disa 24.10.09, 21:54 zjadłam jabłko i ponieważ nie chciało mi się wstać i iść do kuchni aby ogryzek wyrzucić do kosza ... rzuciłam nim przez cały pokój do aneksu kuchennego. O dziwo trafiłam do zlewu <BRAWA> ktoś pobije moje dzisiejsze lenistwo ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jane-bond007 Re: jestem tak leniwa, że... 24.10.09, 21:59 czad :D ja czasami jak ogladam film i zmienie ulozenie na poduszkach tj zjade to ekran sobie przechylam... noga ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cafem Re: jestem tak leniwa, że... 24.10.09, 22:00 Od dwoch dni zostawiam wszystko tam, gdzie tego uzywalam. Ciuchy na podlodze, talerze wszedzie, suszarka do wlosow na stole w kuchni, but na srodku przedpokoju. Nie jestem leniwa. Mam noge w gipsie, o kulach chodze jak lamaga i burdel doprowadza mnie do szalu, a nie mam jak posprzatac:( Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: jestem tak leniwa, że... 24.10.09, 22:04 :D dobre wygodnictwo nie jest złe ;] ja mam w pokoju lampkę przy łóżku .... dotykową i też nigdy się nie pofatyguje żeby ja rękę dotknąć... nogą wygodniej ;] a kiedyś rzucałam piłką tenisową w pstryczka od światła ;] wyrobiło mi się oko mimo mega wady wzroku jaką mam HAHAHAA :D Odpowiedz Link Zgłoś
rachela25 Re: jestem tak leniwa, że... 24.10.09, 22:12 u mnie na podłodze stoi wieża tzn sprzęt grający, oczywiście włączam nogą. Jak ściele łóżko to nie składam w kosteczke jak zazwyczaj ludzie to robią tylko pakuje wszystko do środka i popycham nogą Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie ;D 24.10.09, 22:16 Leniwcze! Jak długo będziesz leżał, kiedy podniesiesz się ze snu? Jeszcze trochę pospać, trochę podrzemać, jeszcze trochę założyć ręce, aby odpocząć. Tak zaskoczy cię ubóstwo jak zbójca i niedostatek, jak mąż zbrojny. Leniwy wiele pożąda, a jednak nic nie ma, lecz dusza pilnych jest obficie nasycona. Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: ;D 24.10.09, 22:32 ja tam lubię lenistwo ;] w akcie swojego lenistwa kupiłam 4 pary butów (w tym jedne Siostrze) i kilka koszulek, i rajstopy na zime ;] a WSZYSTKO przez net ;] teraz w lenistwie będę czekała na to aż zza oceanu przypłynie Odpowiedz Link Zgłoś
naonja81 Re: ;D 24.10.09, 22:33 disa napisała: > ja tam lubię lenistwo ;] > w akcie swojego lenistwa kupiłam 4 pary butów (w tym jedne Siostrze) i kilka > koszulek, i rajstopy na zime ;] a WSZYSTKO przez net ;] > teraz w lenistwie będę czekała na to aż zza oceanu przypłynie > > a wjakim sklepie netowym te butki kupiłaś? Odpowiedz Link Zgłoś
alanis11 Re: Disa 25.10.09, 10:42 O disa wpadłam na twój blog i buty faktycznie b. fajne , masz dobry gust. Jeśli to nie tajemnica napisz w których amerykanskich sklepach robisz ciuchowe zakupy , bo ja tez lubie te formę zakupów. Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: Disa 26.10.09, 17:52 oj różnie... zależy czego potrzebuję www.6pm.com/ shopapparel.lacoste.com/index.html ten lubię bo ma w sobie kilka ;] a BR ma ciuszki dla ludzi wysokich ;] http://bananarepublic.gap.com/browse/home.do?ssiteID=ON i jeszcze kilka innych musiałabym poszukać w ulubionych :D Odpowiedz Link Zgłoś
jane-bond007 Re: jestem tak leniwa, że... 24.10.09, 22:20 pstryczek... tez mnie wnerwia - szczegolnie jak leze z ksiazka i juz jestem w fazie polsnu :) a u mnie/nas w sypialni oczywsiecie znajduje sie on po skosie nad glowa ... jeszcze nie opracowalam jak go dezaktywowac :) niektore ciuchy wyciagam z szafy wczesniej to sie same prostuja i nie musz ich az tak prasowac - tak se tlumacze :) kiedys nie mialam czasu rano wyjac z mniejszej torebki w wieksza no i niczym Jas Fasola wlozylam te mmniejsza w wieksza :) :) :) w pracy sobie przepakowalam :) a ze mniejsza byla w kolorze ktory pasowal kolezance do sukienki (na jakies chrzciny czy cos takiego) to jej ja od razu pozyczylam :D Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: jestem tak leniwa, że... 24.10.09, 22:30 polecam taka lampę dotykową jak ja mam ;D stoi na podłodze, jest wysoka i się wygina - jak się kopnie to się gasi -ma 3 fazy świecenia ;D -więc czasami trzeba 2razy kopnąć a NO ALE to już gimnastyka dla zdrowia Odpowiedz Link Zgłoś
jane-bond007 Re: jestem tak leniwa, że... 24.10.09, 22:32 rozejrze sie za takim wlasnie wynalazkiem :) oczywiscie pod warunkiem ze mi sie zechce :D Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: jestem tak leniwa, że... 24.10.09, 22:35 wyślij mężczyznę ;] mi Brat kupił :D niestety na pilota nie było HAHAHAHA Odpowiedz Link Zgłoś
lampka_nocna5 Re: jestem tak leniwa, że... 24.10.09, 22:18 Mnie tez sie nic nie chceeeee.... caly dzien szukam ciekawych rzeczy na forum a tam tak nuuuudno... Chyba sie starzeje:( Ja przez caly tydzien zbieram kubki po kawie zeby je w sobote wstawic do zmywarki (mam duzo kubkow wiec sie nie martwie ze zabraknie) Zbieram wszystko, co uzywam, na blacie kolo komputera, i sprzatam jak zaczyna miejsca brakowac.... to z czego sie rozebralam dwa dni lezalo na podlodze az laskawie wrzucilam do kosza na brudy. Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: jestem tak leniwa, że... 24.10.09, 22:43 w piątek przyjechałam do mieszkania w Wawie (mam uczelnie)... mam cały zlew wypchany brudnymi naczyniami i ogryzkiem ;/ wszędzie walają się ciuchy -byłam na zakupach powinnam posprzątać... i pomyśleć co zrobię na obiad jutro BO z Rzeszowa przyjedzie po mnie moja miłość (ja jestem za leniwa żeby jeździć samochodem) i OCZYWIŚCIE jestem tak zmęczona, że moje najkochańsze przyjedzie po mnie :D jutro usłyszę "Kochanie, trochę przesadziłaś z tym bałaganem" i skończy się na tym, że pójdziemy jeść na miasto ot żywot człowieka leniwego ja nie wiem za co jestem tak kochana Odpowiedz Link Zgłoś
potworski Re: jestem tak leniwa, że... 25.10.09, 12:57 >ja nie wiem za co jestem tak kochana Też nie wiem. Obstawiam, że albo umiesz robić dobre precle, albo zawsze przegrywasz w warcaby. Odpowiedz Link Zgłoś
wacikowa Re: jestem tak leniwa, że... 24.10.09, 23:00 Wstałam o 6 mykłam sobie do pracy,zrobiłam co miałam do roboty. Po drodze zakupy.Strzeliłam kawę i zaczęło się moje lenistwo czyli: wsadziłam pranie,rozpakowałam zakupy,zrobiłam obiad w międzyczasie leniwym zrobiłam sałatkę. Ogarnęłam chatę wywiesiłam pranie wyprałam się w wannie. A teraz sobie leżę i oglądam mordobicie w tv:) Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: jestem tak leniwa, że... 24.10.09, 23:08 czy nie masz może niezamężnej siostry bliźniaczki? ;D Odpowiedz Link Zgłoś
wacikowa Re: jestem tak leniwa, że... 24.10.09, 23:19 Mariola zmartwiona:)) Niestety nie mam:P Ale jak będzie możliwość klonowania "ful-service" to masz jedyny egzemplarz zamówiony;) Ależ mnie wkurw** te reklamy;( Odpowiedz Link Zgłoś
disa nie chce być złośliwa 24.10.09, 23:10 ale do klubu Leniwców to Ty się NIE NADAJESZ Odpowiedz Link Zgłoś
bodum Re: nie chce być złośliwa 25.10.09, 01:22 jem zupe z garnka bo nie chce mi się nakładać na talerz Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: jestem tak leniwa, że... 25.10.09, 01:02 moje największe lenistwo sprowadza się do regulowania temperatury wody w wannie poprzez kręcenie kurka nogą Odpowiedz Link Zgłoś
filo764 Re: jestem tak leniwa, że... 25.10.09, 10:23 podczas mycia się zawsze sikam do wanny/pod prysznic bo nie chce mi się zrobić 3 kroków w stronę kibelka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zawszezabulinka Re: jestem tak leniwa, że... 25.10.09, 10:37 hmm to ja tak mam ale nie chce mi sie wstac z wanny bo bedzie mi za zimno moj facet jak sie o tym dowiedzial to zwatpil we mnie ;p no ale jestem leniwa ze nie chce mi sie u siebie posprzatac mieszkania ... ale u kogos innego juz moge caly dzien latac ze szczotka :D tak samo jest ze zmywaniem, u siebie nie pozmywam a u kogos tak :P Odpowiedz Link Zgłoś
jane-bond007 Re: jestem tak leniwa, że... 25.10.09, 14:09 sikasz do wanny wktorej lezysz? Odpowiedz Link Zgłoś
wacikowa Po przeczytaniu : 25.10.09, 10:58 Brak słów. Obrzydliwe jest to co robicie. Gdzie Wasza kobiecość gdzie zmysłowość,delikatność? Kąpiel w moczu? Brudne porozrzucane ciuchy syf w kuchni? Jak Wam nie wstyd przed partnerami? Taka niezaradność życiowa się ukazała. Takie słabe i rozmymłane jesteście. Nie macie obrzydzenia do siebie? KLASA kojarzy wam się tylko z "Naszą klasą"!! Tak jak w innym wątku ktoś napisał: "Boże, ja nie chcę należeć do tego gatunku..." Panowie kolejny raz Wam współczuję!! Odpowiedz Link Zgłoś
real.becwal Re: Po przeczytaniu : 25.10.09, 11:26 "Boże, ja nie chcę należeć do tego gatunku..." Panowie kolejny raz Wam współczuję!! DZIĘ-KU-JE-MY Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: Po przeczytaniu : 25.10.09, 12:21 ja się z Tobą zgodzę, nie cierpię syfiarstwa może się nie chcieć posprzątać, można nie mieć wszystkiego w kostkę itd.. ale syf? :/ Odpowiedz Link Zgłoś
jane-bond007 Re: Po przeczytaniu : 25.10.09, 14:14 ta... dla ciebie syfem jest widze ze komus sie nie chce wstac z lozka :) mnie natomisat kojazy sie z bzykiem much i samoodklejajaca sie tapeta Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: Po przeczytaniu : 25.10.09, 14:05 wśród tłumu leniwych i zarozumiałych kobiet, te pracowite o pogodnym usposobieniu stanowią podwójną wartość, dla takich naprawdę warto się starać :) Odpowiedz Link Zgłoś
wacikowa Re: Po przeczytaniu : 25.10.09, 14:09 I takiej właśnie Ci życzę:) I są takie. Na tym forum pewnie też się znajdzie taki "rodzynek" wolny:) Odpowiedz Link Zgłoś
kunegunda123 Re: Po przeczytaniu : 25.10.09, 17:33 czasami potrafisz coś do rzeczy napisać, ale częściej po prostu ręce opadają jak na przykład w tym wątku... naprawdę nie znudziło ci się takie dosrywanie innym kobietom i jaranie się samą sobą i tym jak super wychodzisz na ich tle??? a tak na marginesie klasa ujawnia się w zachowaniu wobec innych ludzi, czyli na przykład brakiem podniecania się tym co kto robi w SWOIM domu i taka stara baba jak ty powinna to wiedzieć... Odpowiedz Link Zgłoś
8magdalena8 Re: jestem tak leniwa, że... 25.10.09, 11:27 na wstepie zaznaczam ze sa wazniejsze rzeczy...ja np wczoraj sluchalam i tak nie chcialam stracic ani sekundy, ze nie poszlam pod prysznic, jedynie udalo mi sie umyc zeby i to tez czesciowo w pokoju, rozebralam sie w pokoju i rzucilam wszystko na podloge, poza tym zostawiam trepki tak naturalnie, gdzie zdejme, tam zostawiam, to w pokoju, tow lazience, pozniej chodze i szukam. pojechaam jakis czas temu na rowerze do babci na wies specjalnie po jajka,nie bede jadla sklepowego swinstwa, bo chcialam usmazyc sobie nalesniki na zakwasie,okazalo sie jednak ze nie chce mi sie otworzyc strony internetowej z przepisem,wiec usmazylam sobie omleta, niestety nie dalam rady go przewrocic na druga strone, wiec byl caly porozrywany, no ale coz skoro juz usmazylam sobie to zjem, jakos odpowiednio doprawilam i wmawialam sobie ze moze byc. przestawilam sie na prasowanie hurtowe, bo nie znioslabym gdybym codziennie miala prasowac, mniejsze zlo. suszarka tak dlugo stoi z praniem az mam nastroj zeby sie wziac, jakis czas temu wzielam sie za sprzatanie,zdziwilam sie, co mi sie stalo, az tak, potem okazalo sie ze skonczyly sie moje ciasteczka, ktore wiele mi zalatwiaja, bo jem je ze wszystkim, tzn.w ogole nie gotuje, wiec stwierdziam ze teraz to chyba sobie kupie ciasteczka, jakies podobne, np. orkiszowe, bo nie zniose wyjecia zmiotki, nawet na sekunde po tym sprzataiu.poszlam do osiedlowego sklepu ale niestety nie bylo, wiec stwierdzialm ze jak mi sie troche nabrudzi to dopiero sobie upieke. gotuje sobie papki, np. ciecierzyca zmiksowana, do tego najtlustsza smietana, olej lniany,sos sojowy, tabasko, no i rozne przyprawy jeszcze, taka papke mam na jakies 3 dni, jem ja bezposrednio z pojemnika,w ktorym stoi w lodowce i oczywiscie klade na moje ciasteczka, moj chleb itp. zdarzylo mi sie kiedys zostawic w pracy na wieszaku swoj zakiet i tak wisial chyba miesiacami,po prostu nie chcialo mi sie go wziac, uznalam ze nie przeszkadza Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: jestem tak leniwa, że... 25.10.09, 11:37 Często... co ja mówię, ZAWSZE wstrzymuję mocz jak np. siedzę przy kompie czy coś czytam, bo mi się nie chce iść do łazienki. Albo wręcz idę "na zapas" z tego samego powodu. Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: jestem tak leniwa, że... 25.10.09, 11:58 osobiscie obstawialem ze nasralas do lozka :), no ale jeszcze kilka tygodni do konca roku zostalo :) Odpowiedz Link Zgłoś
nesetr Re: jestem tak leniwa, że... 25.10.09, 12:48 Przez caly tydzien wychodzilam z domu 0 7:15 do pracy, wracalam z pracy miedzy 19:00 a 23:00 (pracuje w spedycji lotniczej). Stwierdzilam, ze i tak nie ma mnie calymi dniami w domu, wiec to, czego uzywalam (ciuchy, naczynia) zostawialam gdziekolwiek brudne. W sumie niewiele sie tego nagromadzilo...... Ale dzisiaj bylo porzadne sprzatanie i pranie. Blysk, ktory wytrzyma do srody... Odpowiedz Link Zgłoś
factory2 Re: jestem tak leniwa, że... 25.10.09, 13:16 "Typowa zodiakalna panna" - a od kiedy to układ planet determinuje cechy osobowości...? Omg & bosze... Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: jestem tak leniwa, że... 25.10.09, 18:38 i mnie dopadło jesienne lenistwo ;/ zachcialo mi się dziś budyniu, juz nawet wyjęłam mleko z lodówki ale doszłam do wniosku, że nie będzie mi się chciało zmywać garów i zjadłam jogurt... Odpowiedz Link Zgłoś
haylee Re: jestem tak leniwa, że... 25.10.09, 19:01 no cóż, mi się od godziny nie chce wstać po fajkę Odpowiedz Link Zgłoś
lonely.stoner Re: jestem tak leniwa, że... 25.10.09, 21:02 najgorsze dni lenistwa to takie kiedy po prostu nic mi sie nie chce, nawet wziac rano prysznica, wiec chodze po domu z mega tlustymi wlosami, w rozmemlanej pizamie, brrr....miewalam czasem takie 2 dni pod rzad. Przed kazdym weekendem staram sie tez w piatek po pracy cos ugotowac - poniewaz wiem ze jesli wyjde w piatek na impreze do lcubu, to na drugi dzien bede miec mega kaca i albo pojde jesc na miasto albo bede glodowac. No i zakup litrowej coli lub soku na mega suszenie:) Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: jestem tak leniwa, że... 25.10.09, 20:51 dzisiaj miałam mniejsze lenistwo :D zrobiłam nam omlet na śniadanie (a domowym dżemem) -ale niestety tak wolno się zbierałam, że moja Miłość musiała pozmywać gary bo ja się NIE WYROBIŁAM i pół dnia dziękowałam w myślach Bogu, Naturze, Losowi, że mam takiego Idealnego Mężyzcznę co mnie kocha i akceptuje taką jaką jestem :D a teraz UDAJE CHORĄ żeby nie iść ze znajomymi na alkoholizm - bo mi się nie chce :D Odpowiedz Link Zgłoś
moniskaa7 Re: jestem tak leniwa, że... 25.10.09, 21:08 z lenistwa często jem ogryzki, bo nie chce mi się wyrzucać a jak zostaje patyczek to staram się trafić na stół i pożniej( kilka dni) go wyrzucam. Z lenistwa też żuje gume do momentu aż sie rozpuści i wtedy ją jem. Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: jestem tak leniwa, że... 25.10.09, 21:21 yyyy guma się rozpuszcza? <SZOK> Odpowiedz Link Zgłoś
moniskaa7 Re: jestem tak leniwa, że... 25.10.09, 21:24 tak orbit...jak żujesz powyżej 3h, mi zawsze się rozpuszcza potem już ją jem , rozpuszczona jest troche gorzka ale daje radę. Odpowiedz Link Zgłoś
mruff Re: jestem tak leniwa, że... 25.10.09, 21:08 disa napisała: > zjadłam jabłko i ponieważ nie chciało mi się wstać i iść do kuchni aby ogryzek > wyrzucić do kosza ... rzuciłam nim przez cały pokój do aneksu kuchennego. > O dziwo trafiłam do zlewu <BRAWA> > > ktoś pobije moje dzisiejsze lenistwo ??? > Nie sądziłam, że w tak ciulowaty wieczór coś mnie jeszcze tak rozbawi. Brawa nad brawa :)))))))))))0 Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: jestem tak leniwa, że... 25.10.09, 21:20 EJ to był WIELKI WYCZYN bo musiał ogryzek przez framugę przelecieć ( w sensie rzez tą dziurę co jest jak się otworzy drzwi :D) Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: jestem tak leniwa, że... 25.10.09, 21:50 mnie dziwi to jakim cudem w jezdny zdaniu z kuchni zrobił Ci się aneks kuchenny? Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: jestem tak leniwa, że... 25.10.09, 21:58 bo moja kuchnia jest za mała żeby ją nazywać kuchnią więc często używam zamiennie "aneks kuchenny" -zwłaszcza, że nie jest to oddzielne pomieszczenie tylko mini kuchnia otwarta na resztę mieszkania ;] Odpowiedz Link Zgłoś
anais_66 Re: jestem tak leniwa, że... 25.10.09, 22:05 Skąd więc framuga, tzn. ta dziura przez którą przeleciał ogryzek?? Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: jestem tak leniwa, że... 25.10.09, 22:11 czy ja mam rozrysować układ mieszkania? ;] co by wszyscy sobie wyobrazili LOT OGRYZKA? ;] Odpowiedz Link Zgłoś
anais_66 Re: jestem tak leniwa, że... 25.10.09, 22:13 Jak dla mnie, to nie. Ale otwarta kuchnia z framugą, czyli drzwiami? Hmmm ;) Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: jestem tak leniwa, że... 25.10.09, 22:24 no niezupełnie z drzwiami ;] bo w mieszkaniu jedyne drzwi jakie mam to balkonowe i wyjściowe -i tylko tu mam framugi :D TAK !!! nie mam drzwi nawet do łazienki :D jestem za leniwa na drzwi HAHAHAHAHAHA to zamykanie i otwieranie jest zbyt męczące ;] ale w DomuRodzinnym drzwi mam ;] i w nowym domu też będą ;] Odpowiedz Link Zgłoś
anais_66 Re: jestem tak leniwa, że... 25.10.09, 22:33 Cieszę się Twoją radością :) Odpowiedz Link Zgłoś
hermina25 Re: jestem tak leniwa, że... 25.10.09, 22:35 za dawnych czasów,byłam straszną bałaganiarą,nie sprzątałam w ogóle-puszki po piwie,pety,butelki po wódce walały się po pokoju,przykryte stertą brudnych ciuchów...Wszędzie walały się brudne naczynia,potłuczone szkło itd :D Pewnego dnia poczuliśmy ze znajomymi ogromny smród...nie mogliśmy go zlokalizować,więc posprzątaliśmy mieszkanie od stóp do głów.Smród nie ustąpił.W końcu przez przypadek mój kumpel wywalił niechcący szafkę i tym sposobem odkrył źródło smrodu-za szafką leżał kawałek zgniłego mięcha,otoczony sforą białych robali,od tego momentu ładnie sprzątam :D obecnie,aż do przesady :) Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: jestem tak leniwa, że... 25.10.09, 23:08 też miałam incydent z larą ;/ Zawsze jem nad komputerkiem więc raz ... najspokojniej na świecie z klawiatury komputerka stacjonarnego wypełzła larwa ;] od tego czasu co jakiś czas traktuje komputer sprężonym powietrzem :D Odpowiedz Link Zgłoś
puma_z_gminy_biala Re: jestem tak leniwa, że... 26.10.09, 01:05 A ja codziennie: naczynia (nie lubię jak zarastają), podłogi - z grubsza, pranie - jak trzeba, czyszczenie butów. Zajmuje mi to z pół godziny. Mam tylko problem z przedmiotami, jak wieczorem posprzątam to nastepnego wieczora wszędzie leżą ksiązki, czasopisma, rachunki, moje notatki i mnóstwo różnych szpargałów - zupełnie nie zauważam kiedy to się dzieje :p Odpowiedz Link Zgłoś
erillzw Re: jestem tak leniwa, że... 26.10.09, 01:45 disa napisała: > zjadłam jabłko i ponieważ nie chciało mi się wstać i iść do kuchni aby ogryzek > wyrzucić do kosza ... rzuciłam nim przez cały pokój do aneksu kuchennego. > O dziwo trafiłam do zlewu <BRAWA> <OWACJE NA STOJĄCO> > ktoś pobije moje dzisiejsze lenistwo ??? > Mnie bedzie ciezko.. ma kuchnie za winklem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
skarpetka_szara Re: jestem tak leniwa, że... 26.10.09, 17:07 Nie jestes leniem, bo wyniesc ogryzek zajeloby ci pol minuty, a napisanie watku, sledzenie go, i dopisywanie odpowiedzi napewno zajelo ci o wiele wiecej. Czyli obralas ta trudniejsza strategie. zuch dziewczyna. wczoraj nawet nie wstalam z lozka (chyba ze do lazienki), a umylam zeby dopiero na noc. Czyli nawet koszulki nocnej nie musialam zmieniac :) Odpowiedz Link Zgłoś