Gość: kukiz IP: *.static.akk.net.pl 18.12.07, 14:51 witam .Zeby papiery przeniesc do innego wordu -trzeba je osobiscie odebrac ? CZY idzie jakos je przeslac ? dziekuje za odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: a Re: wazne ! IP: *.ip.netia.com.pl 18.12.07, 16:00 To zadzwoń i się dowiedz. Ale zauważyłam, że WORD-y to PRL, więc pewnie trzeba będzie się pofatygować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: wazne ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.07, 17:11 Trzeba osobiście i tam złożyć podanie o przeniesienie. Potem czeka się jak wpłyną do nowego WORD i wtedy można opłacić i ustalić termin. Wglądu do dokumentów nie ma. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kukiz Re: wazne ! IP: *.static.akk.net.pl 19.12.07, 09:10 jeszcze 1 pytanko ... zalatwie to w 1 dzien ? bo mam troche daleko do tego starego wordu .Jak wyglada takie podanie ? z gory dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał bydgoski wzór wniosku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.07, 11:52 www.word.bydgoszcz.pl/doki/rezygnacja_inny_osrodek.pdf Myślę że pasuje do każego wordu. Pozdrawiam Michał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kukiz Re: bydgoski wzór wniosku IP: *.static.akk.net.pl 19.12.07, 13:14 to jak tam pojade to bede mogl to na miejscu wypisac i oddac ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kukiz help ! Re: bydgoski wzór wniosku IP: *.static.akk.net.pl 19.12.07, 22:33 zalatwie to an 1 raz ? prosze pilne ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kukiz Re: bydgoski wzór wniosku IP: *.static.akk.net.pl 19.12.07, 22:35 tzn jak pojade np :jutro ,to to zalatwie w 1 dzien a konkretnie chce z czestochowy na bytom przeniesc ;p zalezy mi zeby nie jezdzic za przeproszeniem 10 razy Odpowiedz Link Zgłoś
przeciwcialo Re: wazne ! 19.12.07, 23:01 Jesli jakis egzamin zdawałes to juz do reki nie dostaniesz. Tylko przesłanie z word do word wchodzi w rachube. jesli nie zdawałes nic to wybierasz papiery i sam zawozisz gdzie tam chcesz. Odpowiedz Link Zgłoś