Dodaj do ulubionych

Brak pewności siebie :(

IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.12.07, 19:45
Cześć, moim głównym problemem jest pewność siebie, a właściwie jej brak. Jestem po 33 godzinach jazd i wydaje mi się że po takim czasie ludzie już sobie dość dobrze radzą. Nie mówię, że mi idzie źle bo jeżdżę całkiem ok ale są sytuacje na drodze gdzie tak spanikuję, że nie wiem co mam robić. Narazie mam obok instruktora więc mi pomaga ale co będzie na egzaminie :( Chyba przechodzę kryzys :(
Obserwuj wątek
    • Gość: Sabina Re: Brak pewności siebie :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.07, 19:53
      Ja wyjeździłam w sumie 45 godzin,egzamin zdałam za trzecim
      podejściem,ale nigdy nie miałam pewności,że wszystko potrafię,byłoby
      zapewne podobnie nawet gdybym spędziła więcej czasu na
      jazdach.Zawsze się zdarzają jakieś nieoczekiwane sytuacje,grunt to
      nie spanikować,powiedzieć sobie w myślach"dam radę,potrafię".Ważne
      jest także,by się nie zniechęcać tylko próbować.Pozdrawiam i
      powodzenia na egzaminie!
      • Gość: .. Re: Brak pewności siebie :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.07, 21:26
        mam to samo - totalny brak pewności siebie. Gorzej, że muszę już jeździć bez
        instruktora (bo zdałam egzamin). Na egzaminie spięłam się maksymalnie jak tylko
        mogłam i nie dałam po sobie poznać że panikuję ;-) Dasz radę!
        • Gość: 3_kropka Re: Brak pewności siebie :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.07, 22:06
          Gość portalu: .. napisał(a):

> mam to samo - totalny brak pewności siebie. Gorzej, że muszę już jeździć bez
          > instruktora (bo zdałam egzamin). Na egzaminie spięłam się maksymalnie jak tylko
          > mogłam i nie dałam po sobie poznać że panikuję ;-) Dasz radę!

Podpisuję się obiema rekami -
          po zdanym egzaminie dotarło do mnie, że żarty się skończyły i trzeba zacząć jeździć samodzielnie i dopiero wtedy strach mnie obleciał.
          Ale wsiadłam za kierownicę, najpierw z mężem, siostrą a potem sama i ... dawałam radę.
          Zawsze wtedy kiedy zaczynał "oblatywać" mnie strach brałam trzy głebokie wdechy i szłam jeździć choćby niewiemco - i pomagało.
          Dasz radę :))) My, kobitki jesteśmy mocne tylko czasem wyglądamy na takie sierotki ;)
    • Gość: kobitka Re: Brak pewności siebie :( IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.12.07, 15:10
      Dziękuję dziewczynki za słowa otuchy ;) Też postaram się "spiąć" w sobie i zobaczymy ;) Pozdrawiam cieplutko ;)
      • Gość: .. Re: Brak pewności siebie :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.07, 20:21
        daj znać jak poszło :-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka