Dodaj do ulubionych

Zarobek egzaminatora

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.08, 17:17
Pewnie taki temat już byl,ale może orientujecie się ile miesiecznie
zarabia egzaminator?
Pytam,bo jestem ciekawa,poprostu.
Obserwuj wątek
    • Gość: venom Re: Zarobek egzaminatora IP: *.adsl.inetia.pl 17.11.08, 18:09
      to zechciej poszukać a nie tworzysz nowe wątki
      • Gość: kajka Re: Zarobek egzaminatora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.08, 18:18
        Ojej,naprawdę,nie bedę szukać,jak ktoś nie chce,niech nie
        odpowiada,proste,prawda.
    • Gość: aaa Re: Zarobek egzaminatora IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.11.08, 20:20
      Ciekawość kobieca rzecz. Zaspokoisz ją na www.lex.com.pl Dz.U. nr 197 z 2007
      roku poz. 1437.
      • Gość: tomek Re: Zarobek egzaminatora IP: *.sta.asta-net.com.pl 17.11.08, 20:50
        4000 tys brutto
    • aniamamamarty Re: Zarobek egzaminatora 18.11.08, 00:08
      a Egzamintor ciebie pyta ile zarabiasz ?
      A jak jesteś ciekawa to przepisy to regulują...
      • Gość: kajka Re: Zarobek egzaminatora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.08, 06:51
        A Ty nie bądż taka bezszczelna,jak ktoś nie chce,nie musi
        odpowiadać,tu każdy o wszystko może pytać
        A pytam dlatego,bo z nami tłukami egzaminatorzy męczą się na
        egzaminie,to należała by im się za to odpowiednia zapłata.
        Ot,tyle.
        P.S.Tylko mi nie odpisuj,że zdałaś za pierwszym razem.
        • Gość: venom Re: Zarobek egzaminatora IP: *.adsl.inetia.pl 18.11.08, 17:09
          a kajka wie co to netykieta? Chyba nie bardzo?
          • Gość: kajka Re: Zarobek egzaminatora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.08, 17:24
            Nie podoba Ci się,że napisałam to, co napisałam tej
            dziewczynie,sorry,napisałam to co o niej myślałam i wiem,co to jest
            netykieta.
          • Gość: kajka Re: Zarobek egzaminatora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.08, 17:25
            Już drugi raz się wpierniczasz,bronisz słabszych,czy co .
            Będę pisaś,co mi się podoba,nie Twój interes.
            • Gość: venom Re: Zarobek egzaminatora IP: *.adsl.inetia.pl 18.11.08, 18:05
              mi cały czas chodzi o to droga kajko że nie powiela się wątków już istniejących
              i tyle. Ale skoro nie ma tutaj opiekuna i nie ma komu ciąć takich wpisów to pisz
              co ci się podoba.Przecież wiesz co to netykieta.:)
              • Gość: kajka Re: Zarobek egzaminatora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.08, 18:10
                Zawsze o Ciebie musi należeć ostatnie słowo?
              • Gość: kajka Re: Zarobek egzaminatora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.08, 18:19
                A co Ci przeszkadza mój wątek?
                Skoro taki był,ok!
                Mojego nikt nie usunął i to Ci tak przeszkadza.
                Nie bądź upierdliwy,bo stajesz się nudny.
                • Gość: venom Re: Zarobek egzaminatora IP: *.adsl.inetia.pl 18.11.08, 18:23
                  nie zawsze
                  • sarawi Zarobek egzaminatora 18.11.08, 18:38
                    Dlaczego niektorzy z Was sa tak strasznie beznadziejni ?!
                    Ktos pyta, ktos odpowiada, komus sie to nie podoba - nie wtraca sie,
                    glupie docinki nikomu nie sa potrzebne.
                    Nie widze powodow, dla ktorych ktos mialby nie napisac ile zarabia
                    egzaminator, instruktor, ktokolwiek inny. Plus/minus, moze ktos
                    zastanawia sie nad tym zawodem i chcialby wiedziec czy bedzie mu sie
                    taka praca oplacac? a nie ma kogo zapytac, wiec pyta na forum. I
                    jaki problem?

Z tego co ja wiem, to jakies 3000-4000 zl na reke, egzaminujac jedna
                    kategorie. Kazda nastepna, to dodatkowe pieniadze, niemale.
                    • tsa5 Re: Zarobek egzaminatora 18.11.08, 19:53
                      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=154&w=78023611&v=2&s=0
                      tu zostało wszystko rozjaśnione, a w postach powyżej ktoś podał namiar na
                      odpowiednie rozporządzenie regulujące zarobki egzaminatorów co do złotówki,
                      wystarczy poszukać.
                    • mdrive Re: Zarobek egzaminatora 18.11.08, 21:22
                      ...nie dobrze, że rozprawiacie o czyichś zarobkach. Dzisiaj w wielu firmach, w
                      zasadzie w większości kolega nie wie ile zarabia jego kolega. I nietaktem nawet
                      jest się o to pytać. W wielu firmach szefowie nawet za to karzą. Czy jak do mnie
                      przychodzi kursant to ja pytam ile zarabia? Co to kogo obchodzi?
                      Tak, wątek jest nie potrzebny.
                      Do sarawi, jeśli zaczynałem tą pracę wiele lat temu to zaczynałem ją z dwóch
                      powodów:
                      -podobała mi się
                      -potrzebowałem pracy
                      I idąc na kurs instruktora nawet nie pytałem ile będę zarabiał.
                      Równie dobrze można zapytać ile zarabia ekspedientka w sklepie, u której robimy
                      zakupy!!!! Co to nas obchodzi???
                      • Gość: gość Re: Zarobek egzaminatora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.08, 21:46
                        Nie mów,że wyjkonujesz tę pracę i nie obchodzą Cię zarobki.Mi też
                        się podoba zawód instruktora,ale np,za 1000 zł miesięcznie nie
                        zdecydowała bym się na tą pracę,z czegoś trzeba żyć.
                        • mdrive Re: Zarobek egzaminatora 18.11.08, 21:58
                          ...zaczyna się z niskiego pułapu. Jak się sobą coś reprezentuje to i zarobki idą
                          w górę, jasne, że to ważne. Ale dla mnie a nie dla moich kursantów. Moich
                          kursantów nie mogą obchodzić moje zarobki. Tak jak kandydatów na kierowcę nie
                          powinny obchodzić zarobki egzaminatora.
                          Są legalne, ustawowe i nic komu do tego. Chyba, że rozmowa toczy się o "innych
                          zarobkach".
                          A Tobie odpowiem, jak wiele lat temu z przyczyn ekonomicznych straciłem pracę,
                          to podjąłem pracę instruktora nie pytając o zarobki, byle podjąć pracę!!!, słowo
                          honoru.
                          Teraz to już inna sprawa, po latach.
                          Ale jeszcze raz powtórzę, że nietaktem jest wypytywać o czyjeś zarobki ( jeśli
                          są legalne ). Bo jeśli nie są legalne to trzeba drążyć i piętnować.
                          • sarawi Zarobek egzaminatora 18.11.08, 22:05
                            Nietaktem byloby zapytac ile zarabia pan Jan Kowalski z Osrodka
                            Egzaminowania w ... - to jest nietakt. Ale zapytac o przykladowe
                            zarobki dla przykladowego pracownika na przykladowym stanowisku? coz
                            w tym nietaktownego. Ja chcialabym wiedziec czy dana praca oprocz
                            tego, ze mi sie podoba, jest tez oplacalna. Bo coz z tego, ze bede
                            robic to co lubie, jesli okaze sie pod koniec miesiaca, ze mam na
                            koncie 600 zl wyplaty ?! Nie widze zadnego nietaktu w pytaniu
                            autorki. Wiele osob wczesniej wypytywalo tez o stawki dla
                            instruktorow - i coz w tym dziwnego?
                            • mdrive Re: Zarobek egzaminatora 18.11.08, 22:17
                              ...wtedy należy udać się do działu kadr WORD-u i powiedzieć, że się jest
                              zainteresowanym tą pracą i zasięgnąć informacji.
                              Wszelkie informacje tego typu na forum są tylko dywagacjami bez poparcia.
                              Jeszcze nie słyszałem, żeby jakiś egzaminator otwarcie się przyznał do zarobków
                              na forum. A Wy tylko dywagujecie między 3000 a 4000, albo może 3.200, albo
                              5.100? Skąd wiecie i co was to obchodzi?
                              Nie gniewaj się, ale to bez sensu. Oczywiście masz rację jeśli by chodziło o
                              nazwisko, personalnie, masz rację. Ale i tak to jest bez sensu! Czy jak
                              zapytacie ile zarabia instruktor to czy, któryś z nas Wam odpowie? Każdy
                              inaczej, zależy od umowy.
                              A Wy i tak będziecie dywagować czy zarabiam 1.500 czy 3.500, prawda?
                              I czy to jest w ogóle istotne?
                              • mdrive Re: Zarobek egzaminatora 18.11.08, 22:23
                                ...i jeszcze dodam, że w państwowych firmach są nadal widełki.Początkujący
                                pracownik nie dostanie od razu takiej stawki jak wysłużony pracownik. Chyba to
                                zrozumiałe. A w prywatnych wolna amerykanka. Ile wynegocjujesz to twoje.
                                Więc pytanie ile zarabia egzaminator???, a który i z jakim stażem, z jakim
                                doświadczeniem?
                                • sarawi Zarobek egzaminatora 18.11.08, 22:49
                                  A ja znam osobiscie wielu instruktorow, ktorzy otwarcie przyznaja
                                  sie do swoich zarobkow czy stawek poczatkowych, jakie mieli w danym
                                  osrodku. I uwazam, ze powinni dostawac wiecej - praca instruktora
                                  jest bardzo odpowiedzialna, stresujaca, czasem nielatwa, jesli
                                  natrafi sie na "trudnego" czlowieka.
                                  oj, i nie pisz, ze jak ktos chce cos wiedziec to ma isc tu czy tam
                                  i zapytac, od tego jest forum - zeby bylo nam latwiej. Jak ktos
                                  koniecznie chce sobie utrudniac, to niech sobie utrudnia, ale
                                  normalni ludzie zapewne nie maja czasu i nerwow na chodzenie czy
                                  dzwonienie po urzedach i dowiadywanie sie. Uwierz. Nadal nie widze
                                  niczego nietaktownego w pytaniu autorki.

pozdrawiam i dobranoc
                                  sarawi
                                  • mdrive Re: Zarobek egzaminatora 19.11.08, 21:07
                                    ...nie znam grupy zawodowej, która by nie twierdziła, że chce więcej bo stres,
                                    szkodliwe itp. Wszyscy chcą więcej, więcej. ( oczywiście ja też :) ). Ale nie
                                    dziw się, że jak ktoś mnie zapyta tu na forum ile zarabiam na godzinie kursowej
                                    i ile na dodatkach to będę się spowiadał. To nie "skarbowy" przecież! :):):).
                                    • Gość: Mm Re: Zarobek egzaminatora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.08, 21:13
                                      Mam w rodzinie instruktora i wiem ile możecie zarabiać.
                                      Nic się chyba nie stało,że ktoś pyta o zarobki.
                                      Kasy Wam chyba nie ubyło,prawda.
                                      • mdrive Re: Zarobek egzaminatora 19.11.08, 21:26
                                        ...nie rozumiecie mnie! Oczywiście, że kasy nam nie ubyło :). Mi chodzi o naszą
                                        mentalność, która w naszym wychowaniu nauczyła nas wścibiania nosa w czyjeś
                                        zarobki. A to, że masz w rodzinie instruktora o niczym nie świadczy. Jak
                                        pisałem, że są różni instruktorzy i są różne kontrakty. Każdy zarabia inaczej. I
                                        aż byś się dziwił/a jak kolosalne mogą być różnice.
                                        • mdrive Re: Zarobek egzaminatora 19.11.08, 21:29
                                          ...i dodam szybko, że jak pomyślisz to dojdziesz do wniosku, że nawet w rodzinie
                                          całej prawdy nie mówimy, w większości. Mówię o rodzinie w szerszym rozumieniu a
                                          nie mąż-żona. Chociaż i tu często są tajemnice, prawda?
                                          • Gość: gość Re: Zarobek egzaminatora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.08, 21:34
                                            święta racja,ale uwierz,wiem bardzo dużo.
                                        • Gość: gość Re: Zarobek egzaminatora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.08, 21:31
                                          Wiem,że każdy zarabia inaczej.
                                          Jestem bdb.zorientowana.
                                          • mdrive Re: Zarobek egzaminatora 19.11.08, 21:37
                                            ...ano właśnie!!! I chodzi mi nie o to, że to jakaś tajemnica tylko o zasady!
                                            Jeśli idę do kogoś w odwiedziny to choć by mnie to bardzo interesowało to nie
                                            zaglądam mu w garnek, co on tam gotuje. Bo mnie to nie powinno obchodzić. O
                                            wiele rzeczy nawet znajomych nie należy się pytać, prawda? I TYLKO O TO MI
                                            CHODZI. A żeby nie uchodzić za fanatyka jakiegoś to jak ktoś bardzo chce to
                                            proszę na priva to powiem ile mogę zarobić zależnie od miesiąca. Z
                                            zastrzeżeniem, że nie ujawni na forum. :):):)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka