Gość: mirek IP: *.chello.pl 27.12.08, 20:42 Czy ktoś może jeździł w OSK PKS? Jacy są tam instruktorzy? Jak samochody(stare, nowe?). No i ogólnie jak jest.? W sekretariacie zachwalają, ale to chyba normalne. Dzięki za ewentualne odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: karo-lin Re: OSK PKS Lublin IP: *.gprs.plus.pl 27.12.08, 22:45 Niestety jezeli chodzi o OSK PKS nie pomoge Ci, ale moge Ci polecic inny Osk w Lublinie jakim jest Driver, bardzo fajny osrodek,mili instruktorzy, nowe samochody Yaris, ogólnie spoko.Polecam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lila Re: OSK PKS Lublin IP: *.nplay.net.pl 07.02.09, 16:09 driver to najgorszy osk w lublinie. dorobkiewicze ktorzy maja ten osk sa niepowazni. robia niezle przekrety z godzinami, spozniaja sie, gina im karty kursantow. sami instruktorzy czesto sie tam zmieniaja bo nie moga wytrzymac z maciusiem i piotrusiem-wlascicielami. jedynie pan bogdan byl ok ale on pracuje teraz w rally ktory bardzo polecam:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: OSK PKS Lublin IP: *.gprs.plus.pl 07.02.09, 19:37 zgadzam sie z toba, to beznadziejny osrodek,a instruktorzy jeszcze gorsi!ja jezdzilam z Mackiem i Piotrkiem niestety na pana Bogdana juz sie nie załapałam bo juz odszedł jak przyszłam robic kurs,oni sa niepowazni,zagubione karty sa na porzadku dziennym, ja juz mialam 2 nowe załozone,taki tam maja burdel,a co do godzin to tez mam duze zastrzezenia bo wpisywali mi godziny w dniach ktorych nie mialam jazd,a najlepsza to była teoria-kurde powinno byc 30 godz. a było moze ze 20cia,tak tylko zeby były, wszystko na odwal sie,a na jazdach wiecznie zajeci komorka!moze ktos sie powinien tym zainteresowac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrek Re: OSK PKS Lublin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.09, 00:23 cos co ty piszesz to kłamstwo, na szczescie mozna odzyskac dane twojego komputera , gdzie miałaś gubione karty? co ty za głupoty opowiadasz.pomyliłas miasta i ośrodki. przykro mi z tego powodu,. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karo-lin Re: OSK PKS Lublin IP: *.gprs.plus.pl 08.02.09, 11:10 hej,ja juz wczesniej wypowiadałam sie na temat tego ośrodka.Ośrodek jak najbardziej wporzadku,instruktorzy też,nie było mowy o jakimś gubieniu kart!ani o ucinaniu godzin-to wogole głupota!ponadto nawet przyjezdzali po mnie badz nawet odwozili do domu po jazdach,wiec tak jak piotrek pisze ktos może pomylił ośrodki, bo ja gorąco polecam Drivera! Karola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: OSK PKS Lublin IP: *.enterpol.pl 10.02.09, 16:21 Driver jest na 2gim miejscu w rankungu najgorzej uczacych osk w lublinie!!to mowi samo za siebie!!a tu adres stronki www.dziennikwschodni.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20090202/LUBLIN/203888808 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: OSK PKS Lublin IP: *.enterpol.pl 10.02.09, 16:26 poza tym jest to forum i kazdy ma prawo sie wypowiadac bez szantazy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: OSK PKS Lublin IP: *.enterpol.pl 10.02.09, 16:29 nikt nie pomylil osrodkow!! a ty karola przypadkiem nie pracujesz w driverze na telefonie ze tak ich bronisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karo-lin Re: OSK PKS Lublin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.09, 20:45 Olu!!!dla Twojej wiadomości nie pracuje w Driverze na telefonie!!!Nie bronię to po pierwsze,piszę na ich temat to co wiem, bo sama robiłam tam kurs, całkiem niedawno.A po drugie podczas kursu nie napotkałam się na żadne z w/w problemów wiec dlatego napisałam w pozytywie o tym ośrodku! Chyba istnieje coś takiego jak wolność słowa i wyrażania swoich opinii!prawda???-przypominam, sama o tym napisałaś.Poza tym ten artykuł nie jest miarodajny,uwzględnia tylko procent zdawalności za pierwszym razem, bo np. ktoś może umieć jeździć a może mieć pecha i nie zdać, np.z powodu stresu! Pozwole sobie tutaj na prywate:Pozdrawiam moja siostrę, która w końcu zdała prawko za 7-ym razem!!!a dla ciekawskich kursu nie robiła w Driverze!!!a w innym znanym ośrodku- Dalko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TOMMY Re: OSK PKS Lublin IP: *.org 14.02.09, 14:44 ZDECYDOWANIE ODRADZAM OSK EFEKT W LUBLINIE!!!! NAZWAŁBYM ICH RACZEJ "DEFEKT", POZA PEWNYMI WYJĄTKAMI PRACUJĄ TAM CHAMSCY I NIEMILI INSTRUKTORZY, KURSANTÓW TRAKTUJĄ JAK INTRUZÓW, KTÓRZY NIE WIADOMO CZEGO CHCĄ. POZA TYM NIE INTERESUJE ICH CZY W CIĄGU TYCH 30 GODZIN KURSANT PRZEĆWICZYŁ WSZYSTKIE MANEWRY, JEŻDŻĄ NA ODWAL. JAK PŁACĘ TO WYMAGAM PROFESJONALNEGO, SPOKOJNEGO INSTRUKTORA A NIE ZGRAI PRYMITYWNYCH FRUSTRATÓW, WYŻYWAJĄCYCH SWOJE KOMPLEKSY... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k.r. Re: OSK PKS Lublin IP: *.nplay.net.pl 09.09.09, 18:24 Absolutnie się zgadzam. Mnie na jezdzie doszkalajacej instruktor publicznie osmieszyl. Zamiast mnie szkolic, pisal przez 2 godz. smsy. W trakcie jazd zajmowal sie prywatnymi sprawami, telewizorem mamy, podwozeniem syna na pks, zarowka do samchodu. Obsciskiwanie sie z instruktorka, ku...enie przy kursancie, chamskie obgadywanie innych kursantow...porazka totalna!!!Zostalam okradziona - bo jak inaczej nazwac rozpoczecie kazdej jazdy z opoznieniem, a konczenie 15 min przed czasem? Oczywiscie za to kasy nikt nie zwraca! No i oczywiscie nalezy dokupic jazdy przed egzaminem....Nie polecam!!!! JESLI CHCECIE SIE DOBRZE NAUCZYC I NIE ZOSTAC OKRADZIONYM Z CZASU I PIENIEDZY - NIE IDZCIE DO EFEKTU!!!! Żedada, prostactwo, prymitywizm! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kursantka Re: OSK PKS Lublin IP: *.lublin.enterpol.pl 28.10.09, 08:13 RÓWNIEZ ODRADZAM EFEKT. ZGADAM SIE ZE WSZYSTKIM CO TU NAPISALIŚCIE. JAZDY ZACZYNAJA SIE PO CZASIE A KOŃCZĄ PRZED CZASEM. INSTRUKTORA NAPRAWDE NIE OBCHODZI CZY SIE NAUCZYSZ W CIĄGU TYCH 30 GODZIN. NAWET JAK MÓWISZ CO CHCESZ ROBIĆ NA JEŹDZIE I CZEGO SIE JESZCZE DOUCZYĆ TO I TAK TEGO NIE ROBISZ, SĄDZĘ ZE CELOWO TYLKO PO TO ABY EGZAMIN BYŁ OBLANY I BYLA KONIECZNOŚĆ DOKUPIENIA GODZIN. JA MIAŁAM NAWET MIŁEGO INSTRUKTORA ALE Z TEGO CO WIDZIAŁAM I SŁYSZAŁAM NA WŁASNE USZY TO INNI NIE TRAKTUJA SWOICH KURSANTÓW DOBRZE, ZWRACAJĄC SIE DO DZIEWCZYN "EJ LASKA JAK TY W OGÓLE JEŹDZISZ I CO TY ROBISZ" I DO TEGO WIELKA HAHAHA I DO TEGO PRZY INNYCH INSTRUKTORACH I KURSANTACH. SZCZERZE MÓWIĄĆ ZAPISAŁAM SIE TA BO MIELI NAJWIEKSZA ZDAWALNOŚĆ W 2008, ALE JAK BYM WIEDZIAŁA CO TO ZA LUDZIE TO BUM NIGDY TAM NIE POSZŁA. POZA TYM TO ICH BIURO JEST TAK NIEZORGANIZOWANE I MAJĄ LEKKI BURDEL. ODRADZAM, SZCZERZE ODRADZAM BO TO JEST SKANDAL JEDNYM SŁOWEM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jack Re: OSK PKS Lublin IP: *.adsl.inetia.pl 22.09.11, 17:29 ODRADZAM EFEKT !!!!! i życzę im rychłego bankructwa!!!! baby w biurze strasznie nieuprzejme i nieżyczliwe a instruktor to cwaniaczek który sam się myli w testach mimo że komputer pokazuje dobrą odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frostspid Re: OSK PKS Lublin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.13, 19:25 coś jest w tym racji !!!!!!! tyle wystarczy !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: OSK PKS Lublin IP: *.vlan356.dengo.lubman.net.pl 28.12.08, 12:51 Podobno jest to dobry ośrodek. Ich czerwoną Yariskę widuję na mieście:-). Więc mają nowe auta. No i jeżdżą obok WORD-u, bo obok mają siedzibę, co ma ogromne znaczenie:-). I jeździ tam instruktor, z którym kiedyś jeździłem w innym ośrodku:- ). Dzięki niemu mam prawko:-))). Tyle mogę powiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirek Re: OSK PKS Lublin IP: *.chello.pl 28.12.08, 21:23 O, dzięki. Właśnie chodziło mi też o tę bliskość WORDu, może można jakoś podglądać egzaminy? mam nadzieję, że mają więcej, niż jeden samochód :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karo-lin Re: OSK PKS Lublin IP: *.gprs.plus.pl 28.12.08, 21:41 podglądac egzaminy? no jasne bo osk pks jest tuz obok WORD-u, ale narz\aie sie WORD-em nie przejmuj tylko zapisuj sie na kurs, a samochodow na pewno maja wiecej niz jeden ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: OSK PKS Lublin IP: *.vlan356.dengo.lubman.net.pl 29.12.08, 09:56 Egzaminy podgladać można również nie będąc żadnym kursantem:-). Trzeba po prostu mieć czas na gapienie... Natomiast ośrodek obok WORD-u ma tę zaletę, że zawsze wyjeżdżasz i wjeżdżasz trasą, którą potem musisz pokonać na egzaminie. Więc już na początku i na końcu będu masz szansę nie popełnić. Poza tym podobno można pojeździć po placu egzaminacyjnym, wtedy, gdy nie jest on używany. Ale o to już musisz spytać w ośrodku szkoleniowym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek1000 Re: OSK przemyśl IP: *.adsl.inetia.pl 17.02.09, 18:32 eLdar Przemyśl To najgorszy ośrodek szkolenia kierowców na Podkarpaciu uczą na aucie o silniku diesla a nie takim jak na egzaminie. Zapisując się tam nie wiedziałem o tym, instruktarzy są niemili a kierownik to gbur, niczego się tam nie nauczyłem tylko sobie nerwów zjadłem i pieniędzy. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: OSK przemyśl IP: *.vlan356.dengo.lubman.net.pl 18.02.09, 17:19 Ale tu człowiek pyta o PKS Lublin:-). Czy Przemyśl jest w Lublinie?? Przemyśl to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: OSK przemyśl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.09, 23:37 Ja sie zapisałam do PKS, narazie jest ok, zdaję kat A za dwa tyg jazdy zobaczymy:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja to ja. znowu,japo kilu tam jazdach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.09, 21:22 ośrodek żenada QQ!!!!! nie polecam, nie polecam zwłaszcza tego cwaniaczka Krystiana. no comment Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justyna PKS Lbn IP: *.adsl.inetia.pl 06.08.09, 15:07 W ośrodku PKS Lublin dokupiłam kilka godzin doszkalających. Bardzo polecam ośrodek, instruktor był bardzo pomocny i udzielił mi ważnych wskazówek. Przydało mi się te kilka godzin, gdyż w ośrodku gdzie jeździłam wcześniej nie potrafił nauczyć w ogóle :/ (ośrodek w Kraśniku). Pozdrawiam serdecznie i polecam PKS Lublin :) ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaro Re: OSK PKS Lublin IP: *.herbapol.com.pl 26.08.09, 15:15 ja polecam formułe L, czysty profesjonalizm pod każdym kątem o czym świadczy 3 miejsce w rankingu szkół lubelskich w 2009 roku, sam tam jeżdziłem...instruktorzy też są bardzo przyjażni nastawieni na efekt i milą obsługe, dzieki nim lubie być kierowcą:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xzy Re: OSK PKS Lublin IP: *.146.119.247.nat.umts.dynamic.eranet.pl 19.01.10, 20:20 Osrodek i instruktorzy sa w porzadku,oprocz beznadziejnego,i przemadrzalego Krystiana B-pozdrawiam kursant Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stokrotka Re: OSK PKS Lublin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.10, 16:05 plecam MILĘ, miło i sympatycznie, instruktor super, samochód super, wszystko super :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: intereant Re: OSK PKS Lublin IP: *.lublin.mm.pl 19.11.11, 16:16 Zgadza się ten kurdupel Krystian to żałosny, arogancki cham, który ma się za najmądrzejszego na świecie. Dziwie się, że kierownik Jarek jeszcze nie wywalił tego kretyna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: OSK PKS Lublin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.11, 00:29 Nie zgadzam sie z poprzednimi wypowiedziami na temat Krystiana B. instruktora PKSu jest to bardzo sympatyczny człowiek z ktorym mozna porozmawiac na kazdy temat. Jest bardzo dobrym instruktorem ktory naprawde dobrze uczy jezdzic (bezstresowo) i swietnie przygotowuje do egzaminu... Polecam osrodek PKS oni naprawde ucza i dobrze im to wychodzi;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: OSK PKS Lublin IP: *.adsl.inetia.pl 01.12.11, 21:48 ja polecam AutoTeam ale to w Śwdniku, moi znajomi i ja pozdawaliśmy za 1 razem i dają 2 godziny gratis przed egzaminem, warto! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: OSK PKS Lublin IP: *.nplay.net.pl 02.02.12, 15:45 Polecam osk AUTO-HOLIK, brałam u nich jazdy dodatkowe i jestem bardzo zadowolona. Jeździłam z Rafałem to bardzo sympatyczny, kulturalny facer, spokojnie, dokładnie i super cierpliwie wszystko tłumaczy i wyjaśnia nawet naście razy :). Fachowiec pod każdym względem. Zobaczyłam, że nauka jazdy może być przyjemnością. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamil Re: OSK PKS Lublin IP: *.play-internet.pl 13.03.12, 16:04 ja też polecam Autoteam, zdałem za 1 razem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarna718 Re: OSK PKS Lublin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.12, 07:12 NIE NIE NIE DLA PKS , WPRAWDZIE NIE ROBILAM TAM KURSU NA PRAWO JAZDY TYLKO NA INSTRUKTORA .... ALE TO TYLKO STRATA KASY I KILKU MIESIECY CZASU TRWANIA KURSU ..... WIEDZA MOJA PO KURSIE JEST MIZERNA NIE MAM NAWET CO PODCHODZIC DO EGZAMINU ..... NIE POLECAM , JEST TYLE OSRODKOW W LUBLINIE ZE LEPIEJ POSZUKAC CZEGOKOLWIEK INNEGO - TYLKO NIE TU !!!!!!!!!!!!!!!! TAM KOMUNA JEST DO DZISIAJ TAM CZASY SIE NIE ZMIENILY WSZYSTKO JEST NA ZASADZIE CZY SIE STOI CZY SIE LEZY ........ NIE NIE NIE POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: silv Re: OSK PKS Lublin IP: *.lublin.mm.pl 22.04.12, 12:52 Ciekawy jestem tylko czy pracuje tam jeszcze ten pojeb Krystian (ksywa mały). Bo tak popie...nego aroganckiego chama z przerostem własnego ego i mega kompleksami jeszcze nie widziałem. Palant, któru ma się za najmądrzejszego na świecie, a w gruncie rzeczy jego wiedza jest żałosna!!! (myli przepisy i wpiera ludziom ciemnotę!!!). Jeśli jeszce ten zjeb tam pracuje to dziwię się,że go nie wypiepszyli na zbity ryj za podejście do kurantów, za stosunek do nich i za zwyczajną butę, pychę i arogancję. Szczerze powiem (choć dawno się u nich szkoliłem), że tak popie...nego, zakomplesionego kretyna nie spotkałem dawno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PrzyszłyMotoRider Re: OSK PKS Lublin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.13, 13:54 Szkoła spoko. Co prawda w tej szkole uczęszczałem tylko na kurs A ale instruktorzy pomocni i na luzie. Odpowiedz Link Zgłoś