xadam30 01.02.08, 23:12 Normalnie anioł. Naprawdę piękna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
linia.frontu Re: Jeździła dzisiaj ze mną kursantka. 01.02.08, 23:26 xadam30 napisał: > Normalnie anioł. Naprawdę piękna. Słu... słucham? Xadam? W sensie, że dobrze jeździła? Xadam , no chociaż Ty... nie... Odpowiedz Link Zgłoś
xadam30 Re: Jeździła dzisiaj ze mną kursantka. 01.02.08, 23:29 linia.frontu napisała: > Słu... słucham? Xadam? > W sensie, że dobrze jeździła? Tak, oczywiście, że tak. > Xadam , no chociaż Ty... nie... Nieee, no, ja nieee :)) Odpowiedz Link Zgłoś
linia.frontu Re: Jeździła dzisiaj ze mną kursantka. 01.02.08, 23:32 xadam30 napisał: > linia.frontu napisała: > > Słu... słucham? Xadam? > > W sensie, że dobrze jeździła? > Tak, oczywiście, że tak. Uff. A co Tak pięknie robiła??? > > Xadam , no chociaż Ty... nie... > > Nieee, no, ja nieee :)) Masz trochę więcej buziaków: ;*;*;*;*;*;*;*;*;*;;*;*;* Połóż je sobie gdzieś na widoku;) Odpowiedz Link Zgłoś
xadam30 Re: Jeździła dzisiaj ze mną kursantka. 01.02.08, 23:40 linia.frontu napisała: > Uff. A co Tak pięknie robiła??? Ogólnie wszystko, hehehe > Masz trochę więcej buziaków: ;*;*;*;*;*;*;*;*;*;;*;*;* > Połóż je sobie gdzieś na widoku;) Odpowiedz Link Zgłoś
linia.frontu Re: Jeździła dzisiaj ze mną kursantka. 01.02.08, 23:48 xadam30 napisał: > linia.frontu napisała: > > > Uff. A co Tak pięknie robiła??? > > Ogólnie wszystko, hehehe Jesteś gorszy ode mnie! :D > > > Masz trochę więcej buziaków: ;*;*;*;*;*;*;*;*;*;;*;*;* > > Połóż je sobie gdzieś na widoku;) Idę spać! A buziaki przydadzą się Tobie i Koleżance Małżonce, to miej pod ręką!!! Piątek wieczór, wiesz;) Ja zapijam do kompa koszmarny dzień i właśnie dojrzałam do Hłaski, więc chrzanię jutrzejszy exam i idu poczytać;) Jak mnie nie zmooorzy, dobranoc:) Nie obrażaj się za post poniżej. Zakaz obrażania!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
linia.frontu Re: Jeździła dzisiaj ze mną kursantka. 01.02.08, 23:29 xadam30 napisał: > Normalnie anioł. Naprawdę piękna. Bo zaraz powiem, że wrzyscy jesteście tacy sami, a potem, że ... forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=154&w=73553684&a=73584230 Masz buziaki: ;*;*;*;*;*;* Odpowiedz Link Zgłoś
xadam30 Re: Jeździła dzisiaj ze mną kursantka. 01.02.08, 23:47 > Masz buziaki: ;*;*;*;*;*;* Ale za co? Odpowiedz Link Zgłoś
linia.frontu Re: Jeździła dzisiaj ze mną kursantka. 01.02.08, 23:49 xadam30 napisał: > > Masz buziaki: ;*;*;*;*;*;* > > Ale za co? Nie za co, tylko po co - w poście powyżej, znów przepraszam za sygnaturę;) Odpowiedz Link Zgłoś
sowaa5 haha jak ja lubie czytac wasze rozmowy:P 03.02.08, 12:41 sa takie....inne:P Odpowiedz Link Zgłoś
linia.frontu Re: haha jak ja lubie czytac wasze rozmowy:P 03.02.08, 19:11 sowaa5 napisała: > sa takie....inne:P Dlatego nic nam nie wyjdzie z tego jeżdżenia. Będziemy się ciągle wygłupiać. Albo ja mu będę opowiadać o "moim byłym" instruktorze. Odpowiedz Link Zgłoś
xadam30 Re: haha jak ja lubie czytac wasze rozmowy:P 03.02.08, 20:09 linia.frontu napisała: > > Dlatego nic nam nie wyjdzie z tego jeżdżenia. Z takim podejściem na pewno. > Będziemy się ciągle > wygłupiać. Albo ja mu będę opowiadać o "moim byłym" instruktorze. Wolnego! To ja ustalam warunki! :) Odpowiedz Link Zgłoś
linia.frontu Re: haha jak ja lubie czytac wasze rozmowy:P 03.02.08, 20:15 xadam30 napisał: > linia.frontu napisała: > > > > Dlatego nic nam nie wyjdzie z tego jeżdżenia. > > Z takim podejściem na pewno. Jakim takim?;) No, przepraszam. Stara, flustrowana ze mnie baba. > > Będziemy się ciągle > > wygłupiać. Albo ja mu będę opowiadać o "moim byłym" instruktorze. > > Wolnego! To ja ustalam warunki! :) :D:D:D A właśnie, że ja! ;) Just kidding;) Odpowiedz Link Zgłoś
xadam30 Re: haha jak ja lubie czytac wasze rozmowy:P 03.02.08, 20:39 linia.frontu napisała: > Just kidding;) > Yes, of course Odpowiedz Link Zgłoś
linia.frontu Re: haha jak ja lubie czytac wasze rozmowy:P 03.02.08, 20:45 xadam30 napisał: > linia.frontu napisała: > > > > Just kidding;) > Yes, of course Ja tez niewiele więcej znaju po angielsku, i dlatego żartować z ta Anglia. Ale ja znaju swój instruktor! Wcześniej nie znaju, ale teraz znaju, i to nie być dobry układ. Odpowiedz Link Zgłoś
sowaa5 Re: haha jak ja lubie czytac wasze rozmowy:P 04.02.08, 14:21 > > > > Wolnego! To ja ustalam warunki! :) > > :D:D:D > A właśnie, że ja! ;) > > > Just kidding;) > > ja wam ustale warunki:P bedzie sprawiedliwie..nie bedziecie sie przeciez klocic:D Odpowiedz Link Zgłoś
linia.frontu Re: haha jak ja lubie czytac wasze rozmowy:P 03.02.08, 20:43 xadam30 napisał: > linia.frontu napisała: > > Dlatego nic nam nie wyjdzie z tego jeżdżenia. Wiesz co, bo ja się od d. strony do tego zabieram. I dlatego nam nie wyjdzie. Ja muszę przede wszystkim zerwać jakikolwiek kontakt ze swoim instruktorem, wychrzanić ten telefon przez okno, a najlepiej jeszcze wyjechać do Anglii i musi minąć dużo czasu. Bardzo dużo. Z tą Anglią, of course żartuję. Ale z resztą juz nie. Reszta całkiem poważnie. Bo zwariuję;). > Z takim podejściem na pewno. > > > Będziemy się ciągle > > wygłupiać. Albo ja mu będę opowiadać o "moim byłym" instruktorze. > > Wolnego! To ja ustalam warunki! :) I wtedy będziesz mógł stawiać warunki:) Odpowiedz Link Zgłoś
xadam30 Re: haha jak ja lubie czytac wasze rozmowy:P 03.02.08, 21:47 linia.frontu napisała: > linia.frontu napisała: > Wiesz co, bo ja się od d. strony do tego zabieram. I dlatego nam nie > wyjdzie. Ja, jak się od tej strony zabieram to zawsze wychodzi (i to jeszcze jak?!) hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
linia.frontu Re: haha jak ja lubie czytac wasze rozmowy:P 04.02.08, 09:29 xadam30 napisał: > linia.frontu napisała: > > > linia.frontu napisała: > > > Wiesz co, bo ja się od d. strony do tego zabieram. I dlatego nam > nie > > wyjdzie. > > Ja, jak się od tej strony zabieram to zawsze wychodzi (i to jeszcze > jak?!) hehehe No dobra, ale z moim instruktorem już od tej strony nie wyjdzie;) Odpowiedz Link Zgłoś
sowaa5 Re: haha jak ja lubie czytac wasze rozmowy:P 04.02.08, 14:19 > No dobra, ale z moim instruktorem już od tej strony nie wyjdzie;) > Linia nie ma juz TWOJEGO instriktora:P mialas zapomniec... zgodz sie na te jazdy z Xadamem..bo sie jeszcze rozmysli:P Odpowiedz Link Zgłoś
linia.frontu Re: haha jak ja lubie czytac wasze rozmowy:P 04.02.08, 16:26 sowaa5 napisała: > > > No dobra, ale z moim instruktorem już od tej strony nie wyjdzie;) > > > > Linia nie ma juz TWOJEGO instriktora:P mialas zapomniec... > zgodz sie na te jazdy z Xadamem..bo sie jeszcze rozmysli:P Jest niestety, cały czas jest, ale już na szczęście nie mój :D Tylko to wiesz, nie tak łatwo zapomnieć o kimś, kogo się widzi nieomal codziennie, i kto nieomal codziennie psuje Ci krew, a Ty nic z tym nie możesz zrobić. Na tym polega nieszczęście. Nee, Xadam mnie lubi, nie rozmyśli się. Zresztą ja mu nie powiem, że ja to linia.frontu, zadzwonię do niego z innego numeru i powiem, że chcę tylko z nim.... jeździć :D Odpowiedz Link Zgłoś
xadam30 Re: haha jak ja lubie czytac wasze rozmowy:P 04.02.08, 23:44 linia.frontu napisała: > Zresztą ja mu nie powiem, że > ja to linia.frontu, zadzwonię do niego z innego numeru Nie wiedziałem, że jesteś taka przebiegła, hehehe... i tak się wydasz, hehehe... już ja to wiem (mam swoje sposoby) hehehe > chcę tylko z nim.... jeździć :D Bardzo śmieeeeszne Odpowiedz Link Zgłoś
linia.frontu Re: haha jak ja lubie czytac wasze rozmowy:P 05.02.08, 07:53 xadam30 napisał: > linia.frontu napisała: >> > Zresztą ja mu nie powiem, że > > ja to linia.frontu, zadzwonię do niego z innego numeru > Nie wiedziałem, że jesteś taka przebiegła, hehehe... i tak się wydasz, hehehe... Baaardzo prawdopodobne;) > już ja to wiem (mam swoje sposoby) hehehe > > chcę tylko z nim.... jeździć :D > Bardzo śmieeeeszne Oj, no wiesz przecież doskonale, że sobie żartuję! Zresztą w realu już nie będę taka pewniacha:P Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Jeździła dzisiaj ze mną kursantka. 04.02.08, 17:10 xadam30 napisał: > Normalnie anioł. Naprawdę piękna. > > > > założę się,że zda za pierwszym razem! Odpowiedz Link Zgłoś
linia.frontu Re: Jeździła dzisiaj ze mną kursantka. 04.02.08, 18:24 drzejms-buond napisał: > xadam30 napisał: > > > Normalnie anioł. Naprawdę piękna. > założę się,że zda za pierwszym razem! A ja stawiam, że nie - instruktor nie będzie mógł się skupić na nauce jazdy :D A jak instruktor przystojny... mmmm;) 3 podejście, jak nic. Xadam, a tak w ogóle to jesteś brzydki, prawda? Znam takiego instruktora, że mi kolana miękną na samą myśl, a że bawiłam się na jego weselu, ale mówię Ci takie ciacho, mój instruktor wyglądał przy nim nędznie cokolwiek. Też mnie zapraszał na jazdy, i to jak, ale mowy nie ma! Zacznie mi się podobać i dopiero będzie. Dlatego uważam, że dla dobra sprawy powinieneś być brzydki; głupi być nie możesz, bo musisz mnie nauczyć jeździć, ale to chociaż bądź brzydki. Bo jak tylko pomyślę, że mogłabym pomyśleć o Tobie nie jak o instruktorze, to wysiadam z auta. Ot co. Odpowiedz Link Zgłoś
linia.frontu Xadam... 04.02.08, 20:38 Przepraszam, mam zboczone poczucie humoru, w zasadzie mógłbyś się obrazić. Ale i tak mnie lubisz? :) Odpowiedz Link Zgłoś
linia.frontu Re: Jeździła dzisiaj ze mną kursantka. 05.02.08, 07:54 xadam30 napisał: No właśnie widzisz. Na kierowcę to ja się uczyłam 70h. Teraz chciałabym nauczyć się zdać egzamin. Odpowiedz Link Zgłoś
linia.frontu Re: Jeździła dzisiaj ze mną kursantka. 05.02.08, 08:01 linia.frontu napisała: > xadam30 napisał: > > No właśnie widzisz. Na kierowcę to ja się uczyłam 70h. Teraz > chciałabym nauczyć się zdać egzamin. Niestety, ale tak jest. Musisz się nastawić na te dwie rzeczy. Że jak coś będzie inaczej, niż mi mówił instruktor, to ja będę chciała znać merytoryczne uzasadnienie, dlaczego inaczej. I jestem nieznośna. Koszmarny kursant. ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
xadam30 Re: Jeździła dzisiaj ze mną kursantka. 05.02.08, 12:27 Postaram się, ale jak już będziesz za bardzo "upierdliwa", hehe to powiem: dlatego, że ja tak mówię :)) Odpowiedz Link Zgłoś
linia.frontu Re: Jeździła dzisiaj ze mną kursantka. 05.02.08, 13:34 xadam30 napisał: > Postaram się, ale jak już będziesz za bardzo "upierdliwa", hehe to powiem: dlatego, że ja tak mówię :)) A ja wtedy zacznę jęczeć: "a mój instruktoooor..." - jednego instruktora doprowadziłam w ten sposób do szału w 15 minut, a to nie ze złośliwości, tylko po prostu chcę wiedzieć, dlaczego mój instruktor mówił inaczej, a temten inaczej, i który się myli;) Odpowiedz Link Zgłoś
xadam30 Re: Jeździła dzisiaj ze mną kursantka. 05.02.08, 12:32 linia.frontu napisała: > xadam30 napisał: > > No właśnie widzisz. Na kierowcę to ja się uczyłam 70h. Teraz > chciałabym nauczyć się zdać egzamin. > Sama sobie odpowiedziałaś. Uczyłam się, a nauczyłam to prawie to samo, a prawie to wiadomo. Odpowiedz Link Zgłoś
xadam30 Re: Jeździła dzisiaj ze mną kursantka. 05.02.08, 12:50 Proponując Ci kiedyś jazdę, chodziło mi o to (po tym co od Ciebie usłyszałem), żebyś "nie dreptała nóżkami w miejscu stojąc w błocie" tylko zmieniła instruktora (nie koniecznie na mnie) i spróbowała z tego "błota" wyjść. Jeśli by się okazało, że mój przekaz do Ciebie nie dociera, tzn., że z Tobą coś jest nie tak, hehehehe - żartuję ;). Dalej będziesz szukać swojego instruktora, który do Ciebie dotrze. Na pewno na siłę nie będę chciał Cię przy sobie zatrzymać, żeby np. wyciągnąć kasę. Pamiętaj: Ty płacisz, Ty decydujesz z kim chcesz jeździć i to wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
linia.frontu Re: Jeździła dzisiaj ze mną kursantka. 05.02.08, 13:41 xadam30 napisał: > Jeśli by się okazało, że mój przekaz do Ciebie nie dociera, tzn., że z Tobą coś jest nie tak, hehehehe - żartuję ;). Mi się jakoś nie spieszy do tego, żeby się okazało, że to on miał rację, a ze mną jest coś nie tak;( Jak się okaże, że ze mną jest coś nie tak, to nigdy nie zrobię prawka... spokojnie, na razie teoria, potem się przenoszę na Radarową, są krótkie terminy, a potem dopiero pomyślę o egzaminie;) A instruktora faktycznie zmieniam - teraz będę sobie jeździć z facetem, u którego mnóstwo ludzi zdaje za pierwszym i który jest antykoncepcyjny, i który jest zdruzgotany faktem, że będę z nim jeździć :D Z moim już nie chcę i nie będę jeździć! Nie!!!!!!!!!!!!!!!! Miał 70 godzin, żeby mnie czegoś nauczyć, gnojek. A z kim jeszcze, to zależy od kasy. Odpowiedz Link Zgłoś
smaile Re: Jeździła dzisiaj ze mną kursantka. 13.02.08, 08:37 xadam30 napisał: Pamiętaj: Ty płacisz, Ty decydujesz z kim chcesz jeździć i to wszystko. Brawo! Bardzo mi sie podoba, to co Pan Instruktor tutaj napisał! Znając linie frontu wiem, ze jej sie przyda Instruktor z anielska cierpliwoscia, asertywnoscia i ogromna sila przebicia przez mur wspomnień o eks-Instruktorze. linia Ty kokietko! ;-D Ty nie flirtuj tutaj tylko wsiadaj do elki i miej juz za sobą ezgzamin, bo kto mi i P. obiecal ze nas przewiezie po Stolicy????? Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
linia.frontu Re: Jeździła dzisiaj ze mną kursantka. 13.02.08, 12:36 smaile napisała: > xadam30 napisał: > Pamiętaj: Ty płacisz, Ty decydujesz z kim chcesz jeździć i to > wszystko. > Brawo! Bardzo mi sie podoba, to co Pan Instruktor tutaj napisał! Eh, Smaile, staram się tak robić. Tylko kto zapłaci instruktorowi za te wszystkie moje świństwa? :) > Znając linie frontu wiem, ze jej sie przyda Instruktor z anielska > cierpliwoscia, asertywnoscia i ogromna sila przebicia przez mur > wspomnień o eks-Instruktorze. Zwłaszcza z siłą przebicia... Smaile, Ty wiesz, jaka się teraz ze mnie zołza zrobiła? Jazda ze mną to będzie orka. Może Xadamowi uda się zrehabilitować w moich oczach tę szlachetną instytucję, jaką jest ośrodek szkolenia, wraz z wyposażeniem;) > linia Ty kokietko! ;-D Ty nie flirtuj tutaj tylko wsiadaj do elki i miej juz za sobą ezgzamin, bo kto mi i P. obiecal ze nas przewiezie po Stolicy????? Ja obiecałam?;) No nie flirtuję przecież, Xadam ma żonę wszakże! A że typowa ze mnie baba... Xadam wie, że to tak tylko;) Spokojnie, na razie teorię muszę zdać! Mam za tydzień. A egzaminy mam za sobą nawet 3! ;D > Pozdrawiam! Ja też! I P. i P. !!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
linia.frontu Re: Jeździła dzisiaj ze mną kursantka. 05.02.08, 13:35 xadam30 napisał: > Sama sobie odpowiedziałaś. Uczyłam się, a nauczyłam to prawie to samo, a prawie to wiadomo. Litości!!! 70 Godzin!!! Muszę coś umieć.... cokolwiek... buuuuuuu ;( Odpowiedz Link Zgłoś
sowaa5 Re: Jeździła dzisiaj ze mną kursantka. 05.02.08, 13:53 "Kierowcą trzeba się poczuć (nabrać pewności siebie, itd.) i dopiero na egzamin." zeby nabrac pewnosci siebie to trzeba doswiadczenia a zeby zdobyc doswiadczenie to trzeba pierwsze zdac egzamin ..heh bledne kolo:P:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) sygnatura dla drzejmsa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.08, 18:32 Wstydzę się to podpisać swoim nickiem, ale w moim domu mawiało się: każdy kiedyś popełnił błąd nawet on, nawet drzejms buond To dla Ciebie na sygnaturę. :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stricto Jeździła dzisiaj ze mną kursantka. IP: *.gdynia.mm.pl 05.02.08, 13:18 xadam30 napisał: > Normalnie anioł. Naprawdę piękna. A była w majteczkach czy bez? Odpowiedz Link Zgłoś
sowaa5 Re: Jeździła dzisiaj ze mną kursantka. 05.02.08, 13:57 Gość portalu: stricto napisał(a): > A była w majteczkach czy bez? czerwone w kropki bordo:P Odpowiedz Link Zgłoś