Dodaj do ulubionych

Pytanie dla Pań - Twoja ulubiona męska woda toaletowa

IP: 10.1.100.* / *.bdm.com.pl 31.07.01, 10:56
Moje typy:
1. Davodoff Cool Water
2.Farenhait Diora
3. CK ONE
Obserwuj wątek
    • Gość: vera Re: Pytanie dla Pań - Twoja ulubiona męska woda toaletowa IP: *.se.com.pl 31.07.01, 11:06
      minotaure - Palomy Picasso:-)
    • malwinamalwina Re: Pytanie dla Pań - Twoja ulubiona męska woda toaletowa 31.07.01, 11:07
      n 2 smierdzi potwornie, jest to najgorsza woda jaka kiedykolwiek wachalam ! agresywna, chemiczna,
      obrzydliwa ! odradzam serdecznie
      (zreszta nie rozumiem jak mozna jednoczescie lubic CK ktory jest wprost przeciwnie ale to na
      antypodach ! )
      pomieszanie z poplataniem
      moja ulubiona :
      Jean Paul Gaultier "Male"
      • Gość: mirek Re: Pytanie dla Pań - Twoja ulubiona męska woda toaletowa IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 31.07.01, 12:06
        Jak zawsze rzecz gustu. Mojej żonie najbardziej odpowiada Fahrenheit. Ja kiedyś
        nosiłem Tuscany, ale tak naprawdę, to mi wszystko jedno. Najważniejsze to
        często się myć i unikać emitowania zapachów "naturalnych". Brzmi banalnie, ale
        ile osób ma z tym problem!
    • Gość: Monika Re: Pytanie dla Pań - Twoja ulubiona męska woda toaletowa IP: 157.25.119.* 31.07.01, 11:14
      Stanowczo Egoiste Platinum Chanel - zawsze sie odwroce na ulicy jak mi ktos tak zapachnie. Co do Fahrenheita, to znam tylko dwoch mezczyzn, na których to dobrze pachnie - z doswiadczenia wiem, ze na innych przyprawia mnie o atak astmy.
      Le Male Gaultiera tez jest niczego sobie.
      • Gość: Ewik Re: Pytanie dla Pań - Twoja ulubiona męska woda toaletowa IP: *.unregistered.formus.pl 31.07.01, 14:25
        Egoist Platinum Chanel jest niczego sobie, ale na moim mezczyznie,jedyny i
        najpiekniejszy zapach to Roma L.Biagotti, wersja dla mezczyzn - rewelacja, ta
        sama Roma dla kobiet nie bardzo mi odpowiada.
    • Gość: zizi czym sie kropie? IP: *.sap-ag.de 31.07.01, 14:47
      aqua man czy jakos tak
      contradiction
      boss jasny (zoltawy)
      boss granatowy
      azzarro

przepraszam, ze tak niekonkretnie!

moze sie jakis podoba?
      jesli nie to i tak nie zmienie bo mi sie podobaja!

• Gość: go-go Re: czym sie kropie? IP: *.man.lodz.pl 31.07.01, 14:54
        zdecydowanie:
        boss granatowy
        Fahrenheit
    • Gość: Susan Re: Pytanie dla Pań - Twoja ulubiona męska woda toaletowa IP: 10.134.10.* / *.rzeczpospolita.pl 31.07.01, 15:11
      Mój ulubiony zapach "na mężczyźnie" to stanowczo
      Davidoff. Chyba nie jest to Cool water, tylko coś innego
      - taka wersja w kremowym/beżowym pudełeczku. Smakowite
      piekielnie... :-)
      pzdr
      • Gość: ... Re: Pytanie dla Pań - Twoja ulubiona męska woda toaletowa IP: 10.1.100.* / *.bdm.com.pl 31.07.01, 15:25
        Gość portalu: Susan napisał(a):

> Mój ulubiony zapach "na mężczyźnie" to stanowczo
        > Davidoff. Chyba nie jest to Cool water, tylko coś innego
        > - taka wersja w kremowym/beżowym pudełeczku. Smakowite
        > piekielnie... :-)
        > pzdr

Może chodzi Ci o Davidoff Good Life. Kupiłem go niedawno. Jestem zadowolony ale
        wolę Cool Water. Co do wcześniejszych postów - La Egoiste Chanela jest też
        niezły. Farenhait wzbudza kontrowersje. Albo się bardzo podoba albo nienawidzi.

Pzdr

• Gość: Susan Re: Pytanie dla Pań - Twoja ulubiona męska woda toaletowa IP: 10.134.10.* / *.rzeczpospolita.pl 31.07.01, 16:37
          Racja! Goodlife! Akurat dla mojego zmysłu powonienia i dla innych
          moich zmysłów - coś baardzo miłego i poruszającego.... Fahrenhait
          może być, ujdzie, ale nic ponadto. Ocena - mocna trója z plusem :-)
          Jedna uwaga - ten sam zapach lekko inaczej pachnie na różnych
          mężczyznach. Porażający :-)) efekt daje dopiero odpowiednia
          mieszanka - woda pachnąca i nasza skóra.
          pzdr
          • Gość: kraxa Re: Pytanie dla Pań - Twoja ulubiona męska woda toaletowa IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 15.10.01, 00:07
            1.what about Adam JOOpa
            2.le male gaultiera
            no i mistrzostwo swiata- live jazz YSL bo tak pachnie moj on
    • Gość: ylang Re: Pytanie dla Pań - Twoja ulubiona męska woda toaletowa IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 31.07.01, 17:12
      1. AZZARO POUR HOMME
      2. PACO RABANNE (nie mylić z XS)- zapach dość dawno wylansowany
      Panowie, szukajcie dla siebie oryginalnych zapachów! To fakt,że niektóre wody
      Bossa są świetne, ale dlaczego macie pachnieć jak pół miasta. Macie różne typy
      skóry, testujcie więc na niej wody toaletowe i nie polegajcie tylko na tym co
      wybierze partnerka. Ona (jak również ekspedientka) może doradzić. Na półkach w
      perfumeriach jest wiele ciekawych zapachów, być może któryś z nich jest wręcz
      idealnie wykreowany dla was.
      • Gość: PIOTREK Re: Pytanie dla Pań - Twoja ulubiona męska woda toaletowa IP: *.*.*.* 12.10.01, 16:13
        Sluchajcie jestem maniakiem zapachow i to od poczatku liceum. Jesli ktos
        mnialby ochote pogadac o zapachach, albo nawet urzadzic skok do jakiejs
        perfumerii to podaje namiary: pocztapiotrusia@poczta.onet.pl
        Oczywiscie feromony SA! Sprawdzalem. Polecam waszej uwadze pare nowosci
        meskich: Lolite Lempicka, a z nizszej polki Rote66 Cool Shadow.
        WARS - eteralny respekt. W sumie Devotion G. Sabbatini tez jest spoko, podobny
        do Rochas Man. A z damskich? Ciekawe nowe polaczenie 2-ch najmodniejszych nut:
        porzeczki (BabyDoll) + slodycze (Angel) = pomaranczowy sweterek Sonii Rykiel.
        CZEKAM NA WASZE OPINIE. PIOTREK
    • Gość: MISSKITY Re: Pytanie dla Pań - Twoja ulubiona męska woda toaletowa IP: *.pro-futuro.com 09.08.01, 12:17
      Tylko Farenheit i Jean Paul Gaultier w meskiej butelce...
      • Gość: Ssaczek Re: Pytanie dla Pań - Twoja ulubiona męska woda toaletowa IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.08.01, 12:22
        Zdecydowanie "WARS"
        Pozdr. dla PKP
    • Gość: hocest Aqua of Gio -Armaniego IP: *.bbnplanet.com 09.08.01, 16:14
    • Gość: AB Re: Pytanie dla Pań - Twoja ulubiona męska woda toaletowa IP: *.fnet.pl 09.08.01, 16:34
      Sprawdzone,dziewczyny lubią: BEST OF CHEVIGNON.Kisiel w gaciach gwarantowany.
      pzdr
      • Gość: andres Re: Pytanie dla Pań - Twoja ulubiona męska woda toaletowa IP: 10.9.33.* 09.08.01, 16:38
        What about Adam Joop !!!!
        • Gość: Edwin Re: Pytanie dla Pań - Twoja ulubiona męska woda toaletowa IP: *.rz.uni-jena.de 09.08.01, 19:31
          Azzaro "Chrome"
      • Gość: JU Re: Pytanie dla Pań - Twoja ulubiona męska woda toaletowa IP: *.mip.com.pl 10.08.01, 17:45
        jesteś obrzydliwy
    • Gość: agii Re: Pytanie dla Pań - Twoja ulubiona męska woda toaletowa IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 10.08.01, 08:41
      nie ma jak PUMA INDEPENDENCE.. wszedzie rozpoznam ten zapach
      no i CK Contradiction dla facetow - jak dla mnie boskie ;)

ps. pozdzrawiam wszystkich super pachancych facetow :)
    • Gość: jane Re: Pytanie dla Pań - Twoja ulubiona męska woda toaletowa IP: 10.10.129.* 10.08.01, 14:45
      Mój facet używa bardzo oryginalnego moim zdaniem A*Man''a Tierry Mugler''a - to jest dopiero zapach!!!

pozdrawiam
    • Gość: kocia Re: Pytanie dla Pań - Twoja ulubiona męska woda toaletowa IP: 10.10.70.* 10.08.01, 17:51
      „Brutal” i tyle....
      • Gość: AGA Re: Pytanie dla Pań - Twoja ulubiona męska woda toaletowa IP: *.oknet.com.pl 11.08.01, 11:17
        Carolina Herrera 212 for men !!!!!!!
        Mdleje,gdy mi to zapachnie.
        Oprocz tego Chanel Allure pour homme - niezwykle klasowy zapach.
        • Gość: ll Re: Pytanie dla Pań - Twoja ulubiona męska woda toaletowa IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 12.08.01, 17:31
          Widac,ze bardzo wiele roznych typow,ale dla mnie tylko
          Joop! Homme [czerwony]

• Gość: azra Re: Pytanie dla Pań - Twoja ulubiona męska woda toaletowa IP: 213.38.92.* 15.08.01, 13:05
            Gość portalu: ll napisał(a):

> Widac,ze bardzo wiele roznych typow,ale dla mnie tylko
            > Joop! Homme [czerwony]
            Uzywalem kiedys... dla mnie super.. kolezankom sie podobalo, niektore nawet nmie
            po tym poznawaly :)
        • Gość: Iza Re: Pytanie dla Pań - Twoja ulubiona męska woda toaletowa IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 14.08.01, 09:59
          Gość portalu: AGA napisał(a):

> Carolina Herrera 212 for men !!!!!!!
          > Mdleje,gdy mi to zapachnie.
          > Oprocz tego Chanel Allure pour homme - niezwykle klasowy zapach.

Zgadzam się .To są świetne zapachy.
          Oprócz tego uwielbiam wszystko Armaniego-dla mnie bomba!!!
        • bukowski27 aga:) 16.10.01, 09:10
          no jak szkoda ze sie nie spotkalismy...:))) akurat tych dwóch uzywam... od
          czasu do zcasu zmieniajac... hehe... ale numer...

aha... masz bardzo dobry gust:) pozdrawiam:)
    • Gość: Calvin K Re: Pytanie dla Pań - Twoja ulubiona męska woda toaletowa IP: *.cb.open.net.pl 12.08.01, 21:48
      Równie dobrze można by wymieniać kolejne dni w roku.

> 1. Davodoff Cool Water
      > 2.Farenhait Diora

A jak już wąchasz - obejrzyj też opakowanie. Tam jest
      napisane "Davidoff" i "Fahrenheit".

• Gość: ylang Re: Pytanie dla Pań - Twoja ulubiona męska woda toaletowa IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 12.08.01, 22:24
        Gość portalu: Calvin K napisał(a):

> Równie dobrze można by wymieniać kolejne dni w roku.

Nie zgadzam się. Są zapachy, które oddziałują bardziej na płeć przeciwną. I o to
        chodziło autorowi wątku(zwróć uwagę kto kogo pyta ).
        > > 1. Davodoff Cool Water
        > > 2.Farenhait Diora
        >
        > A jak już wąchasz - obejrzyj też opakowanie. Tam jest
        > napisane "Davidoff" i "Fahrenheit".

Oj nieładnie wytykać komuś takie błędy. Nie wiesz o tym?

PS. Piękne są też Eternity Calvina Kleina i dla kobiet i dla mężczyzn:)))

• Gość: soso Re: Pytanie dla Pań - Twoja ulubiona męska woda toaletowa IP: 195.41.66.* 13.08.01, 11:39
          Czy jest jeszcze ktos kto sie przyzna, ze lubi Old Spice? W gorace dni dla mnie
          odlot, szczegolnie w zwrotnikowych klimatach.
          Dobre jest tez NEMO. Addidas adventure takze dobrze przechodzi.

pzw
          • Gość: pachnący Re: Pytanie dla Pań - Twoja ulubiona męska woda toaletowa IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.08.01, 14:32
            Old Spice - o.k. - "Whitewater" - dezodorant w sztyfcie to znakomita kompozycja
            zapachowa, woda toaletowa również - wyciągnąłem z kąta i okazała się znakomita.
            • Gość: ylang Re: Pytanie dla Pań - Twoja ulubiona męska woda toaletowa IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 13.08.01, 19:45
              Gość portalu: pachnący napisał(a):

> Old Spice - o.k. - "Whitewater" - dezodorant w sztyfcie to znakomita kompozycja
              >
              > zapachowa, woda toaletowa również - wyciągnąłem z kąta i okazała się znakomita.
              Mała uwaga do panów.Akurat OLD SPICE nie jest wodą, za którą kobiety szczególnie
              przepadają u mężczyzn(mówię to na podstawie zebranych opinii). Pewnie dlatego, że
              wykreowano pierwotnie ten zapach dla kobiet. W konsekwencji nie jest on ani
              damski ani męski, pewnie można go teraz określić unisex, a jak wiadomo takie
              zapachy nie działają na płeć przeciwną. Ale to nie znaczy,że mamy podporządkowac
              się gustom płci przeciwnej. Ja też sama wolę wybierać zapachy i nie zastanawiam
              się czy podziała na kogoś.Piszę to gdyż jestem kobietą, a autor wątku prosił o
              opinie w sprawie męskich zapachów panie.

• Gość: pachnący Re: Pytanie dla Pań - Twoja ulubiona męska woda toaletowa IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.08.01, 21:39
                Nieporozumienie. Dzisiejsze kosmetyki Old Spice to cała gama zapachów,
                kompozycji. Warto zapomnieć pierwotnej nucie zapachowej z lat 60. i 70. Dziś ta
                seria kosmetyków próbuje nadążać za obowiązującymi trendami w drogistyce,
                dowodem niech będzie reklamowany dezodorant "Użyj tak gdzie mokro i wilgotno..."
                • Gość: ylang Re: Pytanie dla Pań - Twoja ulubiona męska woda toaletowa IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 13.08.01, 22:15
                  Wierzę, ale wąchając Old Spice mam wrażenie,że pachnie jakoś kwiatowo. I ta
                  tendencja chyba panuje także obecnie w męskich zapachach. Ale to pewnie
                  dobrze.Klasycznych ,męskich zapachów jest już sporo, a nowości, które nie muszą
                  akurat mnie się podobać powodują,że mężczyżni będą mieli okazję wybrać coś co
                  im najbardziej odpowiada.
                • Gość: M Re: Pytanie dla Pań - Twoja ulubiona męska woda toaletowa IP: *.osi.gda.pl 18.08.01, 13:27
                  Przychylam się do opinii przedmówcy. Niemniej jednak musze przyznać, że nie
                  przepadam za klasycznym zapachem Old Spice. Ma on jednak jedną dobrą stronę -
                  jest niezły w smaku, co przydaje się w pewnych sytuacjach :) Ja osobiście
                  zasłabłam przy zapachu Aqua di Gio - Armaniego; ciepło i wilgotno znakomicie
                  nadaje się do reklamy także tej wody kolońskiej.
    • Gość: Anka Re: Pytanie dla Pań - Twoja ulubiona męska woda toaletowa IP: *.raciborz.pik-net.pl 14.08.01, 11:44
      Zgadzam sie z odpowiedzią koleżanki o męskiej Romie L. Biagotti
      • Gość: elle Re: Pytanie dla Pań - Twoja ulubiona męska woda toaletowa IP: 195.94.222.* 14.08.01, 12:37
        Dla mnie najlepszy męski zapach to Carolina Herrera 212. Jest niesamowity!!!!!
    • Gość: meya Re: Pytanie dla Pań - Twoja ulubiona męska woda toaletowa IP: *.daewoo.com.pl 14.08.01, 13:13
      Ja uwielbiam VERY - Valentino i Contradiction CK, jest tez cos takiego jak
      JAZZ - chyba Yves Saint Laurent - bardzo przyjemny zapach...pzdr :)
    • Gość: KAS Re: Pytanie dla Pań - Twoja ulubiona męska woda toaletowa IP: *.astro.net.pl 14.08.01, 21:16
      Zdecydowanie Versace"blue jeans"
    • Gość: Śmierdzi Re: Pytanie dla Pań - Twoja ulubiona męska woda toaletowa IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 14.08.01, 21:21
      Gnojówka!!! To najbardziej polecem. Znam kobiety, które nie pogardzą
      tym "aromatem", by tylko chłopa złapały.
    • Gość: Xena Re: Pytanie dla Pań - Twoja ulubiona męska woda toaletowa IP: 212.160.239.* 16.08.01, 14:23
      Obsession for men - Kevin Klein
      Samarkanda Ives Rocher
      Adidas Adventure /niebieski/
      • Gość: Anna26 Re: Pytanie dla Pań - Twoja ulubiona męska woda toaletowa IP: *.dialinx.net 16.08.01, 14:36
        Fahrenheit ale tylko na niektorych chlopach. Ten zapach dobrze miesza sie z
        chlopczykowatym facetem. Na Antoniu Banderasie bylby nieporozumieniem.
        Meska wersja PLEASURES Estee Lauder tez jest Ok.
        Najgorszy z wszystkich to CK One.

Ja najbradziej jednak lubie chlopa, ktory dopiero co wzial prysznic w mydelku
        Fa siaba daba daba i nie chlapal sie zadna woda toaletowa.
    • Gość: Ika Re: Pytanie dla Pań - Twoja ulubiona męska woda toaletowa IP: 192.168.0.* / 217.8.164.* 16.08.01, 22:34
      Egoiste chanell
      klasyka! MNIAM! facet pachnie jak szarlotka (okreslenie K.Jandy)
      i nic tylko chrupac :-)))
    • Gość: femme Re: Pytanie dla Pań - Twoja ulubiona męska woda toaletowa IP: *.leszno.cvx.ppp.tpnet.pl 16.08.01, 23:22
      NATURE Yves ROCHER, ta stara ta nowa jest okropna.

Najlepiej skropic nim czlowieka plci meskiej i sprawdzic jakie robi wrazenie na
      innych dziewczynach :-))).

Po przeprowadzeniu takiego doswiadczeniu na znajomym z problemami domowymi,jego
      wybranka ponownie sie nim zachwycila. Nie nalezy przeprowadzac tego
      doswiadczeniach na potencjalnych wybrankach, bo moga zostac wybrani przez
      inna. :-)))

pozdrawiam

Femme
      • nieznajoma Re: Pytanie dla Pań - Twoja ulubiona męska woda toaletowa 17.08.01, 09:56
        mój typ to HUGO - BOSS
      • Gość: Strix Re: Pytanie dla Pań - Twoja ulubiona męska woda toaletowa IP: 192.168.1.* / *.wroclaw.top.pl 21.08.01, 16:42
        Rzeczywiscie Nature jest przyjemnym zapachem.
        Polecam tez OXYGEN HOMME Lanvin.
        Pozdrawiam
    • bachuu Re: Pytanie dla Pań - Twoja ulubiona męska woda toaletowa 21.08.01, 12:19
      ja uzywam kenzo jungle
      jeszcze zlego slowa nie uslyszalem wrecz przeciwnie
      pozdr
    • Gość: gaga Re: Pytanie dla Pań - Twoja ulubiona męska woda toaletowa IP: 212.160.78.* 23.08.01, 13:30
      "A-Men" Mugler
      "Aqua di Gio" Armani
      "Nemo" Cacharel
    • Gość: morka Re: Pytanie dla Pań - Twoja ulubiona męska woda toaletowa IP: *.ietu.katowice.pl 23.08.01, 13:40
      Wywąchałam tyle zapachów meskich, że mogą się pomieszać zmysły, ale gdy
      ochłonęłam i tak zakupiłam (po raz wtóry) Hugo Bossa - najbardziej męski z
      męskich, świeży i nie męczy. Polecam gorąco
    • Gość: gosia Re: Pytanie dla Pań - Twoja ulubiona męska woda toaletowa IP: *.*.*.* 23.08.01, 13:45
      nie wiem jak to sie pisze wiec napisze jak sie slyszy:
      issey mijake i gotie
      • Gość: ANN Re: Pytanie dla Pań - Twoja ulubiona męska woda toaletowa IP: 10.40.41.* 30.09.01, 19:45
        1.KRZYSZTOF KOLUMB
        2. HUGO BOSS
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka