isiak33 08.03.06, 10:05 Witam! Mam problemy z żołądkiem i od irydologa dostałam na to preparat Mumio. W internecie natomiast czytam, że podaje się go na szybsze zrastanie kości. Czy ktoś stosował ten preparat na żołądek??? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mag401 Re: MUMIO 08.03.06, 10:31 isiak33 napisała: > Witam! Mam problemy z żołądkiem i od irydologa dostałam na to preparat Mumio. > W internecie natomiast czytam, że podaje się go na szybsze zrastanie kości. > Czy ktoś stosował ten preparat na żołądek??? najczęściej irydologami są ludzie za wschodniej granicy.preparaty są niepewne. Pewne mumio kupuj moc natury lublin alenie nadaje się na twoje dolegliwości.użyj o/grzegorza gastrobon kapsułki. masz duże kłopoty z przyswajaniem witamin i mikroelementów. Odpowiedz Link
snajper55 Re: MUMIO 08.03.06, 11:56 mag401 napisał: > Pewne mumio kupuj moc natury lublin alenie nadaje się na twoje > dolegliwości.użyj o/grzegorza gastrobon kapsułki. masz duże kłopoty z > przyswajaniem witamin i mikroelementów. No proszę. I już diagnoza oraz metoda leczenia. Na podstawie paru słów, bez badania, bez analiz. Jakie to mondre ludziska na tym forum pisujom ! Nobel subito ! S. Odpowiedz Link
snajper55 Re: MUMIO 08.03.06, 11:57 isiak33 napisała: > Witam! Mam problemy z żołądkiem i od irydologa dostałam na to preparat Mumio. > W internecie natomiast czytam, że podaje się go na szybsze zrastanie kości. > Czy ktoś stosował ten preparat na żołądek??? Hi, hi. Pewnie tylko sprzedawca. Mumio dobre na wszystko ! Swoją drogą, jak Ci żołądek skostnieje, to boleć przestanie. ;)) S. Odpowiedz Link
mwl2000 Re: MUMIO 21.10.06, 00:49 Mumio powinno ci pomóc. Jest to preparat działający na przewód pokarmowy w szczególności na wątrobę. Zawiera dużo witamin i mikroelementów dlatego jest stosowany przy innych schorzeniach. Odpowiedz Link