suzume 11.02.02, 08:15 ...niech będą słowa p. Zalewskiego, redaktora od pogody w "sygnałach dnia": "księżyca nie widać, bo jest nów, a jak jest nów, to księżyca nie widać. a nawet jakby go było widać, to by go nie było widać, bo są chmury..." Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
suzume w górze tyle gwiazd... 11.02.02, 08:32 w dole tyle miast gwiazdy miastom dają znać, że dzieci muszą spać... Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: w górze tyle gwiazd... 11.02.02, 08:41 > w dole tyle miast > gwiazdy miastom dają znać, > że dzieci muszą spać... ach, śpij kochanie jeśli gwiazdkę z nieba chcesz, dostaniesz wszystkie dzieci, nawet złe (?) pogrążone są we śnie a ty jedna tylko nie. aaa aaa były sobie kotki dwa aaa aaa szarobure-szarobure obydwa Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: w górze tyle gwiazd... 11.02.02, 08:45 kwik napisał(a): > > w dole tyle miast > > gwiazdy miastom dają znać, > > że dzieci muszą spać... > > ach, śpij kochanie > jeśli gwiazdkę z nieba chcesz, dostaniesz > wszystkie dzieci, nawet złe (?) > pogrążone są we śnie > a ty jedna tylko nie. > > aaa aaa były sobie kotki dwa > aaa aaa szarobure-szarobure obydwa ach śpij, bo właśnie księżyc ziewa i za chwilę zaśnie, a gdy blady przyjdzie świt, księzycowi będzie wstyd, że on zasnął, a nie Ty... Odpowiedz Link Zgłoś
kwik OGŁASZAM BAGIENNY KONKURS! 11.02.02, 08:47 wszyscy gotowi? można zaczynać? skąd pochodzi cytat: "sjan sjan osjan hua szamen kunku punku johen dohen kohen tua szinczilesajn kun ku" Zwycięzca otrzyma wirualny garnuszek nr 1 z certyfikatem autentyczności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A. Re: OGŁASZAM BAGIENNY KONKURS! IP: 10.1.1.* 11.02.02, 08:59 Z Pana Kleksa!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aise Re: OGŁASZAM BAGIENNY KONKURS! IP: 217.67.196.* 11.02.02, 09:03 z Pana Kleksa! i to chyba z "Podroży" Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: OGŁASZAM BAGIENNY KONKURS! 11.02.02, 09:04 otóż ja pamiętam, że była to pieśń ludowo-biesiadna... a prawidłowa odpowiedz brzmi: "masaj" acha. i przypomniało mi się jeszcze, że w dzisiejszych "sygnałach" polecali jeszce w "przeglądzie prasy" "wywiad z brązowym medalistą w skokach, z Salt Lake City, pierwszym od 30 lat Małyszem" może powinniśmy do niego mówić "junior"? Odpowiedz Link Zgłoś
kwik trudno, KONKURS ZAKOŃCZONY 11.02.02, 09:07 Zwycięzcy (A) przesyłam wirtualny garnuszek; myslałam, że będa całodzienne zgadywanki, a tu proszę - parę minut i po konkursie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aise Re: trudno, KONKURS ZAKOŃCZONY IP: 217.67.196.* 11.02.02, 09:09 nie ma żadnych nagród pocieszenia?????? ja tez wiedzialam od razu tylko, kurde, szef mi cztery litery zawracał i nie mogłam od razu.... no, kwik, no weź poprawke na szefa... Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Niepocieszona 11.02.02, 09:13 będą tylko wyróżnienia, niestety np. uśmiech prezesa w betonie (prezesa możemy zamienic na Twojego szefa, bo zdaje się, że zalazł Ci za skórę (ale to chyba nie jest "I've got you under my skin", co?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aise Re: Niepocieszona IP: 217.67.196.* 11.02.02, 09:21 I've got him under my skin ale w postaci czegoś szczypiącego i nieprzyjemnego, a nie o to chyba chodzilo temu panu co to śpiewał. na dodatek moj szefunio jest prezesuniem zarazem...(dwa w jednym) ech zyzn takaja... Odpowiedz Link Zgłoś
suzume no co jest, kurde, kwik 11.02.02, 09:18 nagrody przyznajesz nie po znajomości, tylko uczciwie i bezstronnie??? wstyd mi za Ciebie... Odpowiedz Link Zgłoś
kwik kurde, su, jak możesz, 11.02.02, 09:23 nie wywlekaj naszych tajemnic na światło dzienne...przecież wiesz, że nagrody są tylko dla tych, którzy nagrali się w tzw. szafie prezesa (Jarząbka). przecież jesteśmy za korupcją, nepotyzmem i "mniejszym kłamstwem", co nie? a tym, którym sie to nie podoba (a musi?) mówimy: "złość piękności szkodzi". Odpowiedz Link Zgłoś
suzume a, kurna, mogie 11.02.02, 09:42 i nie wywlekam, inao daję wyraz jakże słusznemu oburzeniu... bo ja rozumiem, żeby to było uczciwie, dla Aise... ale tak dla "A" spoza kółka wzajemnej adorancji??? Odpowiedz Link Zgłoś
kwik su, trochie torerancji 11.02.02, 09:46 a cosik mi sie wydaje, że te/ta/to A, to któreśtam wcielenie jakiegośtam gościa trzęsawiska. wszyscy przecież cierpimy na rozpołowione jaźnie wewnętrzne.i jest to jedyna słuszna droga. i tego należy się trzymać. Spoooczniij! Odpowiedz Link Zgłoś
suzume no dooobra 11.02.02, 09:52 słabość Twoją składam na karb poniedziałku... wolno palić Odpowiedz Link Zgłoś
kwik aleś Ty wyrozumiała 11.02.02, 09:59 su, dobrocią przepełniona - jesteś zapewne także pod wpływem hulanek końcowotygodniowych. dzisiaj nie pijemy. poranny apel i gimnastyka, od lewej odlicz! Odpowiedz Link Zgłoś
suzume ja nie znam żadnej lewej... 11.02.02, 11:16 a lewa to w kartach, ale skoro dzisiaj ma być higienicznie (bułeeee), to z hazardu tyż pewnie nici... Odpowiedz Link Zgłoś
kwik do pełnego szczęścia 11.02.02, 11:27 brakuje jeszcze pianina, ale to się da załatwić. kto będzie przygrywał na poligonie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A. Re: su, trochie torerancji IP: *.gazeta.pl 11.02.02, 14:57 Troche po czasie (tez mi tu d... zawracaja) ale zglaszam sie po odbior nagrody. Moze spoza kolka ale na pewno adoratorka. Pozdrowienia Alenka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aise Re: no co jest, kurde, kwik IP: 217.67.196.* 11.02.02, 09:23 no właśnie, zapomniałam o znajomościach! kwik, my razem jednego szefa na rożenku jadlysmy, jednego calvadosa z butelki, a Ty tak bezstronnie? a ja dla Ciebie gablotkę w Sevres wytrzasnęłam... Odpowiedz Link Zgłoś
kwik aise 11.02.02, 09:47 a niby czego ja jestem wzorem (nie poczuwam się do tej pory do żadnego odwzorowania - może mi podpowiesz?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aise kwik IP: 217.67.196.* 11.02.02, 10:07 no przecież sama powinnaś wiedzieć czegoś wzorem mościapanno ewentualnie możemy ogłosić przetarg nieograniczony na tenze suzume - podpowiedz kwikowi czego on jest wzorem no może być, że ideałem artystki jesteś, albo ideałem kwika po prostu taki bukowski jest na ten przykład ideałem czegośtam i nie marudzi Odpowiedz Link Zgłoś
suzume no ja to sobie myślę, że kwik... 11.02.02, 11:23 skoro lepi skorupy, to jest wzorcem skorupiaka... ale mogę (?) się mylić Odpowiedz Link Zgłoś
kwik su, bujna wyobraźnio 11.02.02, 11:32 suzume napisał(a): > skoro lepi skorupy, to jest wzorcem skorupiaka... ale mogę (?) się mylić mylisz się, su , zapewniam żadnym skorupiakiem, ani tym bardziej mięczakiem nie jestem. jam przecie BARAN. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aise kwiku zeskorupiały IP: 217.67.196.* 11.02.02, 11:36 no kwik, no powiedz ,a barany to twardych rogów nie mają? toć to przecież twarde jak skorupa no to baran też skorupiak tyle, że ssak a taki komar to też ssak tyle że komar Odpowiedz Link Zgłoś
suzume no ja Cię, kwik, bardzo sorry 11.02.02, 11:37 ale chyba nie chcesz być wzorcem... barana? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aise no jak kwik chce IP: 217.67.196.* 11.02.02, 11:39 to niech mu będzie, a co nam szkodzi tylko jak bedzie taki baran w gablotce wyglądał? Odpowiedz Link Zgłoś
kwik będzie wyglądał 11.02.02, 11:41 szałowo i zerkał na przechodzące tłumy, typiąc czerwonym okiem. Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius Re: no jak kwik chce 11.02.02, 11:44 Ja widziałem, ona sobie nawet swój autoportret zrobiła z masy solnej. Całkiem nieźle, muszę przyznać, wyglądał... p, .y. Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius Re: ????????????????/// 11.02.02, 11:48 Nie, żaden garnuszek... Miałaś też baranka... :-P .y. Odpowiedz Link Zgłoś
suzume na głowie kwietny ma wiaaaaaaanek 11.02.02, 11:56 w ręku zielony badylek a przy Niej biega baranek a nad Nią lata motylek... Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius nienienienienienie 11.02.02, 11:58 Na głowie kwietny ma wianeeeeek w pleckach zielony barwineeeek i sama jest jak baraneeeek choć może raczej motyyyyleeeek... .y. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik wszystko przejdzie 11.02.02, 11:59 oprócz motylka, no chyba, że kapustnik! (będzie w sam raz do wojskowej kuchni polowej im. III dywizji bagiennej). suzume napisał(a): > w ręku zielony badylek > a przy Niej biega baranek > a nad Nią lata motylek... Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius Re: Baran???? 11.02.02, 11:50 to Ty też jesteś niezły kamuflant... p, .y. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik ha ha ha 11.02.02, 11:54 zabawa trwa świat się kręci a my z nim zdarta płyta gra zapomniany dawno film gdzieś to już słyszałam :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik żadne tam always, 11.02.02, 12:01 pegaz też nie żyje. jam skrzydłokwiat (niczego nie potrzebuje, a żyje: zagadka przyrodnicza) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aise na górze róże IP: 217.67.196.* 11.02.02, 12:51 na dole fionki my się kochamy jak dwa boronki Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius To ja też! 11.02.02, 11:23 Skąd to pochodzi (choć obawiam się, że też będzie proste): Było smaszno, a jaszmije smukwijne świdrokrętnie na zegwniku wężały peliczaple stały smutcholijne a zbłąkinie rykoświstokały p, .y. Zwyciężca dostanie od Kwik drugi garnuszek z certyfikataem :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
suzume alicja w krainie czarów 11.02.02, 11:28 ciągnie Cię na drugą stronę lustra, co? Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: alicja w krainie czarów 11.02.02, 11:46 nie, bo to by oznaczało wejście w normalny świat... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzidka Re: To ja też! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 11.02.02, 11:44 A to? :-))) Brzęśniało już. Ślimonne prztowie wyrło i warło się w gulbierzy. Zmimszałe ćmiły borogowie i rcie grdypały w mrzeży :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik DZISIAJ ROZDAJĘ 11.02.02, 10:09 karty powołania do wojska, bilety do jednostki w Berdyczowie. Roczna zabawa gwarantowana. Musztra, harce na poligonie, nocne warty itp. Chętnych zapraszam do pokoju nr 107. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aise poligon IP: 217.67.196.* 11.02.02, 10:25 ja chce na poligon, ja chce na poligon!!!!!! kwik, pojedźmy sobie, postrzelamy, polatamy w hełmach, dam ci sie przelecieć na miotle.... no chodź, fajnie będzie! Odpowiedz Link Zgłoś
kwik aise, w wojsku 11.02.02, 10:30 nie ma mioteł! jest małpi gaj, czołgi, łaziki, wyrzutnie rakietowe, strzelnica. i stołówka off kurs. i to wszystko czeka na nas. masz książeczkę wojskową? bez tego ani rusz..nie będą nas chcieli przyjąć na służbę.no chyba, że Ty, jako wybitna specjalistka klasy światowej od hokus-pokus i abrakadabra nam to załatwisz. myślałam o wyjeździe grupowym, a tu zainteresowanych raczej nie widać..czyżby oni w rezerwie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwik nie ma nie ma - to będą... IP: 217.67.196.* 11.02.02, 10:45 nie martw się załatwimy ksiązeczkę mam - prawdziwą, nie muszę czarować nawet, w ksiązeczce jak byk stoi, żem zdolna do slużby Krajowi moze ktos sie jednak przylaczy do nas, bo dwie osoby (mimo, ze wzorcowe)to jeszcze nie batalion... namów suzume, albo co.... Odpowiedz Link Zgłoś
kwik aise, maro bagienna 11.02.02, 11:14 ja rozumiem, że rozdwojenie, potrójna osobowość, ale czy Ty chcesz być mną? radzę lepiej się dobrze zastanów... zdaje sie, że nikt nie chce do wojska..nie wiedzą, co tracą. damy im jeszcze trochę czasu, ok? Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius kwicząc w ciemnościach 11.02.02, 11:20 Ja mam kategorię D, panie sierżancie. Lekarz mnie badający zrobił to po łebkach, bo bał się, że mu się w rękach rozsypię. dzień dobry, .y. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Ygreku 11.02.02, 11:24 taki zdrowy, młody męczyzna? pachnie mi to symulanctwem ydorius napisał(a): > > Ja mam kategorię D, panie sierżancie. Lekarz mnie badający zrobił to po > łebkach, bo bał się, że mu się w rękach rozsypię. niczym te g..ne garnuszki :)mało brakowało, a tak by sie stało (i się zrymowało) witam p.s. dzisiaj postaram się podzielić najnowszymi doniesieniami z frontu na @. Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius Kwicząc miss Daisy 11.02.02, 11:26 Atakowaliśmy jakąś małpę? Nie przypominam sobie. Nie tam, żadne symulanctwo - ja się tak na codzień nieźle kamufluję. p, .y. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Kwik Peaks - ogniu krocz za mną 11.02.02, 11:30 ydorius napisał(a): > Atakowaliśmy jakąś małpę? Nie przypominam sobie. gdybyś nie wiedział, to mamy w planach, i to 12, a pomagać nam będzie dzielny i nieustaszony Bruce W. Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius Hoho! To się robi wejście Kwika powoli... 11.02.02, 11:33 Naprawdę? Chyba spałem na tej prelekcji... Nie, zaraz, to jest ta tajna akcja, o której nikt miał nic nie wiedzieć, bo się jeszcze te pacanmy z ZOO okopią? p, .y. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik CasaKwikablanca 11.02.02, 11:36 czyli mały biały domek Kwika, tam gdzie obmyśla ona wszystkie tajemne plany i snuje krwiożercze rozważania A Humprey stoi na czatach. Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: Kwicząc miss Daisy 11.02.02, 11:34 to Ty, ydorius, kamuflant jezdeś... Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius Re: Kwicząc miss Daisy 11.02.02, 11:38 No cóż... Powiedzieli: "obywatelu ydorius, wy tak dobrze wyglądacie, niezły jesteście kamuflant, a nam obcięli znowu fundusze. Będziecie służyć w wojskach pancernych i czołgi kamuflować". Ale się okazało, że potem nasi też ich nie mogą rozpoznać, więc mnie zwolnili... Znowu wyszło na to, że czołg lepiej emituje makieta... p, .y. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aise yriodusie IP: 217.67.196.* 11.02.02, 11:34 nie symulujcie szeregowy bo my tutaj nie takich symaulantow mieliśmy i niejednego takiego wyleczyliśmy wystarczy raz na poligonie i my już w was wypędzimy to co wam przeszkadza w obronie ojczyzny... Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius Re: yriodusie 11.02.02, 11:40 Tak jest, panie sierżancie! Pan sierżant tylko pozwoli, że przykręcę protezę i wsunę oko na miejsce i możemy zaczynać! p, .y. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aise Re: yriodusie IP: 217.67.196.* 11.02.02, 12:48 no, ma sie rozumieć! i tę ręke też se przyczepcie szeregowy bo to wasze symulanctwo to już wszelkie granice przechodzi... i o zębach szeregowy nie zapominajcie bo znów wam sie gdzies zapodzieją i caly pluton będzie ich szukal... Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius Re: ydoriusie 11.02.02, 12:54 Tak jest Panie sierżancie! Panie sierżancie, ja mam tylko prośbę, żebym już nie musiał tymi zębami plutonu z reaktorów wydobywać. Źle się potem czuję... Mogę dziś na poligon zabrać kroplówkę? .y. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik szeregowy Ydorius! 11.02.02, 13:04 Wystąp! Dzisiaj czeka szeregowca odzysk rtęci z termometrów. Obok koszarów zlikwidowano Państwową Fabrykę Termometrów. Czas na wykonanie zadania: 48 godzin. Odzyskaną rtęć należy przetoczyć do najbliższego punktu zbiórki wtórnej rtęci, który znajduje się w Berdyczowie. W prawo zwrot! Zadanie wykonać! Odpowiedz Link Zgłoś
kwik przywołuję do porządku szeregowego Ydoriusa! 11.02.02, 13:34 to chyba się dezercja nazywa. i kary są za to straszne. np. sąd wojskowy Odpowiedz Link Zgłoś
suzume albo zamiatanie schodów pod górę... 11.02.02, 13:36 albo pozbawienie deseru Odpowiedz Link Zgłoś
kwik albo czyszczenie korytarza za pomocą sznurówki 11.02.02, 13:40 albo obieranie ziemniaków na placki dla 2000 poborowych + 32 kadry Odpowiedz Link Zgłoś
suzume albo szorowanie kibla szczoteczką do zębów 11.02.02, 13:42 albo łuskanie grochu na grochówkę dla 2 pułków Odpowiedz Link Zgłoś
kwik albo funkcja jurora w konkursie czystości skarpet 11.02.02, 13:53 lubo też haftowanie 7623 chust rezerwistów (we wszystkich kolorach tęczy) Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius DOBRZE JUŻ, DOBRZE!!! 11.02.02, 13:55 Wolę już ten pluton egzekucyjny! .y. Odpowiedz Link Zgłoś
suzume albo kwestowanie 11.02.02, 13:58 na rzecz murzyniątek z bangladeszu (w domu spokojnej starości, pod hasłem "całus za złotówkę; z języczkiem - za 2 złote". target - uzbierać 5000 PLN) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik su, Ty barbarzyńco Conanie w spódnicy 11.02.02, 14:08 nie chcę się wypowiadać za Ydoriusa (przecież język chyba ma:)) ale to już chyba daleko posunięte okrucieństwo z pogranicza (może być w ogniu - namiętności) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aise Re: su, Ty barbarzyńco Conanie w spódnicy IP: 217.67.196.* 11.02.02, 14:10 kwik, nie unoś się, po pierwsze primo nie wiadomo czy yriodus język ma po drugie primo wojsko jest wojsko a life is life Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius Re: su, Ty barbarzyńco Conanie w spódnicy 11.02.02, 14:16 when we all feel the power when we all get the best every minute of the hour we don't think 'bout the rest ydorius język ma i potrafi go użyć. Nie są to czcze po gruszki. .y. Odpowiedz Link Zgłoś
suzume sraty taty 11.02.02, 14:15 barbarzyństwem byłoby, jak nauczał niezapomniany czapajew gieroj, kładzenie delikwentowi (tu: ydorius) starych skarpet na nos, przy jednoczesnym drastycznym ograniczeniu ruchomości kończyn górnych oraz odcinka szyjnego kręgosłupa. jakieś widzę niedociągnięcia w lekturze klasyków, droga towarzyszko z bagiennego kc... Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius Re: sraty taty 11.02.02, 14:19 hoho, znasz piosenkę? ...my w dupę dawali i nic nie gadali, bo taką naturę od Boga już mamy, że w dupę bierzemy i nic nie gadamy, no job twoju mac, my kulturnyj narod... .y. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aise albo malowanie trawy IP: 217.67.196.* 11.02.02, 14:08 na zielono i czesanie jej grzebieniem o szerokich zębach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aise kwik skorupiaka wzorcu IP: 217.67.196.* 11.02.02, 11:30 no rzeczywiscie nieco mnie poniosło:) nie chće się w ciebie wcielać tylko do armii.... Odpowiedz Link Zgłoś
suzume do domowej kwikoteki 11.02.02, 12:12 - niewolnica kwiczaura - przekwiczało z wiatrem - wirujący kwik - kwicząca z wilkami - siedmiu kwiczałych - kwiczersy - kwikbusters - małe kwiczetki kto da więcej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aise Re: do domowej kwikoteki IP: 217.67.196.* 11.02.02, 12:34 mężczyźni wolą kwikinki terkwikator harry kwikter i kamień kwikozoficzny czas kwikokalipsy działa kwikarony Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: do domowej kwikoteki 11.02.02, 12:56 - niewolnica kwiczaura - przekwiczało z wiatrem - wirujący kwik - kwicząca z wilkami - siedmiu kwiczałych - kwiczersy - kwikbusters - małe kwiczetki > mężczyźni wolą kwikinki > terkwikator > harry kwikter i kamień kwikozoficzny > czas kwikokalipsy > działa kwikarony > szósty kwik - kwik za ladą - ostry kwik - co się wydarzyło na Kwikholland Drive - co gryzie Kwikberta Grape'a - kwiki ciernistych kwików - Cztery kwiki i pies - Cztery wesela i kwik - Maneken Kwiks - Kwikbon Story - Kwikrix - Wielka draka w kwiczącej dzielnicy - Kwiklyn Boogie - Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: do domowej kwikoteki 11.02.02, 13:03 kwik napisał(a): > - niewolnica kwiczaura > - przekwiczało z wiatrem > - wirujący kwik > - kwicząca z wilkami > - siedmiu kwiczałych > - kwiczersy > - kwikbusters > - małe kwiczetki > > mężczyźni wolą kwikinki > > terkwikator > > harry kwikter i kamień kwikozoficzny > > czas kwikokalipsy > > działa kwikarony > > szósty kwik > - kwik za ladą > - ostry kwik > - co się wydarzyło na Kwikholland Drive > - co gryzie Kwikberta Grape'a > - kwiki ciernistych kwików > - Cztery kwiki i pies > - Cztery wesela i kwik > - Maneken Kwiks > - Kwikbon Story > - Kwikrix > - Wielka draka w kwiczącej dzielnicy > - Kwiklyn Boogie - pół żartem, pół kwik - książę i kwikareczka - kwikstory - władca kwiczeni - trzech facetów i kwik - kwiklejuice - piąty kwikement - kwikerium kontratakuje - kwik vadis? - kwikacy - ogniem i kwikiem - kariera kwikodema dyzmy - kwikosik - kwikaroida - das kwik - zaginiona kwikostrada - kwikelia Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: do domowej kwikoteki 11.02.02, 13:08 niewolnica kwiczaura przekwiczało z wiatrem - wirujący kwik > > - kwicząca z wilkami > > - siedmiu kwiczałych > > - kwiczersy > > - kwikbusters > > - małe kwiczetki > > > mężczyźni wolą kwikinki > > > terkwikator > > > harry kwikter i kamień kwikozoficzny > > > czas kwikokalipsy > > > działa kwikarony > > > szósty kwik > > - kwik za ladą > > - ostry kwik > > - co się wydarzyło na Kwikholland Drive > > - co gryzie Kwikberta Grape'a > > - kwiki ciernistych kwików > > - Cztery kwiki i pies > > - Cztery wesela i kwik > > - Maneken Kwiks > > - Kwikbon Story > > - Kwikrix > > - Wielka draka w kwiczącej dzielnicy > > - Kwiklyn Boogie > > - pół żartem, pół kwik > - książę i kwikareczka > - kwikstory > - władca kwiczeni > - trzech facetów i kwik > - kwiklejuice > - piąty kwikement > - kwikerium kontratakuje > - kwik vadis? > - kwikacy > - ogniem i kwikiem > - kariera kwikodema dyzmy > - kwikosik > - kwikaroida > - das kwik > - zaginiona kwikostrada > - kwikelia - kwikspotting - Kwik do wycierania - Człowiek -Kwik - Kwikelikatessen - Kwikasutra - Przyczajony kwik, ukryty smok - Kwikaffior - MArcowe kwikdały - Pearl Kwikarbour - Kapitan Kwikelli Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: do domowej kwikoteki 11.02.02, 13:17 kwik napisał(a): > - niewolnica kwiczaura > - przekwiczało z wiatrem > - wirujący kwik > > > - kwicząca z wilkami > > > - siedmiu kwiczałych > > > - kwiczersy > > > - kwikbusters > > > - małe kwiczetki > > > > mężczyźni wolą kwikinki > > > > terkwikator > > > > harry kwikter i kamień kwikozoficzny > > > > czas kwikokalipsy > > > > działa kwikarony > > > > szósty kwik > > > - kwik za ladą > > > - ostry kwik > > > - co się wydarzyło na Kwikholland Drive > > > - co gryzie Kwikberta Grape'a > > > - kwiki ciernistych kwików > > > - Cztery kwiki i pies > > > - Cztery wesela i kwik > > > - Maneken Kwiks > > > - Kwikbon Story > > > - Kwikrix > > > - Wielka draka w kwiczącej dzielnicy > > > - Kwiklyn Boogie > > > > - pół żartem, pół kwik > > - książę i kwikareczka > > - kwikstory > > - władca kwiczeni > > - trzech facetów i kwik > > - kwiklejuice > > - piąty kwikement > > - kwikerium kontratakuje > > - kwik vadis? > > - kwikacy > > - ogniem i kwikiem > > - kariera kwikodema dyzmy > > - kwikosik > > - kwikaroida > > - das kwik > > - zaginiona kwikostrada > > - kwikelia > - kwikspotting > - Kwik do wycierania > - Człowiek -Kwik > - Kwikelikatessen > - Kwikasutra > - Przyczajony kwik, ukryty smok > - Kwikaffior > - MArcowe kwikdały > - Pearl Kwikarbour > - Kapitan Kwikelli - szpital na kwikaczeriach - kwikabella - kwiksio - 0-kwik zgłoś się - doktor kwik - daleko od kwika - alternakwika 4 - zmienkwicy - robin kwik - kwikula - kwik trek - kwikombo - kwikjak - parszywa kwiczastka - złoto dla skwiczałych - kwik wylądował - most na rzece kwik - kwiko-mon - siedem narzeczonych dla siedmiu kwików - 15:10 do kwika - kwikogun - szklana kwikapka (1-3) - kwikaleon - kwikon zawodowiec - urodzeni kwikercy - niebezkwiczne związki - 12 sprawiekwików - dziecko rosekwik Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: do domowej kwikoteki 11.02.02, 13:21 suzume napisał(a): > kwik napisał(a): > > > - niewolnica kwiczaura > > - przekwiczało z wiatrem > > - wirujący kwik > > > > - kwicząca z wilkami > > > > - siedmiu kwiczałych > > > > - kwiczersy > > > > - kwikbusters > > > > - małe kwiczetki > > > > > mężczyźni wolą kwikinki > > > > > terkwikator > > > > > harry kwikter i kamień kwikozoficzny > > > > > czas kwikokalipsy > > > > > działa kwikarony > > > > > szósty kwik > > > > - kwik za ladą > > > > - ostry kwik > > > > - co się wydarzyło na Kwikholland Drive > > > > - co gryzie Kwikberta Grape'a > > > > - kwiki ciernistych kwików > > > > - Cztery kwiki i pies > > > > - Cztery wesela i kwik > > > > - Maneken Kwiks > > > > - Kwikbon Story > > > > - Kwikrix > > > > - Wielka draka w kwiczącej dzielnicy > > > > - Kwiklyn Boogie > > > > > > - pół żartem, pół kwik > > > - książę i kwikareczka > > > - kwikstory > > > - władca kwiczeni > > > - trzech facetów i kwik > > > - kwiklejuice > > > - piąty kwikement > > > - kwikerium kontratakuje > > > - kwik vadis? > > > - kwikacy > > > - ogniem i kwikiem > > > - kariera kwikodema dyzmy > > > - kwikosik > > > - kwikaroida > > > - das kwik > > > - zaginiona kwikostrada > > > - kwikelia > > - kwikspotting > > - Kwik do wycierania > > - Człowiek -Kwik > > - Kwikelikatessen > > - Kwikasutra > > - Przyczajony kwik, ukryty smok > > - Kwikaffior > > - MArcowe kwikdały > > - Pearl Kwikarbour > > - Kapitan Kwikelli > > - szpital na kwikaczeriach > - kwikabella > - kwiksio > - 0-kwik zgłoś się > - doktor kwik > - daleko od kwika > - alternakwika 4 > - zmienkwicy > - robin kwik > - kwikula > - kwik trek > - kwikombo > - kwikjak > - parszywa kwiczastka > - złoto dla skwiczałych > - kwik wylądował > - most na rzece kwik > - kwiko-mon > - siedem narzeczonych dla siedmiu kwików > - 15:10 do kwika > - kwikogun > - szklana kwikapka (1-3) > - kwikaleon > - kwikon zawodowiec > - urodzeni kwikercy > - niebezkwiczne związki > - 12 sprawiekwików > - dziecko rosekwik Bractwo Wilkwików no wiem, słabo ale mi się kulki nie chcą zderzyć w mózgu..(chyba dobrze to napisałam..) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: do domowej kwikoteki 11.02.02, 13:28 agick napisał(a): > suzume napisał(a): > > > kwik napisał(a): > > > > > - niewolnica kwiczaura > > > - przekwiczało z wiatrem > > > - wirujący kwik > > > > > - kwicząca z wilkami > > > > > - siedmiu kwiczałych > > > > > - kwiczersy > > > > > - kwikbusters > > > > > - małe kwiczetki > > > > > > mężczyźni wolą kwikinki > > > > > > terkwikator > > > > > > harry kwikter i kamień kwikozoficzny > > > > > > czas kwikokalipsy > > > > > > działa kwikarony > > > > > > szósty kwik > > > > > - kwik za ladą > > > > > - ostry kwik > > > > > - co się wydarzyło na Kwikholland Drive > > > > > - co gryzie Kwikberta Grape'a > > > > > - kwiki ciernistych kwików > > > > > - Cztery kwiki i pies > > > > > - Cztery wesela i kwik > > > > > - Maneken Kwiks > > > > > - Kwikbon Story > > > > > - Kwikrix > > > > > - Wielka draka w kwiczącej dzielnicy > > > > > - Kwiklyn Boogie > > > > > > > > - pół żartem, pół kwik > > > > - książę i kwikareczka > > > > - kwikstory > > > > - władca kwiczeni > > > > - trzech facetów i kwik > > > > - kwiklejuice > > > > - piąty kwikement > > > > - kwikerium kontratakuje > > > > - kwik vadis? > > > > - kwikacy > > > > - ogniem i kwikiem > > > > - kariera kwikodema dyzmy > > > > - kwikosik > > > > - kwikaroida > > > > - das kwik > > > > - zaginiona kwikostrada > > > > - kwikelia > > > - kwikspotting > > > - Kwik do wycierania > > > - Człowiek -Kwik > > > - Kwikelikatessen > > > - Kwikasutra > > > - Przyczajony kwik, ukryty smok > > > - Kwikaffior > > > - MArcowe kwikdały > > > - Pearl Kwikarbour > > > - Kapitan Kwikelli > > > > - szpital na kwikaczeriach > > - kwikabella > > - kwiksio > > - 0-kwik zgłoś się > > - doktor kwik > > - daleko od kwika > > - alternakwika 4 > > - zmienkwicy > > - robin kwik > > - kwikula > > - kwik trek > > - kwikombo > > - kwikjak > > - parszywa kwiczastka > > - złoto dla skwiczałych > > - kwik wylądował > > - most na rzece kwik > > - kwiko-mon > > - siedem narzeczonych dla siedmiu kwików > > - 15:10 do kwika > > - kwikogun > > - szklana kwikapka (1-3) > > - kwikaleon > > - kwikon zawodowiec > > - urodzeni kwikercy > > - niebezkwiczne związki > > - 12 sprawiekwików > > - dziecko rosekwik > > Bractwo Wilkwików > no wiem, słabo ale mi się kulki nie chcą zderzyć w mózgu..(chyba dobrze to > napisałam..) - Stowarzyszenie Kwiczących Poetów - Śniadanie u Kwika - Purpurowa róża z Kwikiru - Kwiczące cwaniaczki - Kwikopolscy - Kwik z żelaza - Zemsta kwikoperza - Kwikaszny dwór - Blaszany kwikbenek - Weiser Kwikawidek - Kwik stepowy - Kwiklysses - Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: do domowej kwikoteki 11.02.02, 13:40 kwik napisał(a): > agick napisał(a): > > > suzume napisał(a): > > > > > kwik napisał(a): > > > > > > > - niewolnica kwiczaura > > > > - przekwiczało z wiatrem > > > > - wirujący kwik > > > > > > - kwicząca z wilkami > > > > > > - siedmiu kwiczałych > > > > > > - kwiczersy > > > > > > - kwikbusters > > > > > > - małe kwiczetki > > > > > > > mężczyźni wolą kwikinki > > > > > > > terkwikator > > > > > > > harry kwikter i kamień kwikozoficzny > > > > > > > czas kwikokalipsy > > > > > > > działa kwikarony > > > > > > > szósty kwik > > > > > > - kwik za ladą > > > > > > - ostry kwik > > > > > > - co się wydarzyło na Kwikholland Drive > > > > > > - co gryzie Kwikberta Grape'a > > > > > > - kwiki ciernistych kwików > > > > > > - Cztery kwiki i pies > > > > > > - Cztery wesela i kwik > > > > > > - Maneken Kwiks > > > > > > - Kwikbon Story > > > > > > - Kwikrix > > > > > > - Wielka draka w kwiczącej dzielnicy > > > > > > - Kwiklyn Boogie > > > > > > > > > > - pół żartem, pół kwik > > > > > - książę i kwikareczka > > > > > - kwikstory > > > > > - władca kwiczeni > > > > > - trzech facetów i kwik > > > > > - kwiklejuice > > > > > - piąty kwikement > > > > > - kwikerium kontratakuje > > > > > - kwik vadis? > > > > > - kwikacy > > > > > - ogniem i kwikiem > > > > > - kariera kwikodema dyzmy > > > > > - kwikosik > > > > > - kwikaroida > > > > > - das kwik > > > > > - zaginiona kwikostrada > > > > > - kwikelia > > > > - kwikspotting > > > > - Kwik do wycierania > > > > - Człowiek -Kwik > > > > - Kwikelikatessen > > > > - Kwikasutra > > > > - Przyczajony kwik, ukryty smok > > > > - Kwikaffior > > > > - MArcowe kwikdały > > > > - Pearl Kwikarbour > > > > - Kapitan Kwikelli > > > > > > - szpital na kwikaczeriach > > > - kwikabella > > > - kwiksio > > > - 0-kwik zgłoś się > > > - doktor kwik > > > - daleko od kwika > > > - alternakwika 4 > > > - zmienkwicy > > > - robin kwik > > > - kwikula > > > - kwik trek > > > - kwikombo > > > - kwikjak > > > - parszywa kwiczastka > > > - złoto dla skwiczałych > > > - kwik wylądował > > > - most na rzece kwik > > > - kwiko-mon > > > - siedem narzeczonych dla siedmiu kwików > > > - 15:10 do kwika > > > - kwikogun > > > - szklana kwikapka (1-3) > > > - kwikaleon > > > - kwikon zawodowiec > > > - urodzeni kwikercy > > > - niebezkwiczne związki > > > - 12 sprawiekwików > > > - dziecko rosekwik > > > Bractwo Wilkwików > > no wiem, słabo ale mi się kulki nie chcą zderzyć w mózgu..(chyba dobrze to > > napisałam..) > > - Stowarzyszenie Kwiczących Poetów > - Śniadanie u Kwika > - Purpurowa róża z Kwikiru > - Kwiczące cwaniaczki > - Kwikopolscy > - Kwik z żelaza > - Zemsta kwikoperza > - Kwikaszny dwór > - Blaszany kwikbenek > - Weiser Kwikawidek > - Kwik stepowy > - Kwiklysses - karmazynowy kwik - anna kwikaryna - kwikopatra - kwikenstein - między nami kwikoniowcami - dama kamekwikowa - trzej muszkieterowie i d'artakwik - jak rozkwikałem II wojnę światową - człowiek zwany kwikiem - planeta kwików Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: do domowej kwikoteki 11.02.02, 13:30 agick napisał(a): > suzume napisał(a): > > > kwik napisał(a): > > > > > - niewolnica kwiczaura > > > - przekwiczało z wiatrem > > > - wirujący kwik > > > > > - kwicząca z wilkami > > > > > - siedmiu kwiczałych > > > > > - kwiczersy > > > > > - kwikbusters > > > > > - małe kwiczetki > > > > > > mężczyźni wolą kwikinki > > > > > > terkwikator > > > > > > harry kwikter i kamień kwikozoficzny > > > > > > czas kwikokalipsy > > > > > > działa kwikarony > > > > > > szósty kwik > > > > > - kwik za ladą > > > > > - ostry kwik > > > > > - co się wydarzyło na Kwikholland Drive > > > > > - co gryzie Kwikberta Grape'a > > > > > - kwiki ciernistych kwików > > > > > - Cztery kwiki i pies > > > > > - Cztery wesela i kwik > > > > > - Maneken Kwiks > > > > > - Kwikbon Story > > > > > - Kwikrix > > > > > - Wielka draka w kwiczącej dzielnicy > > > > > - Kwiklyn Boogie > > > > > > > > - pół żartem, pół kwik > > > > - książę i kwikareczka > > > > - kwikstory > > > > - władca kwiczeni > > > > - trzech facetów i kwik > > > > - kwiklejuice > > > > - piąty kwikement > > > > - kwikerium kontratakuje > > > > - kwik vadis? > > > > - kwikacy > > > > - ogniem i kwikiem > > > > - kariera kwikodema dyzmy > > > > - kwikosik > > > > - kwikaroida > > > > - das kwik > > > > - zaginiona kwikostrada > > > > - kwikelia > > > - kwikspotting > > > - Kwik do wycierania > > > - Człowiek -Kwik > > > - Kwikelikatessen > > > - Kwikasutra > > > - Przyczajony kwik, ukryty smok > > > - Kwikaffior > > > - MArcowe kwikdały > > > - Pearl Kwikarbour > > > - Kapitan Kwikelli > > > > - szpital na kwikaczeriach > > - kwikabella > > - kwiksio > > - 0-kwik zgłoś się > > - doktor kwik > > - daleko od kwika > > - alternakwika 4 > > - zmienkwicy > > - robin kwik > > - kwikula > > - kwik trek > > - kwikombo > > - kwikjak > > - parszywa kwiczastka > > - złoto dla skwiczałych > > - kwik wylądował > > - most na rzece kwik > > - kwiko-mon > > - siedem narzeczonych dla siedmiu kwików > > - 15:10 do kwika > > - kwikogun > > - szklana kwikapka (1-3) > > - kwikaleon > > - kwikon zawodowiec > > - urodzeni kwikercy > > - niebezkwiczne związki > > - 12 sprawiekwików > > - dziecko rosekwik > > Bractwo Wilkwików > no wiem, słabo ale mi się kulki nie chcą zderzyć w mózgu..(chyba dobrze to > napisałam..) :) - karmazynowy kwik - anna kwikaryna - kwikopatra - kwikenstein - między nami kwikoniowcami - dama kamekwikowa - trzej muszkieterowie i d'artakwik Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: do domowej kwikoteki 11.02.02, 13:11 Rodacy!! a już miałam obawy, że nie znajdę ziomali - ufole razem..!! bezu, bezu, bez, bez, bez... Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: do domowej kwikoteki 11.02.02, 13:33 witaj w kosmosie po drugiej stronie lustra... ale Ty to chyba jesteś kornik nie ufol? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: do domowej kwikoteki 11.02.02, 13:47 absolutnie 100% ufola... ściemę tylko robię - zaraz jakiś wesołek będzie mnie badał.. Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: do domowej kwikoteki 11.02.02, 13:56 jakaś taka moda ostatnio na incognito, kamuflanctwo i rozdwojenie ;-) bezu, bezu, bezu - bez, bez, bez Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aise Re: do domowej kwikoteki IP: 217.67.196.* 11.02.02, 14:07 bezu bea bez bez a od wojska to sie chce na ufola wymigać, hę? podp. kapitan aise Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: do domowej kwikoteki 11.02.02, 14:08 ciężko się przyznać ale uciekłam z zakłądu zamkniętego - taki mały obłędzik.. mogę iść na fajka..? Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius Re: do domowej kwikoteki 11.02.02, 14:12 Oho, widzę, ze koleżanka ufoludek równiez dezerteruje? Mi kazali rtęć podkładać pod domy starców za buziaki w usta od całego plutonu, to im uciekłem... Kopsniesz szluga? .y. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aise w karcerze sie nie pali IP: 217.67.196.* 11.02.02, 14:13 nie ma wyjść na fajka my was oduczymy symulanctwa! na żółte papierki by sie chciało od obowiązku uchylić? Odpowiedz Link Zgłoś
kwik kapral Kwik odmeldowuje się 11.02.02, 14:15 samoistnie. na zasłużony odpoczynek. będzie palił fajki i myślał o niebieskich migdałach. Czuwaj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aise awans dla kaprala Kwika IP: 217.67.196.* 11.02.02, 14:22 baczność! niniejszym kapral kwik zostaje mianowana kapitanem i może iść na zasluzony odpoczynek spocznij! odmaszerować Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius Re: awans dla kaprala Kwika 11.02.02, 14:25 To za to znęcanie się nad szeregowcami, tak? .y. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aise Re: awans dla kaprala Kwika IP: 217.67.196.* 11.02.02, 14:32 ydorius, jakie znęcanie sie nad szeregowcami? w wojsku stosuje sie system kar i nagród jak szeregowiec zasłużył na karę to sie go karze... a że to frajda, to cóż... więc - MASKI WŁOŻ I DOOKOŁA POLIGONU BIEGIEM MARSZ (ydorius - sztuczną nogę podczas biegu wkładamy pod pachę, żeby jej nie zgubić) Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: awans dla kaprala Kwika 11.02.02, 14:40 Gość portalu: aise napisał(a): > baczność! > > niniejszym kapral kwik zostaje mianowana kapitanem i może iść na zasluzony > odpoczynek > > spocznij! > odmaszerować MAMO !!!! ja chcę do mamy.... Nie pójdę do woja - no way.. żywcem mnie nie wezmą - się okopię i strzelać będę... Co ni mniej ni więcej oświadczam - jestem ufolem a ufoli do armii nie biorą.... Odpowiedz Link Zgłoś
suzume a gdzie to jest niby napisane, że nie biorą? 11.02.02, 14:46 no pytam się, gdzie??? a instytucja nasza posiada kamasze we wszystkich kształtach i rozmiarach coś sobie, ufol, dobierzecie agick napisał(a): > MAMO !!!! ja chcę do mamy.... > Nie pójdę do woja - no way.. żywcem mnie nie wezmą - się okopię i strzelać będę > ... > Co ni mniej ni więcej oświadczam - jestem ufolem a ufoli do armii nie biorą.... Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: a gdzie to jest niby napisane, że nie biorą? 11.02.02, 14:52 suzume napisał(a): > no pytam się, gdzie??? a instytucja nasza posiada kamasze we wszystkich > kształtach i rozmiarach coś sobie, ufol, dobierzecie TIRURIRU !! i że niby "Za mundurem panny sznurem"..? mam odciski na nibynóżkach...... a chełmik..? szpiczasty macie..??? > > agick napisał(a): > > > MAMO !!!! ja chcę do mamy.... > > Nie pójdę do woja - no way.. żywcem mnie nie wezmą - się okopię i strzelać > będę > > ... > > Co ni mniej ni więcej oświadczam - jestem ufolem a ufoli do armii nie bior > ą.... Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: znajdzie się 11.02.02, 15:07 suzume napisał(a): > nawet szpiczasty :-) Nie wierzę... chciałąbym nadmienić, że podstwą mojej diety jest trawa - żadnych placków jeść nie będę.... Dodatkowo - nie zgadzam się na całowanie w usta - nie dawno robili mi kolagen.. Twarzowe te chełmiki...? Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: znajdzie się 11.02.02, 15:20 nówki sztuki i leżą jak ulał... a na poligonie trawy dostatek. ogrodzimy tylko małą działkę, żeby ydorius miał co malować na zielono... Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: znajdzie się 11.02.02, 15:34 suzume napisał(a): > nówki sztuki i leżą jak ulał... > a na poligonie trawy dostatek. ogrodzimy tylko małą działkę, żeby ydorius miał > co malować na zielono... A co z brzydkim zapachem z buzi kapitanie suzume..?? hę.? i że niby trawa, chełmik i co, ja już na okey..? I wy myślicie, że jak ufol to od razu przygłupek...? Cztery miłe słowa a ja co, bach na plecy i wkładajta chełmik..?? O nie. Tak się nie będziemy bawić... A Ty ydorius się nie daj się złapać na relaksowe malowanie trawki - też Cię mają za przygłupka... Trawkę na zielono...i, że my słoniki... SKANDAL. Odpowiedz Link Zgłoś
suzume aise, chodź im pokażemy jak słoniki biegają.... 11.02.02, 14:25 agick, ydorius! maski włóż! wokół dziedzińca biegiem marsz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aise su, zasłużyłas na taki sam awans IP: 217.67.196.* 11.02.02, 14:29 wojsko jest wszakże instytucyją pedagogiczną - za usprawnienia i sluszne podejście do tematu mianuję was kapitanem Odpowiedz Link Zgłoś
suzume ku chwale ojczyzny, obywatelko pułkowniczko 11.02.02, 14:37 wzruszenie odbiera mi mowę Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: aise, chodź im pokażemy jak słoniki biegają.... 11.02.02, 14:47 suzume napisał(a): > agick, ydorius! maski włóż! wokół dziedzińca biegiem marsz! NIE !! Sierżantowi suzume brzydko pachnie z buzi ! a pomagier aise nie wzudza mojego zaufania.. Jestem świeżo po operacji zmiany płci i jeszcze sie nie przystosowałam... Ydorius - kopsnę Ci szluga.. spadamy bracie...! Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius Re: aise, chodź im pokażemy jak słoniki biegają.... 11.02.02, 14:54 Hehe... A potem okopiemy się na linii Rudawki i pokażemy gdzie słoniki zimują! .y. Odpowiedz Link Zgłoś
suzume hehehe, ydorius 11.02.02, 14:57 żebyś nie został słonikiem disneyowskim... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiulek Kochane Bagienko! IP: 195.145.215.* 11.02.02, 15:02 Witam po dluzszej nieobecnosci z przyczyn obiektywnych. To wcale nie tak, ze bagienko juz nie pasi (co zarzuca mi Su w watku o wyprzedazach w Niemczech... Wcale nie... Bagienko pasi zawsze i wszedzie, a teraz po prostu tak wyszlo... that's life, jak mowi staropolskie przyslowie. Czy Bagienko mi wybaczy? Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Kasiulek 11.02.02, 15:05 a Ty tak tylko jak po ogień, czy na dłuższą orgię intelektualną? i wogóle co może być od bagienka ważniejszego (no może oprócz charlesa)? Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: aise, chodź im pokażemy jak słoniki biegają.... 11.02.02, 15:02 ydorius napisał(a): > > Hehe... > A potem okopiemy się na linii Rudawki i pokażemy gdzie słoniki zimują! > > .y. Jak oni mogą o nas słoniki..?!?! jestem na diecie 1000 kalorii i kształty gazeli mam... ja Ci mówię - to są psychologiczne metody zgnębienia.. zobacz na Małysza - jak tu lądowaliśmy naszym talerzem to jeszcze normalny był a teraz...? MOBBINGU nas uczyli na kursach szydełkowania !! Nie damy się. No to czas na peta... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiulek Su IP: 195.145.215.* 11.02.02, 15:08 No... yyyyyyyyyyy... dzisiaj to... yyyyyyyyy... ze tak powiem... yyyyyyyyy... okazjonalnie tylko... jutro bedzie lepiej... A gdzie Charles? Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius Re: Su 11.02.02, 15:10 Chyba się przejął tym, że nie istnieje i zniknął. p, .y. Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: Su 11.02.02, 15:17 bukowski chciał, żeby go sprzedać, ale jak przyszło co do czego, to zwiał i do tej pory nosa nie wytknął Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: Su 11.02.02, 15:37 a ja tak w kwestii formalnej - co to rzeczone bagienko jest... bo nie wiem ale już mi się podoba...... i proszę jajkami nie rzucać tak od razu - przytulić można przecież.... Odpowiedz Link Zgłoś
suzume bagienko? 11.02.02, 15:44 byt niezależny, transcendentny i wciągający... kiedyś ktoś rzucił hasło "całe to forum to bagno", a my zawłaszczyliśmy i ów wątek i nazwę. należy nam się, co nie? Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: bagienko? 11.02.02, 15:55 suzume napisał(a): > byt niezależny, transcendentny i wciągający... kiedyś ktoś rzucił hasło "całe > to forum to bagno", a my zawłaszczyliśmy i ów wątek i nazwę. należy nam się, co > > nie? Nie neguję... absolutnie, osiągnięcia imponujące.. to jeszcze jedno pytanie - a gdzie tak na dzień powszedni zbiórka..? Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius Re: aise, chodź im pokażemy jak słoniki biegają.... 11.02.02, 15:12 Może tak sumarycznie podchodzą? Razem w sumie może i dałoby się wykroić z nas jakiegoś słonika? .y. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aise su, kasiulek, kwik a może tak do kantyny? IP: 217.67.196.* 11.02.02, 15:42 zapraszam, ponoć coś dobrego dowieźli, a trzeba awans oblać słoniki se pobiegaly i troche się burzą, i naśmieciły tymi petami ech cywile to jeszcze prawie.... sloniki do koszar, a my sobie tak na jednego co wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś
suzume bo ja wiem... 11.02.02, 15:48 kwik dzisiaj coś mówiła, że higiena i zdrowy tryb życia (TFU!) z drugiej strony ja dziś dla zdrowia zrobiłam wszystko co się dało - mało pracowałam :-) idziemy - ydorius stawia! Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius Re: bo ja wiem... 11.02.02, 15:58 ydorius to najpierw sam musi stanąć na nogi... znaczy nogę. a później się może postawić. .y. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aise Re: bo ja wiem... IP: 217.67.196.* 11.02.02, 16:12 higiena? jaka higiena? (TFU, TFU, TFU!) no chodź, wypijemy zdrowie i higienę kwika (hehehehehehe)i gucia Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: bo ja wiem... 11.02.02, 16:15 Gość portalu: aise napisał(a): > higiena? > jaka higiena? > (TFU, TFU, TFU!) > > no chodź, wypijemy zdrowie i higienę kwika (hehehehehehe)i gucia A ja z pytaniem (he, he, ale się ufol nawinął) - czy higiena to zwierze słodkowodne..? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aise Re: bo ja wiem... IP: 217.67.196.* 11.02.02, 16:19 higiena to zwierzę słodkowodne, chociaż czasem trzeba dla higieny sie poświęcic i od wewnątrz też sie odkazić ale czego sie nie robi dla higieny... Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: su, kasiulek, kwik a może tak do kantyny? NIE 11.02.02, 16:00 Gość portalu: aise napisał(a): > zapraszam, ponoć coś dobrego dowieźli, a trzeba awans oblać > słoniki se pobiegaly i troche się burzą, > i naśmieciły tymi petami > ech cywile to jeszcze prawie.... > > sloniki do koszar, a my sobie tak na jednego > co wy na to? O nie, nie... jak do kantyny to cała drużyna.. tak to nie będzie - my do garów a wy na jednego..???????? YDORIUS, ONI NAS TU ZNOWU W COŚ PAKUJĄ !!! To jest jawna dyskryminacja.... > Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: aise, chodź im pokażemy jak słoniki biegają.... 11.02.02, 15:45 ydorius napisał(a): > > Może tak sumarycznie podchodzą? > Razem w sumie może i dałoby się wykroić z nas jakiegoś słonika? > > .y. No co Ty - my piękni tacy oboje że aż dech w piersiach zapiera... żaden tam słonik... Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius Re: aise, chodź im pokażemy jak słoniki biegają.... 11.02.02, 15:48 Ale to wyższa kadra, czemu się dziwić. Nie poznaliby słonika, choćby się o niego przewrócili. Mam trochę zielonej trafki, kcesz? .y. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aise ydorius, agick idziecie? IP: 217.67.196.* 11.02.02, 15:57 no chodźcie do kantynki... wypijecie z oficerami, postawicie... Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: ydorius, agick idziecie? 11.02.02, 16:05 Gość portalu: aise napisał(a): > no chodźcie do kantynki... > > wypijecie z oficerami, postawicie... Teraz to idziecie... i jeszcze postawicie... A nie postawicie - agick to emerytka po zmianie płci... a poza tym, ze wsi jestem... ydorius, te gadziny nas wykorzystują... mam w nosie ten chełmik - grzywka mi się nie układa.. i nibynóżka mnie boli.... zabieram swój talerz i więcej przejażdżek nad poligonem nie budiet... Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: aise, chodź im pokażemy jak słoniki biegają.... 11.02.02, 16:12 ydorius napisał(a): > > Ale to wyższa kadra, czemu się dziwić. > Nie poznaliby słonika, choćby się o niego przewrócili. > > Mam trochę zielonej trafki, kcesz? > > .y. Kce....a pomasujes mi wyrostki na plecach - niewygodny qrde ten plecak.. Ty widziłeś Gucia..? Flowerpower - ale o co chodzi..? Gucio, nie namwiaj do dezercji, su zaraz Ci każe kibelki szorować... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio znajdzie sie pala na dupe generala IP: 194.181.183.* 11.02.02, 15:56 precz z wojskiem i precz z militarystami forumowymi. su, nie wiedzialem, ze jestes zdolna do takich koszarowych tortur jak...no... nieprzymierzajac wasia wasilewska. jak tak dalej pojdzie to bede zmuszony przemyslec moja strategie zareczen na rok 2003. flowerpower! make love not war! gucio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iase guciu, guciu nie szalej IP: 217.67.196.* 11.02.02, 16:09 bo Ci się paski powycierają i żądło stępi jak je tak bedziesz ciągle wysuwał.... a jak ci sie nie podoba to i dla ciebie się kamaszki znajdą.... Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: guciu, guciu nie szalej 11.02.02, 16:18 Tak jest !! w kamasz trutnia i do szorowania kibelka numer trzy !!! i deseru nie dawać przez najbliższy tydzień. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aise Re: guciu, guciu nie szalej IP: 217.67.196.* 11.02.02, 16:22 oj agick widzę, że cie te nibynóżki świerzbią.... do kantyny marsz, trzeba stamtąd suzume wynieść, bo się.. tego... zmęczyła całodziennym tym... no... marszem Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: guciu, guciu nie szalej 11.02.02, 16:30 Gość portalu: aise napisał(a): > oj agick widzę, że cie te nibynóżki świerzbią.... > > do kantyny marsz, trzeba stamtąd suzume wynieść, bo się.. tego... zmęczyła > całodziennym tym... no... marszem nie ma mowy - nie myła zębów... widziałam.. i boli mnie kręgosłup. aa, i swędzą mnie płuca i rosną mi pzankocie - sama widzisz, no nie mogę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio zagadka dla wasilewskiej IP: 194.181.183.* 11.02.02, 16:23 to wy wasilewska tez na rozdwojenie jazni cierpicie? daliscie sie skoszarowac liczac na to, ze was kto jakiej sm fali podda? teraz dam wam zagadke - co gucio na wasza gadke? uuuuuuuuuuuuuaaaaaaaaaaaa, plllluummbulllbullllplummmbullbulll, stuk stuk grzrzrrzrrzrrrruuueaaaaa agick napisał(a): > Tak jest !! w kamasz trutnia i do szorowania kibelka numer trzy !!! > i deseru nie dawać przez najbliższy tydzień. Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: NO GDZIE WIARA CAŁA ? 11.02.02, 16:50 Gość portalu: gucio napisał(a): > to wy wasilewska tez na rozdwojenie jazni cierpicie? daliscie sie skoszarowac > liczac na to, ze was kto jakiej sm fali podda? > > teraz dam wam zagadke - co gucio na wasza gadke? > > uuuuuuuuuuuuuaaaaaaaaaaaa, > plllluummbulllbullllplummmbullbulll, > stuk stuk > grzrzrrzrrzrrrruuueaaaaa > > > agick napisał(a): > > > Tak jest !! w kamasz trutnia i do szorowania kibelka numer trzy !!! > > i deseru nie dawać przez najbliższy tydzień. > No co jest, dalszej orgii nie będzie ?????? Już, wypełzmy z jamek i rozpoczynamy radosne klikanie !!! Wykonać ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aise klik klik IP: 217.67.196.* 11.02.02, 16:52 na rozkaz ale chcialabym tylko przypomnieć, że tzw. czas pracy się skończył i wszyscy jak ten mąż karnie w szeregu do domciu posmarowali.... Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius Re: klik klik 11.02.02, 16:58 Nieprawda. Cieć został pilnować bramy. p, cieć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aise Re: klik klik IP: 217.67.196.* 11.02.02, 17:01 no i panie sprzątające pety wyciągają z różnych miejsc klnąc w żywy kamien firme i jej pracowników do trzeciego pokolenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: NO GDZIE WIARA CAŁA ? IP: 194.181.183.* 11.02.02, 16:57 och, bym sobie poklikal jak cholera ale nie moge bo szef nade mna wisi i nie chce utonac. sciskam wewzystkich g agick napisał(a): > Gość portalu: gucio napisał(a): > > > to wy wasilewska tez na rozdwojenie jazni cierpicie? daliscie sie skoszaro > wac > > liczac na to, ze was kto jakiej sm fali podda? > > > > teraz dam wam zagadke - co gucio na wasza gadke? > > > > uuuuuuuuuuuuuaaaaaaaaaaaa, > > plllluummbulllbullllplummmbullbulll, > > stuk stuk > > grzrzrrzrrzrrrruuueaaaaa > > > > > > agick napisał(a): > > > > > Tak jest !! w kamasz trutnia i do szorowania kibelka numer trzy !!! > > > i deseru nie dawać przez najbliższy tydzień. > > > > No co jest, dalszej orgii nie będzie ?????? > Już, wypełzmy z jamek i rozpoczynamy radosne klikanie !!! Wykonać ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aise Re: NO GDZIE WIARA CAŁA ? IP: 217.67.196.* 11.02.02, 16:59 guciu nawet dziecko w przedszkolu wie, że szefa należy rano nadziać na uprzednio przygotowany rożenek, spożyć razem z piwem a potem caly dzień spokój święty... Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: Rozszlochałam się 11.02.02, 17:35 No jesteście kochane nimfy bagienne i cieć.. a no i gucio, ten truteń co nie wie jak z szefową postępować... hi, hi.. aise zlapalas mnie na malej pyskowce na innej dyskusji.. ale taki balwan ze daj spokoj... ydorius, otworz brame prezesow a nie ziewasz jak hipopotam.. Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius Re: Rozszlochałam się 11.02.02, 17:43 No nie płacz, nie płacz już otwieram... O cholera, ktoś za...brał sobie bramę! Śledzę ja wasze z johnem porachunki, cieć trzyma łapę na pulsie. .y. Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: Rozszlochałam się 11.02.02, 17:45 ydorius napisał(a): > > No nie płacz, nie płacz już otwieram... > O cholera, ktoś za...brał sobie bramę! > > Śledzę ja wasze z johnem porachunki, cieć trzyma łapę na pulsie. Jakby co - to ja go zagadam a Ty rurką w łeb go walisz...zawartością portfela dzielimy się na pół...... > > .y. Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius Re: Rozszlochałam się 11.02.02, 17:57 Zaraz, nie tak prędko, ja przecież SB jestem... (czyli, bez głupich skojarzeń: człowiek, który się zajmuje działalnością typu Sztuka&Biznes...) .y. Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: Rozszlochałam się 11.02.02, 18:05 ydorius napisał(a): > > Zaraz, nie tak prędko, ja przecież SB jestem... > (czyli, bez głupich skojarzeń: człowiek, który się zajmuje działalnością typu > Sztuka&Biznes...) > > .y. eeee tam, gadasz... sztuka powiadasz - ja normalnie... fakultet mam ze specjalizacją "Obijanie kijem gruszek w sadzie".... Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius Re: Rozszlochałam się 11.02.02, 18:14 To chyba trochę co innego, niż obijanie ludzi po głowach... Chociaż, chyba łatwiejsze, tylu dresiarzy sobie radzi bez fakultetów... .y. Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re:no mam pewne wątpliwości.. 11.02.02, 18:21 a Ty co, z domu uciekłeś..? wszyscy się już zwinęli.... Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius Re:no mam pewne wątpliwości.. 11.02.02, 18:28 Dobra, nieświadoma istoto. Mam (przynajmniej na razie) możliwość pracy w domu (bynajmniej jednak nie chałupniczej), z której to szansy ochoczo korzystam. Dlatego niejednokroć można mnie tu znaleźć o późnych godzinach nocnych, czy wręcz porannych... .y. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agick Re:no mam pewne wątpliwości.. IP: 212.160.117.* 11.02.02, 19:01 ydorius napisał(a): > > Dobra, nieświadoma istoto. > Mam (przynajmniej na razie) możliwość pracy w domu (bynajmniej jednak nie > chałupniczej), z której to szansy ochoczo korzystam. Dlatego niejednokroć > można mnie tu znaleźć o późnych godzinach nocnych, czy wręcz porannych... > > .y. he, he.. a co, składanie długopisów w domu to taki wstyd..? a ja siedzę w biurze - po co..? no właśnie nie wiem.. Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius Re:no mam pewne wątpliwości.. 11.02.02, 19:16 Nie, żaden wstyd. Poza tym zaklejam koperty :-)) (Boże, naprawdę to kiedyś robiłem. Straszne.) p, .y. Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: a tematem dzisiejszych rozważań bagiennych... 12.02.02, 02:59 nigdy wam tego nie powiedzialam ale uwielbiam to bagienko! plazy wszystkich bagienek, laczcie sie w radosnym sloz ronieniu... moj cubicle rozbrzmiewa rechotem smiechu, kwak,kwak, brekekekeks kibicujaca bagienku Luiza-w-Ogrodzie Odpowiedz Link Zgłoś