gienioslaw 12.09.06, 09:00 zdecydowanie uwazam ze najlepsza jest biała puma <serduszka> Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lucapuka Re: Kocham pume 12.09.06, 09:17 Ja też kocham Pumę - moja ruda suczka tak ma na imię :) Odpowiedz Link
maja1000 Re: Kocham pume 12.09.06, 10:52 i ja kocham Pumę:-) Posiadam m.in. przepiękne pomarańczowe zamszowe buciki sportowe z brazową miniaturką zwierzaka na noskach Odpowiedz Link
kalooo Re: Kocham pume 12.09.06, 11:58 hahahaha!;DDD a ja kocham pume z warszawskiego zoo;D kto da więcej?;))) Odpowiedz Link
aggis20 Re: Kocham pume 12.09.06, 12:05 A ja bym chciala jezdzic jaguarem - ha!;D prawie pasuje do tematu "puma":D Odpowiedz Link
lucapuka Re: Kocham pume 12.09.06, 12:33 Ale, ale, przecież marzeniem moim jest również Ford Puma - dziękuję za przypomnienie... ( zaraz nas admini pogonią) Odpowiedz Link
akikoo Re: Kocham pume 12.09.06, 13:17 Swoją obecność w tym uroczym wątku, pragnęłyby zaznaczyć także wielbicielki le panter, le smoków, jak również tygrysów, pytonów i słoni. Pozdrowienia dla Gieniosława :) Odpowiedz Link
aggis20 Re: Kocham pume 12.09.06, 14:33 No wlasnie - Ford Puma, zapomnialabym;) ale i tak wole Jaguara;D Odpowiedz Link
maja1000 Re: Kocham pume 12.09.06, 14:50 Mnie się kilka lat temu podobał taki 'kobiecy' model Opla Tigrą zwany (.... no prawie niczym puma;), obowiązkowo w kolorze pomarańczowo-miedzianym. Odpowiedz Link
elve Re: Kocham pume 12.09.06, 15:22 tak, tak! pamiętam go, miał takie czarne urocze uszka zamiast lusterek :) cudeńko :) a z pumą to wolicie czarne, śnieżne czy jeszcze inne? ;) Odpowiedz Link
lune nie kasuj adminie :) 12.09.06, 16:42 www.lampart.info.pl/ kocham Lamparta powiedzialaby jakas kobieta zadurzona w Rzeczniku Patentowym Odpowiedz Link
a.g.n.i Re: Kocham pume 12.09.06, 18:01 Admini chyba śpią snem sprawiedliwych... no no, dziewczyny, ale rozrabiacie;-P Na fali miłości do kotowatych przyłączam się do niesubordynowanych forumek;-P, mam w domu miniaturową czarną panterę, którą zdecydowanie kocham;-) A co do zapachów Pumy (no ktoś musi uratować ten wątek przed skasowaniem;-PPP) to któraś podobno pachnie fiołkami... ale nie pamiętam która. Szara podobno. Dobrze słyszałam?? Odpowiedz Link
forevermore79 Re: Kocham pume 12.09.06, 18:11 Alez nie spia :-) Watek wcale nie jest obrazliwy- bo Pan Gienioslaw nie wyrazil zbyt dokladnie, ktora pume kocha i za co w dodatku. Tematyka forum sugeruje, ze pewnie chodzi o perfumy. Jakos ich nie wachalem (choc Puma Create ma fajny flakon), mam za to biale buty pumy (ich wachac lepiej nie bede). Nie kocham ich jednak, ale jedynie lubie. Odpowiedz Link
a.g.n.i Re: Kocham pume 12.09.06, 19:37 Tzn. nie miałam na myśli samego wątku tylko nasze offtopiczne zabawy:-) Moja czarna pantera właśnie zamiauczała roszczeniowo i została wypuszczona na balkon, pewnie się udaje na nocne polowanie:-( Pamiętam, że Kaloo kiedyś dostała próbkę Pumy (ale nie pamiętam której) i obwąchałyśmy z przyjemnością, Kaloo nawet czuła w niej swojego ukochanego arbuza:-) Odpowiedz Link
a.g.n.i Już sobie przypomniałam, to była Puma Flowing:-) 12.09.06, 20:31 Kaloo mam nadzieję, że potwierdzi, jak się objawi:-) Odpowiedz Link
kalooo Re: Już sobie przypomniałam, to była Puma Flowing 14.09.06, 16:52 hehe, no to by sie mogło nawet zgadzać, taka różowa;D Odpowiedz Link
akikoo Re: Kocham pume 12.09.06, 18:25 Puma Woman to doskonałość roku Twojego Stylu 2005 w kategorii kosmetyki popularne - zapach, więc zachwyty pumami można uznać za zrozumiałe :) Odpowiedz Link