Gość: tomek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.08, 13:09 Witam.udzielam pomocy w zdaniu prawa jazdy.mail tomasz250277@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniamamamarty Re: Prawo jazdy 13.10.08, 17:56 A co prowadzisz charytatywnie jazdy doszkalające ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Prawo jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.08, 18:00 wyjaśnij,na czym polega Twoja pomoc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kursant Re: Prawo jazdy IP: *.multimo.gtsenergis.pl 15.10.08, 13:20 kontakt kursant1976@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kursantka 2 Re: Prawo jazdy IP: *.merinet.pl 14.10.08, 10:48 Na czym polega twoja pomoc? Czy masz jakiś sposób na zdanie egzaminu na prawo jazdy ? A może udzielasz "gratisowych" jazd doszkalających . To ciekawe. Chętnie poznam ów sposób na zdanie egzaminu, chyba że to tajemnica. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k_amilla Re: Prawo jazdy IP: *.uwgda.gov.pl 14.10.08, 10:55 też jestem ciekawa na czym polega pomoc...korzystając z okazji- poproszę o rade jak pokonać stresss,bo juz na sama mysl o egzaminie sie denerwuję;)pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beatazyło@op.pl Re: Prawo jazdy IP: *.tvk.torun.pl 14.10.08, 22:03 Jestem zainteresowana, proszę o kontakt. Odpowiedz Link Zgłoś
permanentne_7_niebo Re: Prawo jazdy 14.10.08, 22:23 W jako sposób? Zdasz za mnie egzamin? To jeszcze napraw za mnie moje życie. Odpowiedz Link Zgłoś
permanentne_7_niebo Re: Prawo jazdy 14.10.08, 22:24 I w ogóle najlepiej podcieraj za mnie tyłek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mały głód Re: Prawo jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.08, 00:36 Ludzie, co Wy tu wypisujecie?! co jeden post, to lepszy... to ma byc zlosliwosc, czy zart? chyba doskonale rozumiecie, co autor ma na mysli, a jak nie to gdzie indzej nalezy szukac pomocy. Po co te idiotyczne komentarze?! zenada... Odpowiedz Link Zgłoś
permanentne_7_niebo Re: Prawo jazdy 15.10.08, 06:36 Jest to rzecz jasna pretekst dla wyrażenia niepokoju egzystencjalnego wynikłego z całościowej refleksji. Wcale nie przeszedł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: Prawo jazdy IP: *.mcon.pl 15.10.08, 18:48 Pojazdy egzaminacyjne: Word Przemyśl tel (016)6750658 z działem klienta Kategoria A - Tajfun ZS150-23 Kategoria B - Peugeot 207 Kategoria C - Renault Midlum Kategoria C + E - Renault Midlum + przyczepa Pare informacji: Generalnie na egzamin w WORD'dzie czeka sie okolo 3 tygodnie. +/- 3 dni. Takze wydaje mi sie, ze to bardzo przyjazny termin w porownaniu do WORD'ow w wiekszych miastach. , Wszystkie sprawy związane z zapisem na egzamin można zrealizować w godzinach: Poniedziałek-Piątek 730- 1515 Sobota pracująca 800- 1300 Dlaczego podaje te informację dla tych którzy chcą zdać szybciej prawo jazdy na kat C lub D powinni zapisać się do przemyśla bo ja mieszkam w Krakowie i musiałem czekać 3 miesiące a robota czeka z kolegą napisaliśmy podanie do mordu o przeniesienie dokumentów word przemyśl i do 1,5 miesiąca i po wszystkim zdane tylko trzeba się umówić na jazdę na ciężarowe dzień szybciej byliśmy umówienie na 7 do 10 i potem jeździliśmy cały dzień z innymi osobami i poznawaliśmy miasto co nam przyniosło efekt pozytywny. No cóż trzeba umieć jeździć i znać zasady te które obowiązują na egzaminie i jest gwarancja zdania – a nie jak mój kolega nie może zdać i narzeka na egzaminatorów a wcale się nie przykłada do tego egzaminu mówi jak się uda to dobrze jak nie to nie .już 9 razy zdawał. Weźcie się za nauke i bez problemu zdacie co to za miasto Przemyśl w porównaniu do większego miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sprawdzilem Re: Prawo jazdy IP: *.stk.vectranet.pl 03.02.09, 19:35 ten gosc to oszust uwazajcie nie dajcie sie oszukac Odpowiedz Link Zgłoś