kusiciel_dusz 29.09.10, 10:25 Gdyby kobiety potrafiły się same rozmnażać, to czy potrzebowały by w ogóle mężczyzn? Bylibyśmy Wam do czegoś potrzebni? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
voxave Re: "samce" 29.09.10, 10:31 akiekusiciel_dusz napisał: > Gdyby kobiety potrafiły się same rozmnażać, to czy potrzebowały by w ogóle mężc > zyzn? Bylibyśmy Wam do czegoś potrzebni? :) > takie samo pytanie można zadać w przypadku mężczyzn---ale natura tak nas ustawiła i tak ogólnie jest fajnie Odpowiedz Link Zgłoś
kusiciel_dusz Re: "samce" 29.09.10, 10:39 oczywiście że można spytać samców o to samo, ale zdecydowanie częściej, to kobiety narzekają na mężczyzn jacy to są..........ogólnie wredne świnie:) dlatego takie pytanie uważam za jak najbardziej na miejscu :) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: "samce" 29.09.10, 10:32 kusiciel_dusz napisał: > Gdyby kobiety potrafiły się same rozmnażać, to czy potrzebowały by w ogóle mężc > zyzn? Bylibyśmy Wam do czegoś potrzebni? :) > Tak. Potrzebni są niewolnicy do machania wachlarzami. Odpowiedz Link Zgłoś
kusiciel_dusz Re: "samce" 29.09.10, 10:36 jak zwykle, potrzebni jesteśmy tylko do roboty i spełniania zachcianek kobiet :) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: "samce" 29.09.10, 10:38 kusiciel_dusz napisał: > jak zwykle, potrzebni jesteśmy tylko do roboty i spełniania zachcianek kobiet : > ) > Bo w tym nikt inny nie dorównuje wam kompetencjami.;) Odpowiedz Link Zgłoś
kusiciel_dusz Re: "samce" 29.09.10, 10:40 a co możemy dostać w zamian za tak ciężką prace? :) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: "samce" 29.09.10, 10:49 kusiciel_dusz napisał: > a co możemy dostać w zamian za tak ciężką prace? :) > Na razie to się równo obijacie.;) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: "samce" 29.09.10, 14:42 menk.a napisała: > Tak. Potrzebni są niewolnicy do machania wachlarzami. wiesz gdzie mnie szukać;) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: "samce" 29.09.10, 10:40 A kto by mi słoik powideł od mamusi otworzył??? Odpowiedz Link Zgłoś
ritsuko Re: "samce" 29.09.10, 11:39 Wczoraj współlokatorka obniżyła wartość użytkową mojego męża pokazując mi otwieracz do słoików ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ritsuko Re: "samce" 29.09.10, 14:10 Dokładnie! Czemu to trzymała w tajemnicy do "po ślubie"! Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Re: "samce" 30.09.10, 23:33 A po co wam współlokatorka? Osobnik trzeci to chyba nie jest zbyt wygodny dla młodego małżeństwa, tylko zakłóca miesiące miodowe ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ritsuko Re: "samce" 01.10.10, 17:08 Akurat ona jest tak bezproblemowa i tak ją kochamy, że wręcz utrudniamy jej ewentualną wyprowadzkę ;). A kto by nam zrobił dekorację "Witamy młodą parę" jakby jej nie było? A tak poważnie, to mieszkamy póki co jak mieszkaliśmy (pomijając fakt, że naprawdę ta Pani jest dla mnie prawie jak siostra), jak będzie się zobaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Re: "samce" 01.10.10, 22:17 Życzę wam własnościowego mieszkania bez kredytu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tytus_flawiusz Re: "samce" 29.09.10, 10:42 myślałem, że "Seksmisję" to każdy widział...a tu takie coś Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: "samce" 29.09.10, 10:50 Machulski setki razy się z "Seksmisji" tłumaczył, to satyra na totalitaryzm była. D Odpowiedz Link Zgłoś
kunegunda123 Re: "samce" 29.09.10, 10:50 Taaaaaaaaaaaaaak!!!!!!!!!!!!!! Nie bede pisala czemu, bo proza poetycka o tresci erotycznej to raczej nie tu;))) Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Re: do zmiany przebitego koła w samochodzie 30.09.10, 23:40 Ja tego nie umiem i nie zamierzam się uczyć Odpowiedz Link Zgłoś
sweet_pink Re: "samce" 29.09.10, 11:11 Ja powiem szczerze, że nie mam za bardzo szacunku do osób, które płeć (jak również rasę, wyznanie, orientację seksualną) mieszają do zagadnień wartości/bycia potrzebnym człowieka,postrzegają innych głównie przez pryzmat tych zupełnie nie istotnych cech. Ogólnie człowiek potrzebuje innych ludzi, potrzebuje starszych którzy mogą być autorytetem (rodzice), potrzebuje potrzebuje przyjaciół ludzi którzy czują i pojmują świat podobnie do niego i ludzi którzy są pod tym względem zupełnie odmienni. Ja mam i przyjaciółki i przyjaciół, potrzebuje ich równie mocno. Wybrałam ich sobie, to bratnie dusze i to nieistotne że są różnych płci, wyznań i orientacji. Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: "samce" 29.09.10, 11:34 Kobiety juz to potrafia. Poczytaj cos o partenogenezie Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: "samce" 29.09.10, 11:51 kusiciel_dusz napisał: > to czysta teoria :) > Pszczoły to znają z autopsji.:> Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: "samce" 29.09.10, 11:53 menk.a napisała: Pszczoły to znają z autopsji. Bo to specjalistki od bzykania sa :) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: "samce" 29.09.10, 12:01 kusiciel_dusz napisał: > bzyczą bo im chłopa potrzeba :) > Mają armię trutni.;) Odpowiedz Link Zgłoś
a_nonima Re: "samce" 29.09.10, 11:57 Oczywiście, że bylibyście potrzebni.. - do sexu - wymiana żarówki w aucie - koszenie trawy - do wspólnego wypicia winka - żeby przytulić jak smutno i źle - do obrony przed teściową - żeby móc obejrzeć horror bez ukrywania za poduszką - żeby Wam coś dobrego ugotować i zobaczyć radochę podczas konsumpcji - do poduszkowych wojen - żeby pomilczeć razem oooo mogłabym wymieniać i wymieniać P.S. kolejność wielce przypadkowa Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Re: "samce" 30.09.10, 23:43 Ja przy aucie nic nie umiem zrobić i mi to powiewa :D Odpowiedz Link Zgłoś
ladyhermiona Re: "samce" 29.09.10, 11:59 Oczywiście, przecież wibrator nie ma opcji wynoszenia śmieci ;) Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Re: "samce" 29.09.10, 12:10 kusiciel_dusz napisał: > mówią że potrzeba matką wynalazków :) > są już zsypy na śmiecie w wiodących kuchniach. :) Odpowiedz Link Zgłoś
ladyhermiona Re: "samce" 29.09.10, 12:53 Zsyp w kuchni? O fu, to ja już wolę facetów... Odpowiedz Link Zgłoś
piekna.i.wyrafinowana Re: "samce" 29.09.10, 12:06 swiat złożony z samych bab byłby dla mnie piekłem Odpowiedz Link Zgłoś
panismok Re: "samce" 03.10.10, 09:15 Podpisuję się wszystkimi pazurami. W liceum miałam pecha być przewodniczącą klasy złożonej z 34 bab (to nie była żeńska szkoła, tak wyszło). Masakra. Grupki, grupeczki, ploty, intrygi, śmiertelne obrażactwo o byle pierdołę... Od tej pory, gdy tylko mogę, wybieram męskie towarzystwo. Z kobietami mam do czynienia w pracy (ale skład jest mieszany) i na zajęciach tai chi. Wszelkie pozostałe zainteresowania realizuję z "samcami". Odpowiedz Link Zgłoś
sundry Re: "samce" 03.10.10, 21:17 Zgadzam się, tak samo w pracy. Byłam na praktykach w pokoju z sześcioma babami. Po 6 godzinach miałam ochotę walić głową w ścianę:/ Odpowiedz Link Zgłoś
piekna.i.wyrafinowana Re: "samce" 04.10.10, 12:58 w podstawówce siedziałam w ławce z chłopakami, w liceum byłam w klasie mata-fiza- prawie sami faceci:) było świetnie, dziś w pracy siedzę w pokoju z dwiema babami i w dziale z wieloma babami- dostaje szczerej ku...cy,dlatego moi serdeczni koledzy,mimo że nie palę wyciągają mnie chętnie na "fajka" i łączą się ze mną w bólu, nawet kupili mi jakiegoś e-papierosa o smaku waniliowym, nawet to niezłe:) poza tym ja mam umysł męski,bardziej męski niż większość facetów z tego forum:) Odpowiedz Link Zgłoś
kusiciel_dusz Re: "samce" 29.09.10, 12:31 jednak są kobiety które potrzebują mężczyzn:) Odpowiedz Link Zgłoś
kookardka Re: "samce" 30.09.10, 13:41 Potrzebujemy siebie nawzajem, tylko trudno się spotkać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kusiciel_dusz Re: "samce" 30.09.10, 22:59 czy ja wiem, w dzisiejszej dobie mediów łączenie się z ludzmi jest dość proste:) Odpowiedz Link Zgłoś
kookardka Re: "samce" 01.10.10, 11:56 łączenie, o którym mówię jest na mało dostępnych kanałach ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kusiciel_dusz Re: "samce" 01.10.10, 18:37 to dlatego tak trudno jest spotkac kogoś odpowiedniego :) Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: "samce" 29.09.10, 12:35 jasne ze by nas potrzebowaly. W koncu od kogo by kase doily, same od siebie? Odpowiedz Link Zgłoś
ladyhermiona Re: "samce" 29.09.10, 12:58 D różnych rzeczy potrzebuję mężczyzn, ale jedynym facetem od jakiego "doję" pieniądze jest mój pracodawca. Odpowiedz Link Zgłoś
jack20 Re: "samce" 29.09.10, 13:15 To chyba wy (pomijajac lesbijki) mialybyscie wieksze klopoty psychiczne niz mezczyzni. Potrzeby sexualne , sercowe itp. zalatwiaja dla was mezczyzni czesciej niz wy same. Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter i jeszcze najwazniejsze 29.09.10, 14:24 gdzyby nie bylo samcow, niemalybyscie kogo odbijac innym samicom. Prawda ze to przerazajaca wizja? Zadnych numerkow na boku, podchodow, intryg, zdrad, zemst, usidlania, porzucania. Normalnie apokalipsa, armageddon. Odpowiedz Link Zgłoś
sweet_pink Re: i jeszcze najwazniejsze 29.09.10, 14:34 e tam. było by odbijanie samicom samic i kopanie dołków pod sobą na tle zawodowym :P Odpowiedz Link Zgłoś
facettt Tak, chetnie by (ich) widzialy :) 29.09.10, 14:43 kusiciel_dusz napisał: > Gdyby kobiety potrafiły się same rozmnażać, to czy potrzebowały by w ogóle mężczyzn? Bylibyśmy Wam do czegoś potrzebni? :) Tak. Do przynoszenia pieniedzy. Poniewaz jednak jest to transakcja wiazana - bez pewnych uslug nie moglyby sie obejsc., Odpowiedz Link Zgłoś
hermina1984 Re: "samce" 29.09.10, 20:39 no pewnie :) to ciekawy gatunek,nie wyobrażam sobie bez niego życia :) Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: "samce" 29.09.10, 20:43 Tak. Do seksu i ładnego wyglądania w pościeli :P Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: "samce" 29.09.10, 20:50 Od bidy też, ale słoik to puknąć pokrywką o podłoże i zaraz sama złazi. A nawet odkręcony słoik to nie wygląda ładnie w pościeli :P Odpowiedz Link Zgłoś
kusiciel_dusz Re: "samce" 30.09.10, 12:10 Interesujące życie ma przy Tobie "samiec" :) hmmm....a może jeszcze nie masz nikogo i jesteś w trakcie poszukiwań? To może podeśle Ci swoje CV :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: "samce" 30.09.10, 15:51 Pewnie, że interesujące - jak sam interesujący :D Dawaj to CV, u mnie wakat jest, rozpatrzymy. W ramach rozmowy kwalifikacyjnej nie jest konieczne odkręcanie słoików ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kusiciel_dusz Re: "samce" 30.09.10, 17:51 szkoda, bo ja tylko w odkręcaniu słoików jestem dobry :) Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: "samce" 30.09.10, 18:42 Znaczy, do pościeli się nic a nic nie nadajesz? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
doral2 Re: "samce" 30.09.10, 18:50 pościel to faceci akurat z nas zdejmują :D ale faceci nadają się do odśnieżania podjazdu zimą. a poza tym, jako współpracowniczka setki chłopa, jestem przez nich adorowana, dokarmiana ciasteczkami i robią mi kawę. więc bardzo, ale to bardzo są użyteczni :) Odpowiedz Link Zgłoś
kusiciel_dusz Re: "samce" 30.09.10, 23:01 no to gdzie ja pasuję z tym otwieraniem słoików jak u Ciebie samców aż gęsto:) Odpowiedz Link Zgłoś
kusiciel_dusz Re: "samce" 30.09.10, 22:59 raohszana napisała: > Znaczy, do pościeli się nic a nic nie nadajesz? ;) > oczywiście że się nadaje, ale do prasowania :) Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: "samce" 30.09.10, 23:03 Dobra, jesteś zatrudniony! :D Ja nie umiem i nie cierpię prasować :D Odpowiedz Link Zgłoś
kusiciel_dusz Re: "samce" 01.10.10, 07:51 fajnie, to gdzie mam się stawić i kiedy?:) Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: "samce" 01.10.10, 12:47 Od zaraz, oczywiście u mnie, jest jakaś TONA rzeczy do prasowania :] Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: "samce" 01.10.10, 19:28 Jak to gdzie? Przeca wszyscy wiedzo, że ja stoliczna, jak wóda, właściwie :D Odpowiedz Link Zgłoś
d.moll.ka Re: "samce" 30.09.10, 14:10 Seksmisji nie widziałeś? :P Pewnie, że bylibyście... nie gadaj głupot! Odpowiedz Link Zgłoś
kusiciel_dusz Re: "samce" 30.09.10, 14:28 Oczywiście że widziałem seksmisję ale to tylko wizja Machulskiego a mnie interesuje realny pogląd kobiet na tą(tę) okoliczność :) Odpowiedz Link Zgłoś
nothing.at.all Re: "samce" 30.09.10, 14:19 Ja nie wyobrażam sobie życia bez facetów. Są naprawdę pomocni w wielu kwestiach. I od nich czerpię czasami energię:) Odpowiedz Link Zgłoś
bupu Re: "samce" 01.10.10, 01:52 kusiciel_dusz napisał: > Gdyby kobiety potrafiły się same rozmnażać, to czy potrzebowały by w ogóle mężc > zyzn? Bylibyśmy Wam do czegoś potrzebni? :) > A i owszem. Do podnoszenia ciśnienia za pomocą wkurwu. Nikt tego nie robi tak, jak facet. Odpowiedz Link Zgłoś
berta-live Re: "samce" 01.10.10, 02:11 Już nam do niczego nie jesteście potrzebni. Zdeponowaliście tyle nasienia w bankach spermy, że wystarczy do następnego zlodowacenia co najmniej. A wtedy już dawno będziemy się klonować. Do cięższych prac od dawna używane są maszyny a do seksu najlepszy jest wibrator. Żyjecie głównie dlatego, że jeszcze nie opracowano skutecznego środka na eliminację genów męskich. Ale do czasu. Czasy pokazane w seksmisji są bliskie. Odpowiedz Link Zgłoś
rumak.hrabiny Re: "samce" 01.10.10, 21:21 "Do cięższych prac od dawna używane są maszyny a do seksu najlepszy jest wibrator. ' jak się jakaś od dawna używana maszyna zepsuje to pół biedy, ale co będzie, gdy wibratory zaczną się masowo psuć? kto je naprawi? marsjanie czy inne ufoludki? Odpowiedz Link Zgłoś