Gość: Sylwia IP: *.eranet.pl 27.08.08, 23:05 Jutro moje trzecie podejście. Mam nadzieję,ze ostatnie...Szybko zlecialo to połtora miesiąca czekania, a ja ciagle mam watpliwości czy wszystko umiem i dam rade... Tez tak macie przed egzaminem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aaa Re: jutro 3cie podejście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.08, 06:47 trzymam dzisiaj kciuki powodzenia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja ez Re: jutro 3cie podejście IP: 195.116.227.* 28.08.08, 09:10 ja zdałam za 3 razem bałam się tylko łuku ale jakoś się udało.Maista się nie bałam widziąłm że umiem i tak było dobrze po nim jeździłam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juleczka Re: jutro 3cie podejście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.08, 10:03 Trzymam kciuki! Powodzenia! Ja będę miała 5 września drugie podejście - zapewne nie ostatnie :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marika Re: jutro 3cie podejście IP: *.chello.pl 28.08.08, 10:38 ja mialam tydzien temu 1-do bani,a za 2 dni w sobote 2..ciekawe co znowu nie wyjdzie:)powodzenia zycze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juleczka Re: jutro 3cie podejście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.08, 12:09 A gdzie tak szybko dają kolejne terminy? Ja muszę czekać dwa miesiące, a nie kilka dni..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamila Re: jutro 3cie podejście IP: *.vlan356.dengo.lubman.net.pl 28.08.08, 14:11 Ja też zdałam za trzecim! Trzymam więc kciuki i powodzenia!!! I daj znać jak poszło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia Re: jutro 3cie podejście IP: *.eranet.pl 28.08.08, 16:52 Słuchajcie, zdałam!!!!! Jako jedyna z grupy! Nie da sie opisac tego co czuje i porownac do niczego. Zycze wam szczescia i dziekuje wszystkim z forum za wsparcie, mile slowa i w ogole cala reszte. Oczywiscie bede tutaj zagladac:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamila Re: jutro 3cie podejście IP: *.vlan356.dengo.lubman.net.pl 28.08.08, 19:57 Bo widzisz... najlepsze kierowniczki zdają właśnie za trzecim razem:- ))))) Wielkie, wielkie gratulacje!!! I czekamy na relacje z pierwszych samodzielnych jazd! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marika Re: jutro 3cie podejście IP: *.chello.pl 28.08.08, 21:21 w Gdańsku trafilo sie tak,ze tylko 1,5 tygodnia czekania,ale juz kolejny-jak nie zdam bedzie pewnie pod koneic wrzesnia.Dzis sobie po placyku jezdzilam i wszystko git szlo,rekaw,gorka...a na egzaminie nie chce wyjsc:) Odpowiedz Link Zgłoś
hanka19841 ale zazdroszcze... 28.08.08, 17:58 za każdym razem jak ide na ten egzamin to mam inne podejscie...jutro ide z nastawieniem, ze moze to juz ten ostatni raz, jak tam zajrze, a jak nie to sie załame, chyba no Jeszcze raz gratulacje Odpowiedz Link Zgłoś
jovik77 Re: jutro 3cie podejście 28.08.08, 18:33 Brawo!!! Mówiłam, że dasz radę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia Re: jutro 3cie podejście IP: *.eranet.pl 28.08.08, 21:48 Dzięki dziewczynki:* Jovik77, heh no Ty tu powinnaś być dobrą wrożką. Heh, teraz musze zacząć się udzielać w postach na temat "moja 1wsza samodzielna jazda" lub "jakie auto kupic" ;) Dziewczyny, słuchajcie, po 1wsze nie traćcie wiary w siebie i pamiętajcie, ze zeby cos osiągnać, to trzeba w to uwierzyc! To jest realne! Mozna zdać, i najlepszym tego przykładem jestem ja - ta która oblała 1wszy raz na placu, najezdzajac na pachołek, za drugim razem wjeżdżając na dwupasmówkę pod prąd...(wszystko jest opisane na tym forum) Za 3cim razem - trasa srednio trudna, egzaminator ok, i swiadomość tego iż muszę zdać, bo inaczej będę musiala czekać na zaświadczenie a za 2 miesiące przepadaly mi testy:( Kochane, wierzcie mi, dacie rade... Acha, jeszcze wielkie dzięki dla toyoty08 - za rady, sprowadzenie na ziemie w chwilach zwątpienia i generalnie za całokształt oraz dla mdrive - za to,ze tu z nami jest i słuzy fachową poradą, dla mojego najlepszego instruktora, który nauczył mnie na dodatkowych godzinkach, wiecej niz na kursie w innym OSK-tutaj moze bez nazwisk, bo nie o reklamę chodzi.No i dla wszystkich z Wrocka, ze schodzili z drogi eLce egzaminacyjnej nr 10 :) Odpowiedz Link Zgłoś