permanentne_7_niebo 10.09.08, 21:58 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=154&w=46661974&v=2&s=0 Odnawiam ten frustrujący wątek. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
permanentne_7_niebo Dembowski 10.09.08, 22:01 Teoria - pomocny, miły, kulturalny, dziewczyna nie zdała, to jej tam wszystko wyjaśnił i koniecznie chciał nam pokazać błędy. Ja chcę mieć z nim egzamin. Odpowiedz Link Zgłoś
permanentne_7_niebo Albo / Dębowski 10.09.08, 22:03 Akurat z tym różnie być może. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktosia Re: Albo / Dębowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.08, 20:51 to pan Maciej Dębowski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Staś Pytanie IP: *.idc.net.pl 13.09.08, 22:40 A p[o co Ci znać nazwiska? Ma to jakiś sens? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piooooooooootr Re: Pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.08, 23:24 Boze! ten Dembowski to jak patron mojej szkoły! :D a moj egzaminator- Pan Witold Kichler - Bemowo. Nawet ok, bylem mile zaskoczony poniewaz był sympatyczny, wytlumaczył mi moje błędy, aczkolwiek denerwowało mnie to, że ciągle mowil "prosz prawidlowo trzymac rece na kierownicy!!!" mimo ze dobrze trzymalem, poza tym jakie to ma znaczenie, co go to obchodzi, to nie waży na wyniku mojego egzaminu, oraz irytowalo mnie, ze ciagle trzymal nogi na pedalach-ja tu chce wcisnac sprzeglo a ono juz wcisniete ! :/ chciał mi też wmówic ze nie pokazalem swiatla oswietlenia tablicy mimo iz pokazalem oraz ze pokazalem hamowanie zamiast odblaskow....! to bylo irytujace i rozpraszajace, ale egzamin byl fajny, spodziewalem sie gorszego, po tym jak wszyscy mnie nastawili, bylem mile zaskoczony:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aniamamamarty Re: Pytanie 14.09.08, 02:46 no chyba akurat nie ten Dembowski, nie jednemu psu Burek:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorientowany Re: Pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.08, 13:15 > mowil "prosz prawidlowo trzymac rece na kierownicy!!!" mimo ze > dobrze trzymalem, poza tym jakie to ma znaczenie, co go to obchodzi, to nie waży na wyniku mojego egzaminu ...ma to znaczenie,jest to spośob używania przyrządów sterowania w czasie jazdy... (ręce trzymamy od za dziesięć druga do za dwadzieścia czwarta i symetrycznie chyba że zmieniamy bieg lub kierunek jazdy) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pioooootr Re: Pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.08, 19:15 Ma znaczenie, ale nie może spowodować, że nie zdam. Sam mi to powiedział. Poza tym trzymałem kierownicę dobrze i wielu instruktorów to potwierdza a więc to była jego obsesja. Ma też obsesje na punkcie bezpiecznej odległości od samochodu z przodu-15 metrów to ZA BLISKO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tosemja Re: Pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.08, 09:30 prawidlowe trzymanie rak na kierownicy jest bardzo wazne. np. jesli doszloby do kolizji i wystrzelialby poduszka powietrzna, to przy niewlasciwym polozeniu rak na kierownicy, moglaby polamac rece. Poza tym Pan Kitler jest "egzaminatorem w porzasiu". Nigdy nie oblewa bez powodu, ani nie jest zlosliwy, etc... Odpowiedz Link Zgłoś
dzagien Re: Nazwiska egzaminatorów - Warszawa 17.09.08, 19:58 Mój egzaminator miał na nazwisko Kąkolewski i był to przesympatyczny Pan: spokojny, uśmiechnięty, przyjazny, nie czepiał się o pierdoły, tłumaczył błędy, podnosił na duchu po niezdanym egzaminie... Mimo, że nie zaliczyłam, to wspominam bardzo miło mój egzamin i mam nadzieję, że jeszcze raz na niego trafię :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktosia Re: Nazwiska egzaminatorów - Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.08, 10:49 pan Marek Kąkolewski to faktycznie bardzo miły i rzetelny egzaminator Odpowiedz Link Zgłoś