Dodaj do ulubionych

trądzik :(

• domciaaaw Re: trądzik :( 25.04.16, 14:26
      W Rossmannie znajdziesz krem na dzień i na noc o nazwie Niszcz Pryszcz. Razem z siostrą używamy i jest naprawdę spoko. Mocno nawilża, skóra nie świeci i cena niewysoka :). Bez sensu od razu ładować pieniądze w dermatologów i antybiotyki..
    • 19790111m Re: trądzik :( 25.04.16, 19:16
      Witam mam do sprzedania dwa nowe niezaczete opakowania TETRALYSAL 300mg na tradzik ,niestety corka nie moze go brac) cena 50zl ,moj nr tel 570086003 magdalena
    • znawczynikoloidow Re: trądzik :( 27.05.16, 11:52
      srebro koloidalne firmy nanokoloid wiem bo sama stosuję
    • karina237 Re: trądzik :( 16.06.16, 17:14
      Ja też się zmagam z problem trądziku. Widoczną poprawdę zauważyłam po zmianie kosmetyku do mycia twarzy. Zaczełam stosować mydełko z nanosrebrem i glinką. Wypryski rzadziej się pojawiają, a te które już są szybciej znikają. Dzięki zastosowaniu tego mydełka skóra już nie jest tak podrażniona, ani zaczerwieniona. Zmiany, które pojawiają mi się na twarzy nie są tak zaognione, co niestety często mi się zdarzało. Oprócz tego stosuje krem z miodlą indyjską. Staram się robić makijaż tylko w wyjątkowych okazjach, ponieważ nie chce dodatkowo obciążać skóry. Taka pielęgnacja sprawia, że moja skóra jest w coraz lepszym stanie. Największą różnice zauważyłam po zmianie płynu do twarzy na mydełko z nanosrebrem. Swoje kupiłam tutaj: www.ziolavita.pl/kropla-zdrowia-mydlo-z-nanosrebrem-i-biala-glinka-500-ml-marmed-p2124.html
    • kuku-na-muniu8 Re: trądzik :( 26.07.16, 11:51
      Jeżeli naturalniejsze środki to podobno dobrze oczyszcza organizm z toksyn i innych "śmieci" czystek. Jeżeli potrzeba czegoś do aplikowania to polecam dermokosmetyki i maści zasuszające.
    • hybryda30 Re: trądzik :( 17.11.16, 14:14
      Hej, ja ze swojego doświadczenia zarówno osobistego jak i zawodowego (jestem farmaceutką) mogę z czystym sercem polecić korzeń łopianu, stosowany zarówno wewnętrznie jak i zewnętrznie. Niestety trądzik to zwykle odbicie złego metabolizmu. Codziennie rano na czczo ciepła woda z cytryną, dużo naparów z bratka, pietruszki no i właśnie łopian, który super oczyszcza z toksyn, a zewnętrznie działa silnie przeciwbakteryjnie i przeciwzapalnie www.herbzone.pl/lopian-wiekszy.html
    • krisk.2 Re: trądzik :( 22.11.16, 22:19
      Polecam
      Oczyszczanie wątroby ... sam organizm powalczy z tym trądzikiem
      A do tego kilka zabiegów ozonoterapii
      Będziesz kilka lat młodszy a skóra wróci do dawnego blasku ..
      Pozdrawiam
    • oleska27 Re: trądzik :( 13.12.16, 13:14
      Pasta cynkowa pomaga
      • pannaoset Re: trądzik :( 27.08.17, 15:40
        Miałam, u mnie nie poszło. Dopiero żel Mediqskin zrobił swoje. Ma taki fajny dozownik i nakładasz produkt tylko na krostę. Trądzik można mieć nawet po trzydziestce. Ważne by znaleźć jego przyczynę i dobrać odpowiednie kosmetyki do walki z krostami.
    • sambolejro Re: trądzik :( 07.09.17, 10:18
      A jakie leki bierzesz? Nic nie pomagają?
    • odczepcie_sie Re: trądzik :( 26.03.18, 08:52
      A o balneologii słyszeliście? To lecznicze wykorzystanie wód termalnych bogatych w składniki odżywcze. Taka terapia ma wiele różnych zastosowań - jak kto ciekawy, to na medicalsensus.pl/artykuly/balneologia.html można się zagłębić w szczegóły - ale między innymi leczy się też w ten sposób właśnie osoby dotknięte trądzikiem czy różnymi wypryskami skórnymi.
    • marcingraczyk198 Re: trądzik :( 21.04.20, 21:24
      Ja ze swojej strony polecę coś na bazie konopi u mojej córy bardzo dobrze się sprawdza tak, że warto przetestować: chillmedic.pl/kosmetyki-konopne/serum-konopne/aknea-serum-przeciwtradzikowe-z-olejem-z-konopi-56-cannaderm
    • strefa-zdrowie Re: trądzik :( 26.04.20, 20:36
      Poszukaj przeciwbakteryjnych żeli do mycia twarzy, najlepiej używać 2-3 razy dziennie. Informacje na temat profilaktyki i leczenia trądziku znajdziesz tutaj: www.facebook.com/101330904754504/photos/a.106252484262346/154207079466886/?type=3&theater
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka