Dodaj do ulubionych

Kulturoznawstwo UAM

04.07.05, 17:31
czy ktos sie wybiera na ten kierunek? Wiecie moze ile osob startuje? Bo
bardzo sie boje duzej konkurencji ;) A tak powaznie, z czego korzystacie
przygotowujac sie na egzamin, mozze jakas mala rade byscie sie podzielili...
Obserwuj wątek
    • Gość: qwatch Re: Kulturoznawstwo UAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 19:02
      nobody?
      • Gość: malena Re: Kulturoznawstwo UAM IP: *.dobrafirma.com / *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.05, 19:05
        Chciałam zdawac na kulturoznastwo na UAM ale Poznań jest za daleko i
        zrezygnowalam....szkoda....

• Gość: L Re: Kulturoznawstwo UAM IP: *.kl / 80.50.214.* 04.07.05, 19:50
          Ja już złożyłam tam dokumenty. Pani która je przyjmowała powiedziała, że nad
          liczbą miejsc będą myśleli gdy już będzie po teście. No właśnie, nie wiesz czy
          to ma być test wyboru (taki byłby lepszy:D ) czy np.: uzupełnianka? Ja sie uczę
          po prostu ze wszystkiego... Mogliby podać tytuły książek a nie zagadnienia...
          Jak daleko już jesteś z przygotowaniami? I jak poszedł ten nieszczęsny
          rozszerzony polski... Ja niestety tylko 55% ale mam nadzieję, że zrekompensują
          mi to inne przedmioty :)
          • Gość: aska Re: Kulturoznawstwo UAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 19:56
            hej ludzie! ja tez sie wybieram. test to test wiec mysle ze bedzie ABCD gorzej
            jak dadza wielokrotnego wyboru...;/ przygotowuje sie z tego co sobie sciagnelam
            z neta czyli jeden wielki miszmasz;] sie zobaczy co to bedzie. z rozsz.polaka
            tez mam 55% i jakos mi to podejrzanie wyglada bo znam jeszcze 20 innych osob
            ktore maja ten sam wynik...hmm...CU w poznaniu!:)
            • Gość: L Re: Kulturoznawstwo UAM IP: *.kl / 80.50.214.* 04.07.05, 20:01
              Aśka pocieszyłaś mnie trochę :) Zwłaszcza tym rozszerzonym polskim :) A co do
              zagadnień, to masakra... Kultura amerykańska - zagadnienie i mogą dać to co im
              się przyśni... Kulturoznawstwo to Wasz wymarzony kierunek czy taki bardziej
              awaryjny?
              • Gość: qwatch Re: Kulturoznawstwo UAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 22:29
                dowiedzialam sie, ze test bedzie testem wyboru. Tyle, ze te
                zagdanienia...masakra. Macie racje, moze byc na egzaminie doslownie kazda
                pierdolka.
                U mnie polski rozszerzony tez 55% ;) Czyzby jakas zmowa egzaminatorow ;)
                W moim przypadku ten kierunek nie jest awaryjny, a jak jest w waszym przypadku?
                Pozdrowka
                • Gość: aska Re: Kulturoznawstwo UAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 23:40
                  widac od razu ze kulturoznawcy to mili ludzie:)fajnie by sie z wami studiowalo
                  ale pewnie ten test przekresli moje szanse;P w moim przypadku ten kierunek nie
                  jest ani awaryjny ani priorytetowy powiedzmy ze troche bardziej chcialabym byc
                  studentka filmoznawstwa;)
                  • Gość: L Re: Kulturoznawstwo UAM IP: *.kl / 80.50.214.* 05.07.05, 00:10
                    O tak, filmoznawstwo... Sama miałam chęć na to przez pewien czas, ale jednak
                    stwierdziłam, że nie za bardzo :] Kulturoznawstwo jest dla mnie awaryjne,
                    chociaż tych zagadnień uczy się bardzo przyjemnie, np.: przemian teatru :)
                    Jedyne czego nie mogę znieść to muzyka :) Wszystko tam jest takie samo ;) Nie
                    czuję zupełnie tego tematu :]I jeszcze mam problem z takimi już bardzo ogólnymi
                    zagadnieniami odnośnie społeczeństwa, itd. (tych w drugiej częsci listy) No
                    właśnie, jak już Aśka zauważyła :) widzę, że z Was sensowni ludzie :) Mam
                    nadzieję, że się spotkamy na studiach :) A mogę zapytać skąd jesteście? Ja z
                    okolic Częstochowy.
                    • Gość: aska aska jest z elbląga:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 10:46
                      a reszta towarzystwa?;>
    • Gość: J. Re: Kulturoznawstwo UAM IP: *.pila.cvx.ppp.tpnet.pl 05.07.05, 17:07
      Ja tez na kulturoznawstwo i 19 lipca pewnie spotkamy się na teście:), z bardzo
      konkretnych zagadnień:) Pozdrawiam:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka