gornik99 17.07.07, 00:47 Dostalem sie na prawo do wroclawia lodzi i torunia plus jestem 540 na rezerwie w wawie.... co poczac doradzcie ludzie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hela Re: dylemat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 07:01 Idź do Wawy :P Odpowiedz Link Zgłoś
histerykmaturzysta Re: dylemat 17.07.07, 07:05 a ile miejsc jest na prawie w wawie? najpierw potwierdź sobie toruń lub wrocław (co ci bardziej pasuje, co lepsze - nie wiem), czekaj na to, czy dostaniesz się na UW, a jeśli się dostaniesz, to wycofasz papiery z UWr lub UMK i zapiszesz się na UW, proste :] Odpowiedz Link Zgłoś
histerykmaturzysta Re: dylemat 17.07.07, 07:08 też nie wiem, co robić... dostałem się na prawo na UMCS (z tego rezygnuję), UWr i na stosunki międzynarodowe na UJ... nie wiem, co wybrać, czy prawo, czy sm na UJ... czekam jeszcze na wyniki z psychologii na UAM, nie wiem kiedy je ogłoszą, no i mam jeszcze cichą nadzieję na to, żeby dostać się na prawo na UJ w ramach II rekrutacji (a mam tylko 403/500 pkt.)... ale najpierw będę musiał potwierdzić albo prawo na UWr, albo sm na UJ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m_m Re: dylemat IP: 80.240.172.* 17.07.07, 08:17 > i na stosunki międzynarodowe na UJ... nie wiem, co wybrać, czy prawo, czy sm na > > UJ.. Zawsze unikam doradzania w tego typu kwestiach, ale myślę, że prawo na UWR to lepszy wybór. Bardzo dobra uczelnia, a i kierunek hm bardziej ,,przyszłościowy" niz SM. Po za tym Uj ma swoja renomę, ale ostatnio dużo stracił w tzw. rankingach (swoją drogą nie sa one zbyt wymierne ale to inna kwestia). Mimo to jak magnes przyciaga studentów- heh ja też chcę sie tam dostać :P nie wiem co jets z tym UJem że tyle osób (w tym ja) tak go idealizuje... Pozdrawiam i życze podjęcia jak najlepszej dla Ciebie deyzji :) Odpowiedz Link Zgłoś