Dodaj do ulubionych

warszawa-szybka teoria

IP: *.gprs.plus.pl 06.04.08, 22:28
mógłby ktoś mi polecic szkołe jazdy w warszawie,w ktorej są jakies
weekendowe kursy a prowadzący przymkną oko na nieobecności(jestem
bardzo ograniczona czasowo,na dobrą sprawę wolne mam
niedziele,czasem soboty),w ktorej szybko można zacząć jazdy-
najlepiej w trakcie teorii jeszcze i nie ma problemu z czestymi
jazdami
z góry dziękuję
Obserwuj wątek
    • Gość: kika Re: warszawa-szybka teoria IP: *.chello.pl 06.04.08, 22:58
      ja polecam szkołe jazdy abs na żoliborzu ja zrobiłam całateorie w 3
      dni2 soboty i 1 niedziele.
      • Gość: majka Re: warszawa-szybka teoria IP: *.gprs.plus.pl 06.04.08, 23:04
        a jesli np w jedna sobote nie mogłabym byc to stwarzaja problem?jak
        kwestia jazd?moena zaczac szybko?np w trakcie teorii?
        • Gość: alinka Re: warszawa-szybka teoria IP: *.gprs.plus.pl 07.04.08, 13:37
          Dziewczyno..to nie jest kurs szydełkowania czy robienia wycinanek.
          Wg przepisów- musisz zaliczyć 30 godzin teorii i dopiero po zakończeniu teorii
          rozpocząć jazdy.
          Wszelkie kombinacje w stylu - część teorii i jazdy w trakcie są 1.niezgodne z
          prawem
          2. niczego się nie nauczysz

W przypadku kontroli - twój kurs zostanie uznany za nieważny i nawet jak jakimś
          cudem zdasz egzamin na prawo jazdy to dokument zostanie ci cofnięty za nieważny
          kurs..
          Zastanów sie więc czy warto ;)
          • Gość: majka Re: warszawa-szybka teoria IP: *.aster.pl 07.04.08, 19:49
            cóz...teorie umiem i zdam,a niestety jestem tak ograniczono czasowa
            ze nie znalazła kursu w ktorym moglabym w calosci uczestniczyc...nie
            chodzi mi o unikanie czegoś...bo tak czy tak zeby zdac muszę
            umieć/się nauczyć...
            • Gość: flores Re: warszawa-szybka teoria IP: *.chello.pl 07.04.08, 21:04
              zielony listek ma takie szybkie kursy weekendowe
            • Gość: alinka Re: warszawa-szybka teoria IP: *.gprs.plus.pl 08.04.08, 18:45
              Każda szkoła, która zgodzi sie na takie połowiczne szkolenie robi to niezgodnie
              z prawem.Wg Ustawy o szkoleniu kandydatów na kierowców musisz przejść 30 godzin
              wykładów i 30 godzin jazd czy to się Tobie podoba czy nie - nawet jeśli wydaje
              Ci się, że "umiesz" teorię :)
              Dobry wykładowca udowodni Ci, że jednak nie"umiesz" teorii;)
              Mi się też tak wydawało..
              W dwa dni nie da się zrobić teorii - to jest niemożliwe- 15 godzin lekcyjnych x 2.
              W 3 dni to już jest realne ale bardzo pobieżnie.4 dni wykładowe to jest realne.
              • Gość: Konrad Re: warszawa-szybka teoria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.08, 19:58
                Bla bla bla ;).
                Owszem, dobrze przeprowadzona teoria potrafi wiele pomóc (kursant dowie się np. co to sprzęgło i jak działa skrzynia biegó), ale przeceniasz jej rolę. Wykładowca, nawet najlepszy nie "wymyśli" niczego, czego nie wymyślono w podręcznikach czy PoRD a co jest obowiązkową częścią szkolenia teoretycznego.
    • melka133 Re: warszawa-szybka teoria 08.04.08, 12:44
      w Kanonie możesz zrobić teorię przez internet (musisz wysiedzieć 30
      godzin, kiedy - zależy od Ciebie) a jazdy są często, szkoła tez na
      Żoliborzu
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka