Gość: jajajajajajaja IP: *.godula.net 04.03.09, 09:16 Otóż w domu zauważyłem że mam wpisane tylko 1 imię w polu numer 2. Czy to nic takiego czy może jednak należałoby z tym iść do urzędu z powrotem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
naprawdetrzezwy Jesteś dwojga imion? 04.03.09, 11:39 Jeśli podpisujesz dokumenty bez ich czytania, to nic ci nie pomoże. (jeśli w dowodzie masz dwa, to i w pj powinieneś mieć dwa. inaczej to nie twoje dane - czyli dokument fałszywy) Cóż, to dobre pytanie - posługiwać się fałszywym dokumentem, czy jednak iść i prostować błąd. Zadaj je sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktosiowa Re: Odebrałem prawko ale mam problem!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.09, 13:26 tez mam jedno imie wpisane, a w dowodzie mam 2, jest to jedyny dokument w ktory wpisuja mi dwa imiona ( a za tym drugim nie przepadam:/), a we wszystkich swiadectwach szkolnych, dyplomie uczelni,umowie o prace etc mam tylko pierwsze... nie przejmuje sie tym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: Odebrałem prawko ale mam problem!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.09, 13:30 ps. jeszcze chwila i jedynym slusznym ;-) imieniem i nazwiskiem bedzie nr PESEL Odpowiedz Link Zgłoś