Dodaj do ulubionych

Blog o zdrowym odżywianiu

10.05.09, 23:11
Wielu z nas nie zdaje sobie sprawy z tego, jak ważne jest to, co wkładamy do naszych ust. Żyjąc szybko, pochłaniamy byle co, mnóstwo cukru, soli, benzoesan sodu, tłuszcze nasycone, żywność genetycznie modyfikowaną, pryskaną, konserwanty E E E...
Jednak jest też druga opcja. Możemy odżywiać się tzw. Superfood - super żywnością, jeść niezwykle zdrowe owoce, orzechy, algi morskie itd. Dzięki nim możemy nie tylko zapobiec chorobom, ale i je wyleczyć :)
Stać nas na to, żeby być zdrowym.

O tym i o innych ciekawostkach na temat odżywiania piszę na moim blogu. Wszystkich serdecznie zapraszam.
Obserwuj wątek
    • copywriter05 Re: Blog o zdrowym odżywianiu 30.09.13, 08:39
      Moim zdaniem są to bardzo ciekawe serwisy o zdrowym odżywianiu, polecam także zabiegi medycyny estetycznej we Wrocławiu
      • maniekpi Re: Blog o zdrowym odżywianiu 19.11.13, 11:36
        Tak właśnie dobrze i zdrowo żywieni ludzie zapełniają wciąż sale szpitalne.
        Kilka tygodni temu Pan,który przez kilka lat prowadził sklepik z tzw.zdrową żywnością,wylądował w ciężkim stanie w szpitalu-wylew krwi do mózgu!
        Jakim cudem?
        Tzw.zdrowa żywność tylko z nazwy jest zdrowa.
        To kolej przykład na to,że mnóstwo bezrozumnych ludzi zabiera się do czegoś,o czym nie mają zielonego pojęcia.Bazują na fałszywych wynikach badań,opłacanych przez koncerny farmaceutyczne i żywnościowe pseudo naukowców.
        Człowiek pozbawiony wiedzy może tylko wierzyć!
    • sylwia.ss Re: Blog o zdrowym odżywianiu 07.10.13, 04:26
      Ja zapraszam serdecznie na mój blog i kanał na you tube, gdzie znajdziecie przepisy na pyszne i zdrowe potrawy, koktajle, sałatki - bez białego cukru, bez białej mąki - bardzo zdrowe i smaczne, zapraszam:-) Na Facebooku możecie śledzić moje przepisy na bieżąco:-) www.facebook.com/pages/kierunek-zdrowie/100593420125045?ref=hl
    • ramirezik Re: Blog o zdrowym odżywianiu 13.10.13, 11:49
      Zapraszam również na blog o medycynie naturalnej (witaminki, minerały) www.arkazdrowia.wordpress.com

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka