helena_50 06.06.06, 11:23 mam ropną angine biore antybiotyk,czy można w tym czasie pić sok z noni Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tatakazik Re: noni a antybiotyk 06.06.06, 12:31 Tak, nie ma przeciwwskazań. Antybiotyk działa na bakterie. Odpowiedz Link
karol.walc Re: noni a antybiotyk 06.06.06, 13:21 helena_50 napisała: > mam ropną angine biore antybiotyk,czy można w tym czasie pić sok z noni Możesz także pić sok z jabłka, marchewki, buraka, ananasa a nawet herbatę. S. Odpowiedz Link
helena_50 Re: noni a antybiotyk 06.06.06, 15:59 karol.walc napisał: > helena_50 napisała: > > > mam ropną angine biore antybiotyk,czy można w tym czasie pić sok z noni > > Możesz także pić sok z jabłka, marchewki, buraka, ananasa a nawet herbatę. > sprawia ci przyjemnosc taka złosliwosc zycze ropnej anginy > S. Odpowiedz Link
lilith_6 Re: noni a antybiotyk 07.06.06, 19:26 Heleno, ale ty brzydka jesteś: karol.walc i tak już jest biedny (zatruwa się własnym jadem), a Ty mu jeszcze anginy życzysz ;-) Jak czytam takie złośliwości to mi żal takich osób (jak karol.walc)... Biedni, nie mają się na kim wyżyć w realu, więc pozostają im tylko fora :-))) Odpowiedz Link
laurencja5 Re: noni a antybiotyk 09.06.06, 08:31 też mi dopiero złośliwość! myślę, że te rady są jak najbardziej na miejscu, sama jak coś przyjmuję a w tym przypadku jeśli to jest sok z Noni - też bym się zastanawiała czy akurat mieszanie z innymi sokami może osłabić działanie Noni no więc staram się najpierw uzyskać jak najwięcej informacji również tych żywieniowych... Odpowiedz Link