Gość: maciej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.05, 08:00 Jak sie czujecie przed WOSem? Ja jestem wyjatkowo pewny swoich umiejetnosci. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: yaku_ona Re: WOS ole ole ole ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.05, 08:01 ja nie.. moze dlatego,ze ich nie posiadam? buahahaaaaa poza tym boje sie,ze bedzie jakies super-trudne :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej Re: WOS ole ole ole ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.05, 08:04 to sie sprezaj, jeszcze kilka dni :-):-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yaku_ona Re: WOS ole ole ole ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.05, 08:06 hieh .. no zaraz zaczynam czytac jakies bzdety ... a tak w ogole to czego sie spodziewasz na rozszerzonej? ja mysle,ze jedym z tematow bedzie cos o UE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maturzystka Re: WOS ole ole ole ! IP: *.forward.pl / 213.77.14.* 13.05.05, 08:06 ja od dzisiaj zaczynam edukację po feralnej historii ;-/ boję się szczególnie wosu bo próbne z Wawy były TRAGICZNE.Z innych woj. nie pisałam próbnej więc nie wiem jak to wygląda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yaku_ona Re: WOS ole ole ole ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.05, 08:10 ja mialam w kuj-pom z obu poziomow po 60% bez praktycznie zadnej wiedzy hiehie ... ale tych z Wawy bym chyba nie zdala :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Starling1 Re: WOS ole ole ole ! IP: *.net.autocom.pl 13.05.05, 08:29 My mieliśmy(w Krakowie) próbną z Wawy,bo naszemu wychowawcy ciężko się było wysilić i wymyślić coś od siebie.Mam 57% z podstawowej,a rozszerzoną ledwo zdałam(bez uczenia się),ale na szczęście wszystkim poszło podobnie.Nie wiem kto wymyślał tą warszawską,ale w życiu nie widziałam tak trudnej matury,mam nadzieję,że ta 19.05 będzie choć trochę prostsza.Jakby ktoś chciał to na www.oke.krakow.pl/moodle/mod/resource/view.php?id=1018&subdir=/wos jest dostępna. Odpowiedz Link Zgłoś