Gość: mika IP: *.magma-net.pl 29.05.08, 21:23 Witam. Czy na egzaminie przy parkowaniu równoległym tyłem mogę obniżyć sobie prawe lusterko? Instruktor tylko tak mnie nauczył a słyszałam że jednak na egzaminie tak nie można:( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
toyota08 Re: Pytanie - parkowanie równoległe tyłem 29.05.08, 21:26 Napewno nie można. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: och Re: Pytanie - parkowanie równoległe tyłem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.08, 22:07 bo chodzi nie o parkowanie tylko o oblanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noname Re: Pytanie - parkowanie równoległe tyłem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.08, 22:59 niestety tak jak sobie ustawisz lusterko na placu to tak juz bedzie musiało byc przez cały egzamin. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: Pytanie - parkowanie równoległe tyłem IP: *.magma-net.pl 30.05.08, 09:05 No to swietnie :( Dzis egzamin wiec i tak bede probowala ustawiac to lusterko bo i tak inaczej nie umiem. Dziekuje za odpowiedzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: Pytanie - parkowanie równoległe tyłem IP: *.magma-net.pl 30.05.08, 09:28 Znalazlam jeszcze to www.naukajazdy.pl/assets/modules/forum/viewtopic.php? p=6596#6596 i wyglada na to ze jednak moge :) Zdawac bede oczywiscie we Wroclawiu. Dzieki temu moze pojde na egzamin z mniejszym stresem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doświadczona Re: Pytanie - parkowanie równoległe tyłem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.08, 10:22 jak sobie ustawisz lusterka do łuku tak musisz z nimi wyjechać na miasto jak będziesz dalej tak kombinować i wymyślać to napewno nie zdasz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamil Re: Pytanie - parkowanie równoległe tyłem IP: *.r-ce.pl 30.05.08, 16:02 Niestety nie można poprawić lusterka.Jeżeli na początku źle sobie ustawiłaś to trzeba cierpieć:( też źle sobie ustawiłem i pojechałem na pamięć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: Pytanie - parkowanie równoległe tyłem IP: *.magma-net.pl 30.05.08, 20:33 Juz wszystko wiem:) We wroclawskim WORDzie mozna do tego jedynego manewru "spuscic" lusterko. Na pewno bo dzis mialam egzamin i zdalam go za 1 razem:))) Pozdrawiam wszystkich:) Odpowiedz Link Zgłoś