centokryf 22.07.06, 13:31 Proszę napiszcie jaki był próg na weterynarię - SGGW. Ktoś napisał tutaj, iż miał 162.5 i się dostał? Czy to możliwe? Proszę, napiszcie. Pzodrawiam i z góry dziekuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ann Re: SGGW - weterynaria IP: *.ipm5.zwolen.net / *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.06, 13:37 ja miałam 173 i jest pozytywnie :D ale próg to raczej jeszcze abstrakcja, nie wiadomo nic... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: SGGW - weterynaria IP: *.astra-net.com 22.07.06, 13:42 Gratuluję i dziękuję za odpowiedz!! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: SGGW - weterynaria IP: *.astra-net.com 22.07.06, 14:57 A można jeszcze wiedzieć na którym byłaś miejscu? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ann Re: SGGW - weterynaria IP: *.ipm5.zwolen.net / *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.06, 16:18 no to raczej niemożliwe żebym ci odpowiedziala na którym byłam miejscu, ponieważ sama tego nie wiem. przyszedł aby e-mail z informacją, że się dostałam a dostępu do rankingów ani nic w tym stylu nie mam, są tylko dla tych co sie nie dostali... ale przeczuwam że jestem na szarym końcu, czytałam na innym forum ze dziewczyna miala 159.7 i nici... ale ciekawe ile wynosił ten "próg", tzn ile miala ostania osoba na liscie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: SGGW - weterynaria IP: *.astra-net.com 22.07.06, 17:00 W zeszłym roku było o niebo lepiej, bo były jasne, oczywiste i JAWNE rankingi i poziom na danym kierunku nie był owiany tajemnicą ;-)) A teraz to można chyba tylko na ślepo wnioskować. Miałam jednak nadzieję, że może komuś napisali, że jest ostatni w limicie przyjęc ;-) Pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mal Re: SGGW - weterynaria IP: *.adsl.inetia.pl 22.07.06, 16:49 tak.. ja napisałam, że mój kolega miał tyle pkt i sie dostał. (ale woli na lekarski) :)a ty ile masz pkt? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: SGGW - weterynaria IP: *.astra-net.com 22.07.06, 16:57 Ja miałam według przelicznika SGGW 176 punktów, ale też wolę lekarski ;-))A progu byłam ciekawa, gdyż składam do Poznania, a tam jest sama biologia i chemia i chciałam mieć jakieś 'rozeznanie' w progach, które kształtowane są przez dwa przedmioty :-) Pozdrawiam! :-) Odpowiedz Link Zgłoś