś głupim rankingiem powiem tak: " im wyższe miejsce na rankingu w zdawalności tym te szkoły bardziej naciągają na kasę". Bardzo żaluję że tam poszłam...
      • Gość: gość Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? NIE Akademia IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.12.10, 22:52
        Daj numer do tego Sikory. Ja bym chciała po czterdziestu godzinach zdać za pierwszym razem.
      • Gość: Magdalenka M. Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? NIE Akademia IP: *.adsl.inetia.pl 29.06.11, 21:17
        fakt. wszyscy byle nie ten Sikora. w ciągu 30 godzin kursu co najmniej 10 przegadał przez telefon głównie z dziewczyną nie zwracajac na mnie uwagi i na to co robię. porażka.
      • Gość: przemek Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? NIE Akademia IP: *.xdsl.centertel.pl 11.08.11, 20:14
        dawid sikora jest młody i trochę mało doświadczony. jego gadki są masakryczne! dołujące, przygnębiające. raczej od instruktora oczekuję żeby mnie MOTYWOWAŁ do nauki i PODNOSIŁ na duchu, kiedy jest coś źle. on swoimi słowami zwykle dołował i wpierał, że jest źle.
        to jako instruktor. a prywatnie to pewnie dobry chłopak. pozdrawiam.
    • Gość: n Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław. IP: 46.112.210.* 22.12.10, 16:57
      vg
    • Gość: Różyczka Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław. IP: 178.56.64.* 23.12.10, 22:19
      Hello z tej strony Różyczka. Nie polecam jazdy WSJ z panem Szefem przez małe s. Po całym kursie nie otrzymałam zaświadczenia mimo, że umiałam jeździć. Jeśli umiesz jeździć jak Schumacher to i tak Ci znajdą, że coś nie tak. Bo jak wiadomo firma mała i potrzebuje pieniędzy. Dużo… bardzo dużo.
      • Gość: lis2 Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław. IP: 212.127.65.* 29.12.10, 11:00
        Cześć wszystkim.
        Ja osobiście polecam rolkę (rolka.wroclaw.pl). Co prawda robiłem tam kurs na kategorię A ale wyszedłem bardzo zadowolony. Pomijając oczywiście niską cenę to system szkoleniowy bardzo mi odpowiadał. Instruktor pokazywał jak należy robić dany manewr a następnie dawał mi chwile czasu na samodzielne okiełznanie tematu. Dzięki temu udało się fajnie wyczuć motocykl i zdałem za pierwszym razem. Teraz tylko wytrzymać do wiosny i ruszam w trasę :)
        Pozdrawiam
      • Gość: wsj Wrocław Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław. IP: 89.174.230.* 02.01.11, 10:11
        zapraszam do zapoznania się z prawdziwymi opiniami o nas

maps.google.pl/maps/place?cid=16328407643816069517&q=nauka+jazdy+wroc%C5%82aw&gl=pl&ved=0CBAQtQU&sa=X&ei=U0AgTa_wLY-f_QaLgP3PCw
        miedzy innymi z "różyczką", która próbuje nas oczernić. jest tam również moja odpowiedź, na te fałszywe pomówienia.
        rafał p.
    • Gość: maciek Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław. IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.01.11, 20:18
      Ja się zapisałem do ,,BASI I MARKA'' zaczynam 10.01.11 ale zanim się zdecydowałem to zrobiłem sobie rozeznanie po innych firmach i okazuje się że kurs na raty bez odsetek to gadanie w banie .U ,,BASI I MARKA'' raty będę miał liczone od 1099zł / bo zniżka dla studenta/ a gdybym wpłacił całość to też 1099zł / i do tego godz. gratis / i to jest bez odsetek !!! A u innych np. 1099zł przy jednorazowej wpłacie a na raty 1199zł.Zastanawiam się skąd ta różnica skoro ma to być bez odsetek. Mało brakowało i bym to łyknął. Nie dajcie robić się w jajo !!!!!!!!!!!!
    • Gość: Robert Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław. IP: *.adsl.inetia.pl 11.01.11, 10:37
      Właśnie byłem świadkiem, jak instruktor (grubas z wielkim brzuchem) w trakcie prowadzenia zajęć z kursantem, zatrzymał auto, wyszedł i pobił starszego dziadka, który źle parkował. Gratuluję instruktorów. Chamstwo zaplute. Działo się to we Wrocławiu, jakaś boczna Armii Krajowej. Auto miało na drzwiach logo Victoria, nie wiem skąd jest ta firma. Dziadostwo, chyba na policję zgłoszę.
      • Gość: aśka Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław. IP: *.lan.pop.pl 19.01.11, 10:58
        Moim zdaniem AUTOFAN.
        Miła atmosfera i pełen profesjonalizm.
        Polecam
    • Gość: b.b. Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław. IP: 156.17.167.* 21.01.11, 15:52
      zdałem dzisiaj na prawko:) i jak już emocje opadły to chciałbym z tej okazji polecić wszystkim osk AUTOFAN:) zarówno teoria jak i praktyka na wysokim poziomie. jeździłem z instruktorem markiem s. - mogę go bez wyrzutów sumienia polecić każdemu - bardzo dobrze i bezstresowo uczy. wewnętrzny zdany za 1 razem - więc nie naciągają. niestety państwowy zdany dopiero za 2 razem. ale i tak jestem bardzo zadowolony z autofana.
      pozdr
      • Gość: KURSANT-ka Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.11, 16:07
        Polecam OSK KURSANT i mojego instruktora, Pana Sylwestra Butwickiego!
        Dzięki solidnemu przygotowaniu przez Pana Sylwka udało mi się zdać
        egzamin państwowy za pierwszym! razem.
        Dziękuję Panu Sylwkowi za cierpliwość, wiarę we mnie,
        za cenne wskazówki i wszelką pomoc
        w zgłębianiu tajników bezpiecznej jazdy.
        Dziękuję za świetne przygotowanie mnie nie tylko do egzaminu państwowego,
        ale też do późniejszego poruszania się po drogach!

Dziękuję też Panu Tadeuszowi Biedzie,
        u którego zdawałam egzamin wewnętrzny, to profesjonalista, gorąco polecam!

W KURSANCIE, panuje miła atmosfera, instruktorzy są mili, kulturalni,
        punktualni i serio traktują swoją pracę.
        Polecam wszystkim niezdecydowanym tę szkołę.
        Pozdrawiam serdecznie Pana Sylwka, Pana Tadeusza,
        Panie z biura i wszystkich, którzy przyczynili sie do mojego sukcesu:)

Szczęśliwa KURSANT-ka Ewa M.

• Gość: Nowciue1000 Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław. IP: *.dzierzoniow.vectranet.pl 02.02.11, 20:07
      Moim zdaniem najlepszą szkołą jazdy we Wrocławiu jest Ekspert. Ja zdałem, nie chwaląc się, za 1 razem bez żadnego problemu. Wydaje mi się, że z tego co mogę porównać co słyszę od innych, mają naprawdę dobrych nauczycieli. Ja polecam.
    • mysz0lec Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław. 07.03.11, 08:13
      Nie wiem jaka jest najlepsza, ale na pewno nie jest to Kursant. Poszłam tam zachęcona opiniami znajomych, którzy robili prawko 3-4 lata temu. I być może te kilka lat temu było tam dobrze, ale to, co dzieje się teraz to tragedia. Najpierw była teoria, bardzo fajnie, ciekawie poprowadzona. Potem jazdy. Jeździłam z panią Martą. Bardzo cierpliwa osoba, nauczyła mnie jeździć, chociaż pierwszy raz usiadłam za kierownica. Potem były trzy wewnętrzne, chociaż moja instruktorka mówiła mi, że jeżdżę dobrze. Wyjeździłam z 60 godzin. Poszłam na państwowy i z nerwów i własnej głupoty nie zdałam trzy razy. no to wróciłam do Kursanta, żeby wyjeździć 5 dodatkowych godzin. Wyjeździłam i miałam kolejny wewnętrzny. I ten właśnie wewnętrzny przelał czarę goryczy. Z panem Krzysztofem byłam umówiona na 17. Jednak jazda zaczęła się z dwudziestominutowym poślizgiem. Poza tym pan Krzysztof chciał dokoptować do mnie drugą kursantkę, żeby dwie osoby załatwić w ciągu godziny i mieć z głowy i większy zarobek. Ale tamta kursantka poszła. No więc o 17:20 zaczęłam egzamin. Pan ten przez cały czas rozmawiał przez telefon i wysyłał smsy. Do tego stopnia, że musiałam go dopytywac gdzie mam jechac, gdy zbliżałam się do skrzyżowania, a on wtedy podnosił głowę znad telefonu i orientował się gdzie jestesmy. Na koniec powiedział mi, że było mnóstwo błędów. Poza tym chciał ode mnie wyciągnąć kase jak od osoby, która nie robiła tam kursu, czyli więcej pieniędzy za jazdę.

podsumowując:
      Jeśli ktoś ma duuuuużo czasu i jeszcez więcej pieniędzy, lubi czuć się jak dojna krowa to śmiało może iść do Kursanta.
      • Gość: GOSIA Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław. IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 13.03.11, 09:20
        8.03.2011R. dołączyłam do grona kierowców .Jeżdziłam u ''BASI I MARKA'' we Wrocławiu - zdałam za pierwszym razem.Wielkie dzięki Pani Basiu i Panie Marku .Gorąco polecam - za dużo pozytywów żeby wszystkie wymienić /uwag brak/. Pozdrawiam.
      • Gość: lili Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.11, 15:23
        potwierdzam to, o czym piszesz. U mnie było identycznie - kurs podstawowy w Kursancie. Teoria miło i sympatycznie. Również jeździłam z p. Martą - osoba bardzo cierpliwa i potrafi przekazać wiedzę. Ja też zaczęłam naukę jako kompletnie zielona. Po 30 godzinach oczywiście nie zaliczony 1 egzamin wewnętrzny (z p. Danielem albo Dawidem - nie pamiętam dokładnie już). Dokupiłam może z 5 godzin - kolejne 2 wewnętrzne z p. Andrzejem - nie zaliczone z jakiś błahych zupełnie powodów i uczucie, że chcą mnie oskubać z kasy. Kolejny wewnętrzny z p. Andrzejem zdałam i dostałam dokumenty do WORDu. Po 3 nie zdanych egzaminach (2 razy oblałam na łuku) nie wróciłam już do Kursanta. Jak sobie wyobraziłam ile razy jeszcze każą mi dokupywać godziny to kompletnie splajtuję i stracę masę czasu, którego za wiele nie mogłam już wygospodarować. Jazdy doszkalające wyjeździłam w małej szkółce Danek z mojej dzielnicy. Moja instruktorka p. Maria jest fenomenalna! Jestem już szczęśliwym kierowcą i śmigam własnym autem :) Natomiast co do Kursanta to podczas oczekiwania na egzamin w WORDzie (albo w biurze obsługi klienta) słyszałam wielokrotnie rozmowy, że ktoś w Kursancie zdawał wewnętrzny 7,8 razy, aż w końcu uciekał stamtąd. Nie odradzam Kursanta, bo nie wspominam mojego kursu źle, ale radzę się zastanowić - chyba, że ktoś jest uczniem lub studentem (i ma masę czasu wolnego), albo ma dużo kasy.
    • Gość: karolinka : ) Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.11, 11:35
      ja zdałam za 3,pierwsze 2 były w kursancie + 2wewn. ,trafiłam tutaj i zadzwoniłam do Pawła Bielskiego, !!!!(zakochac sie mozna ;) )!!!! młody facet, wzor nauczyciela,odrazu przechodzi na ty i miałam wrazenie ze uczy mnie kolega-prawdziwy profesjonalista,czasami mosiał mnie stopowac bo mogłam z nim gadac całe 2 godz. jazd, kto pojdzie do niego na 2 godz, to juz nie zmieni instruktora GWARANTUJE!!! numer do niego wziełam z tego forum wiec gdzies tam jest
      DZIEWCZYNY WARTO!!!
    • Gość: rokffor Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.11, 23:15
      Nie mam porównania, ale ja robiłam w Kadecie -> www.oskkadet.pl/?go=kontakt

Instruktor był wspaniały i bardzo cierpliwy. Na prawdę wiele mu zawdzięczam, bo zaczynając byłam totalnie zielona, a zdałam za 3 razem (dwa razy stres zjadł mnie na placyku, ale jak już wyjechałam na miasto to był luz i od razu zdałam ;D)

Polecam wszystkim :)
    • Gość: zielona95 Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław. IP: *.21.54.194.generacja.pl 31.03.11, 16:04
      A polecasz ją jak chce zdawac na kategorie b1?
    • Gość: aaa Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław. IP: 62.233.251.* 07.04.11, 08:33
      Najlepsza jest szkoła turba, Jeździłam z mężem Pani, która prowadzi teorię. Dodam, że długo robiłam kurs zanim trafiłam do tej szkoły. Teraz wsiadam w każdy samochód i nie mam problemu z zaparkowaniem w każdym miejscu i obojetnie czy tyłem, czy przodem czy zatoczka tyłem czy przodem.
      • Gość: passionplace Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław. IP: *.adsl.inetia.pl 16.07.11, 09:57
        Ja bym raczej polecił szkoły certyfikowane, te mające więcej kategorii.
        ---
        OmniBusSimulator.pl | Agencja Reklamowa - creativy - Projektowanie Graficzne! | wakacyjna wymiana domów | baza noclegowa | odzież | kocioł acv | Drogeria Raan | www.alfamedio.pl
    • Gość: Ania Tak z Legnickiej / Kursant IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.11, 20:28
      Kurs zrobilam w TAKu, bo blizej mojego miejsca zamieszkania. Wybor niestety bledny.
      Jazdy mialam ze starszym panem ktory z upodobaniem wozil mnie po Maslicach. Po calym kursie, zdaniu egzaminu wewn. wciaz czulam, ze nie za wiele umiem.

Wykupilam ok. 10 godzin dodatkowych w kURSANCIE. Dopiero tam, wpojono mi pewne szczegoly i niuanse dobrej jazdy ( nauka z Dawidem )

Zdalam za pierwszym razem !
    • Gość: Zielona9 Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.11, 12:44
      Hej,
      Ja zaczynam kurs w piątek ale na kat. B1 w kursancie bo tak mi znajomy polecił - zdal za pierwszym razem.
      Mam nadzieję ze się spisze. dam znac jak zacznę jazdy. 3majcie kciuki :)
      • Gość: M. Najlepsza szkoła nauki jazdy Kursant Wrocław. IP: *.e-wro.net.pl 27.04.11, 22:54
        Wybrałem szkołę nauki jazdy kursant sugerując się pozytywnymi opiniami innych osób i się nie zawiodłem. Profesjonalne podejście, duża cierpliwość, miła atmosfera a także sposób w jaki odbywała się nauka godny polecenia. Egzamin zdany na kategorię B bezbłędnie, na którym nic mnie nie zaskoczyło. Gorąco polecam!!!
        • chodorka35 Szkoła jazdy ELF naljepsza we Wrocku 09.07.11, 15:04
          Jeżeli chcecie zdobyć prawko i w miarę bezstresowo przejść przez egzamin to polecam szkołę jazdy ELF z ul.Kruszwickiej.Trafiłam do nich gdyż znajdowała się najbliżej mojego miejsca zamieszkania nie sugerowałam się rankingami ani żadnymi opiniami ale lepiej trafić nie mogłam.Świetni instruktorzy,niewiarygodna cierpliwość,bardzo dobrze przekazywana wiedza teoretyczna jak i praktyczna.Nie wymuszają do wykupowania dodatkowych godzin jak to się spotyka w innych szkołach.POLECAM
          • Gość: EDA255 Re: Szkoła jazdy ELF naljepsza we Wrocku IP: *.wroclaw.mm.pl 07.02.13, 16:30
            DOŁAŃCZAM SIE DO TWOJEJ OPINI, JA ZDALAM CHOC SAMA W TO NIE WIERZYŁAM . WIELE SŁYSZALAM O ROZNYCH SZKOLACH ALE TA POLECAM NA 1000%. W TEJ SZKOLE JEST JEDNA ZASADA ;NAUCZYC DOBRZE JEZDZIC,A NIE JAK INNI(byle szybko, byle następny) A W DODATKU NIKT CIE NIE NACIAGA NA DODATKOWE JAZDY. PELEN PROFESJONALIZM. Do dziś wspominam kurs w Elfiku i to bardzo pozytywnie.
          • Gość: Agnieszka B. Szkoła jazdy ELF naljepsza we Wrocku IP: 194.146.120.* 15.09.14, 12:27
            Najlepsza szkoła we Wrocławiu Pani Joanna jest świetnym dydaktykiem i bardzo madrą osobą nauczy kazdego profesjonalizm i skuteczność. Dzięki szkole Elf i pani Joannie zdałam 06.09.14 egzamin praktyczny. Dziekuję i polecam wszystkim!! Agnieszka B.
        • Gość: kursantka Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy Kursant Wrocław IP: *.dynamic.chello.pl 28.06.12, 15:28
          Zdecydowanie polecam Szkołę Jazdy Kursant !!!! W szczególności składam wielkie podziękowania dla p. MARTY BREZDEŃ, która była moja instruktorką, oraz p. PIOTRA WANDELA. Ich profesjonalne podejście do nauki, przyjemna atmosfera pozwoliły mi bez stresu i niepewności podejść i zdać egzamin państwowy za pierwszym razem !!! Odbyty kurs ,dzięki Pani Marcie i Panu Piotrowi, był czystą przyjemnością i miło spędzonym czasem. Dziękuję i rekomenduję wyżej wymienione osoby !!!!
          • Gość: kaska Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy Kursant Wrocław IP: *.dynamic.chello.pl 21.08.12, 21:38
            Chciałabym ostrzec przed ta szkołą....Jesli traficie na takiego luzaków jak nic sie nie nauczycie.Teraz to wiem, rozpczelam dodatkowe godziny z instruktorem z innej skzoly i uczy mnie od poczatku zmiany biegów i obsługi sprzęgła.Był przerażony mym poziomem.Nie mam zdolności manualnych a instruktorzy z Kursanta w ogóle nie przykładali do tego wagi, żaden z nich nie zwracał uwagi na to ja pracują me rece i nogi.... zagadywali cały czas,smiali sie. Właściciel szkoły przy mnie ośmieszał instruktora, którego kontrolował podczas jazd ze mną.I nie mają problemu powiedzieć, ze widac ze stac Cie na dodatkowe godziny. Prosze unikajcie tej szkoły.
            • Gość: basia Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy Kursant Wrocław IP: *.t6.ds.pwr.wroc.pl 04.02.13, 12:53
              Widocznie miałaś ogromnego pecha. To najlepsze szkoła jaką mogłam wybrać . Trafiłam na wspaniałego instruktora który trzymał mnie krótko ale....zdałam bez problemu. To jedyna szkoła która robi egzamin wewnętrzny !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A jak go zdasz .....masz zdane prawko w WORDzie. Ja pierwszy wewnętrzny nie zdałam - pojeździłam troche i za 2 razem zdane. W WORDzie to już pikuś beż problemu. Naprawdę musiałaś źle trafić ( a zawsze jest takie prawdopodobieństwo) ale pretensje możesz mieć też do siebie bo mogłaś zmienić - z tym ie ma problemu.
              POLECAM KURSANTA są nr1 i naprawde nauczą Was jak jeździć
              Pozdrawiam
        • Gość: Misia Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy Kursant Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.13, 12:21
          Reklamują się jako najlepsza szkoła we Wrocławiu i mają racje, przebijają konkurencje cenami, promocjami i ofertą. Z kursu byłam bardzo zadowolona, szybki, konkretny no i zdany egzamin.
          • Gość: Kamil Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy Kursant Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.13, 08:50
            Zgadzam się w zupełności. Przebijają całą konkurencje, juz 2 lata minęły od kiedy robiłem u nich kurs, ale pamietam, że instruktor był wymagający, ale miły i rzetelny. Dzieki niemu bez stersu poedeszłem do egzaminu i zdałem. Czytałem ostatnio w gazecie, że nadal Kursant plasuje sie na pierwszym miejscu we Wrocławiu i sie nie dziwię, jak maja taką kadrę.
    • Gość: Czarycezary Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.11, 16:51
      Ja robiłem w Automaniaku na Jedności Narodowej, wszystko OK. Szybko i sprawnie.Współtworzą stronkę internetową o Strefie egzaminacyjnej-strefawroclaw.pl zawsze przed egzaminem. Więc to też duży plus. Co do teorii to gdy ją Filip prowadzi to nie ma szans na zasypianie. Nie wiem skąd ten gość bierze taką pozytywną energię. Chyba powinien ją sprzedawać. Gdyby słowa były kolorowe to z tego co mówi dałoby rade zrobić animację.
      • tataritka Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław= ALFA 28.06.11, 10:45
        Ja właśnie zdałam, a robiłam w szkole ALFA na Zawalnej. Od razu powiem, że daleko od mojego miejsca zamieszkania, ale warto było dojeżdżać. Jestem z Katowic i wcześniej tam zdawałam (ale porażka za porażką, bo nie byłam w stanie nawet z placu wyjechać) Szkołę poleciła mi znajoma. Trafiłam na Pana Tomka, który jest niesamowicie dobry w tłumaczeniu. Łuku nie jesteś w stanie zmaścić nawet przy największym stresie, parkowanie to przysłowiowa bułka z masłem. Zdałam dziś bez ani jednego błędu na karcie egzaminacyjnej, choć nie miałam okazji wyprzedzać i jeździłam bite 45 minut, a egzaminujący jeździł po trasach, których nie kojarzyłam z żadnej strony (po za sławetnym dwupiętrowym skrzyżowaniem). Oczywiście na jazdach jeździłam po trasie egzaminacyjnej jednak nigdy nie wiadomo na co się trafi więc cieszę się, iż Pan Tomek nauczył mnie jeździć, a nie tylko opanować trasę egzaminu.
        Co do usposobienia Pana Tomka. Jest miły, ale nie "słodzi" więc jeśli chcecie nauczyć się jeździć z osobą, która jest wyważona (ani nie ma nic wspólnego z wazeliną, ani z chłostającą słownie dyscypliną) to naprawdę polecam.
      • Gość: mysiorek1 Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy?zdecydowanie KRUK IP: *.brochow.net 28.06.11, 20:25
        Robiłam kurs w Ekspercie ze świetnym instruktorem Panem Bogdanem który właśnie otworzył swoją szkołę OSK KRUK polecam w 100 % atmosfera super, nauka bezstresowa a instruktor z pasją i dużym zaangażowaniem
        • Gość: j23 Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy?zdecydowanie KRU IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.09.11, 09:02
          Znam osobiście Pana Bogdana i niczym szczególnym się nie wyróżnia
          Jego żona Pani Małgosia jest mizerną instruktorką z którą nikt nie chce jeżdzić
          Pan Boguś zatrudnia instruktorów ktorych żadna szkoła nauki jazdy by nie zatrudniła
          Poczekajcie na ranking w styczniu i zobaczycie jaką ma zdawalność
          • jolaa89 Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy?zdecydowanie KRU 04.04.14, 19:07
            Robiłam prawko w Kruku i jestem średnio zadowolona. Tekst na stronie internetowej zdecydowanie przereklamowany. Jazdy z Panem Bogusławem oceniam na plus, jak robiło się coś źle to wyjaśniał, natomiast drugi facet (imienia niestety nie pamiętam) to jakiś koszmar - jak Ci silnik zgaśnie zostaniesz zmieszany z błotem. Dla mnie był to tylko stres.
        • Gość: Piotr Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy?zdecydowanie KRU IP: *.jmdi.pl 15.10.11, 16:29
          Szkoła jazdy Kruk na Tarchominie-totalna porażka-gość zbiera najpierw klientów a potem nie ma czasu by z nimi jeżdzić-kurs na prawko trwa dłużej niz kurs pilotażu
          • Gość: puchatek Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy?zdecydowanie KRU IP: 78.8.136.* 20.11.11, 21:36
            Niestety zgadzam się w 100% z Twoją opinią. Kurs w Kruku trwa bardzo długo, ciężko zapisać się na jazdy, a jeździ się zazwyczaj wieczorami. Nie polecam.
        • Gość: Sandra KRUK jest świetny IP: *.206.114.208.static.telsat.wroc.pl 16.09.13, 15:31
          Właśnie zdałam egzamin na prawko! :) W KRUKU jest naprawdę świetnie - ja kurs robiłam 6 lat temu w innym mieście z okropnymi instruktorami, którzy nic mnie nie nauczyli - po serii niepowodzeń trafiłam do KRUKA - ludzie super, profesjonalni (a nie jak w niektórych szkołach), na bieżąco ze wszystkimi duperelami które trzeba wiedzieć idąc na egzamin do WORDU. I co? i zdałam i jest pięknie:) Polecam, idźcie bo jest fajnie (a! - i konkurencyjna, dobra cena)
    • Gość: witold Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław. IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.06.11, 18:07
      Nie wiem czy najgorszą szkołą jazdy jest Wyższa Szkoła Jazdy, ale pewne jest to że najgorszym instruktorem jest p. Rafał P. z tejże szkoły. Ulubioną praktyką tego pana jest gnębienie swoich uczniów i czyhanie na popełnienie najmniejszego błędu by móc powyżywać się na nich i odreagować flustracje swojego nieudanego życia zawodowego i osobistego. Jazda z tym człowiekiem to były pieniądze wyrzucone w błoto ponieważ oprócz wstrętu do jazdy nie potrafi nauczyć nic co z prowadzeniem samochodu ma związek. Z tego co wiem to ta osoba już tam nie pracuje więc strzeżcie się uczniowie innych szkół ja nabawiłem się nerwicy na tle prowadzenia samochodu przez tego człowieka.
      • Gość: wsj Wrocław Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław. IP: 89.174.230.* 28.06.11, 13:31
        Ciężko mi się odnieść do tych zarzutów, bo z przykrością (dla Pana) muszę stwierdzić, że nie mieliśmy kursanta o imieniu Witold...
        Na naszej stronie są dane naszych instruktorów, a ktoś z podobnego ip [apn-77-115-237-3.dynamic.gprs.plus.pl] siedział przez 29min na naszej stronie przed opublikowaniem tego wpisu. Bardzo łatwo kogoś oskarżyć, pytanie czy to zgodne z prawdą i zgodne z prawem?
        z poważaniem nieanonimowy na tym forum
        Rafał P. (ciągle pracuje i nie odreagowuje)
        ps
        jeśli chce nam Pan zaszkodzić proszę o podanie swojego imienia i nazwiska
        ps2
        dorośli ludzie takie rzeczy, które Pan opisuje załatwiają w biurze i to już po pierwszych "nieudanych" godzinach...
        • Gość: M. Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław. IP: *.dynamic.chello.pl 17.10.11, 22:08
          Baaardzo mocno nie polecam WSJ (Wyższej Szkoły Jazdy) z Wrocławia. Naprawde brak słow i generalnie czasu aby opisac wyzsza szkole jazdy ktora zafundowalam sobie za wlasne pieniadze w tej "szkole". To, co wyprawia tam Szanowny Szef, oraz jego Instruktorzy przechodzi ludzkie pojecie. Bardzo nieuczciwe podejscie do kursanta ( "uczenie" kursanta na ktorejs z kolei dokupowanej godzinie jak wykonac luk sposobem- pokazanie sposobu na pacholki- 'dawkowanie" informacji). Jedna wielka nerwowka, po jazdach z panem szefem mialam serdecznie dosc jazdy samochodem. Jego deprymujace, uszczypliwe i nierzadko nieuprzejme uwagi i komentarze doprowadzaly mnie do lez. A kiedy zadzwonilam do niego po ktoryms nieudanym egzaminie i powiedzialam ze nie mam juz funduszy na kontynuowanie jazdy w jego szkole (z dodatkowych godzin uzbieralby sie spokojnie drugi kurs), Pan stwierdzil z krzykiem, pretensja i oburzeniem ze "co, to nasza wina ze pani nie zdala?". Tak Panie P., Wasza. Bo Kiedy zrobialm najmadrzejsza rzecz podczas kursu, zmienilam Pana "szkole" na innego instruktora zdalam (po wyjezdzeniu godzin i uzyskaniu zaswiadczenia o odbytym doszkoleniu) od razu. I z radoscia ciesze sie jazda. I na prawo i lewo odradzam wasza szkole. Serdecznie pozdrawiam i rowniez "POWODZENIA" zycze.
          • Gość: wsj Wrocław Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław. IP: 89.174.230.* 18.10.11, 13:50
            no jeszcze jakby się Pani przedstawiła, to Pani zemsta byłaby bardziej wiarygodna...

Z poważaniem
            Rafał P.
            • Gość: M Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław. IP: *.dynamic.chello.pl 26.10.11, 19:25
              O... czyli więcej osób Pan tak potraktował? i Mnie nie pamieta? Wobec tego, sam pan sobie robi czarny PR w kwintesencji :D. Bardzo dobrze, wszak to forum publiczne, teoretycznie niemoderowane (w przeciwienstwie do tego na NK, tam nawet nie probowalam ;D) wiec wszyscy mają doń wgląd. Sprawe ze mna mozna bylo naprawde inaczej rozwiazac... Porozmawiac, starac sie. Probowac.
              Nie, nie przedstawie sie z imienia i nazwiska, nie podam adresu zamieszkania, ulubionego koloru skarpetek, czy numeru buta, bo w tej chwili juz w niczym mi to nie pomoze. Bez przewy powodzenia zycze, bo z takim traktowaniem ludzi baaardzo sie Panu przyda.
              • Gość: wsj Wrocław Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław. IP: 89.174.230.* 15.11.11, 11:15
                no właśnie nie przypominam sobie takiej sytuacji więc dla mnie jest Pani tylko nieuczciwą konkurencją.....
                • Gość: M. Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław. IP: *.dynamic.chello.pl 16.11.11, 09:06
                  U... Czyzby? Nie przypomina sobie pan, czy nie chce pamietac? Nie "pamieta" bo stawiaja pana w zlym swietle? Szczerze mowiac tez bym nie chciala "pamietac". A sprawa jest stosunkowo swieza, bo z poczatku tego roku. Niestety nie powiem zadnych konkretniejszych konkretow pt. przedstawienie sie. Niemniej jednak mialam przyjemnosc jezdzic chyba ze wszystkimi panskimi inatruktorami, poczawszy od jaśnie wielmożnego miłościwie panującego PANA SZEFA, z Rafałem Ś., Rafałem P., Jerzym Cz. (?). A moim zdaniem najsympatyczniejsza i faktycznie chcaca dobrze dla kursanta osoba w tej szkole jest Pańska żona Izabela P. -na tą Panią nie powiem złego słowa, bo naprawde byloby to nieuczciwe z mojej strony. Co jeszcze mam opisac? Chce sie Pan pogrążać dalej? Niezmiennie powodzenia zycze.
                  • Gość: wsj Wrocław Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław. IP: 89.174.230.* 16.11.11, 21:02
                    no tak dane o naszych instruktorach są dostępne i się z nimi nie kryjemy więc mogła Pani podać tu wszystkich.... póki nie wiem z kim rozmawiam nie będę się odnosił do rzeczy, które dla mnie są na razie wyssane z palca....
                    ps
                    Panowie Rafałowie już z nami nie współpracują.
                    Jeśli ma Pani jakieś pretensje do Jurka, to na pewno Pani się grubo myli (na dowód opinie o Jurku TUTAJ)
                    Jeśli chodzi o mnie , to tak wiem, że jestem wymagającym instruktorem i nigdy nie ukrywam tego prze moimi Kursantami. Jeśli życzyłem Pani "powodzenia", to na pewno miała Pani inne zdanie o jeździe niż ja i nie byłem Pani do niczego potrzebny.
                    ps2
                    w opis mojej Żony trafiła Pani w 10!

rafal p.
    • Gość: gość Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.11, 11:01
      A słyszał ktoś coś o Władcach dróg?
      Na pewno to jest nowy ośrodek, ale koleżanka słyszała, że oni odłączyli się od Akademii Dobrej Jazdy, więc to jest jakaś druga filia czy całkiem inny osk?
      Robił już ktoś u nich kurs? Macie jakieś doświadczenia? Tez mają takie praktyki jak w ADJ na egzaminach wewn?
      • Gość: Marz Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław. IP: *.connecta.pl 26.10.11, 17:01
        Cześć:) Razem z koleżanką jesteśmy w trakcie kursu w tej szkole. Jest to mała szkoła jazdy, 4 instruktorów, którzy są jej właścicielami a co za tym idzie starają się bardzo. Atmosfera kumpelska, niewyobrażalna cierpliwość i profesjonalizm chłopaków a efekt taki, że jestem dopiero po 14 godzinach jazd (!!!) (jeszcze 16 godzin przede mną, nigdy wcześniej nie jeździłam) i już dziś wiem, że jeśli obleję egzamin to tylko z winy własnej nieuwagi i stresu. Instruktorzy totalnie skupieni na Tobie, punktualni, jazdy są bezstresowe i zawsze na czas. Szkołę poleciła mi koleżanka, która robiła u nich prawko w wakacje i zdała za 1 razem. Mówiła, że nie wymuszają na nikim dodatkowych godzin. O ostateczny werdykt można będzie mnie pytać po nowym roku, bo 1 egzamin prawdopodobnie wypadnie mi przed świętami zanim wyjeżdżę resztę godzin i doczekam się wolnego terminu w WORDzie
        Pozdrawiam
        • Gość: Marzena Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław. IP: *.connecta.pl 10.12.11, 18:00
          No i stało się. Miałam egzamin 9 grudnia o 11. Oczywiście zdałam za 1 razem.
          Egzaminator zabrał mnie we wszystkie możliwe pułapki, które na szczęście były mi znane dzięki mojemu instruktorowi. Mimo, że do ostatnich godzin jazd nie jeździłam całkiem bezbłędnie, to naprawdę zasłużenie zdałam egzamin. Zrobiłam tylko 2 małe błędy w ciągu 60 minutowego egzaminu. Po wyjściu z auta, egzaminator pochwalił mnie, że bardzo dobrze prowadzę auto, a moja jazda jest dynamiczna, pewna i bezpieczna. Szczerze mówiąc, egzaminator był mniej wymagający i miał mniej zastrzeżeń do mojej jazdy niż mój instruktor haha. Moja koleżanka zdawała w tym samym dniu o 14 z innym egzaminatorem i również wynik pozytywny. Obie wielkimi talentami do jazdy nie jesteśmy ale dobrzy instruktorzy+ opanowanie na egzaminie= sukces!
          Życzę Wam dobrego wyboru szkoły i mocnych nerwów na egzaminie.
          Ze swojej strony polecam oczywiście "Władców Dróg". Ja jeździłam głównie z Wojtkiem ale miałam przyjemność jeździć również z pozostałymi 3 i wszyscy są naprawdę świetni. Na jazdy można zapisywać się z tygodnia na tydzień i nie ma problemu z ustawieniem sobie 3-4 jazd w tygodniu w pasujących nam terminach. Jazdy nigdy nie są opóźniane ani przekładane.
          OK to chyba tyle.
          Nie pytajcie mnie o nic więcej bo już tu nie zajrzę. Mam to wszystko za sobą i nie chcę już nigdy o tym myśleć;)
    • Gość: artur Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław. IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.07.11, 19:02
      moim zdaniem najlepiej jest w osk sto z sienkiewicza zdalem za pierwszym razem polecam!
      • Gość: Bibi Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław. IP: *.centertel.pl 25.11.11, 18:37
        Ja powiem tak, 30 godzin kursu przejeżdziłam w Akademii Dobrej Jazdy , plus takie,że jedziłam w tzw,,strefie", ale hmmmm ile mozna jezdzić ,,na pamięc" !!!!!! tylko po to,aby zdac egzamin. Teraz (bez porównania) jezdze chyba z najlepszym ,a we Wrocławiu najbardziej doświadczonym instruktorem p.Maćkiem Szczotką. Długo szukałam odpowiedniego instruktora,az zasugerowała mi go kolezanka z pracy, która robiła prawo jazdy 15 lat temu. Co moge powiedzić porównując te dwie dzkoły Akademie Dobrej Jazdy oraz p.Macka Szczotek? 1) Z Panem Maćkiem jezdze po całym mieście, nie boje się róznych sytuacji drogowych i czuję się bezpiecznie na drodze. parkowac uczyłam sie UWAGA!!!! na 6.tym piętrze galerii Renoma wśród setek samochodów (oczywiscie najpierw musiałam wjechać po tych zakrętasach na 6.te piętro) 2)p.Maciek jest super człowiekiem, jak trzeba to krzyknie,a jak jest super, to powie to prosto ,, jestem dumny, sa postepy, widze ,że sie nie boisz ". 3 ) Poświęca całe 60minut na jazdę, w międzyczasie duuużo tłumaczy Z czystym sumieniem polecam p.Macka Szczotkę!
        • Gość: Billy the Kid Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.11, 22:45
          Dziwne... 60 minut?
          ja jeździłem minimum 120 jak nie 180 minut na jedną jazdę.
          60 minut toż to nic jest.
          ja tyle przeznaczałem na zabawę za kółkiem... Czyli luźną jazdę dla samej frajdy z prowadzenia auta :)
    • Gość: gumiak Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław. RyCARdo IP: *.internetia.net.pl 11.07.11, 20:21
      Właśnie zdałem egzamin za pierwszym razem!!!!! A byłem w Rycardo.
      Szkoła jest coś między genialna a rewelacyjna!
      Polecam tą szkołę nawet dla tych najbardziej zielonych i którym wydaje się, że jazda jest ostatnim złem jakie zrobią w życiu, gdyż niezniszczalna cierpliwość pana Ryśka jest niesamowita! Wiem to po sobie ;] Poza tym miła atmosfera praktycznie panuje cały czas.
      Zresztą o panu Michale się mało mówi na forach a świetnie się z nim oceniało przechodzące dziewczyny!
      O generalnym przygotowaniu już nie wspomnę bo rankingi, który każdy który szuka szkoły dla siebie pewnie już przejrzał, mówią same za siebie ;]

www.word.wroc.pl/download/ranking/Ranking_I_polrocze_2011_roku.pdf
      A jeszcze nie wspomniałem że grupy składają się z max 15 os. Co jest mega plusem, bo nietrudno o godziny jazd. A słyszałem, że w różnych szkołach to jest jakaś masakra.
      • Gość: ewelina Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław. RyCARd IP: *.238-95-r.retail.telecomitalia.it 02.11.11, 14:24
        Wiem, że to forum dla osób odnośnie prawa jazdy. Ale ja od zeszłego roku, też z Ryśkiem 13.12 zdałam egzamin. Teraz jestem we Włoszech i powiem, że jestem naprawdę pod wrażeniem. I Ryśka i mojego. Że ja się tu umiem w ogóle poruszać. I dlatego Ryśka podziwiam, że pamięta o tym, że ktoś zawsze ponosi winę na drodze, że da o nas w samochodzie.Już miałam dwie słuczki, nie z mojej winy (stałam sobie na czerwonym i w pupę mi wjechali, a druga - na zielonym, które miałam ja mnie w rzymie trzasnęli mnie w bok), bo kto mnie nauczył wszystkiego?!!!! Polska to cudowny kraj do nauki jazdy, naprawde!!!! I dziękuję tobie naprawdę Rysiek.
    • Gość: artur Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław. IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.07.11, 20:56
      osk sto ul sienkiewicza wroclaw naprawde polecam
    • Gość: artur Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław. IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.07.11, 21:00
      polecam szkole osk sto z ulicy sienkiewicza zdalem dzisiaj za pierwszym razem najlepsza szkola w miescie!
      • Gość: amlj Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław. IP: *.wroclaw.vectranet.pl 20.07.11, 10:48
        100 % zadowolenia z jazd z p. Bogdanem z Kruka. Bardzo cierpliwy, uczciwy z wieloletnim doświadczeniem. Jemu naprawdę zależy na tym, aby nauczyć kursanta i jak najlepiej przygotować do egzaminu.
    • Gość: nietka Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław. IP: *.adsl.inetia.pl 30.07.11, 19:44
      Polecam szkołę jazdy Egzaminator, prowadzoną przez pana Roberta Zaborowskiego będącego jednocześnie moim instruktorem jazdy w trakcie kursu. Zdałam egzamin państwowy za pierwszym podejściem.
      • Gość: Kamila Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław. IP: *.Lompy.korbank.pl 13.08.11, 22:12
        POLECAM WSZYSTKIM SZKOŁĘ JAZDY RyCARdo !!!!

Tą szkółkę polecił mi kolega i jestem z niej bardzo zadowolona.
        Jeździłam z Panem Rysiem i muszę potwierdzić, że jest to bardzo sympatyczny i cierpliwy instruktor. Na lepszego nie można było trafić :) Naprawde potrafi wiele nauczyć, w krótkim czasie.
        Od pierwszej godzinki jeździliśmy w strefie egzaminacyjnej. Wcześniej nie bardzo miałam doczynienia z jazdą samochodem, a po kursie w RyCARdo zdałam za pierwszym razem!! :)
        Parę godz. jeździłam z Michałem, który również jest bardzo fajnym instruktorem.

Polecam wszystkim którzy boją się iść na prawko tak jak ja się bałam, bo jazdy w tej szkole to sama przyjemność.

Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuje Instruktorom
      • Gość: agniesz Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.12, 19:55
        Polecam szkołę jazdy Egzaminator, prowadzoną przez pana Roberta Zaborowskiego, będącego jednocześnie moim instruktorem. Nauka przebiegła bezproblemowo, pan Zaborowski był bardzo cierpliwym i pomocnym nauczycielem. Zdałam za drugim razem.
        • Gość: Marlena Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.12, 17:55
           Właśnie zakończyłam swoją przygodę ze szkołą AUTO-STOP ;) Egzamin na prawo jazdy zdałam za PIERWSZYM razem a to wszystko dzięki najlepszemu instruktorowi, którym jest Sylwester Kurtys. Dzięki niemu nic na egzaminie państwowym mnie nie zaskoczyło, szłam z przekonaniem, że wszystko umiem a Sylwek cały czas mnie w tym przekonaniu potwierdzał i wspierał.  Wspólne jazdy przebiegały w miłej i bezstresowej atmosferze a przy tym były bardzo profesjonalne i rzeczowe.  Sylwek tłumaczył wszystko w  jasny i zrozumiały sposób a przy tym był cierpliwy i wyrozumiały (co w moim przypadku czasami bardzo się przydawało :D ). Zdecydowanie każdemu polecam tego instruktora i zapewniam, że przy zaangażowaniu z obu stron sukces gwarantowany !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka